Uyanış (Asuriel | Archon | Esther | Theo)

GM - Dimensio
Game Master
Game Master

02 Aug 2022, 12:03

Off Topic
Diğer oyuncuları bekletmemek adına Asuriel'in bildirilmiş pasiflik yaptığı varsayılarak konuya devam edilmiştir.

Uphin duruşunu hiç bozmadan sizden gelecek bir tepkiyi beklerken, kızıl saçlı adamın konuşmaya başlamasıyla sağ kaşını havaya kaldırarak onu dinliyor. Bu esnada, sağ gözü sol gözüne oranla belirgin bir şekilde büyümüş olan Uphin, kızıl saçlı çocuktan beklediği tepkiyi alamamış olmanın verdiği memnuniyetsizlikle onu süzüyor. Kızıl saçlı adamın ardından bu kez lafa diğer uzun kırmızı saçlı adam giriyor. Ancak onun tuttuğu alkış, Uphin’in yüzündeki tüm memnuniyetsizliği siliyor ve eseri beğenilmiş bir sanatçı gibi gururlu bir ifade takınmasına neden oluyor. Son olarak, sarı saçlı kadının sorusunu üzerine yüzüne kocaman bir gülümseme yerleşen Uphin bu kez sizleri alkışlamaya başlarken “Fev~~ka~~la~~de!” diyor melodik bir şekilde konuşurken. Ancak bu anda bakışları odadaki gümüş saçlı kadına takılan Uphin “Sen de bir şeyler sorsaydın dörtte dört olacaktı! Oyun bozan se~~ni~~!” diyor.

Uphin alkışlama faslını kısa bir süre daha devam ettirdikten sonra ilk olarak bakışlarını uzun kırmızı saçlı adama çeviriyor ve “Burada bir sorun varsa, onu çözen kişi ben olurum 2 numara. Bak yeşil demiyorum, 2 numara diyorum. Çak~~tın~~ mı~~?” diyor tek gözünü kırparken. Hemen ardından ise hızlı bir şekilde sarı saçlı kadına bakışlarını çeviren Uphin “O kokuşmuş yerle, bu güzelim yeri bir tutmayacaksın, öyle değil mi balım? İblis diyarında değilsiniz tabii ki de… Yani aslında orada olmanız gerekir. Ancak…” diyor ve sağ elini çenesine götürürken düşünceli bir hal alan yüzüyle bir süre zemine bakıyor. Birkaç saniye bu şekilde duran Uphin elini aşağıya indirip beline koyarken “Bunu konuşacağız, fakat daha önemli bir şey var!” diyor. Bu sözünden sonra ise kısa kızıl saçlı adama dönerek “Öncelikle sana şunu söyleyeyim… Bey senin babandır! Ama onu da hatırlamıyorsundur. O yüzden sana bir baba ayarlayabilirim.” diyor hafif iğneleyici bir şekilde. Hemen ardından ise o sırada kıyafetlerle ilgilenen uzun kırmızı saçlı adama bakıyor ve “Sizler de giyinin ve sonra beni takip edin.” diyerek odadan çıkıyor.

Uphin’in odadan çıkmasının ardından her birinizi kendinize göre bir kıyafet seçiyor ve onları üzerinize geçiriyorsunuz. Ardından sizi kapının hemen dışında bekleyen Uphin’in yanına geliyorsunuz. Dışarıya çıktığınız anda ise kendinizi uzun bir koridorun ortasında buluyorsunuz. Kaliteli taş duvarların oluşturduğu koridorda, yan yana dizilmiş onlarca oda olduğunu görebiliyorsunuz. Her bir odanın kapısı kapalı dururken, oda kapılarının hemen yanında bulunan ve aydınlatma için kullanılan gaz lambalarını görüyorsunuz. Bununla birlikte, sol tarafınıza düşen bölümde ise yer yer büyük pencereler olduğunu fark ediyorsunuz. Bu pencerelerden bazıları açıkken, çoğunluğu da kapalı oluyor. Bunun dışında ortamın sessizliği ve temizliği dikkatinizi çeken bir diğer konu oluyor. Koridorun sonunda ve başında bir merdiven bulunduğunu az çok seçebiliyorsun. Ancak bunun dışında bulunduğunuz koridorda dikkate değer başka bir şey göremiyorsunuz.

Hepinizin odadan çıkmasının ardından Uphin sizleri inceliyor ve “En azından benimki kadar olmasa da, zevkli kıyafetler vermişler size.” diyerek koridorun sonundaki bir merdivene doğru ilerlemeye başlıyor. Bu esnada sol tarafınıza düşen büyük camlardan, az önce odanızdan gördüğünüz manzaranın devamını da görebiliyorsunuz. Koridorun sonuna kadar gelip merdivenlerden inmenizin ardından, bir başka koridorda kendinizi buluyorsunuz. Bu kez bu katta ilerlemeye başlamanızın ardından hemen koridorun başındaki odadan gelen bazı cam şişelerin birbirine vurulduğu seslerini duyuyorsunuz. Uphin bu sese pek aldırış etmemiş gibi görünüp ilerlemeye devam ederken, koridorun hemen hemen ortasına denk gelen bir odanın kapısının önünde duruyor ve cebinden çıkarttığı bir anahtarla kapının kilidini açarak odaya giriyor.

Uphin’in odanın kapısını açmasının ardından, içerisinin ziyadesiyle karanlık olduğu bir oda görüyorsunuz. Odanın içinde duvardan duvara uzanan siyah kalın perdeler, Güneş ışıklarını büyük oranda engellemeyi başarıyor. Bu nedenle, odanın içinde kasvetli bir karanlık hakim olsa da adımlarını içeriye doğru atıyorsunuz. İçeriye girdiğiniz anda, beklediğinizin aksine son derece ferah bir hava ve görüntüsü sizi karşılıyor. Karşınızdaki pencereli duvarda hiçbir mobilya veya aksesuar bulunmazken, sol tarafınızdaki duvarın neredeyse boydan boya siyah bir tahta ile kaplandığını görüyorsunuz. Bulunduğunuz yere paralel düşen ve kapının da bulunduğu duvarda ise birçok dolap olduğunu görebiliyorsunuz. Odanın ortasında ise iki adet yuvarlak masa ve etrafındaki sandalyeleri görüyorsunuz. Uphin, tahta kısma yakın duvara doğru geçerken, sizleri de eliyle bu duvara yakın masaya davet ediyor.

