Topraktan Yükselen (Esther)

GM - Dimensio
Game Master
Game Master

29 Jan 2025, 17:42

İlk sorunu sormanın ardından karşında duran varlık hafifçe dudaklarını bükerek soruna karşı hissettiği hayal kırıklığını belirgin bir şekilde ortaya koyuyor. Sanki bu soruya cevap vermeye tenezzül dahi etmeyecek gibi görünmesiyle, ikinci sorunu da sorabilme imkanını buluyorsun. Ancak bu sorunla birlikte varlığın yüzündeki aşağılayıcı gülümseme, onun bu durumdan aldığı hazzı gözler önüne seriyor. Adeta her kelimenle onu fazlasıyla eğlendiriyormuşsun gibi memnuniyetini belli eden varlık, bir an için başka bir şey sorup sormayacağını görmek için bekliyor. Sessizliğin, bu kez varlığın konuşmasına imkan tanırken, kendine Esther diye varlık ciğerlerine doldurduğu havayı biraz sesli bir şekilde vermesinin ardından “Cümlelerin ne kadar da yanlış… ‘Karar verdin’, ‘Uğraşayım’, gibi gibi gibi… Anlamıyor musun, biz bir bütünüz! Kulağa saçma bir fantezi gibi gelebilir ama bu gerçeği değiştirmez. Tıpkı gerçeği bilmiyor oluşunun onu değiştirmeyeceği gibi…” diyor. Bu sözlerinden sonra iki kaşını havaya kaldırıp kafasını hafifçe sallayan varlık, sözlerini kendi kendine teyit etmesinin ardından ise “O karanlığa kadar olan ne varsa, buna birlikte karar verdik. Senin gibi bencillik ederek kendimi senden ayrı bir insan olarak düşünüyor değilim… O yüzden, benimle ilgili kurduğun her cümlenin aslında kendini bağladığını bilmelisin.” diyor. Bu kez tavrı, pek de umudu olmayan bir öğrencisine küstahça ders anlatan bir öğretmeni anımsatan varlık, tekrar kendini teyit eden vücut hareketlerini bu kez daha sert ve keskin bir şekilde gerçekleştiriyor.

Karşında duran Esther, bu aşamaya kadar olanları süzgecinden geçirmen için hafif bir nefes boşluğu arasını vermesinden sonra ise “Ama illa soruna bir cevap arzu ediyorsan, hemen vereyim! Geçmişimizde neler yaşadığımızı canı gönülden merak ediyor olsan da, benden duyacaklarının bundan sonra yapacaklarını pek fazla değiştireceğini düşünmediğin için, sorunun cevabının hiçbir önemi yok!" Senin kelimelerini sana karşı takla attırırcasına savuran varlık, bundan duyduğu hazzı küstah bakışlarıyla sentezlemesinin ardından ise “Özümseme olayı ise bambaşka bir muamma… Bunun saçma bir çizgi film falan olduğunu mu düşünüyorsun? Elini kalbime dokundurup beni içine mi çekeceksin? Ya da parmaklarını gözlerimden sokup beynime eriştirdiğinde, beni özümsemeye mi başlayacaksın? Yoksa bir iblis gibi kudretimi ışık saçan bir girdaba çevirip onu ruhuna mı mühürleyeceksin?” diyor. Her bir sorusuna eklediği küçümseyici tavırdan asla taviz vermeyen varlık gözlerini hafifçe kapatıp aldığı küçük bir nefesin ardından “SAÇMALIK!” diye haykırıyor. Bu haykırışıyla sanki tüm bu karanlığın yegane mimarı gibi omuzlarını dikleştirip göğsünü gerek varlık‘Bizim’ olanı hangi cüretle ‘sen’ olarak özümseyebileceksin!? Ruhundan sildiğin zihninin kırıntılarını kendini büyük görerek mi dirilteceksin!? Yoksa bensiz hiçbir halta yaramayan ve onun bunun kanatları altında kendine sözde özgür diyerek takılan zavallı bir kız olarak çaresizlik içinde bağırıp çağıracak mısın?” diyor. Bu sözlerinden sonra sana doğru kafasını uzatan varlık “Bensiz hiçbir şey olduğunu anlayana kadar o zavallı kızdan fazlası olmayacaksın, bunu unutma!” diyor.

