Kaderi Belirleyenler (Inias | Diniel | Gadiel | Dina | Zenahpuryu | Seraph)

Seraph

10 Jun 2024, 15:09

Sustu zaman. Durdu dünya. Gözlerimin önünde kozasından yeni çıkmış endişeli ve kelebek gibi uçuşan toz tanelerini görebiliyordum sanki. Ya da duvardaki çatlakların birbiri ile uyumsuzluk içindeki dansını. Ya da üssün tuğla kaplı döşemelerine ne demeliydi? Ne kadar zamandır buradaydılar kim bilir. Ne biçim Aludir'lere eve sahipliği yapmış olmalıydı burası bin yıllardır. Bin yıllar... ne kadar da ağır bir kelime gibi geliyor değil mi kulağa? İşte benim bu odaya ayak bastığımdan beri hissettiğim şey tam olarak buydu. Ağırlık. Yuna'ya maması biten yavru bir kedi gibi baktım. Kollarımla sağ tarafı gösterdim senkron bir şekilde.

"SENCE HAYATLARINDA HERHANGİ BİR ŞEYİ YADIRGADILAR MI ŞU ANA KADAR? YA ŞUNLARA BİR BAK?! AHLARI GİTMİŞ VAHLARI KALMIŞ. GÖZLERİNİN FERLERİ KAYMIŞ RESMEN!"

Bağırmak ve fısıldamak arasında kalan bu garip yakarışlarım neredeyse boğazımı acıtmıştı. İkisini aynı anda yapmanın zor olduğunu fark ettim. Derin bir nefes alıp verdikten sonra omuzlarım çöktü. Başımı hafifçe yana eğip zemini izlerken, çaresizce mağlubiyeti kabullendim.

"Çok mutluydum oysa... koridorlarda oradan oraya özgürce uçan minnak bir kelebek gibi. Organizasyon liderleriyle falan tanışıyordum... ha bazen kapı dışarı ediyorlardı evet, ama mutluydum yani. Akıyordu zaman. Şimdi ise... zamanın daha farklı işlediği bir tür dört duvar içerisinde gibiyim. Hoşçakal Yuna..."

Cevabını beklemeden, boynu bükük ve mazlum şekilde ağır ağır diğerlerinin gittiği yöne doğru gittim. Başaramamıştım. Durumu kabullenmek zorunda gibiydim. Bunu normalden daha az sıkıcı hale getirmek için elbette elimden geleni yapacaktım, ancak bu yolda tek başıma olduğumu bilmek şevk kırıcıydı. Olsundu. Adamların yanına geldiğimde hiçbir şey demeden nişanımı gösterdim ve yanlarından yürüp geçtim. Odaya vardığımda, çoktan başlamış olduklarını gördüm. Boaldir'in son cümlesine denk gelmiştim.

"Başladı mı? Tamam... oy hakkım var mı bilmiyorum, varsa stratejik oy falan kullanmayacağım. Kendi liderim olan Nacse'ye veriyorum. Teşekkürler efenim."

Apar topar yerime oturmaya çalışırken, masadakileri süzmeye başladım. Ruzanac ve Bristran ile göz göze gelirsem, elimle sessizce selam verecektim.

KÜNYE
İsim: Seraph
Boy: 165
Kilo: 48
Sınıflar: Toplayıcı / Saldırgan / Elementalist
İtibar: 5
Mevcut GP/AGP/İGP: 15/0/15
Mevcut Para: 1.000

Güç: 1
Dayanıklılık: 2
Çeviklik: 2
İrade: 4
Zeka: 1

Aludir Statları
Görü: 1
Hakimiyet: 3
Mevcudiyet: -
KÜNYE
İsim: Vagrut
Boy: 175
Kilo: 75
Tür: Hortlak
Yatkın Olduğu Teknik Sınıfı: Normal
Yatkın Olduğu Element: Karanlık / Toprak (Elemental)
Seviye: Razguk

Varlık: 4
Güç: 8
Dayanıklılık: 6
Çeviklik: 3
Arun: 2
Duren: 2
İrade: 6

YETENEKLER

Saf Öfke

TEKNİKLER

İBLİSİN ÜZERİNDE TAŞIDIĞI EKİPMANLAR/EŞYALAR

-
Gadiel
Aclanian Aludir
Aclanian Aludir

10 Jun 2024, 22:56

Adımlarımı üs sınırının dışına doğru atarken, savaş meydanındaki masum canların aciliyeti zihnimde yankılanıyordu. Her adımım, koridorlarda yankılanarak, üzerimdeki ağır sorumlulukları ritmik bir şekilde hatırlatıyordu. Nuemsa’ya, iblis yoldaşıma ulaşmaya çalışıyordum. Karanlığın hafifçe dalgalandığını, çağrımın ortak bilincimizde yankılandığını hissedebiliyordum.

Karanlık, Nuemsa'nın yanıtının ince ama kesin bir işaretiyle harekete geçmeye başladı. Sesi, yumuşak ama güçlü bir tınıyla zihnimi doldurdu:

"Gitmek için doğru zaman olduğunu mu düşünüyorsun?"

Soru havada asılı kaldı, düşüncelerimi uzun zamandır hasret kaldığım bir şarkının mısraları gibi sarıp sarmaladı. Bu, paylaştığımız bağın ve sunduğu yoldaşlığın hatırlatıcısı olarak garip bir huzuru beraberinde getiriyordu.

Onun sesi ruhumu yükseltirken, başka bir varlığın farkına vardım. Karşımda duran bir görevli vardı; duruşu saygılı ama kararlıydı. Başımı çevirip, merdivenlerin tepesine ulaştığımı ve çıkış kapısının görüş alanımda ama korumalı olduğunu fark ettim. Görevliler nöbetçi gibi duruyor, kararlılıkları benimkini yansıtıyordu.

Önümdeki görevli hafifçe başını eğdi ve Boaldir'in emrini ölçülü bir tonla iletti. Sözleri, bir örs üzerinde çekiç darbesi gibi net ve kesindi. Boaldir'in emri hafife alınmamalıydı. Görevlinin yüzünde şüpheye yer yoktu; bu, bir liderin otoritesinin ağırlığını taşıyan katı bir emirdi. Ancak, yüzeyin altında bir inanç kıvılcımı hissediyordum—sessiz bir kabul, eğer istersem, bu muhafızları aşabileceğim ve kapıdan çıkabileceğimden emindim.

