Varlığın da Yokluğun da Yetmiyor (Seraph - KGK)

Seraph

12 Jun 2024, 18:59

Gitmişti. Bir anda! Eski sevgilisi tarafından mektupla terk edilen bir kız gibi hissediyordum. Boşluğa uzanan elim birkaç saniye öylece havada kalmıştı... ardından avuçlarımla yanaklarıma bastırdım ve olduğum yere çöküp bağdaş kurarak oturdum. Zaman akışı burada normalden farklıydı. Eh, biraz olsun ilerleme kaydedebildiğimizi düşünüyordum. Gökyüzüne bakarak işaret parmağım ile yukarıyı gösterdim.

"Bence tekniğimiz iyi... ama geliştirmemiz lazım."

KÜNYE
İsim: Seraph
Boy: 165
Kilo: 48
Sınıflar: Toplayıcı / Saldırgan / Elementalist
İtibar: 5
Mevcut GP/AGP/İGP: 15/0/15
Mevcut Para: 1.000

Güç: 1
Dayanıklılık: 2
Çeviklik: 2
İrade: 4
Zeka: 1

Aludir Statları
Görü: 1
Hakimiyet: 3
Mevcudiyet: -
KÜNYE
İsim: Vagrut
Boy: 175
Kilo: 75
Tür: Hortlak
Yatkın Olduğu Teknik Sınıfı: Normal
Yatkın Olduğu Element: Karanlık / Toprak (Elemental)
Seviye: Razguk

Varlık: 4
Güç: 8
Dayanıklılık: 6
Çeviklik: 3
Arun: 2
Duren: 2
İrade: 6

YETENEKLER

Saf Öfke

TEKNİKLER

İBLİSİN ÜZERİNDE TAŞIDIĞI EKİPMANLAR/EŞYALAR

-
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

16 Jun 2024, 08:23

Off Topic
Bu aşamada GM olarak konuya devam edebilmemi sağlayacak bir RP gönderilmemiştir.

Dilerseniz konuyu sonlandırabiliriz.

Konuyu sonlandırmanız halinde İblis Vagrut +1 Varlık statı kazanacaktır.

Konuya devam edilmesi halinde, kazanımların artması muhtemeldir.

Bu hesaba atılan özel mesajlar kontrol edilmemektedir.
Seraph

24 Jun 2024, 11:18

Gitmişti. Bir anda! Eski sevgilisi tarafından mektupla terk edilen bir kız gibi hissediyordum. Boşluğa uzanan elim birkaç saniye öylece havada kalmıştı... ardından avuçlarımla yanaklarıma bastırdım ve olduğum yere çöküp bağdaş kurarak oturdum. Zaman akışı burada normalden farklıydı. Eh, biraz olsun ilerleme kaydedebildiğimizi düşünüyordum. Ama yeterli değildi. Öfke dolu bakışlarımı, kaybolduğu son noktaya çevirdim ve yerden zıplayarak kalktım.

"SANA GİDEBİLECEĞİNİ KİM SÖYLEDİ?"

Karanlığın içine doğru yürümeye başladım. Yerin üstüne yeni çıkmış bir yeraltı köstebeği gibi hissediyordum bu diyarda. Her seferinde bir daha gelmemeyi umduğum bu yer, artık evim gibi olmuştu. Şimdi ise evimde trip yiyordum resmen! Parmak ucuna kalktım ve tek ayağımın ucunda bir tam tur döndükten sonra parmağım ile ileriyi işaret ettim.

"Vagrut.. Kan Banyosu."

Varolduğu noktaya koşacak ve tüm gücümle ileri doğru sıçrayarak çenesine bir kroşe patlatacaktım.