Varlık sözlerini tamamlamanın getirdiği rahatlıkla derin bir nefes alıp içindeki tüm hisleri bastırıyor. Gözlerine inen dinginlik ve umursamazlıkla birlikte, değersiz bir varlığa bahşettiği bakışlardan fazlasını vermeyen varlığa karşı son sorunu yönelttiğinde, varlık içten gelen kıkırdamalarıyla birlikte “Sence, cevabını bildiğim için mi sana sorular soruyorum, yoksa cevaplarını umursamadığım için mi?” diyerek sözlerini tamamlıyor. Bu anda bakışların varlığın bakışlarıyla kesiştiğinde, onun artık içinde tuttuğu belirgin bir histen eser kalmadığını anlayabiliyorsun. Sanki bir şeye karar vermenin ardından, gerisini pek de umursamadığın bakışlarına bakar gibi…
Bu hesaba atılan özel mesajlar kontrol edilmemektedir.
Esther
Aclanian Aludir
Aclanian Aludir

05 Feb 2025, 07:09

Karşısındaki iblis her açıdan kendisine benzemesine rağmen Esther onun varlığını kabullenmekte güçlük çekiyordu. İblisin söyledikleri aklına ve mantığına yatmasına rağmen içinde kandırıldığına dair bir güçlü bir his oluşmuştu. İblis konuşmaya devam ettikçe genç kızın suratındaki ifade de değişiklik göstermeye başladı. Suratındaki kocaman aşağılayıcı gülümseme yavaşça ortadan kayboldu. İblis konuşmasını bitirdiğinde genç kızın kaşları çatılmış, dudakları hafifçe aşağıya doğru eğilmişti. Gözlerinde daha önce hiç olmadığı kadar aşağılayıcı bir bakış vardı. Karşısındaki varlık kendisi olduğunu iddia ettiğinden ötürü ondan iğreniyor gibiydi. Gerçekten de böyle biri miydim diye düşünmeden edemedi.

İblis konuşmasını bitirdikten sonra genç kız derin bir nefes aldı ve uzun bir süre kapamamak şartıyla ağzını açtı. "Seni kabullenmektense, minik tatlı iblisimin adını öğrenmeyi ve 'sonsuza kadar mutlu yaşamayı' yeğlerim. Madem ben olduğunu iddia ediyorsun, seni neden kabullenmediğimi de anlaman pek zor olmasa gerek... Daha iyi anlatabilmek adına kendimi senin yerine koyarak durumu açıklamam gerek gibi hissediyorum. Senin yerinde olsaydım beni hapseden kafesten kurtulduğum anda yapacağım ilk şey vücudumun kontrolünü tekrardan ele geçirmek olurdu. Elbette bunun basit bir şey olmadığını, hemen yapamayacağımı fark etmem pek uzun sürmezdi. Yine de asla pes etmezdim, yok olmak uğruna dahi olsa vücudumu geri almak için elimden gelen her şeyi yapardım... Sana neden güvenemeyeceğimi, daha doğrusu güvenmeyeceğimi anlamışsındır umarım. Burnun havada ettiğin sözlerin benim nezdimde herhangi bir değeri yok, zira şu an kontrole sahip olan kişi sen değilsin, benim. İblisimin tam olarak adını söyleyeceği anda bir anda ortaya çıkman, iblisimin bunca zamandır kafasının karışık olması bile sözlerine inanmamam için birer sebep olmasına rağmen bunları tamamen dışarıda tutarak seninle konuşuyorum... Güç, kudret bunlar benim için önemsiz şeyler. Elbette özgürlüğümü kazanmak için bunlara ihtiyacım var fakat vücudumu ve zihnimi seninle paylaştıktan sonra gerçekten de özgür olduğum söylenebilir mi? İblisimin adını öğrendikten sonra da şu anda sahip olduğum kudreti kaybedecek değilim. Kaybetsem dahi yenilerini bulabilirim çünkü ben Esther'im... Sana son kez konuşma hakkı veriyorum iblis, seni tekrardan o çıktığın kafese kilitlememem için bana gerçekten de Esther olduğunun kanıtını göster. Zira eğer hata yapıyorsam ve benliğimin bir parçasını ellerimle yok etmek zorunda kalırsam gerçekten de üzüleceğimi bilmeni isterim."