Bir an için bir yol ayrımında durdum. Savaş alanının çağrısı, masumların çığlıkları mevcut gerçekliğimin disiplinli yapısıyla çarpışıyordu. Boaldir'in bilgeliği ve stratejisi göz ardı edilemezdi; zamanlaması genellikle mükemmeldi. Ancak, kendi adalet anlayışım, karakterim hemen harekete geçmeyi gerektiriyordu.

Gözlerimi kapatıp derin bir nefes aldım. Yol gösterici pusulam olan vicdanım bu fırtınada yolunu bulmalıydı. Tehlikedeki hayatlar göz ardı edilemezdi, ancak Boaldir'in temsil ettiği yapı ve strateji de öyle.

Gözlerimi açtım ve kararımı verdim. Görevliye, sesim sakin ve kararlı bir tınıyla, "Peki," dedim. "Öfke ve aceleyle hareket etmeyeceğim... Ancak, bu zor bir karar. Görevinize olan saygım sonsuz... Fakat bilin ki, bu kapıdan geçmek için geri döneceğim. Eğer bu emir hâlâ geçerliyse, bir dahakine önümden çekilin." Savaş alanı, şimdilik bekleyecek. Masumların hayatı, sadece hemen harekete geçmekle değil, doğru zamanda doğru harekete geçmekle korunur. Ve bunun için, Boaldir'in bilgeliğine ve Nuemsa'nın rehberliğine güvenmeliyim. Bu kelimeleri söylerken, içimde yükselen kararlılığın alevini hissedebiliyordum. Görevlinin gözlerine baktım, sözlerimin derinliğini ve kararlılığımı anlamasını istedim. Çıkışa son bir kez bakarak, adımlarımı attım. Geldiğim yöne doğru geri gittim, kararlılığım bozulmadan. Önümüzdeki yol basit değildi, ama yürümem gereken yol buydu. Onur, adalet ve bana hayat veren evrenin iyiliği için.

Toplantı odasına diğerleri çoktan gitmiş olmalıydı.

İçeri girdiğimde lafı çok uzatmak gibi bir derdim yoktu. Keskin bakışlarımı Boaldir üzerinde tutuktan sonra sadece:"Vearis." diyecektim. Çok kısa bir an Vearis ile göz göze geldikten sonra ise tekrardan Boaldir'e dönecektim.

Boaldir'e bir şey söylememe gerek olmayacaktı. Boaldir kalbimi biliyordu, kalbim ise o an gözlerimde atacaktı.

Ona saygı duymuş ve geri dönmüştüm.

Şimdi saygı duyma sırası ondaydı. Gitmeme izin vermeliydi.
Image
KARAKTER
KÜNYE
İsim: Gadiel (Gad’iil)
Boy: 1.72
Kilo: 70
Sınıflar: Sezici - Dengeli - Elementalist
İtibar: 7
Mevcut GP/AGP/İGP: AGP 10 / İGP 5
Mevcut Para: 3.000 Aclania Pulası

Güç: 7
Dayanıklılık: 7
Çeviklik: 7
İrade: 16
Zeka: 7

Aludir Statları
Görü: 10
Hakimiyet: 8
Mevcudiyet: 4

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
İBLİS
KÜNYE
İsim: Nuemsa (Hırçın Çocuk)
Boy: 172
Kilo: 26
Tür: Peri
Yatkın Olduğu Teknik Sınıfı: İllüzyon
Yatkın Olduğu Element: Işık – Doğa (Elemental)

Varlık: 7
Güç: 4
Dayanıklılık: 8
Çeviklik: 4
Arun: 13
Duren: 13
İrade: 5

YETENEKLER
Çaresiz Haykırış

TEKNİKLER
Kutsal Boynuz (A seviye)
Kör edici Işık (C seviye)
Peri Dokunuşu (D seviye)
Öfkeli Peri (C seviye)
Doğanın Yargısı (A-rank / Karakteristik teknik)

Dina

14 Jun 2024, 03:33

Seçimler ve Aclania'nın genel durumu ile ilgili bir kaç değerlendirme yapmıştı kafasında. Sonra da bunun oldukça anlamsız ve boktan bir uğraş olduğuna kanaat getirdi. Canı sıkılmıştı zira. Dina canını sıkan her şeye karşı ilgisini bir anda yitirirdi. Bir şekilde trans haline geçmiş, kimsenin dediklerini dinlememiş, tek başına yürümüş ve tek başına susmuştu. Çünkü burada ona denk birisi olmadığı gibi, onun kadar dengesiz biri de yoktu. Özenle seçilmiş, sıkıcı insanlardı hepsi. En sıkıcısı, biraz eğlencelisi, tahammül edemeyeceği gibi sıralamalar yapmıştı. Yine de kulaklarına ulaşan anlamsız sesler, bir cümleye dönüşemiyordu. Anlamlı gelmiyordu. En son isminin Yuna olduğunu öğrendiği kız bir şeyler sayıklamıştı ona. O kadar ezik biriydi ki, onu şuracıkta öldürse keyif bile almazdı. Yanından geçip gitmişti. Suratına bile bakmamış, ona cevap dahi vermemişti.

Nitekim diğer Aludirleri takip ederek ulaştığı odada aynı tabloyla karşılaşmıştı. Liderler yine oturuyordu. Bu sefer suratlarında gerginlik ve hoşnutsuzluğun acı tablosu vardı. Birileri gerçekten bu gülünç suratı istemsizce takınıyor, diğerleri ise rol icabı kendilerini böyle var ediyor olmalılardı. Neticede hepsinin aynı kafada olmadığını, birilerinin önemli motivasyonlara sahip olduğunu tahmin edebiliyordu. Burada oy verme işini artık ciddiye almıyordu. Arkadaşları neye veya kime oy vereceklerini açıklamıştı zaten. Onların oy verdiği herhangi birine oy verebilirdi. Önce Seraph atılmış, ardından Gadiel söz almıştı. Birisi Nacse, diğeri ise Vearis doğrultusunda oy vermişti. Gadiel'in aceleci tavrı da gözünden kaçmamıştı. Sözünün eriydi. Buradaki tek ilgi çekici şey şu an için oydu.