Her birinizin yerleşmesinin ardından ise hafif bir tebessümle sizlere bakan Uphin sırtını siyah tahtaya verip kollarını da göğüs hizasında birleştirirken “1 numaranın yukarıda sorduğu soruyu hatırlıyor musunuz?” diyor. Her birinize sanki bunu hatırlamak için birkaç saniye veren Uphin ardından “Sizler birer istisnasınız ve bu yüzden benim deneklerimsiniz.” diyerek konuşmaya başlıyor. Yüzünde alaycılıkla ciddiyet arasında bir ifade bulunan Uphin “Tatlı~ Azu~ldir ve çirkef Vadlena sizlere olayın ne kadarını anlattı bilmiyorum, ancak biraz başa saracağız.” diyor. Hemen ardından eline aldığı bir beyaz tebeşir ile duvara birbiriyle kesişen iki tane kusursuz çemberler çiziyor. Sağda kalan çemberin üzerine “İnsan Diyarı”, solda kalan çemberin üzerine ise “İblis Diyarı” yazan Uphin, kesişim noktasını ise tamamen beyaza boyuyor. Bu esnada Uphin’in kusursuz bir el yazısı olduğu da dikkatinizden kaçmıyor. Elindeki tebeşiri havaya atıp tutmaya başlayan Uphin “Var olan bu iki dünya birbiriyle pek etkileşime girmez. Ancak bizler, bu gördüğünüz beyaz kısımda var olabilen insanlarız. Gelin görün ki, bu beyaz içerisinde yer alan insanlar, sizin gibi hafızalarını kaybetmekte. Yaptığım araştırmalar gösterdi ki, burada gözlerini açıp da uyanış yaşayan herkes hafızasını yitiriyor. Uyanış gerçekleştiremeyenler ise, basitçe baygınlık geçirip kendi zavallı hayatlarına devam ediyor.” diyor. Bu kısmın ardından tebeşiri aldığı yere bırakan Uphin “Bahsettiğim hafıza kaybının yaşanması, genel olarak iki farklı dünyada aynı nitelikte varlıklar olarak yaşamlarımızı sürdüremeyecek olmamızdan ileri geliyor. Yani, insan diyarındaki varlığınız ile iblis diyarında uyandırdığınız varlığınız birbirlerinden farklı oluyor. İşin bilimsel boyutu hala çözülebilmiş değil ve inanın bunu çözmek için tahmin edebileceğinizden çok daha fazla mesai harcıyorum.” diyor. Sözlerini bu esnada kesen Uphin, sanki yine bir takdir bekler gibi görünürken, bu kez bu tavrını kısa kesiyor ve bulunduğu yerden hareketlenerek sağa ve sola doğru adımlamaya başlıyor.

Uphin sürdürdüğü adımlama esnasında “Ne var ki, sizler denek olarak kullanacağım alan bu değil, çünkü sizler söylediğim gibi bugüne kadar görülmemiş istisnalarsınız.” diyor heyecanlı bir şekilde. Hemen ardından bakışlarını üzerinizde gezdirmeye başlayan Uphin “Çünkü bugüne kadar ilerleyen prosedürde, bir insan uyanışını sağlarsa ve bir iblisle bağ kurar veya anlaşma yaparsa tekrar insan diyarına gelirdi. Ancak bunu yapamayan insan ise, orada iblislere yem olurdu!” diyor. Bu sözlerinden sonra heyecanlı ve meraklı bir şekilde, sağ gözü sol gözünden daha büyümüş bir halde size bakan Uphin “Gelin görün ki sizler uyanış yaşamış, ancak bir iblisle bağ kuramamış veya anlaşamamış olmanıza rağmen hala hayattasınız! Görülmemiş bir şey! Duyulmamış bir olay! Yaşanmamış bir hadise! İnanılmaz bir bilgi! Ve bu durum… He~~ye~~ca~~n ve~~ri~~ci~~!” diyor büyük bir şevkle. Bu sözlerinin ardından ise Uphin biraz soluklanmak ve buraya olan kadar kısmı sindirmeniz için sessizliğe gömülüyor. Bu da size konuşmaya katkı sağlayabileceğiniz bir ortam sunuyor.
Bu hesaba atılan özel mesajlar kontrol edilmemektedir.
Archon

04 Aug 2022, 01:57

Muhtemelen yarın akşam, olmadı en geç cuma günü yazmış olacağım.
KÜNYE
İsim: Archon
Boy: 184
Kilo: 80
Sınıflar: Sezici - Saldırgan - Elementalist
Mevcut GP/AGP/İGP: 0
Mevcut Para: 15000

Güç: 1
Dayanıklılık: 1
Çeviklik: 3
İrade: 3
Zeka: 5

Aludir Statları
Görü: 1
Hakimiyet: 3
Mevcudiyet: 1

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar

1 adet ücretsiz D veya C veyahut B-Seviye Teknik Yaratımı
KÜNYE
İsim: Nylzrinth(Nilzrinth || Ateşin Hanımı)
Boy: 165
Kilo: 64
Tür: Ejderha
Seviye: Razguk

Varlık: 3
Güç: 4
Dayanıklılık: 3
Çeviklik: 4
Arun: 8
Duren: 7
İrade: 6

YETENEKLER

Mucizevi Yürek

TEKNİKLER

İBLİSİN ÜZERİNDE TAŞIDIĞI EKİPMANLAR/EŞYALAR
Theo

06 Aug 2022, 12:17

İnsanlara yardımcı olmak için gecemi gündüzüme katarak oluşturduğum renk planım yüzünden azar yedim. Zaten hep iyi niyetimden kaybediyorum. Kaosun ortasında hiçbir şey hatırlamazken etrafımdaki insanları rahatlamak ve kargaşanın önüne geçmek için ortaya attığım mükemmel fikrimin bir anda paramparça olmasından çok hoşlanmadım. Ancak karşımdaki arkadaşın daha saniyeler önce kapıyı nasıl kırdığına şahit olduğum için bozuntuya vermemeye çalışarak onun yaptığı gibi "Çak~~tım." diyeceğim. Şimdilik sorun çıkarmaya gerek yok. Azıcık daha dişimi sıkmam gerekiyor. Yaptığım bir yanlış hareket yüzünden gözden çıkarılan bir denek olmak istemiyorum.

Beni kendi tarzında uyardıktan sonra Kırmızı ve Gri'nin sorduğu sorulara da cevap verdi. Dediklerine göre iblis diyarında olmamız gerekiyor ama orada değiliz. Açıkçası yeni tanıştığımız hafıza yerinde olan kişilere pek ısınamadım. Uphin de Asuriel gibi yalan söylüyor olabilir. Hatta yalan söylediğinden neredeyse emin gibiyim. İblis almazsak öleceğimiz yalanında sonra onlara olan güvenim büyük ölçüde azaldı. Zaten başlangıçtan beri hem Uphin hem de Asuriel'den hiç hoşlanmadım. İkisi de gelir gelmez tüm eğlencemi mahvettiler.