Esther konuşmasını bitirdikten sonra sakin bir şekilde karşısındaki iblisi izlememeye devam etti. Her ne kadar onun Esther olduğuna inanmak istemese de kanıtı olduğu takdirde ona inanmaması için herhangi bir sebep kalmayacaktı. Elbette tavırları, kelime seçimleri, yaydığı aura ve görünüşü Esther'i anımsatıyordu fakat bunların yeterli bir kanıt olduğunu düşünmüyordu. Onu ikna edebilmesi için daha somut bir delille gelmesi gerekiyordu.
Image

KÜNYE
İsim: Esther
Boy: 178
Kilo: 54
Sınıflar: Etkileyici - Defansif - Elementalist
Mevcut GP/AGP/İGP: 0/40/0
Mevcut Para: 8000
İtibar: 7

Güç: 10
Dayanıklılık: 10
Çeviklik: 9
İrade: 20
Zeka: 10

ALUDİR STATLARI
Görü: 5
Hakimiyet: 10
Mevcudiyet: 13

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar

---------------------------------------------------

Image

KÜNYE
İsim: Dia (Masum kişi/kişiler anlamına gelmektedir)
Boy: 1.02
Kilo: 20
Tür: Peri
Seviye: Razguk

Varlık: 8
Güç: 5
Dayanıklılık: 6
Çeviklik: 6
Arun: 9
Duren: 6
İrade: 10

YETENEKLER
Tatlı Tebessüm

TEKNİKLER
Peri Dokunuşu (5. Düzey)
Peri Salınımı
Rüzgarlı Gün (5. Düzey)
Mutlak Olan (Karakteristik Teknik) (2. Düzey)
Peri Kabusu

İblisin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
-
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

10 Feb 2025, 16:47

Karşındaki Esther, söylediğin her bir sözdeki kelimelerin değersizliğini dudaklarının kenarına yerleştirdiği tebessüm ve acınasılığa karşı duyduğu hicap ile dinliyor. Cümlelerin uzadıkça, her bir kelimenin varlığından ve hatta aldığın nefesten bile sıkılmış gibi görünmeye başlayan Esther, en sonunda kapanan gözlerine engel olmaktan kaçınarak, gözlerini kapatmış bir halde dinliyor. Ağzından son cümlelerin döküldüğü anda ise, karşında duran Esther yavaşça gözlerini açıyor ve yüzündeki o muzip alaycı gülümsemeyi belirgin bir halde gözlerine sokuyor. Hafifçe oynayan göğüs kafesinin onun içten kıkırdağını görmeni sağlarken, karşında duran Esther oldukça sakin bir ses tonuyla “Eğer ben senin kadar Esther’sem… Hiçbir kanıtın işe yaramayacağını bilmem gerekir, değil mi Esther!?” diyor. Bu sözlerinden sonra iki kolunu yana açan Esther “Sana geçmişini anlatmanın anlamsız olduğunu bilmiyor muyum? Ya da o karanlıktan sonra neler yaşadığını anlatsam bana inanır mısın? Bize, o gördüğün diğer işe yaramaz Aludirlerden farklı olduğu söylenirken, bizim o farklı yönümüzü anlamak için, senin gibi iblisin peşinden koşmak yerine seni buraya çekmeye uğraştığımı söylesem, buna inanır mısın? Eğer ben Esther’sem, kendimi aciz konuma düşürecek her bir gerçeğe inanmak yerine, ruhumu en karanlık dehlizlerde kaybetmeyi yeğlerim! Çünkü o karanlığın, benim tekrar doğacağım yer olacağını bilirim! Çünkü ben Esther’sem, birinin kanatları altında kalmak yerine, o kanatların BENİM olması için yok oluşların her birine ruhumu kilitlerim!” diyor.