Ne yapacağını tam olarak biliyordu. Burada kalmaya devam ederse karşısına anlamlı hiç bir şey çıkmayacaktı. Anlam aramak için ise harekete geçmesi, kendinden beklenmeyecek ne varsa yapması gerekiyordu. Diğer Aludirler'in yaptığı gibi, benzer bir şekilde bir kaç adım ileri çıktı ve oyunu belirtti. Önce her bir liderin gözüne kaçamak bir bakış attıktan sonra gözlerini Vearis üzerinde kilitledi. Sesinde bir alaycılık ya da önceki gibi küçümseyici bir tavır yoktu. Esasen bu ciddiyet, şu zamana kadar gösterdiği en ketum ve ifadesiz tavırdı. Oyunu açıkladı. Oy vereceği kişiyi, diğerleri gibi o da şimdi öğreniyordu.

"Vearis."

Ardını döndüğü gibi Gadiel'e doğru ilerledi. Onun yanına varana kadar adımladı. Hemen ardından tam yanına geldiğinde duraksadı ve ardında baktı. Onun arkasından diğerlerinin de oyunu açıklamasını ve yanlarına gelmesini bekliyordu. Tam tersi olursa da pek umrunda değildi. Ona yavaşça sokularak tısladı.

"Eee, gitmiyor muyuz?"
Image
Karakter - Künye
Image
İsim: Dina
Boy: 165
Kilo: 48
Sınıflar: Toplayıcı - Saldırgan - Elementalist
Mevcut GP/AGP/İGP: -
Mevcut Para: 9.550
İtibar: 6

Güç: 1
Dayanıklılık: 2
Çeviklik: 3
Zeka: 7

Aludir Statları
Görü: 4
Hakimiyet: 6
Mevcudiyet: 2

Ekipmanlar/Eşyalar
-
İblis - Künye
Image
İsim: Vybukh
Boy: 2.25
Kilo: 217
Tür: Yaratık

Varlık: 5
Güç: 6
Çeviklik: 6
Arun: 7
Duren: 4

Yetenekler
Element Yaratıcısı

Teknikler

Azgın Canavar - C Rank
Misket Bombası - C Rank
Kuyruk Kırbacı - B Rank

Ekipmanlar/Eşyalar
Bel Çantası
3 adet Cam Fanus
2 adet Yağ Matarası
40 adet Demir Bilye
Zenahpuryu
Aclanian Aludir
Aclanian Aludir

14 Jun 2024, 09:10

Liderler, sanki onları nerede bıraktılarsa orada o şekilde kalmışlar gibi, aynı yerlerinde durmaya devam ediyorlardı. Bu yüzden, genç adam tekrardan kendi liderini gözleriyle arama mecburiyetinde bulunmamış, sanki koyduğu yerden bir şeyi alıyormuş gibi hızlıca seçmişti. Hükümdar seçme meselesinin hızlanması ve Alamara'da arkadaşlarına yardım edebilmek için hızlıca konuya girmek istiyordu, başka bir şeyi konuşmak veya meseleyi uzatmak istemiyordu. Liderlerin gözlerine kısa bir süre baktı, belki de onlar da aralarındaki uzun veya kısa bir konuşmadan sonra onları çağıracaklardı. Bunu düşünme sebebi, odaya geldiklerinden beri hiçbirinin yüzünde herhangi bir şaşırma ifadesi olmamasıydı, ya duygularını çok iyi saklıyor olmalıydılar ya da düşündüğü gibiydi tüm mesele. Odaya girdikleri andan sonra kimsenin söze atlamaması ve ses çıkarmamasının verdiği fırsatla konuya atlamış, hükümdar meselesinin hallolması için adayını açıklamak istemişti. Şuan da bir hükümdar adayı seçmekten çok daha büyük öncelikleri olduğu konusunda kesindi ve bu sefer bu kesinliğinin temeli bir öfkeye veyahut güvensizliğe dayanmıyordu. Sadece, dostlarının yanında olmak istiyordu, bu üste kalmak istemiyordu. Bir savaşın çaresizliğini, umutsuzluğunu deneyimlemiş ve kimseyi bu duygular içerisinde yalnız bırakmak istemiyordu.

Konuşmasının bitişinin ardından Bristran'ın cevabını beklemeye başlamışsa da, lideri gözleriyle sözü Boaldir'e bırakmıştı. Bu hareketinden sonra asıl muhatap olacağı kişinin Boaldir olduğunu anlıyordu. Boaldir, kısa bir giriş cümlesinden sonra herkese bir bakış atmış ve sahaya inmeleri konusunda hepsinin hemfikir olduğunu söylemişti. Bu sebeple, onlar da hükümdar seçimini hızlıca tamamlamak istiyordu. Boaldir'in aceleci tavrı konuşmasından belli oluyordu. Alamara gibi büyük bir meseleye hızlıca müdahale etmek istediği anlaşılıyor, ancak öncesinde bu hükümdar meselesi engelini bir an önce kaldırmak istiyordu. Tekrardan söze girip, adaylığının olmadığını, verilen oyların gözetmenliğini yapacağını söylüyordu. Sonrasında ayağa kalkıp bütün vücudunu Zen'e ve arkadaşlarına doğru dönmüş, oylarını açıklamalarını söylemişti. Zen, kollarını göğsünde birleştirip ciddi bir şekilde beklemeye başlamıştı. İlk oy, az önce tanıştığı Seraph adlı kadından geliyordu. Kendi lideri olan Nacse'ye oyunu vermişti. Sonrasında ise Gadiel kendisine söylediği gibi, Vearis'e oyunu veriyordu. Aynı şekilde Dina da Vearis'e oy veriyordu.

