Doğmuşlardan Bilemeyeni (Diniel)

GM - Dimensio
Game Master
Game Master

06 Jul 2022, 13:43

İsmini haykırmaya başlamanla birlikte açılan gözlerin, karşında durmakta olan iblisle karşı karşıya kalıyor. İçinde yaşadığın tüm heyecana rağmen iblisin donuk bakışları, tüm yaşam enerjini sömürmek ister gibi dururken, bunun yetmemiş olduğunu düşünüyor gibi duran iblis “Tamam anladık, niye bağırıyorsun bu kadar?” diyor yaşadığın tüm heyecana karşılık. Hemen ardından da omuzlarını silken iblis “Senin gibi bağırıp çağırmayacağım. Raldrin ben.” demekle yetiniyor, duygusuz ve hissiz bir şekilde.

İsmini söylemesinin ardından Raldrin’in vücudunda bir anda mor bir parlaklık belirmeye başladığını görüyorsun. Giderek göz alıcı bir hal alan parlaklığa karşı Raldrin’in bakışlarının şaşkınlık içinde büyüdüğünü görüyorsun. Olup bitene, en az senin gibi anlam veremediğini fark ettiğin Raldrin, parlaklığın kaynağını keşfetmek ister gibi ellerine ve kollarına kısa bir süre baktıktan sonra, eski donuk bakışlarına geri dönüyor ve sanki bir pişmanlık yaşıyormuş gibi sana bakmakla yetiniyor. Mor parıltı, yavaşça Raldrin’in simasının silinmesine neden olurken parıltı tüm karanlığı aydınlatmak ister gibi yayılmaya devam ediyor. Giderek formsuz bir hal alan parıltı, bir anda tüm vücudunu sarmak için hareketleniyor. Vücudunun etrafında dolanmaya başlayan parıltı, yavaş yavaş vücudunun muhtelif yerlerinden içine sızmaya başlarken, içine dolan bir sıcaklık fark ediyorsun. Bu sıcaklığa kendini bırakırken, parıltı saçlarını savurarak vücudunun her bölgesinden içine dolmaya başlıyor. Tüm parıltıyı vücudunun absorbe etmesiyle birlikte ise, vücudun ansızın bitkinleşmiş gibi kendini yere salıyor. Önce dizlerinin üstüne çöküyorsun ve ardından kendini geriye doğru bırakarak sırt üstü yatar pozisyona geçiyorsun. Yüzüne yerleşen sıcak bir gülümseme, içine dolan sıcaklıkla daha da artarken, kendini tamamen parıltının yarattığı hisse bırakıyorsun. Gözlerin kapanırken, zihninde Raldrin’in donuk sesinin yankılandığını duyuyorsun.

“Burası da hiç beklediğim gibi değilmiş. Gerçi, ne bekliyordum ki?”

Off Topic
Son bir RP daha alalım senden, sonrasında konuyu sonlandırabiliriz.
Bu hesaba atılan özel mesajlar kontrol edilmemektedir.
Diniel
Aclanian Aludir
Aclanian Aludir

13 Jul 2022, 02:42

İsmimi haykırdıktan sonra bütün görüntü bir anda kayboluyor ve karşımda sanki başından beri iblis ile baş başaymışız gibi kaldığımızı görüyordum. İsmimi öğrendiğimde hissettiğim tüm bu an bir anda bölünüyor ve elim hala sımsıkı sıkılıyken iblis ile göz göze geliyordum şaşkınlıkla. İblisin ise bu hareketime karşı hayat sömüren bakışlarla bağırmama tepki veriyordu. Niyetim ona bağırmak olmasa bile durum böyle geliştiği için ona bağırmış gibi olmuştum. İçimdeki büyük heyecan ve hevese karşılık sadece bir omuz silkelediğinde elimi sakince indiriyor ve adının Raldrin olduğunu öğreniyordum. İsmini bile bu kadar duygusuzca söylemesine tepki vermek istesem de vücudunun mor parıldamaya başlamasıyla şaşırıyordum. Neler olup bittiği ile ilgili hiçbir fikrim yoktu ama iblis bulmanın ne olduğunu sonunda görüyordum. İşin en garip kısmı neler olup bittiğine Raldrin de anlam veremiyordu. Vücuduna bakıp ışıltının kaynağını bulmaya çalıştıktan sonra donuk bakışına dönüyor ve bana bakıyordu pişmanlık duyar gibi. Ağzımın kıyısıyla ufak bir tebessümle bakıyordum bu haline. Ardından parıltı büyüyor, bir form alıp etrafımda dolanmaya başladıktan sonra vücudumun çeşitli yerlerinden içime sızlama başladığında öylesine mükemmel bir hisse kapılıyordum ki gözlerimi kapatıp bu mucizevi sıcaklığı tüm varlığıyla kabul ediyordum. Tüm parıltı vücuduma aktarıldıktan sonra bir anda bütün ışığı tüketirken bitkin düşmüş gibi dizlerimin üstüne çöküp yırt üstü bırakmıştım kendimi. Dondurucu soğuk sonunda sona ermiş ve iblisimi bulmuştum. En önemlisi de adımı öğrenmiştim. Gözlerim kapanırken Raldrin'in sesini zihnimde duyuyordum. O boş boş söylendikten sonra sanki derin bir uykuya dalmadan önce son cümlelerimi kurar gibi yarı eğlenceli bir tebessümle beraber ona takılarak "Ben de seni seviyorum, Raldrin" deyip kendimi bırakıyordum.
KÜNYE
İsim: Diniel
Boy: 1.64
Kilo: 52
Sınıflar: Toplayıcı - Dengeli - Elementalist
Mevcut GP/AGP/İGP: 0/0/5
Mevcut Para: 48000

Güç: 6
Dayanıklılık: 6
Çeviklik: 6
İrade: 6
Zeka: 10

Aludir Statları
Görü: 5
Hakimiyet: 9
Mevcudiyet: 10

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
İBLİS KÜNYE
KÜNYE
İsim: Raldrin
Boy: 1.75
Kilo: 60
Tür: Ejderha
Seviye: Razguk

Varlık: 7
Güç: 7
Dayanıklılık: 6
Çeviklik: 9
Arun: 9
Duren: 6
İrade: 8

YETENEKLER:
Saf Öfke

TEKNİKLER:
Buzul Fırtına - A Rank
Daha hızlı! - C Rank
Soğuk Diyar - B Rank

İBLİSİN ÜZERİNDE TAŞIDIĞI EKİPMANLAR/EŞYALAR
Image
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

13 Jul 2022, 10:14

Off Topic
Konu sonlanmıştır.

Konu Sonu Ödülü
  • İblis Raldrin
Bu hesaba atılan özel mesajlar kontrol edilmemektedir.
Locked

Return to “Diğer Bölgeler”