Uyanın Sizi Beş Para Etmez Çöp Parçaları!

Locked
Gadiel
Aclanian Aludir
Aclanian Aludir

31 May 2024, 01:34

Tüm bu olanlara anlam vermek onun için zordu. Bir anda yaşanan tüm bunlar... Beklentisinin çok ötesinde gerçekleşmişti. Ölmeyi göze alarak bir çok ismin olduğu listede kendi adını seçmişti. Ama ölmek yerine Cysa olan savaşındaki o maluk olmuştu bir kez daha... Hiç istemediği bir şekilde karşısındaki bu kızı öldürecekti... Son anda, bir nefeslik, bir göz kırpmalık sürede durmuştu zaman. Bilincini yitirmiş, boşluğa düşmüştü. Yumruğu, santimler kala havada asılı kalmıştı.

Tekrardan bilinci yerine geldiğinde, ruhu bir önceki kadar öfke ve öldürme arzusu ile kavrulmuyordu. Fakat gene de, o kana susamışlığı hissediyordu. Sadece Esther'e olan tutumu değişmiş gibiydi ki bunun da sebebini yazılara odaklanınca anlamıştı. Sonra sesler konuşunca kafası birazcık daha karışsa da, bir şekilde Esther'in kuralları değiştirebildiğini idrak etmek zor olmamıştı onun için. Esther'e bir süresiz tepkisiz kalmıştı.

Esther hareket edip, ona takip et deyince birazcık sinirlenmişti. "Adım Gadiel." demişti. Ama çok uzatmamıştı, neticede ona sinirli olması normaldi... Tüm bu yaşananlar olmasa şu an çoktan onu öldürmüş olabilirdi. Bu yüzden takip etti sadece.
Image
KARAKTER
KÜNYE
İsim: Gadiel (Gad’iil)
Boy: 1.72
Kilo: 70
Sınıflar: Sezici - Dengeli - Elementalist
İtibar: 7
Mevcut GP/AGP/İGP: AGP 10 / İGP 5
Mevcut Para: 3.000 Aclania Pulası

Güç: 7
Dayanıklılık: 7
Çeviklik: 7
İrade: 16
Zeka: 7

Aludir Statları
Görü: 10
Hakimiyet: 8
Mevcudiyet: 4

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
İBLİS
KÜNYE
İsim: Nuemsa (Hırçın Çocuk)
Boy: 172
Kilo: 26
Tür: Peri
Yatkın Olduğu Teknik Sınıfı: İllüzyon
Yatkın Olduğu Element: Işık – Doğa (Elemental)
Seviye: Razguk

Varlık: 7
Güç: 4
Dayanıklılık: 8
Çeviklik: 4
Arun: 13
Duren: 13
İrade: 5

YETENEKLER
Çaresiz Haykırış

TEKNİKLER
Kutsal Boynuz (A seviye)
Kör edici Işık (C seviye)
Peri Dokunuşu (D seviye)
Öfkeli Peri (C seviye)
Doğanın Yargısı (A-rank / Karakteristik teknik)

İBLİSİN ÜZERİNDE TAŞIDIĞI EKİPMANLAR/EŞYALAR
Theo

03 Jun 2024, 21:16

Şimdilik bize saldırmasını durdurmuş olsa da Civciv'in yaptığı hareketten sonra işler birazcık karışmaya başladı. Mavi saçlı kız enteresan bir şekilde rakibin gücüne şahit olduktan sonra bir anda uysallaşmaya başladı. Tavırları değişse bile hala iblise kendisinin öldürmesini söylediği için kendimi gülmemek için zor tuttum. Bu planın işe yarayacağını pek sanmıyorum ama ortama biraz daha kaos ekleyerek neler olacağını görmek istiyorum. Bu yüzden Maviliden sonra "Evet arkadaşım koşamayan sincap haklı. Sizin hollow dediğiniz adamların bize verdiği görevi belli bir zamanda tamamlayamazsak hepimiz odayla birlikte yok olacağız. Civciv bu yüzden biraz kendisinin kaybetti." dedikten sonra sesimi alçaltarak "Babaannesinin hastalığından sonra çok değişti. Eminim sevdiğiniz birisinin kaybetmenin ne derece acı olabileceğini biliyorsunuzdur." diyeceğim.
Image
Karakter
KÜNYE
İsim: Theo
Boy: 1.80
Kilo: 80
Sınıflar: Elemantalist – Defansif- Toplayıcı
Mevcut GP/AGP/İGP: 0/5/90
Mevcut Para: 7000