Uphin kendisine bey denmesinden hiç hoşlanmadı. İleride bu bilgiyi kullanarak onu sinirlendirip veya tam tersi ona hanım diye hitap ederek suyuna gidebilirim. Uphin bize giyinmemizi söyledikten sonra odadan dışarıya çıktı. Halihazırda kapımız kırık olduğu için sessiz bir şekilde "Ben kararımızı değiştirdim. Güvende filan değiliz. İnsanlara numara veren birilerine güvenemeyiz." dedikten sonra gözüme kestirdiğim kıyafetleri giymek için harekete geçtim.

Uphin önde biz arkada belirli bir süre ilerledikten sonra sonunda bir odanın önünde durduk. Uphin cebinden bir anahtar çıkararak odanın kapısını açtı. Odanın içerisi zifiri karanlık olduğu için etrafta türlü türlü kesici aletler olan mezbaha gibi bir ortam bekliyordum. Ancak odaya adımımı attığımdan gayet temiz ve ferah bir yer olduğunu gördüm. Hepimiz odaya girdikten sonra bizi masaya davet etti. Masa başında yerlerimize yerleştikten sonra ise uzun bir açıklama yaptı. Asuldir demek ki o yüzden iblis elde edemezsek öleceğimizi söylemiş. Çünkü yanımızdaki iblis bizi yiyeceği için anlaşma yapamazsak geri döneceğimizi düşünmedi. Dedikleri mantıklı olsa da hala daha anlamadığım bir kısım var. Eğer daha önce eşi benzeri görülmemiş bir şeysek anlaşma yapılmadığı zaman iblislerin sözleşmeciyi yendiği bilgisini nasıl öğrendiler. Anlaşma yapmaya çalışırken etrafta başka bir iblis ya da insan yoktu. Sadece iki varlığın arasında olan bir şeyi nasıl bilemiyorlar. Ya bize anlatmadıkları farklı bir şey var ya da hala bize yalan söylemeye devam ediyorlar.

Ön plana çıkmak istemediğim için sakin bir şekilde beklemeyi planlıyorum. Az önce duyduğum şeylerden sonra şaşırmış gibi yaparak neler olacağını beklemeye başlayacağım. İki numara olduğum için Uphin tehlikeli bir şeyler yapmaya kalkarsa bile hala daha zamanım olacak. En kötü ihtimalle eğer 1 numaraya zarar vermeye başlarsa o zaman kaçmaya çalışabilirim. Bu arada eğer birileri oturduğumuz masadan ayağa kalkarsa kapalı perdenin yanına giderek dışarıda ne olduğuna ve yerden ne kadar yüksekte olduğumuzu anlamaya çalışacağım.
Image
Karakter
KÜNYE
İsim: Theo
Boy: 1.80
Sınıflar: Elemantalist – Defansif- Toplayıcı
Mevcut GP/AGP/İGP: 0/5/90
Mevcut Para: 7000

Dayanıklılık: 4
Zeka: 8

Aludir Statları
Görü: 3
Mevcudiyet: 6

İblis
Image
KÜNYE
İsim: Ghozza
Boy: 1.20
Kilo: 20
Tür: Ruhani

Güç: 2
Arun: 7
İrade: 5

YETENEKLER
Dehşetin Gülüşü

TEKNİKLER

Image
Archon

06 Aug 2022, 23:45

Odadaki gümüş saçlı kız haricinde herkes bir şeyler söylemişti Uphin'e. Gümüş saçlı kız ise sessizliğini koruyarak neler olduğunu, neler olacağını anlamaya çalışıyor gibiydi. Bir anlığına bakışlarını gümüş saçlı kıza kaydırdı. Baştan ayağa süzdükten sonra bakışlarını tekrardan Uphin'e döndürerek söyledikleri şeylere bir yanıt vermesini bekledi. Konuşma sırası çoğunlukla Uphin'de olacaktı. Bir şeyler anlatması gerekiyordu. Daha önce uzun yıllar bu diyarda yaşamış olsalar da, çoğu şeyi bilmiyorlardı şu an. Kafasında biriken bir kaç soru daha vardı lakin, öncelikle Uphin'in hali hazırda sorulmuş sorulara yanıt vermesini bekleyecekti.

Öncelikle uzun kırmızı saçlı adama dönmüştü Uphin. Herkese bir renk vermeye çalışan adama. Devamında burada yetkili kişinin kendisi olduğunu belirtecek bir şeyler söylemişti. Hemen ardından sarı saçları olan kıza yönlendirmişti bakışlarını ve sözlerini. İblis diyarında olmadıklarını vurgulamıştı. Tabi bunu söylerken aslında hala daha iblis evreninde olmaları gerektiğini söylemişti. O anda, Uphin'in kafasını kurcalayan bazı şeyler olduğunu anlamıştı. Araştırma bölüğü adlı bir ekipten birisinin yanlarına gelmesinden doğal bir şekilde dönmediklerini anlamalıydı aslında. Geç olsa da anlamıştı en nihayetinde. Uphin, sözlerini bitirdikten sonra cevap verilmesi gereken tek bir soru kalmıştı. O anda bakışlarını kızıl saçlı adama çevirdikten sonra, "Bey senin babandır!" diyerek sözlerini bitirmiş ve giyinip onu takip etmelerini söylemişti.

Bu sefer onlardan sorumlu insan Vadlena gibi bir orospu olmadığından dolayı, bu adamın sözlerini dinlemeye karar verdi. Bu adam da biraz manyaktı. Yine de, bu manyaklığının fazla zekadan geldiğini düşünüyordu. Bu da tahammül gösterebileceği bir durumdu. Bu sebeplerden ötürü usulca dolaba doğru ilerledi. O sırada iki numaranın dediklerini duydu. Uphin'in duymaması için olsa gerek, sessizce düşüncelerini dile getirmişti. O sırada bir numara bakışlarını yavaşça iki numaraya kaydırdı. Sessiz bir şekilde düşüncelerini dile getirecekti. "Güvende olmadığımız kanısına numara verdiği için mi vardın? Yoksa senin istediğin şekilde olmadı diye sinir mi oldun İki numara?. Cümlelerini imalı bir şekilde kurmuştu. Sorduğu soruya bir cevap beklemeden dolaptaki kıyafetlere doğru hareketlendi. İki numara zaten kıyafetlerini seçmişti. Bu sebeple dolapta kendisinin giyebileceği kıyafetlerden istediğini seçebilirdi. Ne var ki, üzerine ne giydiğinin şu an zerre önemi yoktu. Bu sebeple gözüne ilk çarpan kıyafet takımını aldı. Yeşil bir sıfır kol tişört, altına da kahverengi pantolon. Çizmelerini de ayağına geçirdikten sonra Uphin'i takip ederek odadan çıkmıştı.

