Nuemsa’ya ilettiğin sözlerinin karşılığı olarak bedenin saran parıldamalardaki ışıltılar, Nuemsa’nın bu savaşa çoktan hazır olduğunu gösteriyor sana. Her ne kadar fiziken Nuemsa’yı göremesen bile, onun her an seninle olduğunu ve her an kudretiyle sana eşlik ettiğini hissedebiliyorsun. Bu his ise, attığın her bir adımın daha kararlı ve güçlü olmasına olanak sağlıyor. Birkaç dakika önce parçalanmış kalbinin ve ruhunun şimdi sonsuz bir arzuyla doluşu, tıpkı varlığının dünyadaki bir yansımasını oluşturuyor. Ve bu yansımanın kudretinin damarlarındaki gezinişini hissedebiliyorsun her bir parıltı tanesinde. Adımlarınla birlikte yükselen sesine karşılık, Karrass’ın üzerinde sabitlenmiş bakışlarından akan öfkeden taviz vermediğini görebiliyorsun. Çenesini bir miktar havaya kaldırmış bir şekilde, gururunu açıkça sergilemekten çekinmeyen Karrass’ın, vahşi bir hayvan gibi göğsünü ileri çıkararak her bir kelimene meydan okuduğunu fark ediyorsun. Hala yerinden kıpırdamayarak bu şekilde durması, içgüdüsel olarak kendini üstün gördüğünü ve bir tehlike yaratmadığını vurgularken, Doğanın Yargısı için yeterli etki mesafesine ulaşıyorsun. Nuemsa’nın defalarca sergilediğini gördüğün bu teknikle oluşan köklerin bu kez ayaklarının altını dolduran parıltılarla meydana gelmesi, kendini Nuemsa’ya daha yakın hissetmene olanak sağlıyor. Dört kök, toprağın altından fışkırırcasına çıkmasıyla birlikte doğrudan Karrass’ı hedef alan bir şekilde ilerlemeye başladığında, aranızda 15 metre mesafe bulunan Karrass’ın hala daha bakışlarını üzerinde tuttuğunu görüyorsun. Sanki kendi üzerine gelen dört kökü hiç umursamıyor ve sadece bakışlarıyla bu savaşın galibi olmayı arzular gibi öylece gözlerinin içine bakıyor sadece…
Dört kökten ilki Karrass’ın sağ tarafından ve göğsüne doğru bir açıyla ilerlerken, Karrass bir adım geriye atarak kökün boşa çıkmasına neden oluyor. Aynı anlarda soldan gelen köke karşı Karrass bu kez omzunu hafifçe eğmekle yetinirken, zigzaglar çizerek ilerleyen üçüncü köke karşı hafifçe yana doğru hareket ediyor sadece. Son kök, Karrass’ın kafasına doğru ilerlediği esnada ise Karrass bu köke de hiçbir değer vermediğini belli edercesine, bakışlarını senden ayırmadan kenara doğru attığı bir adımla kendini kökten kurtarıyor.
Karrass, her bir kökünden oldukça basit bir şekilde kurtulmayı başarırken, sanki kudreti karşısındaki yerini sana göstermek ister gibi görünüyor. Yolladığın saldırılara bakma zahmetinde bile bulunmayan Karrass, köklerin olası bundan sonraki hareketlerinden de rahatça kurtulabileceğinin sinyallerini sana veriyor. Bununla birlikte, Karrass bakışlarını hala üzerinde tutmayı sürdürürken sana doğru adımlamaya başlıyor bir kez daha usulca.
Dört kökten ilki Karrass’ın sağ tarafından ve göğsüne doğru bir açıyla ilerlerken, Karrass bir adım geriye atarak kökün boşa çıkmasına neden oluyor. Aynı anlarda soldan gelen köke karşı Karrass bu kez omzunu hafifçe eğmekle yetinirken, zigzaglar çizerek ilerleyen üçüncü köke karşı hafifçe yana doğru hareket ediyor sadece. Son kök, Karrass’ın kafasına doğru ilerlediği esnada ise Karrass bu köke de hiçbir değer vermediğini belli edercesine, bakışlarını senden ayırmadan kenara doğru attığı bir adımla kendini kökten kurtarıyor.
Karrass, her bir kökünden oldukça basit bir şekilde kurtulmayı başarırken, sanki kudreti karşısındaki yerini sana göstermek ister gibi görünüyor. Yolladığın saldırılara bakma zahmetinde bile bulunmayan Karrass, köklerin olası bundan sonraki hareketlerinden de rahatça kurtulabileceğinin sinyallerini sana veriyor. Bununla birlikte, Karrass bakışlarını hala üzerinde tutmayı sürdürürken sana doğru adımlamaya başlıyor bir kez daha usulca.
“Azmini takdirle karşılıyorum insan… Lakin kim olduğumu bir kez daha hatırlamanı isterim! Ben, Ejderhalar Kralı Karrass! Belli ki daha önce karşılaştığımızdaki kişi değilsin, kudretin başka… Ancak bu sana daha önce söylediğim sonucun değişmesine engel değil… Ve sana bir kez merhamet göstermiştim… İkincisi olmayacak!”
Off Topic
Uyguladığınız tekniklere ilişkin hamleleri daha açık yazarsak, ben de ona göre turlara yazabilirim. Örneğin; "birer kamçı ya da mızrak gibi şekillenecekti", "Fakat her saldırı, bir öncekinden farklı bir rota izleyecekti", "her darbede farklı bir açıdan Karras’ı bulacaklardı." ibarelerindeki belirsizlikler, turunuza benim şekil vermemene neden oluyor. Bu durum da istediğiniz sonuçlara ulaşamamanıza veya olayların istediğiniz akışın dışına çıkmasına neden oluyor. Bu yüzden hamlelerinizi daha net bir şekilde yazmanız daha iyi olacaktır.