Dayanıklılık: 4
İrade: 6
Zeka: 8

Aludir Statları
Görü: 3
Hakimiyet: 3
Mevcudiyet: 6

İblis
Image
KÜNYE
İsim: Ghozza
Boy: 1.20
Kilo: 20
Tür: Ruhani

Varlık: 3
Güç: 2
Dayanıklılık: 3
Çeviklik: 3
Arun: 7
Duren: 7

YETENEKLER
Dehşetin Gülüşü

TEKNİKLER

Image
Dina

04 Jun 2024, 04:06

Karşılarındaki iblisin dengi olmadıklarını uzun zamandır biliyor olsa dahi bir şeyleri denemenin uygun bir zaman olduğunun bilincindeydi. Yine de Vybukh ve onun uzlaşılmaz doğası bunun önüne set çekiyordu. Karşılarındaki iblisin de bir şeyleri anlamaya çalıştığını, tıpkı kendileri gibi bir şey bilmediğini gördüklerinde ise biraz afallamıştı. İblisin yanındaki diğer Aludirler ile olan konuşmalarına pek katılmama kararı almıştı. Nedensizce, hiperaktif bir şekilde tek bir şeye kilitlenmişti. Vybukh ile arasında bir uzlaşı kanalı yaratabilmek, bir şekilde ona kendi hükmünü sunabilmek istiyordu. Lakin işe yaramıyordu. Gücünü arttırsa da, kudretini çoğaltsa da bir şekilde onun vahşi doğası bunun önüne geçiyordu.

"Vybukh. Ben olmadan, benim planlarım ve fikirlerim olmadan onu yok edemezsin. Yanındaki diğer iblis de seninle aynı durumda. İstersen benim minik ve ukala bir kız olduğumu düşün, istersen beni önemseme. Lakin sana istediğini verebilecek tek kişiyim. Tek yapman gereken, hükmümü kabul etmek. Tek yapman gereken, kendini bana bırakmak. Sana dediklerimi yapmalısın. Yapacaksın. Bu bir emir."

Odaklanmaya devam edecek ve Vybukh'tan gelecek bir reaksiyonun, cevabın ne denli olacağını kestirmeye çalışacaktı. Bir şekilde daha önce yaptığı şeyi yapabilirse, iblisin onlara yapacağı saldırıya hazırlıklı olabilirdi. Şu an iblis ve kendileri arasında minik bir ateşkes var gibi duruyordu. En azından ne olduğunu ve başına neler geldiğini tıpkı kendileri gibi bilmeyen bu yaratığa karşı bir önlem alıyordu. Zira o iki dallama her an olaylara tekrar müdahale edebilirlerdi ve açıkca kendilerinden kat be kat üstün bu iblisin onlara saldırıya geçmesi durumunda hazırlıksız yakalanabilirlerdi. O sebeple tetikte olmak amacıyla denemeye devam edecekti.
Image
Karakter - Künye
Image
İsim: Dina
Boy: 165
Kilo: 48
Sınıflar: Toplayıcı - Saldırgan - Elementalist
Mevcut GP/AGP/İGP: -
Mevcut Para: 9.550
İtibar: 6

Güç: 1
Dayanıklılık: 2

Aludir Statları
Görü: 4
Hakimiyet: 6
Mevcudiyet: 2

Ekipmanlar/Eşyalar
-
İblis - Künye
Image
İsim: Vybukh
Boy: 2.25
Kilo: 217
Tür: Yaratık

Varlık: 5
Güç: 6
Çeviklik: 6
Duren: 4

Yetenekler
Element Yaratıcısı

Teknikler

Azgın Canavar - C Rank
Misket Bombası - C Rank
Kuyruk Kırbacı - B Rank

Ekipmanlar/Eşyalar
Bel Çantası
3 adet Cam Fanus
2 adet Yağ Matarası
40 adet Demir Bilye
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