Kafasını odadan dışarıya uzattığı gibi taş bir koridor ile karşı karşıya gelmişti. İçine çıktıkları büyük koridorda ilk gözüne çarpan yer bir sürü odanın bulunması olmuştu. Bu kadar oda olmasının iki nedeni olabileceğini düşündü o anda. Ya bir seferde çok fazla aludir adayı geliyordu ve hepsini ağırlayacak odaya ihtiyaçları vardı. Ya da içinde bulundukları yer tamamen bir aludir üssü tarzı bir yerdi ve bütün aludirlerin barınması için bu kadar odaya ihtiyaç duyuyorlardı. Hangisinin gerçek olduğunu zamanla öğrenecek olmasından, ayrıca bunun şu an pek bir öneminin olmamasından dolayı bu konu hakkında bir şey söylememeye karar verdi. O anda, diğerleri de odadan temiz kıyafetler ile çıktıklarında Uphin kıyafetler hakkındaki yorumunu dile getirmişti. Şu an bir numara için bunların pek bir önemi yoktu. Onun için önemli olan tek şey kafasındaki sorulara yanıt bulabilmekti.

Uphin, kıyafetler hakkındaki yorumundan sonra koridorda ilerlemeye başlamıştı. Bir numara da onun peşine takılıp içinde bulunduğu yerler itek tek inceleyip, hafızasına atmaya gayret ederek ilerliyordu. Bir nevi, kafasında içinde bulundukları kalenin krokisini çıkartmaya çalışıyordu. Koridorun sonuna geldiklerinde ise merdivenden aşağıya inip, bir önceki koridora benzer bir koridorun içinde ilerlemeye başladılar bu sefer. Bir kaç oda geçerken, odalardan birisinden gelen cam şişe ya da bardakların birbirine vurma sesi ilişti kulaklarına. O anda, iblislerini almayı başarmış aludirlerin kutlama yaptığını düşündü. O anda aklına, iblislerin arasında birlikte kaldığı diğer iki aludir adayı gelmişti. Onlar iblislerini almayı başarabilmiş miydi acaba? Yoksa onlar da iblisleri olmadan o diyardan dönmüşler miydi? Bu sorunun cevabını, buradaki bütün işleri bitince öğreneceğini düşünerek, dikkatini önündeki işe odaklamak için şimdilik bilinçaltına attı.

Uphin, bir odanın önüne gelip durunca bir numara da hemen peşi sıra durmuştu. Uphin kapıyı açtıktan sonra teker teker içeriye girmişlerdi. Odanın camları siyah perdeler ile kapalı olduğundan, içerisi epey karanlıktı. Bu da ilk anda aklına iblis diyarını getirmişti. O kasvetli, basık havayı bir anda ciğerlerinde hissetmişti. Bir an için, odaya girmekte tereddüt etse de, adım adım herkes girdikten sonra, kendisine de başka çare kalmamıştı. Ne var ki, odaya girdiği anda içerisinin gayet ferah olduğunu anlamıştı. İçi bir nebze olsun rahatlasa da, o iblis diyarının kasvetini bir süre boyunca üstünden atamayacağını anlaması çok zor olmamıştı.

Odanın içine girdiklerinde Uphin, hepsini bir masaya oturması için davet etmişti. Gözüne ilişen ilk sandalyeye oturduktan sonra, Uphin'e dönerek söyleyeceklerini dinlemeye başlamıştı. Uphin konuştukça, içinde hem heyecan, hem de korkunun aynı anda arttığını hissedebiliyordu. Tabi bunların içine sonradan mutlulukta dahil olmuştu. Zira iblisleri olmaması halde insan diyarına geri dönebilmeleri bir mucizeydi Uphin'in söylediklerine göre. Tabi bütün bu konuşmalar ilerlerken, beynine bu bilgiler tek tek dolarken, bir numaranın aklına da bir sürü soru geliyordu. Ama sorularını yöneltmek için Uphin'in sözlerini bitirmesinin doğru olacağını düşünerek, bütün sorularını tek tek aklına not etti.

Uphin sözlerini bitirdiğinde bir kaç saniye beklemişti. Söze giren olmadığını anlayınca da, sorularını sormak için boğazını temizledi. Böylece dikkatleri de üzerine toplayacaktı. "Açıklamalar için teşekkür ederim, lakin kafamda bir kaç soru var. İzninizle onlar sormak istiyorum." Sözlerini bitirdikten sonra herhangi bir cevap beklemeden tekrar söze girecekti. "İblis diyarındayken Vadlena, iblis bulmamız gerektiğini söylemişti. Bunun pek bir önemi olmadığının farkındayım ama bir iblis ile tanıştım. İnsan görünümünde bir ejderha imiş kendisi. İlk kez benimle çok uzun süre konuştuğunu dile getirmişti. Uzun bir soru cevap oyunu oynadık diyebilirim onunla. Sonrasında benimle anlaşma yapmak istemediğini söyleyerek yanımdan ayrıldı. Hemen sonrasında burada uyandım." Söylediklerinin bir soru olmadığını biliyordu. Bu sebeple çok ufak bir es verdikten sonra açıklamalarına devam etti. "Bizim üzerimizde bir araştırma yapıyorsanız eğer, bu tarz bilgilerin önemli olabileceğini düşündüm. Sorularıma gelirsek. İblis diyarında gözlerimi açmadan önce bir rüya gördüm. Gördüklerimin rüya olduğundan da emin değilim. Büyük bir sarayın içindeydim. Gördüklerimden yola çıkarak, o sarayın sahibi olduğumu anlayabilmiştim. Sonrasında sarayın kapıları açılıp, içeriye insanlar girmeye başlamıştı. Hemen ardından da hepsi aynı anlamsız kelimeyi söylemeye başladılar. Bu rüyanın ne anlama geldiği hakkında bir fikriniz var mı? Ya da herkes bu tarz rüyalar görüyor mu yoksa sadece bana olan bir şey mi?" Kendisi için çok ufak nefes alma arası verdikten sonra ikinci sorusunu soracaktı. "Çok hızlı gittiğimin farkındayım, merakımı mazur görün. Bir sorum daha var. Uyanış dediğiniz olay tam olarak nedir?
KÜNYE

Aludir Statları

KÜNYE

YETENEKLER

Mucizevi Yürek

TEKNİKLER

Esther
Aclanian Aludir
Aclanian Aludir

08 Aug 2022, 03:19

Aklındaki soruların bir çoğunun cevabını Uphin'den alan genç kız, her ne kadar ona güvenmiyor olsa da, onu takip etmeye karar vermişti. Çılgın bir bilim adamının kobay faresi olmaya niyeti yoktu fakat sorularına cevap almak istiyorsa şimdilik onu takip etmesi gerektiğinin bilincindeydi. Ondan kaçabileceğini de düşünmüyordu, zira Uphin'in de Azuldir gibi bir Aludir olduğundan emindi.

