İblis Muhabbeti #1
- Abasdarhon
- Aclanian Aludir

Hayat ani
Ölüm fani
Ölüm fani

KARAKTER
İBLİS
İBLİS
- Abasdarhon
- Aclanian Aludir

Skype mı geçsek. Discord google playdrn bile kalkmış.

KARAKTER
İBLİS
İBLİS
Dostlar yine pasiflik oldu farkındayım ama bi' sorun hele niye oldu? Bu kez para için değil, yeminle! Çok ağır bir enfeksiyon geçiriyorum ve hatta ailecek geçiriyoruz. Daha bugün yeni yeni kendime geldim diyebilirim... Umarım pazartesi eski ivmemizi kazanıp konulara devam edeceğiz. Bu sürede konularına yazmayan iblis sever dostlarım da konulara yazarsa muazzam olur! Durduk yere pasiflik vermeyelim ama di' mi? Sevildiğinizi unutmayın, öpüyorum gıdılarınızdan!
Sevgili Hakan hünkarım,Fortius wrote: ↑01 Nov 2024, 14:50Dostlar yine pasiflik oldu farkındayım ama bi' sorun hele niye oldu? Bu kez para için değil, yeminle! Çok ağır bir enfeksiyon geçiriyorum ve hatta ailecek geçiriyoruz. Daha bugün yeni yeni kendime geldim diyebilirim... Umarım pazartesi eski ivmemizi kazanıp konulara devam edeceğiz. Bu sürede konularına yazmayan iblis sever dostlarım da konulara yazarsa muazzam olur! Durduk yere pasiflik vermeyelim ama di' mi? Sevildiğinizi unutmayın, öpüyorum gıdılarınızdan!
Çok geçmiş olsun. İnşallah kısa zamanda atlatırsınız ve sağlığınıza kavuşursunuz. Benim şu bir hafta hem iş yoğunluğu hem de ev bakınma hem de mobilya bakma gibi süreçlerim olduğu için bu hafta aksatabilirim. Evlilik zor iş. Bir hukuk devleti olan güzide ülkemizde yine hukuki sebeplerden dolayı discord uygulamasına giriş yapamadığımızdan mütevellit; buradan bildirmeyi uygun gördüm.
Allah herkesin çarşısını pazar etsin.
Ah ah... Allah sana da kolaylık versin. İnşallah bu günleri hep gülerek anacağın bir evlilik hayatın olur üstadım.Dina wrote: ↑02 Nov 2024, 01:52Sevgili Hakan hünkarım,Fortius wrote: ↑01 Nov 2024, 14:50Dostlar yine pasiflik oldu farkındayım ama bi' sorun hele niye oldu? Bu kez para için değil, yeminle! Çok ağır bir enfeksiyon geçiriyorum ve hatta ailecek geçiriyoruz. Daha bugün yeni yeni kendime geldim diyebilirim... Umarım pazartesi eski ivmemizi kazanıp konulara devam edeceğiz. Bu sürede konularına yazmayan iblis sever dostlarım da konulara yazarsa muazzam olur! Durduk yere pasiflik vermeyelim ama di' mi? Sevildiğinizi unutmayın, öpüyorum gıdılarınızdan!
Çok geçmiş olsun. İnşallah kısa zamanda atlatırsınız ve sağlığınıza kavuşursunuz. Benim şu bir hafta hem iş yoğunluğu hem de ev bakınma hem de mobilya bakma gibi süreçlerim olduğu için bu hafta aksatabilirim. Evlilik zor iş. Bir hukuk devleti olan güzide ülkemizde yine hukuki sebeplerden dolayı discord uygulamasına giriş yapamadığımızdan mütevellit; buradan bildirmeyi uygun gördüm.
Allah herkesin çarşısını pazar etsin.
- Abasdarhon
- Aclanian Aludir

Usta fortius. Gerçek benliğimi bulana kadar konuşma kutularında değişik fantaziler denemekteyim. Şuanki renk ve gölge oldu gibi. Bu bilgilendirmeyi, renk değişimlerini bilinçli yaptığımı söylemek için yaptım. Saygılar. Sevgiler

KARAKTER
İBLİS
İBLİS