Uyananlar

Locked
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

06 Nov 2024, 12:36

“Evet, bakalım sonuçlar nasılmış?”

(Bir süre elindeki kağıtlara uzun uzun bakar. Birkaç saniye boyunca en üstte bulunan kağıttaki yazıları okur. Hafif yüzü buruşur. Kafası sağa doğru yatar ve elindeki bir tomar kağıdı sağ üst köşesinden kıvırarak taramaya başlar. Yüzü ekşir. Elindeki tüm kağıtları tamamen havaya fırlatır!)

“Bu kadar şeyi okuyacağımı gerçekten düşünmedin öyle değil mi?”

“Tabi ki düşünmedim.”

“Eee, o zaman niye bunları elime tutuşturdun ki?”

“Sen sonuçlar deyince, ben de çıktıları vereyim dedim.”

“Tamam. Şimdi. Evet. Tamam. Sakinim. Bak, biliyorsun bunları okuyamayacak kadar meşgul ve yoğunum. Bu yüzden birilerinin, ki o birileri kesinlikle ve kesinlikle sen oluyorsun dostum, bana verilerin işe yarar şekilde özetlerini vermesi gerekiyor.”

“Ve o birilerinin, tüm bu verileri sana verirken bir yandan da açıkları kapatması gerekiyor!”

“Kesinlikle! İşte iş bölümü diye ben buna derim!”

“Tamam, şöyle yapalım o zaman. Ben sana verileri vereyim ve sonra da siktirip gideyim!”

“O nasıl bir kelam öyle? Nasıl yakıştırıyorsun kendine bunları, söyler misin?”

“Abi, bak adamların yanında da bu şekilde konuşuyorsun, sik’cem bak! Kendini bu kadar kaptırma, en azından benim yanımdayken!”

“Ah, ne desen haklısın! İnanılmaz şeyleri görünce kendimi tutamıyorum, bilirsin. Mesela sen!”

“Hah, bana da yürü tam olsun, harika! Ehehehehehe…”

“Ehehehehehe…”

“Tamam goygoyu keselim de, şimdi ne yapacağız?”

“Veriler?”

“Hay sik’cem ya!”

“Ben de yok ki…”

“Abi…”

“Veri olsa bi’ şey derim ama yok.”

“Hay… Tamam anlatıyorum dinle!”

“Dinliyorum abi, can kulağıyla!”

“Şimdi bu önceki turda, biliyorsun sistem açığını bulan ba~zı kendini bilmezler yüzünden epey eğlenceli anlar yaşadık. Bunun dışında esas önemli olan şu ki, sistem tıkır tıkır çalışır halde! Temel bileşenlerde hiçbir kusur bulunmuyor. Bununla birlikte entegrasyonlar konusunda da eksiğimiz yok. Sadece, sisteme aşırı yüklenildiği durumlarda ufak bug’lar oluyor. Onlar içinde fix atıyorum zaten. Bazen sistem çalışırken oluyor ama bazen restart atmak da gerekebiliyor.”

“Tam bu noktada araya gireceğim!”

“Evet abi?”

“Onca kağıda bu lafları mı bastırdın?”

“He abi he! Harf harf bastırdım! LAN BURADA KAÇ SATIR KOD VAR BİLİYOR MUSUN SEN!? YEMİN EDERİM BU MAKİNAYLA SİKERİM SENİ! HATTA ÖNCE MAKİNEYLE SİKERİM SONRA MAKİNEYE SİKTİRİRİM!”

“…”

“…”

“…”

“Ehehehehee…”

“Ehehehehee…”

“Abi özetle, yeni versiyona hazırız! Ama herifler arsız gibi gene açıkları bulur, bilmem ne yapar, onu denemek lazım. Ben birkaç kapalı beta falan yaptım ama kendi kendime yapınca öyle ekstrem bir durum çıkmadı.”

“Tamam anladım, her şey hazır diyorsun yani!”

“Her şey hazır abi, sıkıntı yok.”

“Tek bir ricam var ama bak sadece…”

“Nedir abi?”

“Bu sefer kıyafetleri üzerlerinde olsun, olur mu? Kıyafetli olmalarını tercih ederdim. En azından şu erkek olanların…

“Ehehehehee…”

“Adamınki nasıldı be öyle!?”