Dolaptan aldıkları kıyafetleri giyindikleri esnada iki kızıl kafalı arasında geçen diyaloğu kulak ucuyla dinledi. En başından itibaren Uphin'e güvenmemiz gerektiğini söyleyen kısa kızıl saçlara sahip olan erkek, uzun kızıl saçlara sahip olan erkeğe bir şeyler söyledi. Esther bunu pek umursamadan giyinmeye devam etti.

Herkes, giyindikten sonra teker teker odadan çıktılar. Grup koridorun sonunda bulunan merdivenlere doğru ilerlerken genç kız çevresini süzmek için gerekli olan vakti buldu. Dikkate değer hiçbir şey olmamasına rağmen içerisinde bulundukları binayı, koridorları, odaların konumlarını öğrenmenin önemli olduğunu düşünüyordu. Eğer olurda Uphin'den kaçması gerekirse bu bilgilerin işine yarayacağının farkındaydı.

Merdivenlerden alt kata inildikten sonra Uphin kapılardan birisinin önünde durdu. Cebinden çıkardığı anahtarıyla kilidi açtıktan sonra içeriye adımladı. Peşinden ilerleyen grup, oldukça boğucu görünen fakat hiçte öyle olmayan odaya girdi. Uphin'in yön göstermesiyle birlikte herkes sandalyelerine oturdu ve onu dinlemeye başladı.

Uphin'in anlattığı her bilgiyi özümseyen genç kız, daha önce hiç bu kadar odaklanmadığının farkındaydı. Tek yaptığı şey karşısındaki kişiyi dinlemek olsa dahi onun sarf ettiği sözcüklerin hepsini beyninin en derin noktalarına kazıyordu. Uphin konuşmasını bitirdikten sonra genç kız derin bir nefes alarak düşüncelerini toparladı fakat söze girmeden önce çevresindekileri bekledi. Söze ilk giren kişi ise kısa kızıl saçlara sahip olan erkek oldu. Kendince bazı cevaplar aradığı belli oluyordu fakat karşısındaki kişiye bu kadar açılmak, gerçekten de yapılması gereken bir şey miydi?

Konuşmaya başlamadan önce Uphin'in kızıl saçlı olana cevap vermesini bekledi. Hemen ardından ise ağzını açtı. "Bende bir iblisle karşılaştım fakat beklediğimden çok farklıydı ve anlaşamadık. Karanlığın içerisinde otururken bir anda vücudumdaki bütün kuvvet boşaldı ve karanlığın içerisine çekildim." Kısa bir süre bekledikten sonra tekrardan konuşmaya başladı. "Benim merak ettiğim şey bundan sonra ne yapacağımız." Ellerini bağdaş yaparak göğsünde birleştirdikten sonra geriye doğru yaslandı ve cevabını beklemeye başladı.
Image

KÜNYE
İsim: Esther
Boy: 178
Kilo: 54
Sınıflar: Etkileyici - Defansif - Elementalist
Mevcut GP/AGP/İGP: 0/40/0
Mevcut Para: 8000
İtibar: 7

Güç: 10
Dayanıklılık: 10
Çeviklik: 9
İrade: 20
Zeka: 10

ALUDİR STATLARI
Görü: 5
Hakimiyet: 10
Mevcudiyet: 13

---------------------------------------------------

Image

KÜNYE
İsim: Dia (Masum kişi/kişiler anlamına gelmektedir)
Boy: 1.02
Tür: Peri

Varlık: 8
Güç: 5
Dayanıklılık: 6
Çeviklik: 6
Arun: 9
Duren: 6
İrade: 10

YETENEKLER
Tatlı Tebessüm

TEKNİKLER
Peri Dokunuşu (5. Düzey)
Peri Salınımı
Rüzgarlı Gün (5. Düzey)
Mutlak Olan (Karakteristik Teknik) (2. Düzey)
Peri Kabusu

İblisin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
-
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

08 Aug 2022, 14:20

Off Topic
Kendi isimlerinizi ve konudaki diğerlerinin de isimlerini bilmeme durumunuz devam etmektedir. Bu yüzden yazdığınız RP’lerde isim geçirmemeniz daha mantıklı olacaktır.

Uphin’in konuşmasını sonlandırıp sessizliğe büründüğü anda, bakışlarıyla sizleri de tarıyor. Anlattıklarının ne kadarını anladığınız konusunda sizi tartar gibi duran Uphin, anlatımlarına bakışlarınızdan gelecek cevabı bekliyor. Bu esnada kısa kırmızı saçlı adam hafifçe boğazını temizleyerek herkesin ilgisini üstüne çekmeyi başarıyor. İlk cümleleriyle istediği müsaadeye Uphin kafasını hafifçe eğerek cevap vermek istese bile, kısa kırmızı saçlı adam çoktan lafa girmiş oluyor. Uphin bu duruma karşılık kaşlarını hafifçe kaldırarak ilk tepkisini gösterse de, kısa kırmızı saçlı adamın konuşmasını dinliyor. Fakat kısa kırmızı saçlı çocuk konuşmayı sürdürdükçe, Uphin’in gözleri parıldamaya, vücudunda istemsiz kas hareketleri ortaya çıkmaya başlıyor. Sanki tüm kollarını seyirir gibi duran Uphin, iki kolunu da elleriyle tutarak kendini dizginlemeye çalışırken, kısa kırmızı saçlı adamın sözleri de sonlanıyor.

