Topraktan Yükselen (Esther)

GM - Dimensio
Game Master
Game Master

27 Sep 2024, 15:14

İlk sözlerinin ardından Vamaldir, sanki her defasında daha fazlasını yapması gerektiğini düşünen bir baba edasıyla bakışlarını üzerinde yoğunlaştırırken, havaya kalkan parmağını bakışlarıyla takip ediyor. Parmağın Azahil’in tebessüm dolu yüzünü işaret ederken, Vamaldir de Azahil’in yüzüne bakarak sözlerini dinliyor. Azahil ile ilgili sözlerinle birlikte Vamaldir’in dudaklarının kenarlarının hafifçe yukarıya kaydığını görüyorsun. Aynı şekilde göz ucuyla Azahil’e baktığında, onun da suratındaki tebessümün büyüdüğünü görüyorsun. Sözlerine devam ettiğinde Vamaldir bakışlarını sana çeviriyor ve sözlerin sonlandığında kafasını hafifçe sallıyor. Vamaldir bakışlarını önce Azahil’e ardından sana çevirdiğinde, Azahil bir adım öne çıkarak “Aslında Esth’im… Yani Esther pek haksız sayılmaz. Bir hükümdarın gelip kibirli kibirli hesap sormasını çekemem.” diyor. Sözlerindeki hedefin açıkça Clevania hükümdarı olmadığını belli eden Azahil “O yüzden, müsaadenizi istiyorum.” diyor. Vamaldir, hafifçe gözlerini kırparak Azahil’in ayrılabileceğini belli ediyor ve Azahil ufak adımlarla bulunduğunuz yerden ayrılıyor.

Vamaldir ile baş başa kalmanızla birlikte, Vamaldir bakışlarını bir kez daha üzerine çeviriyor ve ardından“Çok da haksız sayılmazsın Esther…”diyor. Yüzüne belli belirsiz bir aşağılayıcı ifade çökmesinin ardından Vamaldir“Gelen kişi, bir ülkeye hükmediyor… İnsanların hayatları iki dudağının arasında… Tıpkı ülkesinin geleceği gibi… Aramızdaki anlaşma gereği bize ve Viernoit’ya karışmıyor. Ancak son gelişmelerden rahatsız olduğu aşikar.”diyor. Vamaldir’in bu konuşmaları esnasında oldukça önemsiz detaylardan bahseder gibi sıradan bir tonlamayla cümlelerini kurması dikkatinden kaçmıyor. Birkaç saniye sessiz kalan Vamaldir, bu kez daha ciddi bir ses tonuyla“Şimdi buraya bir tabur ordusuyla gelen hükümdara bak Esther… Bir ülkeye hükmeden adama! Onunla arandaki farkı, kendi gözlerinle gör… Senden tek isteğim, ricam bu kadar.”diyor. Bu sözlerinden sonra ise yerinden yavaşça doğrulan Vamaldir“Eli kulağındadır, hazır mısın?”diyor hafif bir tebessümle.
Bu hesaba atılan özel mesajlar kontrol edilmemektedir.
Esther
Aclanian Aludir
Aclanian Aludir

30 Sep 2024, 22:32

İblis diyarında gözlerini açtığı anda bedeni boş bir kabuktan farksızdı. Vücuduna ve kaderine hükmeden görünmez iplikleri net bir şekilde hissedebilmesine rağmen onları görebilecek kadar bilgi sahibi değildi. Lakin genç kız içten içe biliyordu, yaşamak üzere olduğu hayatın kendine göre olmadığını. Her ne kadar Aludirler ile birlikte çok uzun bir vakit geçirmemiş olsa da kendisini keşfetmesine imkan tanıyanlar da onlar olmuştu. Genç kız vücudunun kontrolünü kaybettiğinde kalbindeki gurur duygusunu keşfetti, Urilirn'in yardımıyla birlikte Aledes olarak uyanışını gerçekleştirdiğinde ise hissettiği bu duygunun gurur değil kibir olduğunun farkına vardı. O diğer herkesten daha farklıydı, en azından öyle hissediyordu. Ne Aludir, ne Aledes, ikisi de kendisini tam olarak tanımlamaya yeterli ifadeler değildi. Onu tanımlayacak en uygun kelime isminden başkası değildi. Her ne kadar anlamını bilmiyor olsa dahi Esther isminin kendisinden başkasına yakışmayacağını hissediyordu. Kader ve benzeri şeylerin varlığından haberdar olmasına rağmen diğerleri tarafından yazılan bu kadere uymaya niyeti hiçbir zaman olmamıştı. O, kaderi kendi elleriyle tayin edecek kadar asil birisiydi.

Vamaldir ile olan konuşmasının ardından çenesi kibirle havaya kalktı. Bir ülkenin hükümdarı ile görüşecek olmasına rağmen ne heyecanlanmış, ne de paniklemişti. Kalbi dalgasız bir deniz gibi sakince atarken bakışları kapıya yönelmişti. Hükümdarı henüz görmemiş olmasına rağmen içinden bir ses onunla daha önce karşılaştığını haykırıyordu. Esther için geçmiş hayatı büyük bir gizem olmasının yanı sıra merakını kabartan bir konuydu. Sıralama yapması gerekirse Aledeslerin nasıl insanlar olduğunu keşfetmenin ardından ikinci sıraya koyabileceği bir konuydu. Kibirli kişiliğinin geçmiş yaşamıyla bağlantısı olduğundan emindi fakat bu kibrinin kaynağının ne olduğunu bilmiyordu. Belki bir asil, belki zengin bir tüccar, belki de kibirli bir köylünün tekiydi. Tam olarak ne olduğundan emin olmasa da emin olduğu bir konu vardı, o da kibrinin geçmişinden geldiğiydi.

Hükümdarı karşılamak için herhangi bir hazırlık yapmasına gerek yoktu. Suratındaki kibirli, karşısındakini kendinden aşağılık gören ifadeyi dahi değiştirmeye lüzum görmemişti. Vamaldir'in statüsünün farkındaydı, kendi statüsünün de farkındaydı. Basit bir hükümdardan çekinecek herhangi bir şeyi yoktu.
Image

KÜNYE
İsim: Esther
Boy: 178
Kilo: 54
Sınıflar: Etkileyici - Defansif - Elementalist
Mevcut GP/AGP/İGP: 0/40/0
Mevcut Para: 8000
İtibar: 7

Güç: 10
Dayanıklılık: 10
Çeviklik: 9
İrade: 20
Zeka: 10

ALUDİR STATLARI
Görü: 5
Hakimiyet: 10
Mevcudiyet: 13

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar

---------------------------------------------------

Image

KÜNYE
İsim: Dia (Masum kişi/kişiler anlamına gelmektedir)
Boy: 1.02
Kilo: 20
Tür: Peri
Seviye: Razguk

Varlık: 8
Güç: 5
Dayanıklılık: 6
Çeviklik: 6
Arun: 9
Duren: 6
İrade: 10

YETENEKLER
Tatlı Tebessüm

TEKNİKLER
Peri Dokunuşu (5. Düzey)
Peri Salınımı
Rüzgarlı Gün (5. Düzey)
Mutlak Olan (Karakteristik Teknik) (2. Düzey)
Peri Kabusu

İblisin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
-
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

01 Oct 2024, 15:37

Vamaldir ile birlikte, sessizlik içerisinde geçirdiğiniz yaklaşık 20 dakikalık süre zarfında, Vamaldir’in gözlerini kapıdan bir an olsun ayırmadığını görebiliyorsun. Bu süre sonunda ise, dışarıdan gelen birtakım seslerle birlikte Vamaldir’in yüzünde bir gülümseme oluştuğunu fark ediyorsun. Seslere kulak verdiğinde, birçok kişinin aynı anda yürüdüğü ve ansızın durduğu yönünde olan bu seslere karşılık, Vamaldir’in bahsettiği taburun gelmiş olabileceğini düşünüyorsun. Nitekim Vamaldir oturduğu yerden yavaşça kalkarken“Demek bu kadar adamla geldin…”diye mırıldandığını duyuyorsun. Vamaldir bakışlarını ilk kez kapıdan alıp sana yönlendirdiğinde ise“Madem öyle, çıkıp karşılayalım!”diyor.

