Doğum (Abasdarhon)

Abasdarhon
Aclanian Aludir
Aclanian Aludir

28 Nov 2024, 08:51

Çatırdıyor. Her taraf, gökyüzü, zemin, duvarlar... Karanlıktan oluşan her şey... Birer cam parçası gibi parçalanıyordu. Başarmıştım. Başta bocalasam da sonunda bu sinir bozucu oyunun sonuna ulaşmıştım. Neresi olduğunu bilmediğim bu yerde görlerimi açmış ve saçma sapan bir bilmece oyununun içine bırakılmıştım. Benden istedikleri ise buraya düşmeden önce duyduğum kelimenin ismim olduğunu anlamamdı. Aslında bakınca o kadar da zor bir görev değildi. Kulağımı tersten tutmayı ben seçmiştim. Baktığında burnunun ucunda olan şey bazen insanın gözünde görünmez olabiliyordu.

İblisin de çatlak gökyüzüne baktığını fark ettim. Sonra bana dönüp isminin Volgreth olduğunu ve beni kabul ettiğini söyledi. Beni kabul etmesiyle çatlaklar birer cam parçası gibi kırılıp parçalanmaya başladı. Volgreth'e baktığımda karanlığa dönüşmeye başladığını gördüm. Parlak bir karanlığın şekilsiz formuna dönüşüp göğsüme saldırdı. Ancak bu saldırı kötü niyetli bir girişimden ziyade ritüelin bir parçası gibiydi. Göğsümden içeriye dolan karanlığı göğsümü gererek karşıladım. Her şey sona erdiğinde ise dizlerimin bağı çözülmüş bir şekilde yere uzanmıştım. Volgreth'in karanlığını özümsemek zihnimde olumlu duygular oluşturan karanlık bir sessizliğe bırakmıştı kendisini. Sivri dişlerimle sırıtarak karanlığa bakarken öylece kalakalmıştım. Kendimi bulutlu bir zihinle zamanın akışına bırakmıştım.
Image

KARAKTER

KÜNYE
İsim: Abasdarhon
Boy: 1.90
Kilo:90

Sınıflar:
Toplayıcı sınıf - Dengeli sınıf - İllüzyonist sınıf

İtibar: ???
Mevcut GP/AGP/İGP: ???
Mevcut Para: ???

Güç: 1
Dayanıklılık: 1
Çeviklik: 2
İrade: 2
Zeka: 4

Aludir Statları
Görü: 1
Hakimiyet: 2
Mevcudiyet: 0

İBLİS
KÜNYE
İsim: Volgreth
Boy: 1.80
Kilo:?
Tür:?
Yatkın Olduğu Teknik Sınıfı:?
Yatkın Olduğu Element:?
Seviye:?

PROFİL ???
Varlık:
Güç:
Dayanıklılık:
Çeviklik:
Arun:
Duren:
İrade:

YETENEKLER ???

TEKNİKLER ???

İBLİSİN ÜZERİNDE TAŞIDIĞI EKİPMANLAR/EŞYALAR ???
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

28 Nov 2024, 13:18

Off Topic
Konu sonlanmıştır.

Konu Sonu Ödülü
  • İblis Volgreth
Off Topic
Yeni konunuz kısa süre içerisinde açılacaktır.
Bu hesaba atılan özel mesajlar kontrol edilmemektedir.
Locked

Return to “Diğer Bölgeler”