Uphin, kısa kırmızı saçlı adamın sözlerinden hemen sonra “BU~~ İ~~NA~~NIL~~MAZ~~!!” diyerek ilk tepkisini dile getiriyor. Gözleri parıl parıl parlamaya başlayıp bir yandan da avuçlarını ovuşturan Uphin “Demek konuştuğun iblis ilk kez seninle bu kadar uzun konuştuğunu söyledi! Bu demektir ki, senden önce başkalarıyla da konuşmuş! Yani daha önce bu iblisle de bağ kurmaya çalışan birileri olmuş!” diyor. Yerinde durmakta zorlanır gibi duran Uphin, bir anda tüm bu heyecanını bastırırken “Diğer yandan bakacak olursak, ölüp gidenlerin bir kısmından da bu iblis sorumlu…” diyor. Fakat hemen ardından yine heyecanlı bir şekilde ve kocaman bir gülümsemeyle kollarını havaya doğru açan ve başını da göğe doğru kaldıran Uphin “AMA YİNE DE HE~~YE~~CAN VE~~Rİ~~Cİ~~!!” diyor. Uphin’in bu sözlerini ise bir süre daha devam eden kahkahaları devam ettiriyor.

Yarım dakikadan daha kısa süren bir heyecanlı kahkaha faslının ardından bir nebze kendine gelmiş gibi görünen Uphin hepinize hızlıca göz attıktan sonra kısa kırmızı saçlı adamın diğer sorusuna geçerek “Açıkçası bu da ilk kez duyduğum bir durum. En azından ben veya bugüne kadar konuştuğum insanların hiçbirinde anlattığın şekilde bir şey gerçekleştiğini duymadım. Fakat bu da aslında bizi, sorduğun ikinci soruya ve 4 numaranın sözlerine getiriyor.” diyor. Bu anda tek gözünü kırparak sarı saçlı kadına bir işaret çakan Uphin “Bundan sonra ne yapacağınızı size söyleyeceğim. Hazır mısınız?” diyor gereksiz bir gerginlik ve heyecan yaratma çabası içerisinde. Sanki bir an için ağzıyla kalp atışı ritmi dahi tutacak gibi görünen Uphin, gözlerinizde beklediği heyecanı bulamamış gibi yüzü düşmeye başlarken “Bundan sonra… İlk olarak… Hazır mısınız?” diyerek sizi heyecanlandırma konusunda çabalamaya devam ediyor. Birkaç saniye süren sessizliğinin ardından ise “Öncelikle… Kim olduğunuzu bulmakla işe BAŞ~~LA~~YA~~CA~~ĞIZ~~!!” diyor. Bu cümlelerinin ardından ise, tıpkı önceki zamanlarda olduğu gibi takdir bekleyen duruşunu sergilemekten geri durmuyor Uphin.

Duruşunu bir müddet sabit kılan Uphin heyecanlı bir şekilde size odaklandığında “1 ve 4 numaralıların aktardıkları bilgilere bakarsak, hepiniz bir şekilde bir iblislerle temasa geçmişsiniz. Ancak bir şekilde, iblislerin sizi yok etmesini de engellemişsiniz. İsteyerek veya değil, şimdilik bunun önemi bulunmuyor. Fakat cevabını arayacağımız bir diğer sorumuz da bu olacak!” diyor. Bu noktaya kadar söylediklerinin size geçmesi için bir süre bekleyen Uphin daha sonra “Genel olarak iblislerle bağ kurarken, karşılıklı olarak isim bahşetme seremonisi yapılır. Yani insan olan iblise ismini bahşeder, iblis de insana ismini söyler ya da kendisine bir isim vermesini ister. Sonrasında da insan ile iblis arasında bağ kurulmuş olur.” diyor. Bu cümlelerinden sonra sağa ve sola doğru adımlamaya başlayan Uphin ellerini göğüs bölgesine birleştirirken “Yani tüm olayımız aslında basamaklı olarak ilerliyor. 1… İblis diyarına giriş. 2… İblis diyarında uyanışın başlaması, ki bunu da anlatacağım. 3… İblisle temasa geçme. 4… İblisle isimlerin karşılıklı söylenmesi ve bağ kurulması… Ve 5… İnsan diyarına dönüş.” diyor. Ardından olduğu yerde duran Uphin hepinize bakarak “Sizler 1., 2. ve 3. basamakları yerine getirmiş, ancak 4. basamağı bir şekilde atlayarak 5. basamağa geçiş yapmışsınız.” diyor sanki durumunuzu daha iyi açıklamaya ve basite indirgemeye çalışır gibi. Hemen ardından ise “Uyanış dediğimiz olay, aslında bir süreçtir. Genel olarak iblis diyarında varlığınızı hissetmenizle başlar, isminizi bulmanız ile devam eder ve sonra iblis diyarından çıkış ile sonlanır. Bu sayede, yeni bir varlığa kavuşmuş olursunuz. Buna da genel olarak uyanış diyoruz. Ama gördüğünüz gibi, bu süreç içerisinde de ‘isim öğrenme’ basamağını atlamış durumdasınız.” diyor.

Anlattıklarının üzerine bir süre sessizliğe gömülen Uphin, içinde bulunduğunuz duruma dair kendinizi test etmenizi ister gibi bakıyor sizlere. Yarım dakika süren bu sessizlikten sonra ise “Benim yapmak istediklerim ise şunlar… İlk olarak uyanışınız tamamlayacağız… Yani isimlerinizi öğrenmeniz gerekiyor. Ancak bunun için de size takip etmenizi söyleyebileceğim bir yol yok.” diyor. Buna rağmen umudu ve arzusu kırılmamış gibi görünen Uphin “Fakat size ufak bilgiler verebilirim.” dedikten sonra “İsimlerini öğrenen Aludirler’den edindiğimiz bilgilere göre, bazıları isimlerinin parlak beyaz bir ışıktan duyduklarını, bazıları karanlıkta isimlerinin yankılandığını, bazıları kızıl bir gökten kendisine seslenildiğini, bazıları ise isimlerini zaten bildiklerini anlattılar.” diyor. Bu cümlelerinden sonra bakışlarını kısa kırmızı saçlı adama çeviren Uphin “Belki de duyduğun o anlamsız kelime senin ismindi…” diyor kendinden pek emin bir şekilde durmayarak. Bu sözlerinin ardından ise, bir kez daha sessizliğe gömülerek sizden gelecek tepkilere bakıyor.

Off Topic
Asuriel birinci bildirilmemiş pasiflik uyarısını almıştır.
Bu hesaba atılan özel mesajlar kontrol edilmemektedir.
Archon

10 Aug 2022, 17:17

Konuşmasını bitirdikten sonra sessizce Uphin'in söyleyeceklerini dinlemeye başlamıştı. Uphin'in vücut dilinde, saklamak için uğraşmadığı bir heyecanı görmüştü. Uphin konuştukça, aslında söylediği şeylerin ne kadar önemli olduğunu da anlamış olmuştu. O anda hafızasını biraz daha zorlamaya başlamıştı. Kızıl ejder'in başka neler söylediğini hatırlamaya çalışmıştı. O karanlıktan kurtulmak hakkında bir şeyler söylemişti. Tam olarak ne söylediğini hatırlayamıyordu kelimesi kelimesine. Lakin karanlıktan kurtulmak ve gitmek ile alakalı bir cümlesi olmuştu. Gitmesi durumunda o karanlıktan kurtulacağını söylemişti. Aklına gelen bu detayı da paylaşmalı mıydı Uphin ile emin değildi. Şimdilik olayları gidişatına bırakıp, bu detay ile ne yapacağına sonradan karar verecekti.