Konuşması sürdükçe içindeki dizginlenemeye coşkunun da arttığını görebildiğin Esther, sözlerini tamamladıktan sonra iki kolunu tekrar boşlukta sallanacak şekilde iki yanına düşürüyor. Aldığı kısa bir nefesin ardından ise “Esther… İblisi istiyorsan, senin olsun… Ben, o gördüğün Aludirler gibi olmayı reddediyorum! Ben, buraya gelmemi sağlayan ak gözlü ihtiyar gibi olmayı reddediyorum! Ama sakın yanılma… Ben, senin bahşettiğin bir özgürlüğü de reddediyorum!” diyor. Bu sözlerinden sonra, tüm umudunu yitirmiş ancak hiçbir hayal kırıklığına uğramamış gibi gözlerini tekrar kapatan Esther “Sana iblisini vereyim Esther… Hatta ismini de… Çünkü sahip olduğun kudret, onun ismini bilmenden değil, BENİM onun ismini bilmemden geliyor!” diyor. Gözleri bu esnada ansızın açılan ve keskin bir şekilde sana dikili kalan Esther anlık bir sessizliğin ardından “Belki hayatında ilk kez, seçim senin Esther!” diyerek sözlerini tamamlıyor.
Esther
Aclanian Aludir
Aclanian Aludir

13 Feb 2025, 01:30

Karşısındaki varlık konuşmasını bitirdiği anda Esther'in suratında kocaman, şeytani bir gülümseme mevcuttu. Genç kız konuşması sırası kendisindeyken ne pahasına olursa olsun karşısındaki iblisi reddetmeyi planlıyordu fakat söylediği bir kelime merakının kabarmasına neden olmuştu. İblis, daha önce yürünmemiş bir yolda yürümek için Esther'e bir fırsat sunuyordu. Gerçekten kendi olabileceği, kendi kararlarını verebileceği bir yolculuk. İblisin elini kavradığı takdirde ne bir Aludir, ne de bir Aledes olmayacağını biliyordu fakat bu yalnızlık ve eşsizlik onu büyüleyen yegane şeydi. Genç kız bilinmezliğe adım atmayı sevmediğini iddia etmesine rağmen bilinmezliği de merak ederdi. Dolayısıyla sürekli olarak yeni şeyler denemek ve keşfetmeyi severdi. Her seferinde içinde bir korku fakat o korkudan daha da büyük bir heyecan oluşurdu. Delicesine atan kalbi daha önce hiç bu kadar canlı hissetmesine neden olmamıştı. Vücudundaki her bir hücre kendisini karşısındaki iblise doğru çekiyordu. Kandırılıyor olma ihtimali elbette hala aklının bir köşesindeydi fakat sahip olduğu büyük kibir ondan korkmasını da engelliyordu. Başıma ne gelirse gelsin üstesinden gelebilirim gibi bir düşünce içerisindeydi. O yüzden sağ elinin yumruğunu sıkarak göğsünün birkaç santim önünde tuttu ve daha önce hiç atmadığı kadar büyük bir kahkaha attı. Sesinden, bakışlarından hatta nefes alışından bile ne kadar heyecanlı olduğu anlaşılabiliyordu. "Harikasın Esther! Aynı zamanda haklısın da. Daha önce kimsenin yürümediği bu yolda yürümek için her şeyi yapacağımı biliyorsun! Seni reddetmem için gerçekten de hiçbir sebep yok... Kontrolü eline alıp tekrardan özgür kalmak istiyorsan da umurumda değil, vadettiğin yolda yürümenin zevkini bana bahşedebileceksen bunun vermem gereken bir savaş olduğunu biliyorum."