Vamaldir ile birlikte adımlamaya başlayıp binanın kapısını açtığın anda, seni binanın 10 metre kadar ötesinde durmuş, dik bir şekilde duran ve üzerlerinde askeri kıyafet olduğunu anladığın yaklaşık 150 kişilik bir ordu karşılıyor. Sıkışık sokakların da etkisiyle, aralarından su dahi sızmayacak şekilde sıralanmış askerlerin duruşları karşısında, üzerlerine onlarca top atılsa bile yıkılmayacak bir görüntü sergiliyorlar. Vamaldir’in yüzünde ne bir küçümseme ne de bir çekinme ibaresi oluşmuyor bu gördükleriniz karşısında. Ancak karşında, Clevania’nın en seçkin askerlerinin bulunduğunu rahatlıkla anlayabiliyorsun.

Clevania Ordusu
Image

Yaklaşık yarım dakika kadar orduyla birbirinize bakışıyorsunuz. Bu esnada, ordunun arka taraflarında başlayan bir hareketlenmeyle birlikte, ordu ortadan ikiye ayrılıyor ve en uç noktada 5 atlı olduğunu görüyorsunuz. Bu atlıların hemen önünde ise koşar adım size yaklaşan başka bir asker bulunuyor. Atlar yürüme hızıyla ilerlerken, ortadaki atta diğerlerinden farklı görünen ve muhtemelen Clevania Hükümdarı olduğunu düşündüğün kişiyi görebiliyorsun. Ancak atların önünde koşan adam ordunun bir adım önüne kadar geldikten sonra ciğerlerine büyükçe bir hava doldurmasının ardından, avazı çıktığı kadar “Clevania Hükümdarı Droges Le Doulcet” diye bağırıyor. Adamın bu bağırtısıyla birlikte, tüm ordu tek dizi üstüne çökerken, beş atlı usulca aralarından geçip ordunun önüne kadar geliyor.

Clevania Hükümdarı Droges Le Doulcet
Image

Droges ve yanındaki heybetli dört askeri, adeta insan olmanın sınırlarını zorlarcasına sergiledikleri heybetleriyle atlarından inerken, Droges’in iki metreyi aşan boyu ve oldukça iri vücudu, onun başlı başına korkutucu görünmesine neden oluyor. Uzun sakalları ve kuru kafa motifli kuşaklarıyla birlikte, sırtına geçirdiği heybetli kürk ile görünümü daha vahşi bir konuma taşıyan Droges, gözlerindeki öfkeli ve keskin bakışlarla size doğru ilerlemeye başlıyor. Sadece bir anlığına göz göze gelseniz bile, Droges varlığını pek de önemsemeksizin bakışlarını Vamaldir’e çevirdiğinde, Vamaldir’in yüzünde ufak bir tebessümün var olduğunu görebiliyorsun. Droges tüm askerlerini ardından bırakarak birkaç adım ötenize geldiğinde “Bir hükümdarı diz çökerek karşılamak bu kadar mı zor Vamaldir?” diyor. Hemen ardından ise öfkeli bakışlarını sana doğru çeviren Droges küçümser bir bakış atmasının ardından tekrar Vamaldir’e dönerken “Yanındakilere de böyle saygısız davranmayı öğrettiğini bilmiyordum.” diyor. Droges’in tüm bu sözlerine karşılık Vamaldir yüzündeki tebessümü bir an bile bozmaksızın“Diz çökmeyi seven biri olsaydım, Aclania’da kalırdım öyle değil mi?”diyor. Droges aldığı cevapla keyiflenmiş gibi hafifçe gülümserken “Her seferinde daha yaşlanıyorsun ve yaşlandıkça daha da huysuzlaşıyorsun!” diyor. Vamaldir ise“Belki de huysuzlaştıkça yaşlanıyorumdur, kim bilir?”diyor. Droges bu kez Vamaldir’in sözlerine ufak bir kahkaha ile karşılık vermesinin ardından “Sen şimdi buyur da etmezsin!” diyor. Bu sözler üzerine Vamaldir girişinde bulunduğu kapıya öylece bir bakmasının ardından“Girme desem, yine de girmeyecek misin?”diyor. Vamaldir bu sözlerinden sonra kapıya doğru yönelip içeriye girdiği esnada, Droges ile adımlarınız ansızın kesişiyor ve bir anda göz göze geliyorsunuz. Droges birkaç saniye sana baktıktan sonra “Bu özel bir görüşme hanımefendi, müsaadenizle.” diyerek senin dışarıda durmanı istediği belli ediyor. Ancak Vamaldir henüz sana bir şey söyleme imkanı tanımadan Droges’e dönerek“Esther… Burası onun da evi. O yüzden müsaadenizle içeride mi yoksa dışarıda mı kalacağına kendisi karar versin Droges.”diyerek seçimi sana bırakıyor. Droges her ne kadar bu durumdan pek de memnun değilmiş gibi kaşlarını çatsa da, yine de Vamaldir’in sözlerine karşı duracak gibi görünmüyor.
Esther
Aclanian Aludir
Aclanian Aludir

02 Oct 2024, 01:01

Clevania Hükümdarı Droges'in teşrif etmesiyle birlikte açılan kapı, temiz havayla birlikte gün ışığını da içeriye doldurmuş ve malikanenin ne kadar bakımsız olduğunu bir kez daha gözler önüne sermişti. Bu durum her ne kadar Esther'i rahatsız ediyor olsa da Vamaldir pek rahatsızmış gibi gözükmüyordu. Esther her ne kadar paranın değerini kısa bir süre önce öğrenmiş olsa da Vamaldir'in neden kendisine karşı bu kadar cimri olduğunu anlayamamıştı. Esther için kaldığı yerin temiz ve lüks olması oldukça önemliydi fakat bunun sebebi gösteriş merakı değil, kendisine olan saygısıydı. Bulutlardan dahi yüksekte olan kibri sağ olsun, her şeyin en iyisine layık olduğunu düşünüyordu. Aslında bu sebepten ötürü kaldığı yeri ve mevcut hayat şartlarını pek beğenmemişti. Daha büyük bir malikanede yaşayabileceğini ve ev işleriyle ilgilenecek hizmetlilerinin olması gerektiğini düşünüyordu. Bir hükümdar gibi yaşamalıydı fakat bir hükümdar olmamalıydı, zira o bir hükümdardan çok daha fazlası olabilecek potansiyelde birisiydi.

Droges'i gördüğü anda Vamaldir'in neden kendisini burada istediğini daha iyi anlamayı başarmıştı. Onun sahip olduğu kibrin, Esther'in sahip olduğundan aşağı kalır yanı yoktu. Açıkçası Esther karşısındaki adamı pek önemsemiyordu, merakını kabartmayı başaramamıştı. Kendisine yöneltilen aşağılayıcı bakışlar rahatsız olmasına vesile olmamıştı, zira karşısında kendisine denk birisi bulunmuyordu.