KÜNYE

Aludir Statları
KÜNYE

YETENEKLER

Saf Öfke

TEKNİKLER

-
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

25 Jun 2024, 09:47

Vagrut’un seni ansız terk edişi karanlığın içinde yapayalnız kalmana neden olurken, bunu içine sindiremeyerek Vagrut’u var edecek komutu bir kez daha veriyorsun. Sözlerinle birlikte, Vagrut bir anda kendine has parıldamasıyla fiziken birkaç metre önünde var oluyor. Yüzünde tamamen komuta uyma yükümlülüğünün getirdiği bir pişmanlık ve burada olmanın verdiği gerginlik ile sana bakan Vagrut’a doğru tüm gücünle koşuyor ve sıçrayarak çenesine bir yumruk indiriyorsun! Ancak tam bu anda, sanki elinin parçalanması imkansız beton bir zemine çarptığını hissediyorsun! Hatta, birkaç saniye havada kalan vücudunun tek denge noktası dahi, Vagrut’un çenesine indirdiğin kroşe gibi duruyor. Vagrut, çenesinin altındaki yumruğa değersiz bir cisim gibi bakmasının ardından, sağ elini yavaşça kaldırıp yumruk attığı kolunun bileğini kavrıyor ve elini bir hiçmişçesine kenara doğru ittirerek bırakıyor. Gözlerinde artık öfkeden ve hırstan ziyade, hayal kırıklığı ve acıma dolu olan Vagrut derince aldığı bir nefesi burnundan vermesinin ardından “Acınası.” diyor sadece.

Vagrut, ağzından çıkan tek kelimeden ibaret, ancak karanlığı parçalayan sözüyle birlikte olduğu yere oturmak için hareketleniyor. Tam bu esnada ise Vagrut “Sana son kez söyleyeceğim kadın… Gücün belki denk olduklarını alt etmene imkan tanıyabilir. Fakat kudretin bir kibritin alevinden daha fazlası değil… Lağım ağzından çıkan sözlerin onda birini gerçek kılmak istiyorsan, kudretini harlaman gerekiyor. Bunu beceremediğin sürece, beyinsiz bir varlıktan başka bir şey olamayacaksın! Şimdi istersen beni yumruklayıp tekmeleyebilirsin… Ne aldığım nefes değişecek ne de beni yerimden kıpırdatabileceksin.” diyor. Bu sözleriyle birlikte yere bağdaş pozisyonunda oturmuş olan Vagrut kollarını göğsünde bağlayıp bakışlarını tamamen sana kilitliyor ve o anda, sanki tüm bedeni kaskatı kesilerek hareketsiz bir şekilde durmaya başlıyor.
Seraph

25 Jun 2024, 10:10

İblisimi yeniden yoktan var ederken, yüzümde anlamsız bir gülümseme vardı. Bunu yapabiliyor olmayı seviyordum. Belki henüz onu efektif kullanmayı öğrenebilmiş değildim evet, fakat en azından başlangıç için iyi bir potansiyel vaadettiğimi düşünüyorum. Kırmızı gözleri ile göz göze geldiğimde sırıtmamın arttığını fark ettim. Ancak yumruğumdan sonra ise... eh, tam olarak böyle olmasını planlamamıştım. Sorun bende miydi yoksa o mu güçleniyordu emin değildim. İki türlü de, bir şeyler yapmam gerekecek gibiydi. Mantıklı ve süper şeyler. Hırçın bir şekilde kafamı salladım.

"Şunu söyleyip duruyorsun! Ama nasıl yapacağımı söylemiyorsun. Kudret benim dünyamda sık kullanılan bir kelime değil."

Yanına çöküp ben de bağdaş kurdum. Gözlerimi kapattım ve ellerimi göğsümde avuç içlerim birbirine değecek şekilde birleştirdim. Odaklandım. Etrafımdaki karanlık, görsel olarak bir hiçlikten ibaretti. Burada gözlerimle var olamazdım, bunun farkındaydım. Bu yüzden daha farklı bir boyuta geçmeye çalışıyordum. Qen enerjime odaklanmaya çalıştım. Karanlığın ruhunu özümsemeye, varlığını sindirmeye ihtiyacım vardı. Gözümün önünde beliren yüzlerce kırmızı göz silüeti... gerçek olmadıklarını biliyordum, fakat öyleymiş gibi hissettirmeleri hoşuma gitmişti. Ayağa kalktım. Fiziksel olarak değil, içsel olarak toparladım bu kez gücümü.

"Sanırım anlıyorum."

Gözlerimi açmamıştım. Yüzünün yerini biliyordum, nerede olduğunu hissediyordum. Yalnızca karanlıktaki renklere ve kendi benliğime odaklandım. Dizlerimin üstünde hafifçe yaylanarak ileri doğru mızrak saplarcasına savurdum yumruğumu.