Esther konuşmasını bitirdiği vakit karşısındaki iblisi çoktan kabullenmişti bile. Kalbi heyecandan delice atmasına rağmen hala sağlıklı düşünebiliyordu, iblisin yapacağı herhangi bir kötü niyetli eyleme karşı hazırlıklıydı. Buna sadece bedenen değil, zihinsel olarak da oldukça hazırlıklıydı.
Image

KÜNYE

ALUDİR STATLARI

Image

KÜNYE

YETENEKLER
Tatlı Tebessüm

TEKNİKLER
Peri Dokunuşu (5. Düzey)
Peri Salınımı
Rüzgarlı Gün (5. Düzey)
Peri Kabusu

-
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

14 Feb 2025, 10:17

Sözlerinle birlikte, içinde bulunduğun karanlığın titremeye başladığını ve yer yer karanlıkta yaralar açıldığını görebiliyorsun. Sanki her bir kelimen, karanlığa bir çentik açıyor ve sözlerinin devamı aynı zamanda bu çentiklerin büyümesine neden oluyor. Sözlerinin sonlandığı vakit ise, artık karanlıktaki çatırdamaların çoktan kontrolden çıktığını görebiliyorsun. Gökten düşen ve parçalanıp tuzla buz olmaya başlayan karanlığın ardında, şeker diyarının izlerini görmeye başlasan bile, karşındaki Esther’in gözlerindeki parlamayla birlikte şeker diyarının da tıpkı karanlık gibi parçalandığını görüyorsun. Tüm karanlık üzerindeki hakimiyeti kaybetmişken, şeker diyarı da artık zamanı dolmuş bir mekandan öteye gitmez bir hal alıyor. Ancak tam bu anda, pamuk şekerinden çiçeklerin ardına saklanmış iblisle göz göze geldiğin anda, istemsizce verdiğin kararının doğruluğunu düşünmeye başlıyorsun. İblisin ürkek bakışlarının üzerinde toplanmış olması, sanki bir elveda havası yaratmış gibi üzerine çökmeye başlıyor. Nitekim iblis, sanki son bir kez seni görmek ister gibi pustuğu yerden çıkıp sana doğru yürümeye başladığında, karşında duran Esther de başını hafifçe arkaya çevirip iblise doğru bakıyor. İblis, ürkek ancak sonu belli olan adımlarıyla ilerleyerek diğer Esther’in hemen sağında konumlanırken, gözlerin ilk önce karşındaki Esther’e, ardından da iblise takılıyor. Sanki bir yol ayrımında, en değerli eşyanı ve hatta en değerli hisleri ardından bırakmayı tercih etmişsin gibi… Sanki seni var edecek muamma dolu bir geleceği, seni var edene tercih etmişsin gibi… Sanki gökten her bir düşen ve yok olan parça, iblisin son nefesleri gibi…

Bir anlığına da olsa içine düştüğün tereddüt haline karşı direnç göstermeye çalıştığın anlarda, Esther ve iblisin yan yana görüntüsünü görmemek adına gözlerini daha sıkı kapatıp açmaya başlıyorsun. Seni sen yapan değerler ve düşünceler doğrultusunda attığın adımlara karşılık, ödenecek bedellerin her birini çoktan ve peşinen ödemiş gibi zihnini ve ruhunu ikna etmeye çalışıyorsun. Tam bu esnada, iblisin o yumuşak sesini duyuyorsun kulaklarında…

“Korkma Esther… Bugüne kadar benimle olduğun gibi, bundan sonra da ben seninle olacağım…”

Bu sözleriyle birlikte iblis bakışlarını hemen yanındaki diğer Esther’e doğru çevirirken ikisinin göz göze gelmesi, esas vedanın sana olmadığını da açıkça ortaya çıkartıyor. Karşındaki Esther ve iblis, birbirlerine kilitledikleri bakışlarıyla sanki koca bir geçmişi sonsuza kadar aralarında mühürlemiş gibi gülümsemeye başlıyorlar.