Kapı açıldıktan sonra girişinin engellemesiyle birlikte Esther'in suratındaki ifade ilk defa değişkenlik gösterdi. Hafifçe havaya kalkmış burnu, içerisinde bulunduğu duruma ilgisinin olmadığını net bir şekilde belirten gözleriyle birlikte bakışlarını bir anlığına Droges'e çevirerek göz göze geldiler. Hemen ardından bakışlarını tekrardan önüne çevirerek kapıdan içeriye doğru adımladı. Herhangi bir şey söylemesine gerek yoktu, sadece bakışlarıyla birlikte karşısındaki adamı önemsemediğini göstermeyi başarmıştı. Arkasında koca bir ordu bulunan, içerisinde bulunduğu toprakları yöneten adam dahi merakını kabartmayı başaramamıştı.

Esther'in Droges'e karşı olan ilgisizliği rahatsız edici seviyedeydi. Bir hükümdarın yönettiği köylülere bakmasıyla, Esther'in Droges'e olan bakışları arasında herhangi bir fark bulunmuyordu. Genç kız bunun Hükümdarı rahatsız edeceğinin bilincindeydi fakat kendisini böyle davranmaya da zorlamıyordu. Genç kız hiçbir art niyet gözetmeden dilediği şekilde hareket ediyordu. Dolayısıyla tavırlarında hiçbir yapmacıklık bulunmuyordu. Droges'i, ona yanıt verecek kadar dahi önemsemiyordu. Burada Vamaldir'in isteği doğrultusunda bulunuyordu ve kendisine gösterecek olduğu şeyi merakla bekliyordu. Her ne kadar göstereceği şey Droges ile alakalı olsa da Esther ne ona ne de ordusuna karşı ilgi beslemeyi başaramamıştı.
Image

KÜNYE

ALUDİR STATLARI

Image

KÜNYE

YETENEKLER
Tatlı Tebessüm

TEKNİKLER
Peri Dokunuşu (5. Düzey)
Peri Salınımı
Rüzgarlı Gün (5. Düzey)
Peri Kabusu

-
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

02 Oct 2024, 11:37

Droges’in çatık kaşlarına karşılık, ona kendi üslubunca attığın bakışlarla birlikte adımlarını içeriye doğru attığında, Droges’in burnundan soluduğu havanın ensene değişini hissediyorsun. Vamaldir ise, adımlarına hafif bir baş sallamayla tepkisini gösterdikten sonra, Droges’i eliyle içeriye buyur ediyor. Droges, bakışlarını hala senin üzerinde gezdirmeyi sürdürürken, Vamaldir’in kapıyı kapatmasıyla birlikte önce arkasına dönüp Vamaldir’e, ardından da binanın içine bakıyor. Muhtemelen yaşadığı saraydan epey kötü olan bu yeri içine sindirmesi zor gibi görünen Droges, soluduğu havadan bile memnun olmadığını belli ederken, gözleriniz bir an kesiştiğinde benzer duyguları paylaştığınızı hissedebiliyorsun. Vamaldir’in adımlarını ikinizin yanından geçip giderken, Vamaldir sessizce koltuğuna oturmaya başlıyor. Bu anda, içindeki ses sana Vamaldir’in yanında olmanın daha iyi olacağını fısıldadığından, doğrudan onun sağ tarafına gidiyorsun. Droges, bir hükümdar olsa bile, şu an karşınızda alelade duran bir insandan farksız görünüyor. Ne içinde olduğu binadan ne de karşılaştığı tavırdan haz etmemiş gibi kaşları iyice çatılan Droges “Bu yıkık yerde en azından oturabileceğim bir sandalye vardır herhalde!” diyerek tepkisini dile getiriyor. Vamaldir ise olağanca dinginliğini korurken“Dizlerin tutmuyorsa buraya oturabilirsin Droges.”diyerek karşılığı veriyor. Ancak Droges aldığı bu cevapla birlikte ufak bir kahkaha atmaya başlarken “İhtiyarları yerinden kaldıracak kadar saygısız değilim.” diyor. Bu sözlere Vamaldir hafif bir tebessümle karşılık verirken“O zaman ben saygısızlık yapıyorum şu an.”diyor ve yerinden yavaşça kalkmaya başlıyor. Vamaldir tamamen doğrulmasının ardından oturduğu yeri Droges’e işaret ederek“Oturabilirsin.”diyor. Droges ise, söndürdüğü kahkahasının ardından “Sana güzel bir yer yapabilirim Vamaldir, hala geç değil. Gel şu inadından vazgeç.” diyor. Droges’in oturmak için hareketlenmemesi üzerine Vamaldir birkaç kez Droges ile koltuk arasında bakışlarını gezdirdikten sonra yavaşça tekrar koltuğa otururken“Biliyorum Droges… İstersem onlarca katlı bir sarayı bana vereceğin konusunda hiç şüphem yok. Ancak böyle bir isteğim olmadığını biliyorsun. Şatafatlı bir yaşam pek bana göre değil, biliyorsun.”diyor. Droges, Vamaldir’in sözlerine karşılık başını hafifçe sallamakla yetinirken, gözleri bir anda yanında bulunan sana dönüyor ve üzerindeki kıyafetlere dikkatle bakarken “Ama emrindekiler bu felsefenden pek nasibini almamış gibi.” diyor. Droges’in hedef göstermesiyle Vamaldir seni gördüğünden bu yana belki de ilk kez kıyafetlerine bakmaya başlıyor ve hemen ardından“Kendine yakıştırdıktan sonra, kimseye bir laf edecek değilim.”diyor. Ancak hemen ardından bakışlarını Droges’e çeviren Vamaldir“Ayrıca daha önce de söyledim Droges, onlar benim emrimde olan kişiler değil. Sadece birlikte olmamız gerektiğine inanan kişiler.”diyor. Droges aldığı cevabı sanki daha önce defalarca duymuşçasına önemsemez bir şekilde kafasını salladıktan sonra bakışlarını bir nebze daha keskinleştirerek “Levalles'de olanlar da sana inanan kişiler tarafından mı yapıldı?” diyor.

Droges’in bu sözleriyle birlikte Vamaldir’in yüzündeki naif ifade de bir anda daha keskin ve ciddi bir hal alırken, Droges bulunduğu yerde sağa ve sola doğru adımlamaya başlayarak “Levalles’den gelen bilgileri ilk duyduğumda, bir iblis saldırısından şüphelendim Vamaldir. Lakin bölgede yaptığımız araştırmalar neticesinde, gerçekleşen eylemin münferit bir durumdan ibaret olduğunu anladık. İblis eliyle yapılan bir şeyler olsa dahi, bu iblis diyarından gelenler tarafından yapılmamıştı. Bu durumda da, olaya dair şüphelerimin senden tarafa olması oldukça olağan, öyle değil mi?” diyor. Droges’in sözleri olabildiğince yaşanan olayla ilgili olarak Vamaldir’i suçlamaya yönelik olsa bile, tavırlarından daha çok açıklama bekleyen bir hal sezebiliyorsun. Nitekim Vamaldir hafifçe soluklanmasının ardından“Oldukça olağan. Ben bile kendimden şüphelenirdim Droges.”diyor. Aldığı cevabı yeterli bulan Droges sessizce birkaç adım atmasının ardından ise “Bu olayın senin veya yanındakiler tarafından gerçekleştirilmediğini biliyorum Vamaldir. Açık konuşmam gerekirse, bunları bizzat kendi elinle yaptığını söylesen bile sana inanmazdım. Ama ortada bir tablo var Vamaldir… Levalles’de bir tane yaşayan insan kalmaksızın katliam yapılmasına sessiz kalmam mümkün değil. Hele de tüm oklar sana doğrulmuşken, arkanda durmam gittikçe zorlaşıyor.” diyor. Vamaldir derin bir sükut içerisinde Droges’in sözlerini dinlemeyi sürdürürken Droges hafifçe bir nefes alıp adımlamayı kestikten sonra “Biliyorsun, Viernoit’nın durumu zaten halk içinde daha sindirilebilmiş değil. Bir de üstüne bu olay çıkınca, ya halkın sesini zorla kesmem gerekiyor ya da halkı susturacak bir şeyler vermem…” diyor. Droges’in bu cümlelerine karşılık Vamaldir sessiz bir şekilde başını sallamakla yetiniyor sadece. İçine düştüğü sessizlik içerisinde dahi kafasından onlarca senaryonun geçtiğini rahatlıkla duyabiliyorsun. Vamaldir’in durmaksızın hareket eden gözbebekleri aklından geçenleri dışarıya yansıtan bir unsur olurken, Vamaldir aldığı hafif bir nefes sonrasında“Aclania’dan buraya geldiğimde, hiç kimseye sormadan yanına geldim. Beni durdurmak isteyen herkesi bertaraf edip, uyuduğun yatağında seni buldum. O gece, küfürlerle ve öfkeyle açtığın gözlerini, günün sonunda huzurla kapattın. Aklında binlerce soru işareti olmasına rağmen, bana tek sorduğun halkına bir zarar gelip gelmeyeceğiydi… Ben de sana, bizden yana sana hiçbir zarar gelmeyeceğini söyledim. Şu anda da aynısını söyleyeceğim Droges… Ben ve benimle birlikte olanlar, halkının huzurunu hiçbir şekilde bozmayacak. Buna tenezzül dahi etmeyecek!”diyor.