07 Jun 2024, 16:35

Seraph&Theo&Dina; Seraph’ın ağzından dökülen sözlere pek de inanmış gibi bakmayan iblis Ichigo, hafif dudak bükerek ne yapacağını kestirmeye çalışır bir hale bürünüyor. Bu sırada lafa Theo’nun girmesiyle bakışlarını ona doğru çevirdiğinde, onun sözleriyle bu dudak bükmesi daha belirgin hale geliyor. En sonunda ise derin bir nefes verip kılıcını sırtına yerleştiren iblis Ichigo “Tamam!” diyor. Elini sırtından alıp beline koymasının ardından ise “Ne ayaksınız hiç anlamadım. Ancak sizi yok ederek bir şey elde edemeyecek gibiyim. Hem bunun için bir sebebim de yok gibi…” diyor. Bu sözlerinin ardından her birinize bakış atmasından sonra “Buraya ne şekilde geldim hiçbir fikrim yok. Fakat buradan çıkmak zorundayım. Anlattıklarınıza bakılırsa, burada benden daha uzun süredir bulunuyorsunuz. Şimdi beni şu bahsettiğiniz Arrancarların yanına götürün beni!” diyor. İblis Ichigo bu sözleriyle birlikte bakışlarını keskinleştirirken, üzerinizdeki şüphelerinin henüz sonlanmadığını belli etse bile, Arrancaların sizden daha çok ilgisini çektiğini anlayabiliyorsunuz.

Dina; Vybukh’a zihninden sözlerini iletmenin ardından Vybukh hafifçe başının üstünden kafasını sana çeviriyor ve ardından yavaşça kuyruğunu sallamaya başlarken, aynı zihin kanalında konuşmaya başlıyor. Vybukh’un hırıltılı sesi öfkesini açıkça belli ederken “Köpek gibi sana itaat mı edeceğim sanıyorsun!?” diyor açıkça dalga geçen bir ses tonuyla. Hemen ardından ise “Sana bir şey söyleyeyim mi Dina? Senin emirlerine uymanın bana kazandırdığı hiçbir şey olamaz! Sen, benim için sadece vakti geldiğinde yenilecek bir yemekten ibaretsin! Şöyle de düşünebilirsin… Seni marine ediyorum! Marine ediyorum ki daha lezzetli bir hale gelesin!” diyor. Bu sözlerinden sonra ise başını tekrar iblis Ichigo’ya doğru çeviren Vybukh “O güne kadar sabretmeyi öğren benim tek lokmalık yemeğim!” diyor tüm varlığına duymadığını saygısını alaycılığı ile harmanlayarak.

Esther&Gadiel; Esther’in vermiş olduğu emirle birlikte, Gadiel onu arkasından takip etmeye başlıyor. Birlikte geldiğiniz yola doğru ilerlemeye başlarken, odaya girmiş olduğunuz kapının flulaşarak yok olduğunu görüyor ve ardından odadan çıkıyorsun. Bilindik koridorda yaptığınız ilerleme sırasında sonunda sağınızda ve solunuzda iki karanlık yolun olduğunu görüyorsunuz.

Esther; İlerlemeniz esnasında söylediğin sözlerle birlikte, önünde siyah bir ekran beliriyor ve ekranda yeşil yazılar akmaya başlıyor.

Code: Select all

Veri Yüklemesi Başlatılıyor…

Veri Yüklemesi… %100

Yüklenen Veri… İblis Esther’e uygulanan kurallar…

Mevcut Kurallar sunuluyor...

…

Herhangi bir kural bulunamadı…

…

Veri Sonu…

…

Veri Yüklemesi… %0

…

Sistem Hatası…

Tespit edilen sistem hatası… İblis Esther’in bilgileri…

İblis Esther’in bilgilerinde kaynağı belirlenemeyen bir hata tespit edildi…

Tespit edilen hata ayıklanıyor…

...

