Kararan Karanlığın Karartıları (1. Kısım) | Seraph

GM - Dimensio
Game Master
Game Master

02 Sep 2024, 12:59

Bir kez daha konuşmaya başlamanla birlikte, Phiteus sanki istemsizce kulak misafiri olduğu bir konuşmayı, giderek isterik bir şekilde dinlemeye başlamış gibi duruyor. Her bir cümlenin ardından ne anlama geldiği belli olmayan mimikleriyle konuşmanı takip eden Phiteus, yine de durumdan pek hoşlanmamış ama bunu da gösteremezmiş gibi vücudunu katı bir konuma sokmaya başlıyor. Nitekim, cümlelerin tamamlandığında Phiteus birkaç derin nefes alıp kendisini daha sakin bir konuma getirirken “Ah benim mavi papatyam! İhtişamlı Phiteus’a acıyor olmanı hüzünle mi yoksa mutlulukla mı karşılamam gerektiğini bilemiyorum. Görüyorsun ya, İhtişamlı Phiteus, İhtişamlı Phiteus konusunda ne yapmasına karar veremeyecek kadar ihtişamlı!” diyor. Bu sözlerinden sonra kendi okşadığı gururunu sana belli etmek için tek gözünü kırpan Phiteus gözüne daha rahatlamış görünmeye başlıyor. Phiteus aldığı birkaç nefesten sonra daha gevşek bir şekilde sırtını at arabasına yaslarken “Vearis’e bir ilgimin olduğunu inkar etmeyeceğim. Onunla bahsettiğim şeylerin dışında özel bir şey de yaşamadık zaten. Bunu kabul etmek belki ihtişamıma gölge düşürecek ama, sanırım Vearis’in pek de tipi de değilim.” diyor. Phiteus’un modu bu cümlesiyle birlikte bir anda düşerken, adamın sarkan göz kapakları ve dudakları, karşındaki ihtişamlı kişiden hiçbir eser kalmadığını gösteriyor. Ancak bunun bu kadar basitçe gerçekleşmiş olması da, Phiteus’un sanki bunu bilinçli yaptığını da düşünmene neden oluyor. Nitekim, Phiteus bu haldeyken sana attığı birkaç kaçamak bakışla birlikte, sanki üzüldüğünü anlayıp anlamadığını teyit ediyor ve ardından bir anda o eski ışıklarına geri kavuşuyor!

Phiteus eski haline dönmesiyle birlikte bir anda gururunu tekrar arşa çıkartırken “Fakat ilişkimizdeki sorun Vearis’ti… Yani kendisi ihtişamıma ve ışığıma uyum sağlayamazdı. Bu yüzden ondan uzaklaştım. Ama orduya girmemin sebebi kesinlikle bu değil! Organizasyonda kalsaydım, ışığımın parlaklığı her zaman Vearis’in üzerine düşecekti. Bu hem onu hem de beni fazlasıyla rahatsız ederdi… Bu yüzden ben de orduya geçerek, kendi ışığımı sadece kendime düşürdüm!” diyor. Bu sözlerinin içerisinde hiçbir pişmanlık emaresi barındırmayan Phiteus bakışlarını bir kez daha sana çevirirken “O butona basar mıydım? Kesinlikle hayır! İhtişamım her şeyin ötesindedir ve ötesinde kalmalıdır benim çikolata kaplı fıstığım!” diyor.
Bu hesaba atılan özel mesajlar kontrol edilmemektedir.
Seraph

10 Sep 2024, 21:01

Biliyordum. BİLİYORDUM! Açıkçası Vearis'i pek tanıdığım söylenemezdi, hatta yüz yüze sadece bir defa görmüştüm. Ama... bunun önemli bir gün olduğunu varsayarsak, birkaç defa görmüş kadar olmuştum. Yakışıklı komutanımı ise yeni tanıyordum, böylece bu iki şeyi birleştirerek bir yorum yapmalıydım kiiii evet! Yakışıyorlardı. Tek sorun, eski manitasının bir anda hükümdar olan birine nasıl teselli vereceğimi bilmiyor olmam. Olsun, bu aşk bir şekilde kurtarılmalı.

"Şşş tamam... eski mutsuz kötü anıları kendine hatırlatıp o ponçik kalbini daha fazla yorma portakallı böreğim. Vearis hükümdar olmuş olabilir, Aclania'yı falan da yönetiyor olabilir, ama önemli olan ne biliyor musun? Seni kaybettiğinin farkında değil. O şimdi sanıyor ki böyle her şey aşırı süper olacak, kraliyetin hizmetkarlarıyla yatıp kalkınca havalara uçacak falan... HAYIR! Zaman geçtikçe senin o ballı kurabiyeden yapılmış saçlarının ışıltısını mumla arayacak! O yüzden kalbine bastıracağına git ve son kez konuş onunla."