Keskin gözlerini Bristran'ın üstünde tuttu. Vearis'in kazanması daha muhtemel dursa da, kendi liderini desteklemekten çekinmeyecekti. "Benim oyum Bristran'a." dedi tok ve kararlı bir sesle. Sonrasında ise başını aşağı yukarı oynatarak selam verdi. Her ihtimalde, kazansa da kaybetse de onu destekleyeceğini belli eden bir kafa selamıydı bu. Kısa ve net cümlesinin ardından, tüm meseleyi diğer arkadaşlarına paslamıştı. Kalbinde Bristran'ın kazanmasını istese de, geçen her bir saniye kimin kazanacağını önemini kaybetmeye devam ediyordu. Bir an önce Alamara'ya gitmek istiyor, orada dönen savaşı sonlandırmak için canla başla mücadele etmek istiyordu. Bu yüzden, sessizce beklemeye devam ederken, diğer oyların hızlıca verilmesi için sabırsızlıkla bekliyordu.
Image

KÜNYE
İsim: Zenahpuryu
Boy: 1.98
Kilo: 98
Sınıflar: Toplayıcı - Saldırgan - Savaşçı
Mevcut GP/AGP/İGP: 0 GP / 0 AGP / 5 İGP
Mevcut Para: 13250
İtibar: 8

Güç: 10
Dayanıklılık: 10
Çeviklik: 10
İrade: 15
Zeka: 8

Aludir Statları
Görü: 11
Mevcudiyet: 7

Şarap Matarası (1 Litre Bal Şarabı)
KÜNYE
İsim: Shyrlonay
Boy: 1.10
Kilo: 90
Tür: Ejderha

Varlık: 13
Çeviklik: 5
Arun: 8
İrade: 9

YETENEKLER

Korkulu Bakış

TEKNİKLER

Metal Ejderinin Öfkesi (5. Düzey)
Metal Ejderinin Onuru (1. Düzey)
Keskin Metal
Metal Hükümdarının Silüeti
Hükümdar (0. Düzey)

GM - Dimensio
Game Master
Game Master

16 Jun 2024, 09:09

Off Topic
Inias ve Diniel birinci bildirilmemiş pasiflik uyarısını almıştır.

Her iki oyuncunun da oy hakkı ve oyların neticeyi değiştirebilecek olması nedeniyle, konuya iki oyuncu da yazdıktan sonra girilecektir.

Oyuncuların pasiflik durumunun devam etmesi halinde, duruma göre değerlendirme yapılacaktır.

Bu hesaba atılan özel mesajlar kontrol edilmemektedir.
Inias

20 Jun 2024, 20:23

Bir kez daha karşısına çıktığı liderlere göz gezdiriyor. Anlam veremiyor. Onlardan bu kadar reddedilemez bir güç seziyorken, onu küçük düşürecek şekilde yenebilecek kişiler olmalarına karşın onların güçlü olduğunu kabul edemiyor. Sanki yoldan geçen rastgele sevimli bir hayvandan üstün bir hava sezmek gibi. Fazlasıyla garip onun için. Bunun nedeni ne peki? Önceden de dediği gibi, kimse ben demiyor. Kimse ben diyemiyor. Herkes alalen bütün işi başkalarına yaptırmaktan söz ediyor.

"Bristan ve Vearis ile görüşmelerimden istediğimi alamadım. Kafam çok dolu olduğundan geri kalanlarınızla konuşamadım. O yüzden oyumu şu şekilde kullanacağım. Aranızda Ben diyebilecek olan var mı? Ben Hükümdar olacağım, ben düzen getireceğim, ben Aclania'yı üstün kılacağım, ben düşmanlarımı ezeceğim, ben boyun eğdireceğim diyebilen varsa, rica ediyorum, desin. Oyum onadır. Eğer bir kere bile içtenlikle diğerleriyle beraber yönetmeyi düşündüyseniz; kendinizden çok astlarınız olacakları önplana koyduysanız, lütfen bir söz veya eylemde bulunmayın."
Image
KÜNYE
İsim: Inias
Boy: 1.80
Sınıflar: Toplayıcı - Dengeli - Savaşçı
Mevcut GP/AGP/İGP: 5/0/5
Mevcut Para: 11.000

Zeka: 5

Aludir Statları
Görü: 5
Mevcudiyet: 5

KÜNYE
İsim: Kho'Raktar
Boy: Dokuz Metre
Kilo: Altı Yüz
Tür: Dev

Varlık: 8
Güç: 8
Çeviklik: 2
Arun: 2
Duren: 8
İrade: 8

YETENEKLER

Büyülü Beden

TEKNİKLER

Dörde Katla 1. Düzey
Kaynayan Beden
Kaçış Yok

Diniel
Aclanian Aludir
Aclanian Aludir

24 Jun 2024, 08:37

Hızlıca toplantı salonunun önüne varmıştık. Zaten gelmemiz bekleniyormuş gibi içeriye sorun yaşamadan girebilmiştik. İçeride kurul önceki oturumda olduğu gibi sıralanmıştı. Ortamın ciddiyetini anlamak için yüzlerine bakmama gerek bile yoktu. Odanın yoğun havası her şeyi açıklıyordu.

Duruma yönelik Boaldir'in yaptığı konuşmanın ardından çabucak bir hükümdar seçimi yapılması gerektiği ve Alamara konusunda hükmü verecek olanın da yeni hükümdar olmasının en doğrusu olacağını dile getirdikten sonra oylama başlamıştı bile. Gadiel ve Dina, Vearis'e oyunu vermiş, Seraph ise Nacse demişti. Seraph'ın oy hakkı olup olmadığını bilmesem de zaten bir şeyi değiştirmeyeceği için ilgilenmiyordum. Zen ise Bristran'a oy vermişti. Geriye ben ve Inias kaldığımızda, Inias düşmanları ezip geçmek isteyen, boyun eğdirecek olanı istiyordu. Sanırım Bristran, tanımına uygun olandı. Ben eğer Bristran'a oy verirsem aramızda eşitlik söz konusu olacaktı. O zaman da Inias'ın oyu aramızdaki eşitliği bozacak olan olacaktı. Vearis'e oy verirsem ise üçe iki oy olacaktı. Vearis ile konuşamadım ancak Shourer ile konuşmamda onu över gibi olmuştu. Sanırım topu Inias'a atacaktım.

"Oyum Bristran'a"
KÜNYE
İsim: Diniel
Boy: 1.64
Kilo: 52
Sınıflar: Toplayıcı - Dengeli - Elementalist
Mevcut GP/AGP/İGP: 0/0/5
Mevcut Para: 48000