Aldığı cevapla birlikte Droges gözlerini hafifçe devirerek ilk düşüncelerini belli etse de, birkaç saniye süren sessizliğinde cümlelerini toparlamaya çalışıyor zihninde. Bu sessizliği aldığı derin bir nefesle sonlandıran Droges “Bak Vamaldir… Bana verdiğin sözün arkasında oldun ve dediğim gibi, senden yana hiçbir şüphem yok. Yürüdüğün yolun içerisinde onca tehdide rağmen, hiçbir zaman halkıma kan sıçramadı. Aclania peşinden yüzlerce Aludir gönderdiğinde bile, halkımın bundan haberi dahi olmadı! Seni her zaman Aclania’nın meşru hükümdarı olarak gördüm ve sana bu şekilde davrandım. Ama bunlardan da öte Vamaldir, seni bir dost olarak tanıdım. Bu dostluğun her zaman benimle oldu. Fakat bugün, maalesef ki bir kez daha dostluğunu göstermen gerekiyor.” diyor. Vamaldir duyduğu sözlerle birlikte bakışlarını daha keskin bir hale getirirken, mırıldanırcasına“Sakın benden yanımdakilerden birini isteme Droges! Bunun aklına bile gelmiş olmasını dahi istemiyorum!”diyor. Droges bu sözler karşısında iki elini yana açarak çaresizliğine bir vücut verirken “Başka ne yapılabilir Vamaldir? Halkıma bir fail göstermezsem, katil kendim olurum. O vakit de, yanında bir dost olarak durabilmem mümkün olmaz! Varlığının henüz dünyaya yayılmasının erken olduğunu biliyorum. Eğer bunu yapmazsak, tüm oklar Viernoit’ya dönecek ve er ya da geç burada olduğun Aclania tarafından öğrenilecek! O zaman ne olacak Vamaldir? Her şeyi bırakıp burayı terk mi edeceksin? Velev ki bunu yaptın, Aclania bizim üzerimize gelmeyecek mi? Onlardan korktuğumdan ya da çekindiğimde değil, sadece kendi düşüncelerim ve dostluklarım nedeniyle halkımın zarar görmesini istemiyorum.” diyor. Vamaldir, aldığı bu cevap karşısında hayal kırıklığına uğramışçasına yüzünün düşmesine engel olmazken bakışlarını bir kez daha odanın içinde gezdirmeye başlıyor. Evrendeki tüm olasılıklara dayanan bir problemi çözmek ister gibi dolanan bakışlarının arasında kendini kaybetmeye başladığında, Vamaldir gözlerini Droges’e dikiyor ve“Sana bir fail vereceğim Droges… Levalles’de yaşananların sorumlusunu bulacağım. Onun kim olduğunu anladıktan sonra, durumu değerlendirip birlikte bir karar vereceğiz. Anlaştık mı?”diyor. Bu kez düşünme faslının Droges’e geçmesiyle, Droges sakallarını sıvazlayarak durum değerlendirmesi yapmaya başlıyor zihninde. Tıpkı Vamaldir gibi, onlarca seçenek içerisinde doğru olanı bulmak için yarım dakika kadar sessiz kalan Droges bakışlarını yavaşça Vamaldir’e yönlendirirken “Anlaştık dostum… Lakin, süremiz kısa ve sözün dışında bir güvenceye ihtiyacım var!” diyor. Hemen ardından ise bakışları bir anda seninle buluşan Droges “Esther benimle gelecek! Eğer faili bulamazsan, fail Esther olacak!” diyor.

Droges’in bu sözleriyle birlikte, Vamaldir’in bakışları da bir anda üzerine dönerken, Vamaldir’in gözbebeklerinin kızıla dönüşüne şahitlik ediyorsun. Kızılın en parlak tonu kalbine doğru yürümeye başladığında, Vamaldir Droges’in sözlerine bir cevap vermek yerine senin konuşmanı ister gibi görünüyor.
Esther
Aclanian Aludir
Aclanian Aludir

04 Oct 2024, 01:11

Kısmen olsa da kazandığı özgürlüğüne ket vurmayı planlayan insana karşı herhangi bir negatif duygu beslemiyordu. Milyonlarca insanın hayatı karşısındaki adamın ağzından çıkacak bir kelimeye bakıyor olsa da Esther o insanlardan birisi değildi. Her ne kadar kendisi için sinirlenmiş olan Vamaldir'i görmek hoşuna gitmiş olsa da suratındaki ifade bir anlığına dahi olsa değişmemişti. Konuşma boyunca kibirli bakışlarını Droges'in üzerinde tutmuş ve söylediği sözleri sakince dinlemişti. Esther'in yaydığı asil hava odadaki herhangi biriyle kıyaslanabilecek düzeyde değildi. Adeta bir bürokrat misali sessizliğini korumuş fakat bakışlarıyla karşısındakini aşağılamaktan da çekinmemişti. Esther karşısındaki adama aynı seviyede olmadıklarını belli ediyor olmasına rağmen adam aynı düşüncede değildi. Ne koca bir şehri yöneten Vamaldir, ne de koca bir ülkeyi yöneten Droges kendisi kadar asil değildi. Herhangi bir eğitimi olmamasına rağmen vücudu böyle ortamlarda nasıl hareket edeceğini biliyormuşçasına dikiliyordu. Droges'in yaptığı teklifin aslında mantıklı olduğunu biliyordu fakat ona itaat etmesi için ortada herhangi bir sebep bulunmuyordu. Aynı şekilde Vamaldir'e itaat etmesi için de herhangi bir sebep bulunmuyordu. Ne olacaktı? Vamaldir git deseydi başını öne eğip Droges'i mi takip edecekti? Elbette hayır. Esther'in tekrardan özgürlüğünü kısıtlamak gibi bir niyeti bulunmuyordu. Şu anda bulunduğu konum, bulunabileceği en iyi konumdu. Bunu neden mahvetmek istesin ki?