Hata Ayıklama… %100

…

Hata Ayıklama Başarısız…

…

Veri Sonu…
Off Topic
Zenahpuryu ve Diniel üçüncü pasiflik uyarısını almıştır.
Bu hesaba atılan özel mesajlar kontrol edilmemektedir.
Theo

10 Jun 2024, 21:04

İnanılmaz bir şekilde iblisi evcilleştirmeyi başardık. Bize pek inanmışa benzemese bile söylediklerimi dinledikten sonra kılıcını kınına koyarak bizimle konuşmaya başladı. Anladığım kadarıyla biraz yufka yürekli birisi. Ona saldırmış olmamıza rağmen basit birkaç bahane uydurduk diye yaptıklarımı görmezden geldi. Tabi ona karşı tehdit oluşturamadığım için de bu kadar rahat davranıyor olabilir. İki türlüde şimdilik kazanan taraftayız. Sadece bahsettiği Arrancarlar hakkında hiçbir şey bilmemiz ilerde başımızı birazcık ağrıtabilir.

Elimle geldiğimiz yönü gösterdikten sonra "Bu taraftan geldik." dedikten sonra bir sonraki odanın olduğu yönü göstererek "Normalde sizi yendikten sonra bu tarafa gitmemiz lazımdı. Ancak şimdi burada kapalı kaldık. Civciv ve babaannesinin de durumu çok iyi değil. Bu yüzden bence odayı kaba kuvvet ile açmayı deneyebiliriz." diyeceğim. Kurallarda iblisi yok etmemiz gerektiği söylendi. Eğer iblis onların koyduğu kurallara karşı gelirse ne olacak merak ediyorum. Belki de sorunumuzu sistem aracılığı ile ortadan kaldırabiliriz.
Image
Karakter
KÜNYE
İsim: Theo
Boy: 1.80
Kilo: 80
Sınıflar: Elemantalist – Defansif- Toplayıcı
Mevcut GP/AGP/İGP: 0/5/90
Mevcut Para: 7000

Dayanıklılık: 4
Zeka: 8

Aludir Statları
Görü: 3
Mevcudiyet: 6

İblis
Image
KÜNYE
İsim: Ghozza
Boy: 1.20
Tür: Ruhani

Varlık: 3
Güç: 2
Dayanıklılık: 3
Duren: 7

YETENEKLER
Dehşetin Gülüşü

TEKNİKLER

Image
Gadiel
Aclanian Aludir
Aclanian Aludir

10 Jun 2024, 23:27

Gadiel, ilerleyişini sürdürdü. Bir süredir yaptığı tek şey buydu. Onun için zaman kavramı neredeyse yok olmuş, sadece ileriye gitmek vardı. Birlikte geldikleri yola doğru ilerleyişleri, arkalarında bıraktıkları odaya giriş kapılarının flulaşarak yok olmasına neden olmuştu. Kapının varlığının sona ermesi, Gadiel ve Esther için hiçbir anlam ifade etmiyordu. Onların zihninde tek bir şey vardı: yolculuklarına devam etmek.

İkili, odayı terk ettikten sonra gözlerine aşina gelen koridorda ilerlemeye devam etti. Koridorun tanıdık hissi, onların adımlarını hızlandırmasa da, bir tür rahatlık sağlıyordu. Koridorun sessizliği, zamanla daha da derinleşmişti. Bu derin sessizliği sadece zeminle buluşan adımlarının yankılanan sesi bozuyordu. Her bir adım, bu boşluğun içinde bir yankı gibi çınlıyor, her yankı onların yalnızlığını daha da belirgin hale getiriyordu. Bir süre sonra, kulakları bu monoton sese alışmaya başlamış, zihinleri bu ritmik yankının içinde kaybolmuştu.

Koridorun sonunda, onları iki ayrı yol bekliyordu. İki yol da karanlığa gömülmüş, nereye gittiklerine dair hiçbir ipucu vermiyordu. Bu belirsizlik, her iki yolun da gizemini daha da artırıyordu. Bir seçim yapmaları gerekiyordu. Gadiel, bir süredir yaptığı gibi, bu kritik kararı vermek yerine Esther'in bir tercih yapmasını beklemeyi daha mantıklı buldu.
Image
KARAKTER
KÜNYE
İsim: Gadiel (Gad’iil)
Boy: 1.72
Kilo: 70
Sınıflar: Sezici - Dengeli - Elementalist
Mevcut GP/AGP/İGP: AGP 10 / İGP 5
Mevcut Para: 3.000 Aclania Pulası