Uphin konuşmasını sürdürdükçe, olayları biraz daha kavramaya başlamıştı. Lakin anlamlandıramadığı şeylerden birisi, isim konusunun önemi olmuştu. Sadece bir kelimenin nasıl bu kadar önemli bir noktada konumlanmış olmasına anlam veremiyordu. Bunu da sorabilirdi Uphin'e. Lakin bir cevap alabileceğini sanmıyordu. Cevabını alamayacağı sorularla da vakit kaybetmek istemiyordu.

Uphin konuşmasının sonlarına geldiğinde, karşısında oturan kişilerden isimlerini öğrenmelerini istemişti. Bunu nasıl yapacaklarını ise söylememişti. Konuşmasını bitirdiğinde ise, kızıl saçlıya dönüp o anlamsız kelimenin ismi olabileceğini söylemişti. Sonrasında konuşmasını bitirip, karşısında oturanlardan bir şeyler bekler gibi bakmaya başlamıştı. Bir kaç saniye bekleyerek kendisinden önce konuşmaya atılacak birisinin olup olmadığını görmek istedi. Hemen ardından, bakışlarını Uphin'e çevirerek "Tamamdır o zaman. Hadi başlayalım." Sözlerini bitirdikten sonra oturduğu yere iyice yerleşerek rahatlamaya çalıştı. Hemen ardından gözlerini kapatıp, gördüğü rüyayı düşünmeye başladı. O rüyayı gözlerinin önüne getirdi tekrardan hatırladığı kadarıyla. Büyük bir sarayın içinde açmıştı gözlerini en başta. Etrafındaki kıymetli eşyalara göz gezdirmişti. Kendisine ait olan eşyalara. Hemen ardından iki yanında duran iri yarı askere bakmıştı. Kendi askerleri. Sonrasında bakışlarını karşısında bulunan tebaasına çevirmişti. Memnuniyetsiz ifadelerle karşılarında bulunan sözde krallarına bakıyorlardı. Bir çare bulmasını istiyorlardı bakışlarıyla. Çektikleri sıkıntıların giderilmesini istiyorlardı. Bu durumda, kızıl kafalının yapabileceği bir şey de yoktu. Belki de sırf bu yüzden, bakışların hepsinde suçlayıcı ifadeler yer alıyordu. Koca sarayın içinde tek bir suçlu görüyordu herkes. O da tahtta oturan kişiydi. Lakin kendi düşüncesine göre, hiçbir suçu yoktu. Kendi adalet terazisi ne derse o olacaktı. Ve o terazinin göstereceği sonuç ise her zaman kendi arzusuna göre belirlenecekti.

Sarayın içindekiler yavaşça büyük kapıdan dışarı çıkmaya başlarken, içeride kalanlar da olmuştu. Tabi, dışarı çıkanların yerini ise başkaları dolduruyordu hemen. Tam o sırada ise, herkesin aynı anda söylediği cümleyi aklından geçirmeye çalıştı. Herkesin ağzından dökülen o anlamsız kelime, aslında hayatındaki en anlamlı kelimeydi. Bütün yaşamı o kelimede saklıydı. Artık bunu biliyordu. Kulağına çalınan o anlamsız boğuk sesleri netleştirmeye, anlamlı hale getirmeye çalışıyordu. "Bu benim ismim. Bu benim ismim." Kapalı gözleriyle rüyasında gördüğü o ilk görüntüleri hayal ederken, beyni o boğuk anlamsız sesi anlamlandırmaya çalışıyordu. "Kim olduğumu biliyorum. Bu kelime benim ismim." Düşüncelerinde bu cümleler dolaşırken, beyninin bir an önce o anlamsız kelimeye bir anlam yüklemesini umuyordu.
KÜNYE

Aludir Statları

KÜNYE

YETENEKLER

Mucizevi Yürek

TEKNİKLER

Theo

10 Aug 2022, 20:02

Bir numara Gri'nin beni sinirlendirmeye çalışmasını görmezden gelmeyi düşünüyorum. Anladığım kadarıyla o da Pembe gibi biraz sinirli bir arkadaş. Durup dururken olay çıkarıp ortamı germek istemiyorum.

Kırmızı ve Gri'nin sorularından sonra Uphin uzunca bir açıklama yaparak sorulan sorulara detaylıca cevap verdi. Hatta ekstra bilgiler vererek içinde bulunduğumuz durumu daha iyi anlamamızı sağladı. Açıkçası herkesin neden isim konusuna bu kadar takıldığını anlamıyorum. Halihazırda bu sorunu basit bir şekilde isim yerine renk veya numara vererek çözebiliyoruz. Ayrıca burada karşımıza çıkan herkes bir iblis ile anlaşma yapmamız gerektiğini söylüyor ancak anlaşma yapmasak bile dedikleri gibi kötü bir sonuçla yüzleşmek zorunda kalmadık. Belki şanslı olduğumuz için belki başka bir sebepten bilmiyoruz ama sonuç olarak hayattayız ve herhangi bir kalıcı hasarımız yok. Bu durumdayken neden bir iblisin ilgisini çekmek için zamanımı harcamam gerektiğini anlamıyorum. Azuldir'den gördüğüm kadarıyla elde edeceğim güç ilgimi çekiyor ama bu kadar zahmetli bir işe girmeme gerek var mı? İblisin ilgisini çekebilmek için bile kırk takla atmak zorunda kaldım. Bunlarla ile hiç uğraşmayıp burada güvenli bir şekilde değişik değişik güzel kıyafetler giyip boş boş takılmayı tercih ederim. Anladığım kadarıyla bu dünyada da burası gibi güvenli yerler var. Sürekli hayatımı tehlikeye atmak zorunda değilim. Sonuç olarak stresten ve gürültüden uzak bir hayat yaşamak varken iblislere bulaşmak istemiyorum. Ancak bu isteğimin önünde küçük bir engel var. Bize bu kadar yakınlık gösteren arkadaşların beni bu kadar kolay bir şekilde rahat bırakacaklarını sanmıyorum. Hatta bu fikrimi duydukları anda bana gösterdikleri tavırlarının değişeceğinden neredeyse eminim. İlk önce başarısız olan bir deneğe ne yaptıklarını öğrenmem lazım.