Kendisine doğrultmuş bir çift kızıl gözü gördüğü anda Vamaldir'in yanına kadar yaklaşıp eliyle hafifçe omuzuna dokundu. Bakışlarını yaşlı adamın parıldayan gözlerine kilitlediği anda zarif sesiyle konuşmaya başladı. "Her ne kadar benim adıma sinirlendiğin için mutlu olsam dahi bu kadar sinirlenmene gerek yok Vamaldir." Vamaldir'e bakarken suratında kibirden eser yoktu, aksine mutlu olduğunu belli eden içten bir gülümseme mevcuttu. Fakat bu pek uzun bir süre böyle kalmadı. Elini Vamaldir'in omzundan çekti, bakışlarını Droges'e doğrulttu. Kibirli surat ifadesi tekrardan belirmişti. "Teklifini kabul edeceğimi sana düşündüren şey nedir? Gerçek suçluyu aramak yerine insanların gözlerini boyamak adına ortaya bir günah keçisi atan hükümdarı dinlemem için herhangi bir sebep yok." Esther gerek sözleri, gerekse bakışlarıyla karşısındaki insandan iğrendiğini net bir şekilde belli ediyordu. "Aslında oldukça güzel bir yerden konuya başlamıştın. Söylediğine göre katliamı gerçekleştiren kişi veya kişiler bizim gibi insanlardı. Oradan ilerleyebilir ve bizden yardım dilenebilirdin. Oysa sen ne yaptın? Sadece günü kurtarmak için gelecekte gerçekleşebilecek katliamları görmezden geldin." Esther kısa bir ara verdikten sonra devam etti. "Failin kim olduğunu biliyorum." dedi ve bakışlarını Vamaldir'e çevirerek devam etti. "Urilirn'in Aclania'ya gitmesinin arkasındaki sebep benim gibi iki kişiyi daha buraya getirmesiydi. Özellikle birisinin Aclania'da gerçekleştirdiği katliamdan da haberdarsındır. Suçlunun bu ikisinden birisi olduğu oldukça bariz olmasına rağmen neden öfkeleniyorsun ki?" Esther sorusunu sorduğu esnada suratında kendini beğenmiş, bir o kadar da şaşkın bir ifade vardı. Karşısındaki adamın neden sakinliğini kaybederek böyle bir tepki verdiğini tam olarak anlayamamıştı.

Esther bakışlarını bir kez daha Droges'e çevirdikten sonra kendinden emin fakat bir o kadar da zarif sesiyle birlikte konuşmasına devam etti. "Clevania'nın Hükümdarı, aradığın suçluyu sana teslim edeceğiz fakat karşılığında herhangi bir taviz vermeye ihtiyacımız yok. Ne de olsa suçluyu yakalayabilecek kişi bizlerden başkası değil." Esther gerek sözleri, gerekse hareketleri ile karşısındaki adamın damarına basıyormuş gibiydi fakat bu onun için oldukça doğaldı. "Fakat Vamaldir ile olan dostluğunuzun bozulmasını da istemem, bu sebepten ötürü kellemi sana hediye ediyorum. Suçluyu bulamadığımız takdirde kendi ayaklarımla kapına kadar gelip kellemi almana izin vereceğim." Esther çoktan suçlunun Theo veya Mihr olduğunun farkındaydı. Dolayısıyla teklifini yaparken bir anlığına dahi olsa çekinmemişti. Genç kız bu konuda oldukça ciddiydi de, gerçekten de faili bulamadığı takdirde kendi ayaklarıyla kellesini Droges'e hediye etmeyi düşünüyordu.
Image

KÜNYE

ALUDİR STATLARI

Image

KÜNYE

YETENEKLER
Tatlı Tebessüm

TEKNİKLER
Peri Dokunuşu (5. Düzey)
Peri Salınımı
Rüzgarlı Gün (5. Düzey)
Peri Kabusu

-
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

04 Oct 2024, 16:47

Vamaldir’in omzuna dokunmanla birlikte, kızıllığın daha dingin bir hale geldiğini fark ederek konuşmana başlıyorsun. Sözlerine karşılık Vamaldir daha ılımlı bir yöne çektiği bakışlarıyla birlikte, yüzüne hafif bir tebessüm yerleştiğini görüyorsun. Bununla birlikte tüm kontrolü sana vermenin memnuniyeti yaşar gibi bakışlarını Droges’e çeviren Vamaldir, sadece senin sözlerini duymayı bekliyor. Bakışlarını Droges’e çevirip konuşmaya başladığında, Droges’in şaşkınlıkla büyüyen gözleri beklemediği bir üsluba karşı verdiği ilk tepki oluyor. Cümlelerin devam ettikçe konuşma tarzına alışmaya başlayan Droges, giderek daha meraklı ve bastırmaya çalıştığı ince bir sinirle seni dinlemeyi sürdürüyor. Faile ilişkin açıklamaların sırasında bakışlarını bir anlığına Vamaldir’e çevirdiğinde ise, Vamaldir’in tüm endişelerden arınmış bir şekilde yüzüne yerleşen huzuru görebiliyorsun.

Sözlerinle birlikte bakışların bir kez daha Droges’e çevrildiğinde, bu kez Droges’in cümlelerine olan şaşkınlığı ile karşılaşıyorsun. Küçük bir tik gibi yer yer seğiren sağ gözünü zapt etmek için çabalayan Droges, tüm sözlerinin bitmesiyle birlikte bakışlarını Vamaldir’e çeviriyor. Droges, sözlerin karşısında Vamaldir’den bir tepki bekler gibi dursa bile, odaya çöken ve beş saniye kadar süren sessizlik içerisinde Vamaldir sadece hafif tebessümüyle Droges’e bakmakla yetiniyor. Droges, kendisine Vamaldir’den bir tepki gelmeyeceğini anladığında hafif bir iç çekişin ardından “Vamaldir… Bu arkadaşları çiğ et falan mı veriyorsun?” diye soruyor. Bu anda Droges’in yüzüne gökten inen bir gülümseme Vamaldir’in yüzündeki tebessümü de arttırırken Droges bakışlarını sana çeviriyor ve “Beni sanırım yanlış anladınız hanımefendi… Yani Esther. Kellen, ancak omuzlarının üstünde olduğu zaman değerlidir. Oradan baktığında vahşi bir aslan gibi görünüyor olabilirim, bununla gurur duyarım, ancak benim dünyamda dengeler bu şekilde kurulmuyor.” diyor. Bu sözlerinin ardından Droges odanın içerisinde bir kez daha adımlamaya başladığında “Seni yanımda götürecek olmamın sebebi, olur da işler istediğimiz gibi gitmezse sadece halka birisini göstermek… Onun dışında, dostum Vamaldir’in değer verdiği birini incitecek değilim. Bu yüzden, bir yanlış anlaşılma varsa düzeltmek isterim.” diyor. Droges adımlamayı sürdürürken kafasını aşağı yukarı birkaç kez oynatarak sözlerini onaylamasının ardından olduğu yerde bir kez daha duruyor ve gözlerini doğrudan sana dikiyor. Fakat bu göz Droges’in gözlerinin içerisinde başka bir ciddiyet görüyorsun ve Droges de “Bu sözlerim, dostum Vamaldir’in yanında olduğu sürece geçerli… Aksi takdirde, tüm bu küstahlığın karşısında seni bir tükürükle boğmaktan büyük zevk duyarım!” diyor. Hemen ardından ise Droges bakışlarına kararlı bir hava büründürerek “Eğer bununla ilgili bir sorunun varsa, Vamaldir sana neler yapabileceğimi detaylıca anlatabilir. Öyle değil mi Vamaldir?” diyor.