KÜNYE

Aludir Statları
KÜNYE

YETENEKLER

Saf Öfke

TEKNİKLER

-
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

01 Jul 2024, 10:42

Vagrut karşısında oturmanı herhangi bir tepki göstermeden izlemeye başlıyor. Söylediğin şeylere karşı diyecek bir şeyi olmadığını boş bakışlarından rahatlıkla anlıyor ve bu yüzden bir cevap almak yerine kendine odaklanıyorsun. Gözlerini kapatıp hislerini yaşamanın ardından, yavaşça ayağa kalkıyorsun. Bu kez, gözlerin kapalı olsa bile Vagrut’un seni izlediğini ve hareketlerini takip ettiğini hissedebiliyorsun. Tıpkı yüzünü ve nerede olduğunu hissettiğin gibi… Ancak tüm bu hisler, sanki koskoca bir ağacın cılız bir dalından ibaret gibi görünüyor bir anda gözüne… Koskoca bir okyanusa atılan ufak bir çakıl taşı… Tek başına bir anlama gelse bile, büyük resimdeki önemsiz ufak bir detay… Tüm karanlığın içindeki varlığın gibi… İsmin gibi…

Yumruğunu savurduğun sırada, onun havayı yararken çıkardığı sesi kulaklarınla duyabiliyorsun. Ne var ki, duyduğun bu ses bir yıkımdan çok ufak bir çocuğun mızmızlanmasından ibaret geliyor sana. Nitekim yumruğun o bildiğin suratla yüzleştiğinde ise, duvara toslayan bir at arabasından farksız gelmiyor hayat sana. Her bir parçanın, onlarca minik parçaya bölen bir çarpışmadan ibaret… Ancak parçalara ayrılanın bedenin değil, ruhunun olduğunu hissedebiliyorsun. Ruhunun ve karanlığının milyonlarca ufak parçaya bölünüp başka bir sonsuz karanlığa dağılışı… Sonunda ise, geriye kalan bir tek mavi saçlı bir kız görüyorsun… Elinde hiçbir şeyi olmayan, sıktığı yumrukta gücü bulunmayan ve öylece duran mavi saçlı bir kız… Mavi saçlı kız ve onu sindirmek için ardından bekleyen bir çift kırmızı göz…
Seraph

03 Jul 2024, 16:21

Sorun bende olamazdı. Daha önce yumruk atmıştım, ve bunu ikimizin de hissettiğine eminim. Böyle bir diyarda giderek güçsüzleşiyor olma ihtimalimi yoksaymak istiyordum, bu yüzden de tüm odağımı Vagrut'a kaydırmaya karar verdim. Güçleniyor olabilir miydi? Aslında tek istediğim şey, yarın öbür gün iblis diyarında üzerime bağırarak koşan üç beş şeytan falan olursa Vagrut'un siktir olup gitmemesiydi. Hayır yani, hayatta yaptığı tek şey dövüşmek olan birinden çok daha iyisini bekliyor olmakta haklıyımdır diye düşünüyorum. Ekibin beyni ben değildim belki. Ama ekibin kasları kesinlikle oydu. Kaslar görevini yapmalıydı.

"Hiç boşuna bakma öyle gözlerini belertip belertip! Elimden geleni yapıyorum. Hayatım boyunca attığım beşinci yumruk falan bu... fena değilim bence."

Arkamı döndüm ve yumruğumu sıvazlayarak birkaç adım uzaklaştım. İkimiz için de bir çeşit kondisyon antremanı sayılırdı. Aslında... şu an onun için daha çok bir sabır testi gibiydi muhtemelen. Eh, iblis diyarında hiçbir antreman arkadaşı olduğunu sanmıyordum. Bunu ilk kez yapıyor olmalıydı. Sonucunda kimsenin ölmediği tek dövüşü, benimle olmuştu. Malum travmatik güreşimizden dolayı buna pek sevinemesem de bardağın dolu tarafını görmekte ısrarcıydım.

"Ateş püskürten perilerle falan dövüşmek istiyorsun muhtemelen. Anlıyorum. Ama biraz olsun motive olsan olmaz mı?!"

Üzerine doğru koştum. Tam çarpışmadan önce havaya sıçrayacak ve Vagrut'un üzerinden havada parande atarak geçerken yere indiğimde karnına doğru bir aparkat vuracaktım.

