Phiteus’un sözlerinden sonra konuşmaya başlamanla birlikte, gözlerinin önünde ışıklar saçan adamın giderek hoyrat bir havaya büründüğünü görebiliyorsun. Ancak bu hoyratlık, pek de hayra yorulabilecek türden durmuyor. Zira Phiteus’un düşen bakışları ve omuzları, ortamda bir sorun olduğunun en aleni göstergesi olurken, senkronize bir şekilde onun bu davranışlarına benzer hareketlerle bölükteki diğer kişilere dönüp sözleri dile getiriyorsun. Bölükteki kadınlar, sanki büyük bir günah işlemişsin gibi kızgın bakışlarla sana bakmaya başlarken erkeğin Phiteus’a karşı kıskançlığa dönen bakışlarına anlam vermeye çalışıyorsun. Tam bu esnada, Phiteus’un seni omuzlarından tutuyor ve kendine doğru çeviriyor. Bölük içerisindeki kadınların fısıltı halinde “Ona dokundu!”, “Nasıl dokunur!”, “İlk bana dokunmalıydı!” gibi söylemleri arasında, Phiteus bakışlarını seninkilere sabitliyor ve ardından “Sana İhtişamlı Phiteus diyeceksin demedim mi? Sana ışığımı bahşediyor olmam, benimle aynı seviyede olduğun anlamına gelmiyor!” diyor kısıt bir ses tonuyla. Phiteus’un bu sözlerini sadece senin duyduğuna emin olsan bile, Phiteus halen seni tutmaya devam ederken bir anda tüm yüz ifadesini değiştirip, ilk gördüğün neşeli haline bürünürken “Evet benim güzel yardımcı komutanım! Birbirimiz yanaklarını cımcıralım ve birbirimizi kötü adamlardan koruyalım! Ama önce-” diyor ve bakışlarını senden alıp etrafında gezdirdikten sonra “Ama önce, bu kasvet girdabından kendimizi bir an önce kurtaralım!” diyor. Omuzlarını bırakmasının ardından ise iki elinin avuç içlerini birbirine vuran Phiteus “Ne derler bilirsiniz, marş marş arabalara!” diyor.
Off Topic
Benden kaynaklı nedenlerle konunun açılması uzamış olduğundan, dilersen seyahat faslını hızlı geçmemiz mümkündür. Böylesine bir durumda seyahate ilişkin ufak bilgilere yer verilecek.
Off Topic
Bu konuda geçerli olan pasiflik süresi 72 saattir.
Bu konuda Geri Sarım Kartı kullanılabilir.
Bu konuda Geri Sarım Kartı kullanılabilir.