Aclania'yı bölenin ülkesi olur muydu bilmiyordum fakat yuva yıkanın yuvası olmazdı. O yüzden bu yuvanın yeniden kurulması sorumluluğu emin ellerdeydi!

"Orduya geçmekle çok iyi yapmışsın. Yokluğunda biraz düşünme şansı bulmuş oldu böylece. Ama böyle büyülü mektuplarla imaaalı imaaalı şeyler yazmakla olmaz! Ordudan emekli olana kadar günler böyle geçmez yani. Bizi neden en önden gönderiyor bu?! Sence de bir anormallik yok mu? Ayrıca o yazdıkları neyin nesiydi öyle? Tüm komutanlara böyle şeyler söylemediğine eminim. Uzun zamandır var mı aranızdaki bu... garip.. iletişim yolu?"

KÜNYE
İsim: Seraph
Boy: 165
Kilo: 48
Sınıflar: Toplayıcı / Saldırgan / Elementalist
İtibar: 5
Mevcut GP/AGP/İGP: 15/0/15
Mevcut Para: 1.000

Güç: 1
Dayanıklılık: 2
Çeviklik: 2
İrade: 4
Zeka: 1

Aludir Statları
Görü: 1
Hakimiyet: 3
Mevcudiyet: -
KÜNYE
İsim: Vagrut
Boy: 175
Kilo: 75
Tür: Hortlak
Yatkın Olduğu Teknik Sınıfı: Normal
Yatkın Olduğu Element: Karanlık / Toprak (Elemental)
Seviye: Razguk

Varlık: 4
Güç: 8
Dayanıklılık: 6
Çeviklik: 3
Arun: 2
Duren: 2
İrade: 6

YETENEKLER

Saf Öfke

TEKNİKLER

İBLİSİN ÜZERİNDE TAŞIDIĞI EKİPMANLAR/EŞYALAR

-
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

12 Sep 2024, 14:26

Sözlerini söylemenle birlikte, Phiteus her birine hak verir gibi başını sallamakla yetiniyor. Ara ara Phiteus’un dudaklarından olumlu anlama gelecek mırıltılar dökülse bile, bunları at arabasının tangırtıları nedeniyle pek de duyamıyorsun. Sözlerini sorularınla bitirdiğinde ise, Phiteus yüzüne yerleştirdiği bilmiş bir gülümsemeyle geriye doğru yaslanıyor ve omuzlarını dikleştirirken “Elbette bizi önden gönderecek, sütlü kahvem! Çünkü kimse İhtişamlı Phiteus kadar kudretli değildir…” diyor. Bu sözlerinden sonra ise bakışlarını keskin bir şekilde seninkilerle çarpıştıran Phiteus “Vearis bile!” diyor kendinden son derece emin bir ses tonuyla. Bu kendinden emin oluş halini birkaç saniye daha tutan Phiteus, bir anda o ciddiyeti kaybedip sanki sırf bunu anlaman için ciddi halini korumayı sürdürüyor. Bir anda bakışlarıyla gerçekten ciddi olduğunu anlayıp anlamadığını sorgulayan Phiteus, sen bir şey demeden ve aslında bakışlarını bile değiştirmeden kendince olumlu cevabı almış gibi bakışlarını rahatlamış bir halde tavana doğru çeviriyor.

Phiteus birkaç saniye bu şekilde kaldıktan sonra bakışlarını hala tavanda tutmaya devam ederken “Vearis ile aramda bir şey yok diyorum ya… Gariplik, gerginlik ya da her neyse… Hiçbiri. Ben devam etmek istemedim ve ben gittim, hepsi bu. Ama ben Vearis’e güvenirim ve o da bana güvenir. Olayı daha derinleştirmeye çalışıp dramatikleştirmenin bir anlamı yok suda bekletilmiş enginarım!” diyor. Phiteus Vearis ile olan ilişkisi konusunu burada kapatmayı istediğini belli eden bir ses tonuyla bu cümlelerini kurmasının ardından bakışlarını sana çevirdiğinde “Esas sen kendini düşün mavi sümbülüm… Belki de sayamayacağımız kadar çok iblisle mücadele etmen gerektiğinde ne yapacaksın?” diyor kendi üstünlüğü konusunda hiçbir tereddüt göstermeden.
Off Topic
Dilersen yolculuk faslını hızlandırabileceğimizi hatırlatayım.
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

24 Sep 2024, 14:22

Off Topic
Birinci bildirilmemiş pasiflik uyarısı almış bulunmaktasınız.
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

11 Oct 2024, 09:21

Off Topic
İkinci bildirilmemiş pasiflik uyarısı almış bulunmaktasınız.
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

24 Oct 2024, 17:09

Off Topic
Üçüncü bildirilmemiş pasiflik uyarısı almış bulunmaktasınız.
Post Reply

Return to “Alamara Şehri”