KÜNYE

Aludir Statları
KÜNYE

YETENEKLER

Saf Öfke

TEKNİKLER

-
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

04 Jul 2024, 13:55

Vagrut tüm sözlerini sessiz ve giderek durumdan sıkılmaya başladığını belli eden bir ifadeyle dinliyor. Ağzından çıkan cümlelerin hiçbirine cevap verecek gibi durmayan Vagrut, senin hareketlenmenle birlikte bakışlarını biraz keskinleştiriyor ve seni izlemeye başlıyor. Vagrut’un tam önüne kadar geldiğinde bile, Vagrut en ufak bir şekilde hareket etmeden öylece duruyor ve sen de Vagrut’un üzerinden parande atarak arkasına geçmeyi başarıyorsun. Ayakların yere değdiği anda ise yumruğunu yerinden çıkartıyorsun. Ancak attığın yumruk Vagrut’un sırtına isabet etse bile, Vagrut’ta en ufak bir hareketlenme olmuyor. Bunun ardından ise Vagrut karanlıkta yayılan bir mırıltıdan ibaret ses tonuyla “Hiçbir şey anlamıyorsun, değil mi?” diyor yaşadığı büyük hayal kırıklığının her bir zerresini ağzından çıkan harflere ekleyerek. Sonrasında ise, gözlerin sadece Vagrut’un bir kez daha yok oluşuna dair parıltılarla kamaşıyor… Vagrut yok olurken, sanki karanlığın her bir zerresi Vagrut’un son cümlesini kulaklarına fısıldıyor.
Seraph

08 Jul 2024, 16:41

Yani evet, bir bakıma haklı olduğu noktalar vardı. Herkesin olduğu kadar. Ama bence tamamen haksızdı! Çünkü neden? Empatiden yoksun, tamamen kendini düşünen bencil cimri ve huysuz bir iblis olduğu için! Bunu hak ediyor muydum? Belki. Bu tavırları sessizce kabullenecek miydim? Hayır. Kaybolmaya başladığı noktaya doğru yürüdüm ve bileğinden kavradım. Kendime çekmeye çalıştım, fakat bu yalnızca sembolik bir hareketti.

"Hiçbir yere gitmiyorsun! Buraya küsüp trip atmaya gelmedik. Anlamıyorsam anlat. Neyi yapmamam gerektiğini söyledin ama neyi yapmam gerektiğini bilmiyorum."

Kaşlarım çatık şekilde kollarımı göğsümde birleştirdim. İstemsizce sağ ayağımla yere birkaç kez vurarak ritim yaptığımı fark ettim. Öfkeli ve heyecanlıydım. Eğer olur da gerçekten işe yarar şeyler öğretmeye karar verirse, ciddi anlamda kendimi çok geliştirebilirdim. Evet, şu an beni değil onu geliştirmek için buradaydık fakat yine de bu iki kavramın en azından burası için fazlası ile iç içe geçen terimler olduğunu düşünüyordum.

"Sizi dinliyorum beyfendi."
KÜNYE

Aludir Statları
KÜNYE

YETENEKLER

Saf Öfke

TEKNİKLER

-
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

10 Jul 2024, 17:28

Vagrut gözlerinin önünde bir kez daha karanlığa dönüşürken, sözlerinin zihninde yankılandığını ve bunların Vagrut’a ulaştığını hissedebiliyorsun. Nitekim, gözlerinin önündeki karanlık zihnindekiyle yer değiştirdiği anda, Vagrut’un tok sesi karanlıkta çınlamaya başlıyor ve Vagrut “Varlığımı güçlendirmek için, onu sonlandırması gereken bir güce ihtiyacım var. Bu güç ise, kaslarından gelenle boy ölçüşemeyecek kadar kudretli olmalı. Sana söyleyebileceğim tek şey bu… Nasılını kendin çözmen gerekiyor. Sakallı ihtiyar bir lavuğa mı benziyorum!?” diyor. Vagrut’un bu sözleriyle birlikte karanlık bir kez daha dingin bir hale gelirken, bu aşamadan sonra olayların seyrinin bu şekilde devam etmesi halinde, Vagrut’un gözlerinin önünde var olmaktan imtina edeceğini veya var olsa bile sana kulak asmayacağını anlayabiliyorsun.
Off Topic
Dilediğiniz vakit konuyu sonlandırmamız mümkündür, hatırlatma yapayım dedim.
Locked

Return to “Diğer Bölgeler”