Ve o anda…

Karşındaki Esther ile iblisin, şeker dünyasında birlikte koşturdukları…

Esther’in iblisi yakalamak için tüm çabasını harcadığı…

Birlikte kopardıkları pamuk şekerinden çiçekleri midelerine indirdikleri…

Gökten kar şeklinde yağan şekerlemeleri dilleriyle tutmak için çabaladıkları…

Çikolatan oluşan zeminden hangisinin daha çok yiyebileceğine dair yaptıkları yarışmaları…

Ve yorgunluktan düşmüş vücutlarını birlikte yere bıraktıkları…

Tüm o anların her birini, sanki o anın kahramanı gibi görebiliyorsun…

Karşındaki Esther yavaşça yere doğru çöküp iblisin küçük ellerinden kavramaya yeltendiğinde, iblis bir anda kendini Esther’in kollarına atarken, her ikisinin de gözlerinden dökülen yaşlar tüm bu yaşanmışlıkların mührü oluyor. Hem iblis hem Esther, birbirlerine sarılmış halde ışık parıltılarına dönüşmeye başlarken ikisi de bakışlarını sana çevirip, akan gözyaşlarına rağmen gülümseyen yüzlerini sana miras bırakıyorlar…

Tüm karanlık ve tüm şeker dünyası parçalanıp yok olduğunda ise…

Gözlerin gerçeklikle yüzleşiyor bir kez daha…

Kendine ait dünyanda, kendine ait gözlerle Vamaldir’i görüyorsun karşında.

Gözlerinin akında beliren gözbebekleri ve yüzündeki hafif tebessüme rağmen yorgun görüntüsüyle karşında dururken, zihninde bir anda duyuyorsun iblisin sözlerini…

“Esther… Adım Dia! Tüm geçmişini öğrenmek istediğinde, bunu sadece sorman yeter!”

Esther
Aclanian Aludir
Aclanian Aludir

17 Feb 2025, 03:17

Meraktan ve heyecandan ötürü parıldayan gözleri adeta karşısındaki Esther'i delip geçerken ağzından çıkan sözcükler de özenle inşa edilmiş diyarda çatlaklar oluşturuyordu. Kanının kaynamasına sebep olan şey elde edeceği güç değil, daha önce kimsenin atılmaya cüret edemediği bir yolculuğa atılmaktı... Esther'i tanımlayabilecek en iyi sözcük 'kibir 'olmasına rağmen onu gerçekten anlamaya başladığınızda bu sözcük 'merak' olarak değişebilir. Her ne kadar bilinmezliklerden nefret etse de onları keşfetmek de bir o kadar hoşuna gider. Bu sebepten ötürü diğer Aludirlerden farklı olduğunu öğrendiğinde paniklemek yerine heyecanlanmıştı. Aludir üssünde kendisine özel bir numune muamelesi yapılmasından nefret etmiş olsa da o süreçte bir şeyler keşfetmek hoşuna gitmişti. İşte bu yüzdendir ki minik iblisi bir kenara atarak Esther'in teklifini kabul etti. Onu çeken kısmı yaşlı ihtiyardan da farklı olacağını söylediği kısımdı. Minik iblisi tercih ettiği ve onla iyi bir ilişki kurduğu takdirde büyük ihtimalle Vamaldir gibi bir yolda yürüyecekti. Belki Esther aradığı kudreti bu sayede elde edebilecekti fakat kimsenin yürümediği bir üçüncü yolun ortaya çıkışı genç kızın merakını iyice kabartmıştı. Çevresinde parçalara ayrılan diyar, gözlerinin önünde ağlayan minik iblis ve Esther dahi o anda pek umurunda değildi. Elbette o da bir insandı, kendisini kötü hissetmişti fakat pek uzun sürmemişti.