Güç: 7
Dayanıklılık: 7
Çeviklik: 7
İrade: 16

Aludir Statları
Görü: 10
Hakimiyet: 8
Mevcudiyet: 4

İBLİS
KÜNYE
İsim: Nuemsa (Hırçın Çocuk)
Boy: 172
Kilo: 26
Yatkın Olduğu Teknik Sınıfı: İllüzyon
Yatkın Olduğu Element: Işık – Doğa (Elemental)

Varlık: 7
Arun: 13
Duren: 13

YETENEKLER
Çaresiz Haykırış

TEKNİKLER
Kutsal Boynuz (A seviye)
Kör edici Işık (C seviye)
Peri Dokunuşu (D seviye)
Öfkeli Peri (C seviye)
Doğanın Yargısı (A-rank / Karakteristik teknik)

Seraph

11 Jun 2024, 16:27

Evcil bir iblis, mükemmel! Kendi iblisim bile hayatı boyunca bu kadar uyumlu ve çözüm odaklı biri olmamıştı muhtemelen. Neredeyse kıskanacaktım! Tavşan'ın gösterdiği yere baktım, geçit gerçekten de kapalıydı. Eğer civciv yeniden sabote etmeye çalışmazsa belki de Ichigo bizi geldiğimiz yerden bile çıkarabilirdi.

"Evet.. bahsettiği yerden geldik. Fakat kapı kapalı. Lütfen bir şeyler yapın Ichigo Bey! Arkadaşımızın babannesinin hayatı size bağlı. Belki.. ne bileyim, duvarı kırmayı falan deneseniz?"

Yanımdan geçip gittiğinde, arkasını döndüğünde, kafamı yukarı çevirecek ve gökyüzündeki iki dostumuza iki elim ile kapıyı işaret ederek "DAHA NAAPIYIM" anlamında bir işaret yapacaktım.

KÜNYE
İsim: Seraph
Boy: 165
Kilo: 48
Sınıflar: Toplayıcı / Saldırgan / Elementalist
İtibar: 5
Mevcut GP/AGP/İGP: 15/0/15
Mevcut Para: 1.000

Güç: 1
Dayanıklılık: 2
Çeviklik: 2
İrade: 4
Zeka: 1

Aludir Statları
Görü: 1
Mevcudiyet: -
KÜNYE
İsim: Vagrut
Boy: 175
Kilo: 75
Tür: Hortlak
Yatkın Olduğu Teknik Sınıfı: Normal
Yatkın Olduğu Element: Karanlık / Toprak (Elemental)

Varlık: 4
Güç: 8
Dayanıklılık: 6
Arun: 2
Duren: 2

YETENEKLER

Saf Öfke

TEKNİKLER

-
Esther
Aclanian Aludir
Aclanian Aludir

12 Jun 2024, 04:39

Esther yol ayrımına geldiklerinde biraz bekleyerek düşünmeye başladı. İçinden bir ses sağ taraftan gitmenin daha doğru olacağını söylüyordu fakat Esther bu seferliğine içgüdülerine güvenmek istemiyordu. Bu sebepten ötürü hiç düşünmeden sola doğru hareket etmeye başladı. Köşeyi döndükten sonra durarak kafasını arkasına çevirdi ve hemen birkaç adım arkasında olan iblise baktı. Hala kendisini takip ediyor gibi gözüküyordu.

Genç kız kendi kurallarını görebildiğini fark ettikten sonra aklına riskli bir plan geldi. İkili oyunun kurallarıyla fazla oynamaması gerektiğini söylemişlerdi fakat Esther'in onları dinlemeye niyeti yoktu açıkçası. Bu sebepten ötürü bir şeyi denemeye karar vererek ağzını açtı. "Sistem, oyunun kurallarını göster."
Image

KÜNYE
İsim: Esther
Boy: 178
Kilo: 54
Sınıflar: Etkileyici - Defansif - Elementalist
Mevcut GP/AGP/İGP: 0/40/0
Mevcut Para: 8000