Bir numara Gri'den sonra bende bir şeyler düşünüyor gibi yapmaya çalışacağım. Dikkat çekmemek adına birkaç dakika bekledikten sonra tüm cesaretimi toplayarak "Çok özür dilerim. Aklımıza gelen ismin doğru olup olmadığın nasıl anlayacağız?" dedikten sonra derin bir nefes alıp alelade bir soru soruyor gibi "Haa bu arada acaba uyanışını tamamlayamayan Aludirlere ne oluyor?" diye soracağım.
Image
Karakter
KÜNYE
İsim: Theo
Boy: 1.80
Sınıflar: Elemantalist – Defansif- Toplayıcı
Mevcut GP/AGP/İGP: 0/5/90
Mevcut Para: 7000

Dayanıklılık: 4
Zeka: 8

Aludir Statları
Görü: 3
Mevcudiyet: 6

İblis
Image
KÜNYE
İsim: Ghozza
Boy: 1.20
Tür: Ruhani

Güç: 2
Arun: 7
İrade: 5

YETENEKLER
Dehşetin Gülüşü

TEKNİKLER

Image
Esther
Aclanian Aludir
Aclanian Aludir

11 Aug 2022, 03:34

13:00'a kadar yazmaya çalışacağım.
Image

KÜNYE

ALUDİR STATLARI

Image

KÜNYE

YETENEKLER
Tatlı Tebessüm

TEKNİKLER
Peri Dokunuşu (5. Düzey)
Peri Salınımı
Rüzgarlı Gün (5. Düzey)
Peri Kabusu

-
Esther
Aclanian Aludir
Aclanian Aludir

11 Aug 2022, 12:33

Uphin'in verdiği cevapları ve vücut dilini oldukça dikkatli bir şekilde süzen genç kız, onun zararsız biri olduğu kanaatine vardı. Kendini bilime adamış, garip bir kişilik olsa da karşısındaki gruba herhangi bir şekilde zarar vermeyeceği gayet net bir şekilde belli oluyordu. Fakat bunun sebebi onları sevmesi veya acıması değildi, eline geçmiş harika denekleri kaybetmek istememesiydi. İblisle nasıl bir bağ kurulacağını detaylı şekilde anlatan Uphin'in dediklerinin ardından genç kızın kafasında büyük bir soru işareti oluştu. Kafasını hafifçe yana yatırarak sorusunu sormak için beklemeye başladı. İsimlerini öğrenmeleri gerektiğini söylüyordu fakat bunu nasıl yapacağına dair herhangi bir fikri yoktu, o yüzden bu kısmı es geçti. Zaten onun için bu kısmın şimdilik herhangi bir önemi bulunmuyordu. Zira aklındaki soru çok daha farklı bir şeydi.

Beynini zorlayarak hatırladığı ilk anılara geri döndü, çorak toprakları, zihninde yankılanan sesi ve çiçekleri tekrardan anımsadı. Diğerleri konuşurken, cevaplarını alırken anılarını bir araya getirerek düzenledi. Herkesten sonra, ağzını açarak bütün başından geçenleri teker teker anlatmaya başladı. "Bilincimi kazanmadan önce rengarenk çiçeklerin bulunduğu bir bahçenin ortasındaydım. Çevremde çiçekleri koparan, koklayan, koşuşturan insanlar vardı. Bu esnada duyduğum kelimeler şöyle; Her şeyin güzelliği özünde olabilir, ancak özün en saf hali senin içinde! Sonrasında çevremdeki çiçek bahçesi birden çoraklaşmaya başladı. Toprakla birlikte içimden bir parçanın da çatırdadığını hissedebiliyordum, bu yüzden en yakınımdaki insana doğru koşmaya başladım. Orada bulunan herkesi öldürmek istediğimi gayet net bir şekilde hatırlayabiliyorum. Fakat bu dürtü, attığım adımların çevremdeki çoraklığı ortadan kaldırdığını görmemle birlikte tamamiyle ortadan kayboldu. Bir anda çevremdeki insanlar neşelendi ve bakışlarını bana çevirerek, çiçeklerle birlikte o anlamsız kelimeyi söyledi. 'Esther'. Sanırım bahsettiğin ismin önceden bilinmesi buradan geliyor fakat benim asıl sorum bu değil. İblisle karşılaştığımda sanki bütün bunları biliyormuşçasına şöyle dedi; Daha dikkatli bak… Her şeye rağmen bu tabiatın var oluşu ve güzelliği attığın adımlarla var oluyor? Benim asıl merak ettiğim şey iblisin nasıl benim anılarıma sahip olduğu. İblis diyarına girdiğimiz andan itibaren bağ kurmuş olabilir miyiz?"

Çok konuşmayı sevmeyen birisi olmasına rağmen aklındaki soruların cevabını alabilmek için her şeyi açıklaması gerektiğini biliyordu. Uphin'in aktardığı bilgilerle kıyasladığında ise en mantıklı cevap kendisinin verdiği oluyordu. Dünya tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir grup insanın olması bilim adına oldukça heyecan verici olsa da bu grubun içerisindeki insanlar için pekte hoş bir şey değildi. Zira ilk olduklarından ötürü meraklıydılar, özellikle genç kız büyük bir merak içerisindeydi. Uyanmadan önce gördüğü anıların ne olduğunu, kendisine aktarılan sözlerin neler olduğunu, altında yatan gizemi merak ediyordu. Bu kendi başına çözebileceği bir şey değildi, diğerlerinin de hikayelerini öğrenmesi gerekiyordu. Yanındaki grupta da kendisi gibi bir deneyim yaşayan olmuş muydu? Yaşadıysa nasıl olmuştu? Neler yapmışlardı? Bütün bu bilgileri öğrenmeden aradığı cevaba ulaşamayacağını düşünüyordu. Bu kadar uzun bir konuşma yapmasının ana nedenlerinden biri de diğerlerini konuşmaya teşvik etmek istemesiydi. Başlarından geçenleri öğrenebilirse aklında bir olay örgüsü kurarak mantıklı bir cevap bulabileceğini düşünüyordu. Çevresindekilerin konuşacağının garantisi bulunmuyordu fakat denemekten başka şansı da bulunmuyordu.
Image

KÜNYE

ALUDİR STATLARI

Image

KÜNYE

YETENEKLER
Tatlı Tebessüm

TEKNİKLER
Peri Dokunuşu (5. Düzey)
Peri Salınımı
Rüzgarlı Gün (5. Düzey)
Peri Kabusu

-
Locked

Return to “Aludir Üssü”