Zeka: 10

Aludir Statları
Görü: 5
Hakimiyet: 9
Mevcudiyet: 10

İBLİS KÜNYE
KÜNYE
İsim: Raldrin
Boy: 1.75
Kilo: 60

Varlık: 7
Güç: 7
Çeviklik: 9
Arun: 9
Duren: 6
İrade: 8

YETENEKLER:
Saf Öfke

TEKNİKLER:
Buzul Fırtına - A Rank
Daha hızlı! - C Rank
Soğuk Diyar - B Rank

Image
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

24 Jun 2024, 12:44

Her biriniz oylarınızı belirtmesinin ardından odaya çöken gerginliği rahatlıkla hissedebiliyorsunuz. Oy almış liderler dahil olmak üzere, hiçbir lider yaptığınız seçimlere yönelik olarak en ufak bir mimik bile ortaya koymazken, Inias’ın sözleri üzerine herkesin derin bir düşünce haline dalmış olduğunu fark edebiliyorsunuz. Odaya çöken sessizlik sadece birkaç saniye boyuncu sürse bile, sizlere epey uzun bir zamandır burada bekliyormuşsunuz hissi yaratıyor. Nitekim, sessizliği bozan kişi Boaldir oluyor ve oturduğu yerde hafif dikleşirken “Inias’ın da oyunu kullandığını varsayıyorum. Zira belirttiği kriterlere layık olduğunu düşünen bir lider varsa, kendisini öne çıkaracaktır.” diyor. Boaldir’in bu sözlerinin ardından Veruan ve Bristran ile birlikte Vearis’te de ufak bir hareketlenme olsa bile, her üçü de herhangi bir şey söyleyecek gibi durmuyor. Boaldir bir süre masada oturanlara bakmasının ardından herhangi bir tepki gelmediğini görmesi üzerine “O zaman sizlerin oylarını duyalım.” diyerek liderlere sözü bırakıyor.

Boaldir’in sözlerinin ardından masada dolanan düşünceleri neredeyse çıplak gözle görebileceğinizi hissediyorsunuz. Birkaç saniyelik sessizliği bozan bu kez kendine has ses tonuyla Ungu oluyor ve “Benim oyum Veruan’dan yana.” diyor. Ungu’nun oyunu belli etmesinden sonra Nacse bakışlarını Veruan’a çevirirken “Ben de oyumu Veruan’a veriyorum.” diyor. Veruan’a verilen bu iki oy sanki diğer liderler tarafından beklenen bir durummuş gibi karşılanıyor ve Veruan da gözleriyle kendisine oy verecek başka bir kişi olup olmadığını kontrol etmeye başlıyor. Tam bu esnada Bristran boğazını hafifçe temizliyor ve “Veruan.” demekle yetiniyor. Bristran’ın oyunu Veruan’dan yana kullanmış olması, masadaki kişilerde belirgin bir şaşkınlık yaratmış gibi dursa bile, liderler bu duygularını yansıtmamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Ne var ki, özellikle Shourer ve Rorana bu şaşkınlık halini diğer liderlere nazaran epey dışa vuruyorlar.

Masadaki şaşkınlık giderek kaybolup normal düzene yerini bırakırken Veruan hafifçe masaya doğru yanaşarak “Benim oyum ise Nacse’ye.” diyor. Veruan’ın oyu konusunda masada beklenen bir durumun karşılığı olan ifadelere yerini aldığı esnada Vearis’in hafif gülümsemesi masayı bir anda ele geçiriyor ve “Ben de Nacse’nin iyi bir hükümdar olacağını düşünüyorum.” diyor. Bu kez şaşkınlık dozu Nacse’den yana artarken, Boaldir’ini lafa gireceğini belli eden ifadesiyle tüm gözler ona dönmesiyle birlikte Boaldir “Hem Veruan hem de Vearis gibi iki güçlü adayın Nacse’yi desteklemesi beni ziyadesiyle memnun etti. Bu yüzden ben de oyumu Nacse’den yana kullanıyorum.” diyor. Bu ana kadar açıklanan oyların arasında en şaşkınlıkla karşılananı Boaldir’in oyu olurken, Curena dahil herkeste bu şaşkınlığı belirgin bir halde ortaya çıkması en beklenmedik durumun yaşandığını açıkça gözler önüne seriyor.

Liderlerin oylarını kullanmasıyla birlikte, üzerine bir anda heyecanlı bir telaş çöktüğünü hissetmiş olduğunuz Rarona kendine has yumuşak ses tonuyla ve heyecanlı bir şekilde “Ben Vearis Hanım’ı destekliyorum.” diyor. Rorana’nın heyecanı masaya birkaç gömlek büyük gelmiş gibi dururken, bu durum onun yanaklarının kızarmasına ve utangaç bir şekilde geri çekilmesine neden olurken, Shourer “Benim oyum da Vearis’e.” diyerek Rorana ve Vearis’e destek olduğunu gösteriyor. Ne var ki, Shourer’in ardından masaya çöken sessizlik, bu turda pek de beklenmedik bir durum yaşanmadığını açıkça gösteriyor.

Liderler arasında henüz oyunu kullanmamış olan Hanbium ve Ruzanac’a odaklanmış bakışlar arasında, Hanbium masaya yanaşarak söze gireceğini belli ediyor ve ardından “Oyumu kime vereceğim konusunda kararsız kalsam da, Bristran’ın bize iyi bir şekilde liderlik edeceğini düşünüyorum.” diyor. Sözlerinde bir miktar sitem olduğunu hissettiğiniz Hanbium başkaca bir şey söylemeden geri çekilirken, Ruzanac kendine has ve maskesinin ardından gelen boğuk ses tonuyla “Bristran.” demekle yetiniyor. Masaya çöken kısa bir sessizlik anından sonra ise bu kez Curena olaya dahil oluyor ve Boaldir’e bir bakış atmasının ardından “Oyumu Bristran’dan yana kullanıyorum.” diyor. Bu şekilde, masadaki tüm liderler tarafından oylar verilmiş oluyor ve liderlerin bakışları bir kez daha Boaldir’e dönüyor.

Boaldir sanki kafasında ufak bir hesap yapar gibi boş bir şekilde etrafına bakınmasının ardından, gözlerine dolan canla birlikte masadakilere bakıyor ve ardından “Organizasyon liderlerinin oyları sonucunda Nacse, Veruan ve Bristran 3’er oy, Vearis ise 2 oy almış görünüyor.” diyor. Bu sözlerinden sonra ise bakışlarını size çeviren Boaldir “Oy hakkı olan diğer kişiler ise Vearis ve Bristran’a iki oy, Nacse’ye ise bir oy vermiş durumdalar. Ancak daha önce de dediğim gibi, dostlarımızın oy haklarının daha etkili olacağını belirtmiştim ve bunu hepimiz kabul etmiştik. Dolayısıyla onların verdiği bir oyun iki oya karşılık geldiğini belirtmek isterim.” diyor. Boaldir’in bu sözlerinden sonra masadakilerin kafalarından hızlı hesaplar yaptığını anlayabiliyor ve siz de bu hesap işine bir anda dalıyorsunuz. Ancak daha siz henüz bir sonuca ulaşmadan Boaldir tekrar lafa giriyor ve “Sonuç olarak Bristran’ın toplam 7, Vearis’in toplam 6, Nacse’nin toplam 5 ve Veruan’ın toplam 3 oyu mevcut.” diyor. Bu hesaplamanın ardından Bristran’ın omuzlarının hafifçe dikleşmeye başladığını fark etseniz bile, Boaldir bakışlarını bir anda Inias’a çevirerek “Ancak bir oyumuz hala açıkta ve talibini arıyor. Inias, hiç çekinmeden buradaki 11 kişiye de açık bir teklifte bulundu. Bu teklife göre, oyuna talip olan kişi var mı?” diye soruyor.

