Yarattığın öfke krizi modunda konuşmaya başladığında karşındaki iblisin içten içe heyecanlanmaya, senin bu öfke halinden zevk almaya başladığını hissedebiliyorsun. Şu ana kadar aranızdaki kurulan bağın birbirinize ettiğini küfürlerden ibaret olduğunu da göz önüne aldığında, bu öfkeli halinin iblisi amacına ulaşmışçasına memnun ettiğini düşünmeden edemiyorsun. Sallanan uzuvlarıyla bu memnuniyetini ve aldığı hazzı dışa vuran iblis konuşmanın sonlanmasından sonra sanki dilleriyle seni süzüyor ve ardından sakin, onca şey söylenmemiş gibi bir ses tonuyla “O’lum senin gibi birinden ne isti’cem ben. Kendine hayrın yok, bana ne hayrın olsun senin.” diyor. Ses tonu bir anda gülmemek için kendini zor tutan bir hale bürünmüş olan iblis kahkahalarını boğazına düğümlemeye çalışırken “Sıç desem canın çıkar. Kaç desem götün düşer.” diyor. İblisin sözleri artık doğrudan seninle alay etmeye yönelik bir hal almışken, iblis bu durumundan hiç olmadığı kadar haz duyuyormuş gibi görünüyor.
İblisin aşağılamaları henüz sonlandığında, iblis uzuvlarını bir kez daha sana doğru sallamaya başlarken, bu kez sesindeki o alaycılığı yok edip daha ciddi ve boğuk bir ses tonuyla “Benim atıştırmalığım olmak dışında bi’ boka yaramazsın sen. Bu kadar boş muhabbet acıktırdı zaten, en azından bir parça açlığımı bastırırsın.” diyor. Sözlerinde son derece ciddi gibi duran iblis, az önceki halini tamamen bir kenara bırakmış gibi keskin dişlerini sana doğru vahşice sergilemeye başlıyor. Bu esnadan sana doğru yavaşça adımlar atıyor ve “Önce dilimle seni kavrayacağım ve sonra kafanı yukarıdaki ağzımla, bacaklarını da aşağıdaki ağzımla çiğnemeye başlayacağım. Lezzetinin olduğunu sanmıyorum ama zaten lezzet de aramıyorum.” diyerek bir tane dilini beline dolamak ister gibi sana doğru savuruyor.
İblisin aşağılamaları henüz sonlandığında, iblis uzuvlarını bir kez daha sana doğru sallamaya başlarken, bu kez sesindeki o alaycılığı yok edip daha ciddi ve boğuk bir ses tonuyla “Benim atıştırmalığım olmak dışında bi’ boka yaramazsın sen. Bu kadar boş muhabbet acıktırdı zaten, en azından bir parça açlığımı bastırırsın.” diyor. Sözlerinde son derece ciddi gibi duran iblis, az önceki halini tamamen bir kenara bırakmış gibi keskin dişlerini sana doğru vahşice sergilemeye başlıyor. Bu esnadan sana doğru yavaşça adımlar atıyor ve “Önce dilimle seni kavrayacağım ve sonra kafanı yukarıdaki ağzımla, bacaklarını da aşağıdaki ağzımla çiğnemeye başlayacağım. Lezzetinin olduğunu sanmıyorum ama zaten lezzet de aramıyorum.” diyerek bir tane dilini beline dolamak ister gibi sana doğru savuruyor.