Esther'in kendisini toparlaması minik iblisin diğer Esther'e bakarak ağlamasıyla gerçekleşmişti. İkilinin birlikte yaşadığı anılar yavaş yavaş beynine hücum ederken genç kızın aklında yaşananlar da oturmuş olmuştu. Bunca zamandır iblisinin kendisine mesafeli yaklaşması, sürekli olarak kendisine ithamlarda bulunmasının nedeni içinde bulunan Esther ile geçirdiği anılardan kaynaklanıyormuş. Her ne kadar sinirlenmesi gerektiğini bilse de genç kız sinirlenememişti. Zira ikisinin yaşadığı anıları bizzat kendisi yaşamış gibi hissetmişti. Açıkçası içindeki Esther'in daha kötü birisi olmasını bekliyordu, zira kendisi aynı konumda olsaydı çok daha farklı davranacağını düşünüyordu.

İkili ağlayarak birbirlerine sarıldı ve ışık parıltılarına dönüşmeye başladılar. Genç kız her ne kadar tam olarak ne olduğunu anlamamış olsa da ikilinin artık ortadan kaybolacağını anlamıştı. Bu belki de onları son görüşü olacaktı. Genç kızın yüreği burkuldu fakat kararını bir kere vermişti ve bundan dönmeye niyeti yoktu. Gözlerinin önünde kendi parçası olan ikilinin yok olduğunu görmesine rağmen herhangi bir pişmanlık hissetmiyordu.

İçindeki diyar tamamıyla parçalarına ayrılıp gerçekliğe döndüğünde ise gördüğü ilk şey Vamaldir'in suratı olmuştu. Genç kız omuzlarındaki yükü atmışçasına derin bir nefes verdi ve iblisinin sesini bir kez daha duydu. Sonunda ismini öğrenmeyi başarmıştı, hatta iblisi geçmişini öğrenmek istediği takdirde ona anlatacağını söylemişti. Esther'in gözleri fal taşı gibi açıldı, iblisin tamamıyla ortadan yok olacağını düşünmüştü zira. Genç kız bir saniyeliğine durarak düşündü ve bir kanıya vardı. İçerisindeki Esther ve iblis birleşmişti. İblisi hala yerinde duruyor olmasına rağmen tam anlamıyla kendi parçası haline gelmişti, daha doğrusu o böyle yorumluyordu.

Esther kendisini tam anlamıyla toparladıktan sonra Vamaldir'e dönerek "Anlaşılan senin için de yorucu bir süreç oldu." demekle yetindi. Genç kız geçmişini merak etmesine rağmen henüz öğrenmek için doğru zamanın olmadığını biliyordu. Her ne kadar iç dünyasındaki sorunu halletmiş olsa da hala gerçek dünyada halletmesi gereken işler bulunuyordu.
Image

KÜNYE

ALUDİR STATLARI

Image

KÜNYE

YETENEKLER
Tatlı Tebessüm

TEKNİKLER
Peri Dokunuşu (5. Düzey)
Peri Salınımı
Rüzgarlı Gün (5. Düzey)
Peri Kabusu

-
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

21 Feb 2025, 16:31

Vamaldir, gözlerini kaplayan beyazdan kendisini kurtararak göz bebeklerine kavuştuğunda, sözlerin karşılık ince bir tebessümle yetiniyor. Aldığı birkaç kesik nefesin ardından ise“Normalde bu süreci bölüp hem kendimi hem de diğerlerini yormamasına dikkat ediyorum. Ancak biliyorsun, zamanımız kısıtlı olunca elden gelen bir şey de olmuyor.”diyor. Ardından ise birkaç kez daha soluklanan Vamaldir“İblisini bulmak, onun dünyasını gün yüzüne çıkarmak, onun seninle konuşmasını sağlamak ve kendini bulmak… Bunlar hep aşama gerektiren şeyler. Açıkçası ben de ilk kez hepsini bir anda denedim ve en azından hala daha kendimde iş olduğunu görmek beni memnun etti.”diyor. Sözlerini tamamlamasıyla birlikte Vamaldir’in tebessümü daha büyük bir gülümsemeye evriliyor. Ardından ise, yorgunluğunu atmak için omuzlarını silkelemeye başlarken“Sanırım yarım saatimiz kaldı… Aklından geçenler neler?”diyor.
Off Topic
Eğer başkaca bir planın yoksa, konuyu sonlandırıp yeni konuya başlayabiliriz.
Esther
Aclanian Aludir
Aclanian Aludir