Droges’in sözleriyle birlikte Vamaldir’in yüzündeki gülümsemenin solduğunu ve onun da ciddi bir ifade takındığını görebiliyorsun. Nitekim sözün kendisine gelmesiyle birlikte Vamaldir“Burada birbirimizi nasıl yok edebileceğimizi tartışıp hasım olmaya mı yaklaşacağız, yoksa sorunlarımıza bir çözüm mü bulacağız?”diyor. Sorusuna bir cevap bulmaktan uzak bir şekilde her ikinize de bir bakış atan Vamaldir artan gerginliği dizginlemek ister gibi kontrolü ele alırken“Esther’in dediklerini boşa atamayız Droges… Bu yüzden onun söyledikleri ışığında gidelim. Sen de güvendiğin birini ayarla ve Esther ile birlikte işe koyulsunlar. Uygun mudur?”diyor. Droges bakışlarını bir süre senin üzerinde gezdirmesinin ardından “Benim için sıkıntı değil… Nasıl istiyorsan o şekilde ilerleyelim. Ancak sonuca hızlı ulaşmamız gerekiyor, biliyorsun. Esther’in bu işin altından kalkabileceğini düşünüyorsan, sıkıntı yok.” diyor. Vamaldir bu anda sana kaçamak bir bakış atmasının ardından“Halledecektir… Yeter ki, Clevania içerisinde benim gibi rahatça hareket etmesine olanak tanı.”diyor. Bu sözler üzerine ise Droges hafifçe bir tebessümle sana bakarken “Başıma iş açacakmışsın gibi geliyor ama, dostumun isteğini kırmak da olmaz değil mi?” diyor. Hemen ardından ise Droges ayrılmaya hazırlanırcasına bacaklarını açmak için sallanmaya başlarken “Ne zaman ve nereden başlamayı planlıyorsun? Adamımı ona göre yanına göndereceğim.” diyerek sözü sana bırakıyor.
Esther
Aclanian Aludir
Aclanian Aludir

06 Oct 2024, 18:01

Karşısında koca bir ulusun hükümdarı bulunmasına rağmen takındığı küstah tavır ile birlikte kimseden çekincesi olmadığını bir kez daha göstermiş oldu. Sakin ve bir o kadar aşağılayıcı tavırları Clevania Hükümdarı'nın sinirlenmesine vesile olsa da pek umurunda olmamıştı. Vamaldir'in suratındaki gülümseme de pek umurunda olmamıştı açıkçası fakat Droges'in tavırlarından daha çok önemsediği hal ve hareketlerinden belli oluyordu. Her ne kadar Vamaldir'e herhangi bir bağının bulunmadığı konusunda hem fikir olsalar dahi genç kız içten içe ona ısınmaya başlamıştı bile. Elbette onun amaçlarını uğruna hayatını feda edecek kadar bir yakınlık hissetmiyordu fakat bugüne kadar tanıdığı herkesten daha yakın olduğunu da hissedebiliyordu. Bunun sebebi belki de Vamaldir ile zıt kişiliklere sahip olmasından kaynaklanıyordu. Azahil ve Theo'ya ilgi duymasının sebebi de buydu aslında. İkisi de kendisine benziyor olmasına rağmen aslında kendisinden çok zıt kişiliklere sahip insanlardı. Vamaldir, Theo, Azahil... Üçü de Esther için birer kara kutudan ibaretti. Henüz onları tam olarak keşfedememiş olmak canını sıksa da aynı zamanda da merakını kabartıyordu. Onların tam olarak düşüncelerini anlamak istiyordu aslında. Kendisine garip gelen davranışlarının arkasında yatan amaçlarını anlamak istiyordu.

Droges küstahça kendisini tehdit ettiği vakit "Denediğini görmek isterim." diye yanıt verdi aynı küstahlıkla. İkili arasında gerginleşen havayı yatıştıran kişi ise Vamaldir'den başkası olmamıştı. Sözleriyle birlikte iki tarafı da sakinleştirmeyi başarmıştı. Sonrasında yaptığı teklifle birlikte faili bulma işinin tamamını Esther'e yıkan Vamaldir, Esther tarafından herhangi bir tepkiyle karşılaşmadı. Genç kız konuşma sırası kendisine gelene kadar sessizliğini korudu, bakışlarında hiçbir değişiklik bulunmadan Droges'in gözlerinin içerisine bakmaya devam etti. Sıra kendisine geldiğinde ise kendine has küstah tavırlarıyla konuşmaya başladı. "Seni yanlış anladığımı düşünmüyorum Clevania Hükümdarı, zira sana vermiş olduğum söz kendime olan güvenimin göstergesidir." Esther bakışlarını bir anlığına da olsa Droges'in gözlerinden çekmedi. "Adamını iki saat içerisinde buraya gönderebilirsin. Sana güzel haberlerle birlikte dönmesi pek uzun sürmeyecektir." Droges'e hitap ederken kendisini hiç sakınmıyor oluşu gerçekten de böyle anlar için yaratıldığının bir işaretiydi adeta. Esther yerine farklı birisi olsaydı karşısındaki kişi bir hükümdar diye sözlerini filtreleyerek karşısındaki kişiye aktarabilir ve onu memnun edebilirdi fakat Esther'in bunları yapmaya ihtiyacı yoktu.

Droges odadan ayrıldıktan sonra Vamaldir'e dönerek konuşmaya başladı. "Kellemi senin ağzından çıkacak sözcüklere bıraktığım anda sana ne kadar güvendiğimi anlamışsındır." Ses tonu kendine has bir şekilde kibirli çıkmasına rağmen Droges'e karşı takındığı gibi aşağılayıcı değildi. "Katliamın üzerinden geçen vakit hesaba katıldığında aradığımız kişinin çoktan Viernoit'e ulaşmış olduğunu söyleyebiliriz. Şu anda şehrin içerisinde seninle görüşmenin bir yolunu dahi arıyor olabilir." Bakışlarını kapıya doğrulttuktan sonra devam etti. "Aradığımız kişiyle görüştükten sonra son kararı verecek olan kişi sensin. Benim burada yapabileceğim tek şey yaşadıklarım doğrultusunda sana tavsiyelerde bulunmak." Bakışlarını tekrardan Vamaldir'e doğru çevirirken konuşmaya başladı. "Theo seni tatlı diliyle zehirlemeye çalışacaktır, söylediklerine inanmadan önce birkaç kez düşünmeni tavsiye ederim. Söylediği yalanları can-ı gönülden inanarak ve amaçsız bir şekilde söylüyor." Tekrardan kısa bir ara verdikten sonra devam etti. "Theo zayıf bir kişilik, daha önce iki kez sahip olduğu kudreti kontrol etmekte başarısız oldu. Urilirn bize iblis diyarında kudretimizi nasıl kullanacağımızı öğretmesine rağmen bir anlığına dahi olsa uğraşmadı. Ben Gyugnal ile dövüşürken aldığı yaralar yüzünden kontrolünü kaybetti ve vahşi bir iblis misali çevresine saldırmaya başladı." Esther, Theo'dan bahsederken suratında onu küçümsediğini oldukça net belli eden bir ifade mevcuttu. "Urilirn beni iblis diyarından gönderdikten sonra Theo'yu da peşimden göndereceğini belirtmişti fakat bir hafta beklememe rağmen kimseden haber alamadım. Daha fazla beklemenin anlamsız olduğunu düşünerek de buraya yol aldım... İyimser bir tahmin olacak fakat Urilirn'in hayatını kaybettiğini hesaba katarsak Theo'yu rastgele bir şekilde iblis diyarından dışarıya yolladığını düşünüyorum. Aksi takdirde Urilirn'in cesedinin yanında Theo'nun cesedini de bulurduk." Yavaşça adımlayarak Vamaldir'in tam karşısına geçtikten sonra gözlerinin içerisine kendinden emin bakışlarını yöneltti. "Daha önceden de söylediğim gibi, Theo'ya güvenmeden önce bir kez değil, birkaç kez düşünmen gerekiyor." Genç kız konuşması boyunca sadece Theo'dan bahsetmişti. Mihr'in nasıl birisi olduğuna dair herhangi bir fikri yoktu, dolayısıyla hakkında konuşacak herhangi bir şey de yoktu.
Image