Boaldir’in bu sözleri üzerine özellikle oy almış liderlerin kendi içlerine kapanarak zihinlerinden bir şeyler geçirdiğini görebiliyorsunuz. Sanki bu süreç uzun uzadıya sürecekmiş gibi gelse bile, bir anda Vearis’in elini hafifçe kaldırıp “Inias’ın neden bu şekilde bir şey söylediğini sanırım anlayabiliyorum. Onunla yapmış olduğumuz görüşme elbette aramızda kalacak. Ancak onunla olan sohbetimiz, kendimde olan eksikliği görmeme neden oldu.” diyor. Bu sözlerinin ardından ise yavaşça oturduğu yerden kalkan Vearis tavizsiz bir ses tonuyla “Ben, Kraliyet Savaşçıları Birliği lideri Vearis… Ve ben, Evrenin Kurucularından, 11 Havarinin Efendisi, Aludirlerin ve Savaşçıların Lideri ve Aclania’nın 12. Hükümdarı olacak kişiyim! Kudretimin ve hükmümün karşısında durmak isteyen varsa, şimdi öne çıksın ve ona tattıracağım acısız sonsuzluğa selam dursun!” diyor. Vearis’in bu sözleri, adeta odanın içinde buz gibi bir hava esmesine neden olurken, bir anda bu buz gibi hava vahşi bir çığlıkla yırtılmaya başlıyor! Vearis’ten yayılan çılgın bir aura adeta dizlerinizin üstüne çökmeniz ve başınızı zemine kadar eğmeniz için kuvvetli bir baskı uyguluyor! Titremeye başlayan gözbebeklerinizle masadaki liderlere bakmaya başladığınızda ise, her birinin bu auranın etkisi altına girdiğini görebiliyorsunuz. Nitekim, Vearis’in sözleri halen daha odanın içinde yayılan auranın içinde çınlamaya devam ederken, Bristran masadan aldığı destekle ayağa kalkıyor ve hiddetli bakışlarını Vearis’in üstüne çeviriyor. Şakaklarında beliren damarlarıyla birlikte gözlerinden saçılan alevlerle Vearis’in sözlerini karşılayan Bristran “Vearis…” diyor hırıldarcasına.

Bristran’ın bu hırıltısıyla birlikte, bir anda başka bir auranın ortaya çıkması üzerinizde ciddi bir baskı yaratıyor. Adeta Vearis ve Bristran’ın auralarını odanın içerisinde görünmez bir savaşa tutuşmuş gibi dururken, Bristran bir anda başını hafifçe eğerek “Aclania’nın 12. Hükümdarını tüm saygımla selamlıyorum!” diyor. Bristran’ın bu hareketinin ardından masadaki herkes sırayla yerinden kalkıp başlarını eğmeye başlarken Boaldir yerinden yavaşça doğruluyor ve “Inias’ın oyunun da Vearis’e gittiğini söyleyebiliriz.” diyor. Hemen ardından ise, masadaki herkes ayakta dururken Boaldir “Aclania’nın 12. Hükümdarının Vearis olduğunu, onun emirlerine sadık kalacağımızı, aldığı her bir kararı sorgusuz sualsiz destekleyeceğimizi ilan ediyorum! Başta Ölümsüz Tanrı Kyrine ve Unutulmuş Tanrı Gyton olmak üzere, gelmiş geçmiş tüm Tanrılar bu ana şahit olsun ve her biri Hükümdarımızdan kudretini eksik etmesin! Özgür Aclania Halkı, Ölümsüz Hükümdar! Özgür Aclania Halkı, Ölümsüz Hükümdar! Özgür Aclania Halkı, Ölümsüz Hükümdar!” diyor. Boaldir’in başlattığı bu ana diğer tüm liderler tek bir ağızdan eşlik ederken, her biri “Özgür Aclania Halkı, Ölümsüz Hükümdar” diyerek birkaç kez bağırıyor.

Liderlerinin tamamının sloganları eşliğinde, Boaldir masanın başında oturduğu koltuktan kalkıp Vearis’i buraya buyur ederken, Vearis de yavaş adımlarla buraya doğru ilerliyor. Yüzündeki memnuniyet dolu bir ifade ve gözlerinde çılgın bir parıltıyla davet edildiği yere doğru ilerleyen Vearis, her birinizle göz göze geldiği anda başıyla selam vermeyi ihmal etmiyor. Boaldir’in oturduğu koltuğa geçip her bir lidere bakmasının ardından yavaşça koltuğa oturan Vearis eliyle herkesi buyur ederken “Sizlere ve Aclania'ya layık bir hükümdar olacağım. Ancak şimdi esas meseleye dönelim!” diyor. Vearis’in bu sözleri, bir süre önce konuştuğunuz Vearis’ten farklı biri gibi kulağınıza gelirken, Vearis bir anda bakışlarını sizin olduğunuz yere doğru çeviriyor ve “Alamara ile ilgili olarak aldığım karar şu şekildedir… Alamara’da yaşanan olaylarla sınırlı olmak üzere yeni bir birlik oluşturulmuştur.” diyor. Bu sözlerinin ardından her birinizin ismini zikretmeye başlayan Vearis bu esnada bakışlarını da ismini zikrettiği kişiye çevirirken “Zenahpuryu… Birinci Harekat Bölüğü Komutanı olarak seni tayin ediyorum.” diyor. Hemen ardından ise “Diniel, İkinci Harekat Bölüğü; Dina, Üçüncü Harekat Bölüğü; Gadiel, Dördüncü Harekat Bölüğü ve Inias, Beşinci Harekat Bölüğü Komutanı olarak atanmıştır. Her bir bölük komutanı, organizasyon liderleri dışında olan bir kişiyi yardımcı olarak atayabilir. Bölüklerinde yer alacak toplamda 10 kişi olacaktır ve onları da kendim belirleyeceğim. Yardımcı olarak atamak istediğiniz kişiyi şimdi veya kısa bir süre içerisinde Boaldir’e bildirebilirsiniz. Bu esnada ben de bölüklerinizde yer alacak diğer kişiler ile başkaca bölükleri ayarlayacağım. Derhal hazırlıklarınızı yapıp yola çıkacaksınız!” diyor. Vearis, vermiş olduğu bu emirlerin ardından Seraph’a dönerek “Seni de Altıncı Harekat Bölüğüne yardımcı komutan olarak atıyorum. Komutanını harekete geçtiğinizde öğrenirsin.” diyor. Vearis, yeni hükümdar olarak verdiği bu ilk emirlerin ardından ise “Göreviniz, Alamara’ya giderek oradaki iblis saldırılarını engellemek. İkinci bir emir gelmeden Alamara dışına çıkmayacaksınız. Bununla birlikte, iblislerle işbirliği içinde olduğuna inandığınız kişileri infaz etme yetkiniz bulunmaktadır. Gidin ve Aclania’nın sahip olduğu kudreti tüm iblisleri ve arkalarında kim varsa onlara gösterin!” diyor.