03 Mar 2025, 21:45

Esther güçlü bir karakterdi, ölüm döşeğinde olsa bile dik bir duruş sergilemekten çekinmezdi. Buna rağmen genç kızın hafifçe düşmüş omuzları postürünün bozulmasına neden oluyor, çökmüş gözleri ise net bir şekilde yorgun olduğunu belli ediyordu. Suratındaki kendine has gülümsemesi hala yerini koruyor olsa da genç kızın bitap düştüğü her halinden belli oluyordu. En azından kısa bir süreliğine dinlenmesi ve zihnini toparlaması gerekiyordu. Yaşadığı duygu karmaşasının üstüne diğer Esther'in anılarının zihnine akın etmesiyle birlikte genç kızda istemsiz bir yorgunluk oluşmuştu. Hala sadece birkaç saniye önce elde ettiği anıları düzenlemeye çalışan beyni her ne kadar işlevini yitirmemiş olsa da tam performansıyla da çalışamıyordu. Ruhuna bir ağırlık çökmüştü, aynı iblis diyarındaki karanlık bataklığa çekilirken hissettiği gibi.

Esther kendisini toparlamak için derin bir nefes aldı ve belki de hayatının hiçbir yerinde bir daha duymayacağımız bir söz çıktı ağzından. "Teşekkür ederim Vamaldir." Esther'in kibri her ne kadar insanlara minnet duymasına engel olsa da bazı şeylerin farkındaydı. "Sen olmasaydın kim bilir bu aşamaya gelmem kaç yılımı alırdı." Belki Vamaldir olmasa asla böyle bir an yaşayamayacaktı fakat Esther'in kibri burada da kendisini göstermişti. Eninde sonunda bu yaşananları kendisinin de yapabileceğini düşünmüştü... Hemen ardından derin bir nefes daha aldı, kollarını hafifçe esnettikten sonra öncesinden daha dik bir şekilde durarak devam etti. "Yaşananlardan sonra olaya olan ilgimi kaybettim açıkçası, eh~~ zaten pekte ilgili değildim. Şu an daha çok yeni elde ettiğim gücümü test etmek istiyorum... Yine de verdiğim sözü yerine getirmem gerekiyor... Suçlunun kim olduğu açıkçası pek önemli değil, tek yapmamız gereken şey onları sana yönlendirmek. Önemli olan kısım bunu nasıl yapacağımız. Esther konuşmasını bitirdikten sonra oldukça düşünceli bir ifadeye bürünmüştü. Eğer suçlu Theo ise onu kolaylıkla bulabilir ve buraya getirebilirdi fakat Mihr ise durum çok daha farklı bir hal alacaktı. İsminden başka bir şey bilmediği bir adamı nasıl bulabilirdi ki? Sanırım bekleyip görmekten başka şansımız bulunmuyor.
Image

KÜNYE

ALUDİR STATLARI

Image

KÜNYE

YETENEKLER
Tatlı Tebessüm

TEKNİKLER
Peri Dokunuşu (5. Düzey)
Peri Salınımı
Rüzgarlı Gün (5. Düzey)
Peri Kabusu

-
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

07 Mar 2025, 16:24

Off Topic
Konu sonlanmıştır.

Konu Sonu Ödülleri
  • 150 GP
  • 100 AGP
  • 100 İGP
  • İtibar +2
Locked

Return to “Viernoit Şehri”