KÜNYE

ALUDİR STATLARI

Image

KÜNYE

YETENEKLER
Tatlı Tebessüm

TEKNİKLER
Peri Dokunuşu (5. Düzey)
Peri Salınımı
Rüzgarlı Gün (5. Düzey)
Peri Kabusu

-
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

07 Oct 2024, 14:51

Sözlerin üzerine Droges’in yüzüne tamamen gergin bir hava çökse bile, herhangi bir şey söylemeden hızla bakışlarını üzerinden çekip Vamaldir’e çeviriyor. Droges’in bakışlarından, senden gördüğü tavrın hoşuna gitmediğini açıkça anlaşılıyorken, yine de bir şeyler söylemek yerine hafifçe kafasını sallıyor ve “2 saate… Ben de buralarda olacağım.” demekle yetiniyor. Vamaldir, Droges’i uğurlamak adına sadece ayağa kalkmakla yetinirken, ikiniz birden onun çıkışını izliyorsun.

Droges’in binadan çıkmasının ardından, bu kez sözlerini Vamaldir’e yöneltiyorsun. Vamaldir seni dikkatli bir şekilde dinlerken, bakışlarındaki ciddiyeti rahatlıkla anlayabiliyorsun. Ancak Vamaldir, söylediklerinden çok tavırlarına karşı bu ciddiyeti gösterir gibi görünüyor. Nitekim sözlerin sonlandığında Vamaldir derin bir nefes alıyor ve“Bunlar… Değerli bilgiler.”diyor. Başını hafifçe önüne doğru çevirmesinin ardından Vamaldir birkaç saniyelik sessizliğin içine düşüyor. Tıpkı yaşamıyor gibi, adeta varoluşunu sildiği bu birkaç saniyeden sonra ise“Değerli bilgiler ancak değerli zihinlerde yer eder. Aksi halde bilginin değeri, lüzumsuz birkaç kelimeden öte değildir.”diyor. Bu cümlelerini aldığı birkaç nefesle teyit eden Vamaldir kafasını hafifçe sana doğru çevirirken“Niyetim ne seni eleştirmek ne de sana bir şeyleri diretmek… Ancak sadece, tavırların her zaman bu kadar ucuz kurtulmanı sağlamaz. Dilin ne söylediği değil, nasıl söylediği önemlidir. Kendine güvenmek, dik durmak ve gözdağı vermek… Bunlar muhakkak ki ilerideki hayatın boyunca ihtiyaç duyacağın şeyler. Fakat bazen mahcup bir tebessüm, en dik sözlerden bile daha sert olur. Bazen, bir kabulleniş en büyük haykırıştan kudretli olur.”diyor.

Vamaldir söylediği sözlerinden sonra birkaç saniye yüzüne baktıktan sonra bakışlarını önüne doğru düşürürken“Bunlar sorun değil diyebilirsin… Evet, öyle de olabilir. Ancak ya bu tavrının esas muhatabın kendinsen? Söylesene Esther… İblisinin sesini hiç duydun mu? Sana bir şeyler fısıldadı mı? Onu da böyle mi karşıladın? Söylesene Esther… Seni iblisinden alıkoyan ne oldu?”diyor derin düşüncelere dalmış bir ses tonuyla.
Esther
Aclanian Aludir
Aclanian Aludir

07 Oct 2024, 23:17

Karşısında dikilen adamın bakışlarının ve sözlerinin arkasındaki anlamı net bir şekilde kavrayabilmesine rağmen onun varlığını bir türlü anlamlandıramıyordu. Vamaldir ile birlikte geçirdiği her an ona karşı olan ilgisinin daha da artmasına vesile oluyordu. İnsan dışı hareketlerini her gördüğünde içerisindeki araştırmacı ruhun daha da coştuğunu hissedebiliyordu. Onu oracıkta soru bombardımanına tutmak istemesine rağmen Esther sabırlı bir kişiydi. Doğru soruların, doğru zamanda, doğru insana sorulması gerektiğinin farkındaydı. Sormak istedikleri ile Vamaldir'in sorduğu sorular oldukça farklı olduğundan ötürü şimdilik beklemeye ve sorularına cevap vermeye karar verdi. Hafif bir nefes alarak ruhunu dizginledi ve karşısındaki adamın gözlerinin içerisine bakarken konuşmaya başladı.

"Amacım ne kendime güvendiğimi kanıtlamak, ne de Droges'e gözdağı vermekti. Nasıl birisi olduğumu kimseye kanıtlama ihtiyacım yok, aynı şekilde kimseye bu konuda hesap verme mecburiyetinde de değilim... Söylediklerin konusunda haklı olduğunu biliyorum, belki basit bir gülümsemeyle çözebileceğim sorunları tavırlarım yüzünden zorlaştıracağım fakat umurumda değil. Olmadığım gibi biri davranmaktansa ölmeyi yeğlerim. Droges ile bu kadar sert konuşmamın sebebi en başından itibaren bana karşı saygısızca davranmasıydı, sadece karşılık veriyordum. Bunu bilinçli bir şekilde mi yapıyordum? Elbette hayır, sadece içimden geçenleri karşımdakine aktarıyordum.

İblisim hakkındaki soruna gelirsek, evet iblisimin sesini defalarca kez duydum. Henüz adını dahi öğrenme fırsatını yakalayamadığım iblisim dünya üzerindeki en tatlı varlık. Her ne kadar beni reddetmiş olsa da bundan zerre gocunmadım... Bundan sonra bana yol gösterecek olan kişi sen olduğundan ötürü iblisimle aramdaki ilişkiyi detaylı bir şekilde bilmen gerektiğini düşünüyorum.

İblis diyarında gözlerimi açtığımda çevremdeki iblisleri görme yetisine sahip değildim. Azuldir'in yönlendirmeleri sayesinde iblisimle baş başa olduğum bir boyutta gözlerimi açtığımda duyduğum ilk sözcükler tam olarak şunlar oldu: Daha dikkatli bak… Her şeye rağmen bu tabiatın var oluşu ve güzelliği attığın adımlarla var oluyor? Gözlerimi açtığımda minik, tatlı iblisim tam karşımda beni izliyordu. Kısa bir süre cesaretini toplayıp bana yol gösterici olmaya çalışmış olsa da korkularına yenik düşüp ağlamaya başladı. İşte o anda ona resmen aşık olduğumun farkına vardım. Yanaklarından usulca akan göz yaşlarıyla bir iblisten ziyade bir çocuğu andırıyordu fakat hiçbir çocuk bu kadar güzel de olamazdı.

Onu bir şekilde sakinleştirdikten sonra tanışmak için adını sordum fakat karşılaştığım tepki karşısında şaşırmadan edemedim. Birkaç saniye önce suratında bulunan masum ifade yerini çatık kaşlara bırakmıştı fakat tek hissettiğim mutluluktu. Aklımdan geçirdiğim ilk cümle çatık kaşlarının dahi ne kadar tatlı olduğuydu.