Off Topic
Son RP'lerinizi aldıktan sonra bireysel konulara geçiş yapılacaktır. Dilerseniz bu konuda, dilerseniz bireysel konunuzda yardımcı komutan olarak atayacağınız kişileri belirtebilirsiniz.
Bu hesaba atılan özel mesajlar kontrol edilmemektedir.
Zenahpuryu
Aclanian Aludir
Aclanian Aludir

24 Jun 2024, 14:24

Inias'ın oyunu farklı bir şekilde kullanmasının ardından, Diniel'de kendi patronuna oyunu vermiş ve sıra konuşma faslına geçmişti. Birkaç saniyelik bir sessizliğin ardından Boaldir konuya giriş yapmış ve Inias'ın oyunu kullandığını var saydığını, belirttiği kriterde birilerinin kendini öne atacağını söylemişti. Bundan sonrası, liderlerin verecekleri oya kalmıştı. Boaldir'in ardından, Veruan'a üç adet oy gelmişti. Bunlardan birisi Ungu, diğeri tahmin edilebileceği üzere Nacse ve sonuncusu ise tahmin edilmeyen kişi Bristran'dı. Bu tahminsizlik diğer liderler üzerinde de olmuş olacaktı ki, bazı kişiler bu karara şaşırdıklarını belli etmişlerdi bile. Oyların verilmesinin ardından Veruan kendi oyunu Nacse'ye vermişti. Vearis'te aynı şekilde oyunu Nacse'ye vermesinin ardından, Boaldir'in tercihi de ondan yana oluyordu. Bu durumda masadakileri şaşırtmıştı, genç adam tam olarak neye şaşırdıklarını anlamasa da hiç bozuntuya vermeden dinlemeye devam etmişti. Nacse'ye verilen oyların ardından Vearis'e verilen oylar açıklanmış, Rarona ve Shourer onu desteklemişlerdi. Bristran'a gelen oylar ise Hanbium, Ruzanac ve Curena olmak üzere üç kişiden oluşuyordu. Bu üç oydan sonra genç adam kafasıyla hafif bir selam vererek tebriklerini uzaktan iletmişti patronuna karşı.

Herkesin oyları açıklandıktan sonra, Boaldir kafasında birkaç hesap yapıp söze atlamıştı. Nacse, Veruan ve Bristran üç oy almış, Vearis ise iki oy alabilmişti. Oy hakkı olan kişiler, Zen ve dostları Vearis'e iki, Bristran'a iki ve Nacse'ye bir olmak üzere oylarını dağıtmışlardı. En başta genç adam ve dostlarının oyları belirleyici olarak sayılacağından, iki oy olarak sayılmalarına karar verilmişti. Bu bağlamda Bristran yedi oya sahip olmuş, Vearis altı oya sahip olmuştu. Kendi liderinin kazanacağını düşünüyordu, ancak Boaldir'in belirttiği açıkta ki oyu kendisi de unutmuştu. Inias'ın oyu onun taleplerine karşılık verebilecek birisine karşı açıktaydı. Masadaki herkes bir şeyler düşünür gibi bir süre beklemişlerdi. Bristran'ın çıkıp bir konuşma yapmasını beklerken, Vearis elini kaldırıp Inias'ın neden böyle konuştuğunu anladığını söylüyordu. Kendinde olan bir eksikliği gördüğünü söyledikten sonra oturduğu yerden kalkmış, masadaki herkese meydan okumuştu. Vearis'ten yayılan müthiş bir aura tüm odayı ve odadaki kişileri baskılamaya başlarken, genç adam gözlerini liderlerin üzerinde gezdirmeye başladı. Her biri bu auranın altına girmişken, Bristran masadan aldığı destekle ayağa kalkarken şakaklarında beliren damarı görmek, bir şeylerin kötüye gidebileceğini düşündürtüyordu.

Lakin hiç beklenmedik bir şekilde, Bristran başını hafifçe eğmiş ve Aclania'nın 12. Hükümdarını selamladığını söylemişti. Anlık bir şaşkınlık tepkisi vermişti genç adam, en azından bunu beklemediği çok açık bir şekilde belli oluyordu. Masadaki herkes sırasıyla kalkıp başlarını eğmeye başlamış ve Boaldir yerinden kalkarak Inias'ın oyunun resmi olarak Vearis'e gittiğini duyurmuştu. Sonrasında ise hükümdarın ilan edildiği bir resmi konuşmayı ortaya koymuştu. Liderlerden her biri Özgür Aclania Halkı, Ölümsüz Hükümdar diyerek birkaç kez bağırmış, genç adam da bu selamlamaya eşlik ederek vücudunu selamlamak için eğmiş ve bir iki kez bağırma imkanı yakalamıştı. Vearis, hükümdarın oturması gereken yere geçtikten sonra, esas meseleye geçmeleri gerektiğini söyleyerek Alamara konusuna dönüyordu bir an önce. Alamara'da yaşanan olaylara müdahale edilmek için sınırlı olmak üzere yeni bir birlik oluşturulmuştu ve genç adam bu birliğin Birinci Harekat Bölüğü Komutanı olarak atanmıştı. Bu duruma hem şaşırmış, hem de içten içe sevinmişti. En güçlü Aludir olma yolunda böylesine bir tecrübe, onun için muhteşem olabilirdi.