“Ehehehehee…”

“Ehehehehee…”
Bu hesaba atılan özel mesajlar kontrol edilmemektedir.
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

06 Nov 2024, 12:36

Tanıtım
“Uyananlar”, “İblis Diyarında Bir Uyku” konulu güncel etkinliğin devamı niteliğinde, klasik zindandan kaçış temalı bir etkinliktir. Etkinliği kazanma koşulu, oyuncu/oyuncuların zindan hükümdarını yenmeleridir. Ancak, etkinlik içerisinde gizli başkaca oyun koşullarının da etkinliğe dahil olabileceği ve oyuncuların bu koşulları da gerçekleştirmek zorunda oldukları unutulmamalıdır.

Kurallar
Etkinliğe dahil olan oyuncuların her biri, konulardaki oyuncu sayısına ilişkin bir tercih yapmak ve sunulan zindan haritalarından birini tercih etmek zorundadır. Zindan haritalarının her birinin kendine özgü bir yapısı bulunmakta olup, bu nitelikler oyunculara açıklanmaksızın bir tercih yapılması gerekmektedir.

Etkinliğe dahil olan oyuncular, önceden belirlenen noktalarda doğarak etkinliğe başlarlar. Oyuncuların başlangıç noktaları, tercihleri doğrultusunda kendilerinin bilmediği bir nokta olacaktır.

Etkinliğe dahil olan oyuncuların tüm statları 1 (bir) olarak kabul edilerek etkinliğe başlayacaklardır. Zindan içerisinde yaşanan olaylar sonucunda, oyuncular stat elde edebilecektir.

Etkinliğe dahil olan oyuncular kendi iblisleriyle etkinliğe başlayacaklardır. Her bir oyuncu iblisinin tüm statları 1 (bir) olarak kabul edilecek ve aynı şekilde zindan içerisindeki gelişmelere göre stat elde edebileceklerdir.

Etkinliğe dahil olan oyuncuların iblisleri, sadece sistem tarafından yaratılan teknikleri kullanabileceklerdir.

Etkinliğe dahil olan oyuncular, zindan içinde zorunlu koşullara aykırı hareket edemezler. Bu koşullara aykırılıklar, zindan içerisinde cezalandırılacaktır.

Etkinliğe katılan oyuncular, birlikte karar verilen pasiflik sürelerine riayet etmek zorundadır. Bildirilmiş pasiflik kuralı etkinlik içerisinde yer almamaktadır. Pasiflik yapan oyuncuların karakterlerinin oldukları yerde kaldıkları kabul edilir ve bunun sonucuna katlanırlar.

Etkinliği kazanma koşulunun tek bir oyuncu tarafından gerçekleştirilmesi halinde, diğer oyuncular başarısız sayılır. Etkinlik koşulu gerçekleştiren oyuncu ise, tüm ödüllerin sahibi olur.

Etkinlik içerisinde ortaya çıkan zorunlu koşullar gerçekleştirilmeksizin, etkinliği kazanma koşulu yerine getirilemez.

Etkinliğe katılan oyuncular birlikte hareket etmeyi tercih edebilecekleri gibi, bireysel olmayı da seçebilirler. Bu konuda herhangi bir kısıtlama bulunmamaktadır.

Etkinlik içerisinde oyuncuların uzun uzadıya RP’ler yazması beklenmemekteyse de, birkaç satırdan ibaret RP’ler de kabul edilmeyecektir. Bu yüzden etkinliğe katılan oyuncuların her halükarda RP kalitesine dikkat etmeleri gerekmektedir.

Etkinlik ödülleri, oyuncu sayısının belirlenmesinin ardından duyurulacak olup, etkinlik içerisinde ekstra ödüller kazanma imkanı da bulunmaktadır.

“İblis Diyarında Bir Uyku” etkinliğine katılmış olan oyuncular, karakterlerinin bu konuda gerçekleştirdiği tüm aksiyonları bilecek durumdadırlar. Etkinliği ilk kez katılacak olanlar ise, bu konuya ilişkin herhangi bir bilgiye haiz değillerdir.

Etkinliğe katılacak oyuncuların iblisleriyle olan ilişkileri, etkinlik konusunun başladığı andaki zamana göre Dimensio içerisinde karakter-iblis ilişkisiyle aynı düzeyde olacaktır.
Bu hesaba atılan özel mesajlar kontrol edilmemektedir.
Locked

Return to “Güncel Etkinlikler”