Bilinmezlikten nefret ederim. Şu anda bile içerisinde bulunduğumuz şehrin her köşesini bilmediğimden ötürü rahatsızlık hissediyorum. Peki sence bir anda İblis diyarında gözlerini açan, kendi adı dahil hiçbir şey bilmeyen, iblisleri göremeyen Esther nasıl hissetmiştir? Açıkçası kendimi yetersiz bulmuştum, benimle birlikte olan herkesin rahatlıkla yapabildiği basit bir şeyi yapmakta dahi yetersiz kaldığımdan ötürü sinirlenmiştim. Fakat bu öfkemin hedefi ne iblisim, ne de çevremdeki diğer kişilerdi. Her zaman olduğu gibi kendime öfkelenmiştim.

Anlayacağın iblisimle karşılaştığım vakit pek düzgün bir ruh hali içerisinde değildim. Öfkeli iblisimle birlikte amaçsızca karanlığın içerisinde yürürken Azuldir'in sözleri kulağımda bir kez daha çınladı. Oradan kurtulmak için bir iblisle anlaşma yapmam gerektiği bilgisine çoktan sahiptim, ben de içerisinde bulunduğumuz diyardan ayrılmak isteyen iblisime teklifimi yaptım fakat olumlu bir karşılık alamadım... Yanlış anlamanı istemiyorum, iblisimle konuşurken sizlerle konuştuğum gibi kibirli değildim. O zamanlar ne hissettiğini dahi bilmeyen titrek bir ceylan gibiydim... Tahmin edebileceğin üzere iblisim teklifimi kabul etmedi ve yollarımız ayrıldı. Onu karanlığın içerisinde sessizce bekleyeceğimi söylememe rağmen tekrardan yanıma uğramadı. Kısa bir süre sonra da karanlık tarafından yutulup insan diyarında gözlerimi açtım.

Onunla ikinci iletişime geçişim Aludir üssünde bir denek olarak iblis diyarına adım attığım vakit gerçekleşti. Bana söylediği sözler tam olarak şunlardı: Karanlığın içinde ölürüm derken bunu kastetmiyordum kesinlikle! Sonrasında iblisimin kudretinin içimde akmaya başladığını hissettim. Elbette bu kudret vahşetle birlikte geldi. Vücudumun kontrolünü tam anlamıyla kaybettim, kendimi bir kafeste hapsedilmiş gibi hissediyordum... Tahmin edebileceğin üzere pek hoş bir hissiyat değildi, bu sebepten ötürü kontrolü elime almam gerektiği kanısına vardım ve başardım da. Elbette o zaman bunda pek başarılı olduğum söylenemez, önümde oluşmuş hengameye katılmamak için bile bütün gücümü kullanmam gerekiyordu.

Onunla üçüncü iletişime geçişim ise Urilirn bizi iblis diyarına götürdüğünde gerçekleşti. Urilirn bizi alevlerle kaplı diyarda bulunan bir tepenin üzerine çıkartmış ve aralıksız bir şekilde üzerimize gelmekte olan iblislerle savaşmamızı istemişti. Tepeden attığımız iblislerin diğer iblisler tarafından tüketildiğini gördüğüm vakit aklıma delice bir fikir geldi, madem onlar bu şekilde davranabiliyor ben neden davranamayayım? Bu düşünceyle birlikte yere yatırdığım iblislerden birisinin üzerine çıkarak kolundan ısırdım. Ağzımın tam anlamıyla yanmaya başladığı ve kül tadından başka bir şey alamadığım vakitte dişleri çekmek yerine daha da sert bir şekilde ısırmak için harekete geçtim fakat iblisim bir anlığına dahi olsa vücudumun kontrolünü ele geçirerek beni durdurdu. Bana tam olarak söylediği sözler şu şekildeydi: Pis kadın! Kendini yakacaksan bile beni buna sürükleme! Sonrasında gücünü benimle paylaştığı takdirde bu durumdan kurtulabileceğimi söyledim fakat aldığım cevap tekrardan olumsuz olmuştu. 'Seninle günahımı bile paylaşmam pis kadın! Bana yapmaya çalıştıklarını unuttum mu sandın!?' dedi. Neyden bahsettiğini gerçekten de anlamamıştım, dolayısıyla ona sordum ve 'Neyden mi bahsediyorum? Hiçbir fikrin yok mu? Beni alıp götürmek için çevirdiğin türlü numaraları hatırlamamana şaşmamalı! Ne de olsa sen beni kandırmaya çalışmış pis bir kadınsın! Senden daha azı da beklenmezdi!' şeklinde bir yanıt aldım. Açıkçası en başından itibaren onu kandırmak gibi bir niyetim yoktu. Zira daha önceden söylediğim gibi, olmadığım biri gibi davranmaktansa ölmeyi yeğlerim.

Sonrasında Gyugnal ortaya çıktı ve Urilirn ile dövüşmeye başladılar. Urilirn bize nasıl kudretimizi kontrol edebileceğimizi açıkladı. Açıkçası ilk başta içimdeki iblisi sindireceğimi sanmıştım ve ona karşı kendimi kötü hissetmiştim. Minik, tatlı iblisimden özür diledikten sonra Urilirn'in talimatları doğrultusunda ilerledim ve iblisimle birleşmeyi başardım. Kudretinin damarlarımda aktığını hissettiğim o vakit onu yok etmediğimi anladım ve rahatladım.

Şimdi düşününce Urilirn'in ölümüne neden olanlardan birinin kibirli kişiliğim olduğunu daha iyi anlayabiliyorum. Gyugnal'ın kavradığım elini bırakmak yerine kalbini deşseydim bugün Urilirn bizim yanımızda olacaktı. Bunun için siz dostlarından özür dilemek istiyorum fakat hiçbir pişmanlığımın olmadığını da bilmeniz gerekiyor. İstediğim yerde, istediğim gibi davranmaktan başka bir şey yapmadım.

Bu sebepten ötürü Urilirn'e karşı kendimi borçlu hissettiğim doğru fakat aynı zamanda yaptığının aptalca olduğunu da düşünüyorum. Yapabileceği en mantıklı hareket Theo ve beni iblis diyarında bırakıp tek başına kaçması olacaktı."

Konuşması esnasında iblisinden bahsettiği kısımlarda suratında Vamaldir'in hiç görmediği kadar şefkatli bir gülümseme oluşmuştu. Esther iblisine karşı kibrini bir kenara bırakabiliyordu. Bunun nedeni belki bir çocuk görünümünde olması, belki de aşırı derecede tatlı olmasıydı. Elbette bunun tam nedenini bilmek imkansız fakat durum bundan ibaretti... Öte yandan Aludirler ve Gyugnal'dan bahsederken onlara karşı olan negatif duyguları da net bir şekilde suratından okunabiliyordu. Genç kız kendisini bir denek misali kullanmaya çalışan Aludirlerden ve kendisini aşağılamaya çalışmış olan Gyugnal'dan haz etmiyordu. Onlara karşı nefret dolu değildi, zira onlar nefretini hak edebilecek seviyede değildi.

Esther konuşması esnasında bir anlığına dahi olsa bakışlarını Vamaldir'den kaçırmadı. Karşısında oturan yaşlı adamın kendisini tam anlamıyla anlamasını istercesine her düşüncesini olabildiğince net bir şekilde karşısındaki kişiye aktarmıştı. Ondan bir yanıt bekliyordu fakat bunu önemseyip önemsemeyeceği konusunda henüz tam olarak emin değildi.
Image

KÜNYE

ALUDİR STATLARI

Image

KÜNYE

YETENEKLER
Tatlı Tebessüm

TEKNİKLER
Peri Dokunuşu (5. Düzey)
Peri Salınımı
Rüzgarlı Gün (5. Düzey)
Peri Kabusu

-
Locked

Return to “Viernoit Şehri”