Diniel, Dina, Gadiel ve Inias'ta bölük komutanları olarak atanmıştı. Kendilerine organizasyon liderleri haricinde bir kişiyi yardımcı olarak atayabileceklerdi. Bunun haricinde Hükümdar Vearis tarafından atanacak olan on kişiye de liderlik edeceklerdi. Yardımcılar belirlendikten sonra hazırlıklar derhal yapılacak ve yola çıkacaklardı. Görevleri ise, Alamara'ya giderek oradaki iblis saldırılarını engellemek ve ikinci bir emir gelmeden Alamara dışına çıkmamaktı. İblislerle birlikte işbirliği içinde olduğuna inandıkları kişileri de infaz etme yetkileri bulunmaktaydı. Genç adam, kısa bir süre içinde düşündü, bu ortam Boaldir'in bahsettiği yeteneğe sahip olup olmadığını test etmek için mükemmel bir ortamdı. O adamın elde ettiği Kudreti elde etmeyi ve kontrol etmeyi başarabilirse, kesinlikle En güçlü Aludir ünvanına sahip olabilirdi. Tek yapması gereken şey bunu test etmek ve kontrolden çıkarsa kendisini anında yok edecek birisini bulmaktı.

"Lavnivia." Dedi kendinden emin bir şekilde Boaldir'e bakarken. "Lavnivia'yı yardımcı komutan olarak bölüğümde istiyorum." Organizasyon liderliğine aday olan Lavnivia'nın kendisini çok rahat durduracağını düşündüğü gibi, onun zekasına da ihtiyaç duyacağını var saymıştı. Geriye kalan tek şey, Shy ile iletişime geçmekti. Onunla bir süredir iletişime geçmemişti ve bu hazırlık sürecinde iletişime geçip, bu süreci tekrarlamak istediğini söylemek zorundaydı. O an, İblis Diyarı'nda Vagror'un karşısında yaşanan her şeyin o da farkında olmalıydı ve bu konuda belki bildiği ufak tefek bir şeyler olabilirdi. Bu Kudreti kazanmasına yardımcı olması için Shy'dan yardım isteyecekti. Bu Kudreti kaldırabileceğine inanıyordu, bunu başarabilirdi. Başaramazsa da, denemiş olacaktı en azından.

"Shy, beni duyuyor musun? Konuşmamız gerek."

Diye geçirdi içinden. Uzun bir konuşma, onları bekliyor gibiydi...
Image

KÜNYE
İsim: Zenahpuryu
Boy: 1.98
Kilo: 98
Sınıflar: Toplayıcı - Saldırgan - Savaşçı
Mevcut GP/AGP/İGP: 0 GP / 0 AGP / 5 İGP
Mevcut Para: 13250
İtibar: 8

Güç: 10
Dayanıklılık: 10
Çeviklik: 10
İrade: 15
Zeka: 8

Aludir Statları
Görü: 11
Mevcudiyet: 7

Şarap Matarası (1 Litre Bal Şarabı)
KÜNYE
İsim: Shyrlonay
Boy: 1.10
Kilo: 90

Varlık: 13
Çeviklik: 5
Arun: 8
İrade: 9

YETENEKLER

Korkulu Bakış

TEKNİKLER

Metal Ejderinin Öfkesi (5. Düzey)
Metal Ejderinin Onuru (1. Düzey)
Keskin Metal
Metal Hükümdarının Silüeti
Hükümdar (0. Düzey)

Inias

25 Jun 2024, 07:20

İnias risk alıyor,
İnias kumar oynuyor,
İnias kazanıyor!

Astlık üstlük ilişkisinin ne olduğunu biliyor. Astlara düşünen yükün ne kadar büyük olduğunu da. En fazla çalışacak olanların astlar olduğunu da biliyor. Sadece üst olacak olanın bunu kanıtlamasını istiyor. Üst olacak olanın da elini taşın altına koymasını istiyor. Üst olacak olanın oturduğu yerde çene çalmasını değil, bizzat dahil olmasını istiyor. Kendi birliğinden olması önemsiz. Önemli olan istediğini alması. Önemli olan istediği surette birine hizmet edecek olması. Bu onun yüzünde olumluluk ve memnuniyet dolu bir bakışa neden oluyor. Şu an kesinlikle tatmin ve biraz da mutlu. Evet, boyun eğmeyi ve komut almayı kimse sevmez. Niye sevsin ki? En azından o tam da ideallerine uygun birisini dinleyecek. Vearis'e bakarken bunlar geçiyor aklından. Bunları dillendirmeyi de istiyor ama vazgeçiyor. Söz ile değil eylem ile gösterecek Vearis'e. Komutan unvanı kulağa zevkli geliyor. Vearis başa geçtiği gibi ona kendini tanıtma fırsatı eline geçiyor. Kendisi, yardımcısı ve on tane üye ile toplamda on iki kişi olacaklar. Vearis'in bir üst olarak nasıl olmasını istiyor ise o da bir üst olarak öyle olmalı ki Vearis'ten istemeye hakkı olsun. Kesinlikle bölüğün ardında saklanıp komut yağdırmayacak! Bölük ile beraber omuz omuza hatta onların önünde savaşacak! Yardımcı konumu için kimse aklına gelmiyor. Her şey zıvanadan çıkmasaydı, Cysa'yı yardımcı olarak alabilirdi. Güzel olurdu.

"Benim yardımcı sizin atamanızı arz ederim, Hükümdarım. Aklıma biri gelmiyor maalesef. Eminim siz uygun birisini bulabilirsiniz. Sizden Alamara'ya gitmeden önce izin istiyorum. Halletmem gereken iki önemli konu var. Önce Serbest Bölge'ye, sonrasında Valerin'deki mezarlığa gitmem gerek. Uygun mudur?"

Hükümdarı olumlu karşılık verirse, ne dediyse onu yapacak. Ha, olumsuz bir karşılık verirse, doğru Alamara'ya!
Image
KÜNYE
İsim: Inias
Boy: 1.80
Sınıflar: Toplayıcı - Dengeli - Savaşçı
Mevcut GP/AGP/İGP: 5/0/5
Mevcut Para: 11.000