Güç: 10
Dayanıklılık: 10
Çeviklik: 9
İrade: 20
Zeka: 10

ALUDİR STATLARI
Görü: 5
Hakimiyet: 10
Mevcudiyet: 13

---------------------------------------------------

Image

KÜNYE
İsim: Dia (Masum kişi/kişiler anlamına gelmektedir)
Boy: 1.02

Varlık: 8
Güç: 5
Dayanıklılık: 6
Çeviklik: 6
Arun: 9
Duren: 6
İrade: 10

YETENEKLER
Tatlı Tebessüm

TEKNİKLER
Peri Dokunuşu (5. Düzey)
Peri Salınımı
Rüzgarlı Gün (5. Düzey)
Mutlak Olan (Karakteristik Teknik) (2. Düzey)
Peri Kabusu

İblisin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
-
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

16 Jun 2024, 08:58

Esther&Gadiel; Koridoru soluna doğru ilerlemeye karar vermenizle birlikte, pek de aceleci olmayan adımlarla karanlığı aralıyorsun.

Esther; Adımlarını atmayı sürdürdüğün sırada önünde siyah ekranın belirmesiyle birlikte yeşil yazıların akmaya başlamasını bekliyorsun.

Code: Select all

Veri Yüklemesi… %100

Yüklenen Veri… Oyun kuralları…

Oyun Kurallar sunuluyor...

…

Sistem Hatası…

…

Tespit edilen sistem hatası… Oyun Kuralları…

Oyun Kurallarının sunumunda yetki aşımı tespit edildi…

Yetki aşımına ilişkin hata ayıklanıyor…

...

Hata Ayıklama… %0

…

Hata Ayıklama Durduruldu…

…

Sistem kapatılıyor…
Birden önünde çıkan yazıyla birlikte, gözlerin büyüyor ve etrafındaki dünyanın titreşmeye başladığını görüyorsun.

Seraph&Theo&Diniel; İblis Ichigo ağzından çıkan sözleri dikkatli bir şekilde dinliyor ve daha sonrasında derin bir nefes çekip adımlamaya başlıyor. Ancak tam bu esnada, bir anda iblis Ichigo dahil olmak üzere, etrafınıdaki duvarlarının titreşmeye başladığını fark ediyorsun.

Genel; Her biriniz, içinde bulunduğunuz ortadamdaki her bir cismin titreştiğini, ışıkların bir yanıp bir söndüğünü görüyorsun. Bir şeylerin ters gittiği konusundaki düşünceleriniz giderek hız kazanırken, bir anda ilk önce karşınızda bulunan iblisler flulaşarak yok oluyor ve ardından da sizi çevreleyen duvarlar aynı şekilde yok oluyor! Bir anda, zifiri bir karanlığın içinde ve bir adım ötenizi bile görmenizin imkansız olduğu bir ortamda buluyorsunuz kendinizi. Nefes alışverişleriniz ile kalbinizin atışı dışında kulağınıza gelen bir ses yokken, tanıdık cızırtıları duymanızla tüm odağınızı buraya veriyorsunuz.

"Bu gerçekten inanılmazdı! İşin buraya varacağını düşünmemiştim!"

"Gerçekten bu beklenmedikti. İçinizden biri, tüm sistemi alt üst etmek için elinden geleni yaptı ve neredeyse başarıyordu!"

"Neyse ki bunun olmasına izin vermedik! Ancak bu haliyle devam etmemiz de hepimiz açısından sıkıntı yaratacak!"

"Kesinlikle! En azından arzu ettiğimiz sonuçların bir kısmına ulaşmış durumdayız. Hatta bunlardan fazlasını bile elde ettik!"

"Aslında işin sonunda sizlerle bizzat tanışmak isterdim, lakin kudretiniz tahminlerimizin ötesine geçiyor! Bu yüzden daha iyi hazırlanmamız gerekiyor... Bu yüzden dostlarım, şimdilik görüşmek üzere diyorum!"

"Görüşmek üzere dostlarım!"

"Bir dahaki sefere, birlikte çok daha eğleneceğiz!"

Seslerin sonlanmasıyla birlikte, birden üzerinize büyük bir ağırlık çöküyor ve en son bedeninizin bir anda yere yığıldığını fark ediyorsunuz. Sonra ise, tamamen hiçlik...
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

16 Jun 2024, 08:59

Off Topic
Etkinlik sonlanmıştır. Oyuncuların kazandığı ödüller ileriki günlerde açılaklanacaktır.
Locked

Return to “Geçmiş Etkinlikler”