Uyanın Sizi Beş Para Etmez Çöp Parçaları!

Gadiel
Aclanian Aludir
Aclanian Aludir

13 May 2024, 14:40

“Gadiel.”

Ekranın üzerinde ismine tıklamadan hemen önce gözlerini kapattı Genç Aludir. Çok kısa süren hayatı, gözlerinin önünden hızla geçip gitti. Anlından yüzlerine doğru düşen dağınık uzun saçları hafiften yağlanmıştı. Bakımsız ve bitkin gözüküyordu dışarıdan; ama o düğmeye basarken gururlu bir aslan gibi gergindi vücudu. Çok üzerine düşünmedi. İsmine tıkladığından emin olmak için açtığı gözlerini, ismini seçtikten sonra tekrardan kapattı.

Ruhu içinden çekilirken, bunun ölüm olduğunu düşündü. İstemsizce çattığı kaşları ile kendini bunu hazırlamaya çalıştı; ama sonrasında hissettikleri ona ölümmüş gibi gelmedi. Açlık… tüm hislerini bastıran yegane his olarak ruhunu ve bedenini ele geçirdi. Gözleri tekrardan istemsizce açıldığında önündeki ekrana zar zor bakabildi. Tüm ruhu sonsuz bir açlıkla sınanıyordu. Kendine hakim olamıyordu. Ekranda görebildiği tek şey artık bir iblis olduğuna dair güncelleme yazılarıydı… Açlığının sebebini anlamıştı.

Ekranda beliren yazıları okumaya çalışıyordu. Ama odağını tek bir yerde tutmak, bu açlığı bastırmak o kadar zordu ki, bunu yaparken dişlerini çok fazla sıkıyordu.

Gadiel, peri… İlüzyon… Işık… Doğa… Razguk ve sayılar.

Anlam veremiyordu.

Ekran tekrardan gittiğinde göz bebekleri ondan bağımsız bir şekilde avına kitlenen bir yırtıcının bakışları misali Esther’e odaklandı. Bakışları o kadınla buluştuğunda açlığının olağan dışı artışı işleri onun için çok daha zorlaştırdı.
Esthere atılmamak ve onu parçalamamak için tüm varlığı ile bedenini sıkıyordu.

Sonra ekranda bir kez daha yazılar belirdi.

Kurallar yazıyordu.

Gadiel’in yapmak zorunda olduğu şeyler. Bunların hiçbirini yapmak istemiyordu. Herhangi birini öldürmek, hele ki onlarla bir davası yoksa… Ama kendini tutamıyordu. Gözleri son kurala kaydı. İblis Gadiel ölürse, oyuncu Gadiel’de ölürdü.

İblis Gadiel… Şimşek beyninde son derece sert bir şekilde çaktı. “Nueamsa!” diye haykırdı. Şu an olduğu kişinin Nueamsa olduğuna emindi. Tıpkı o benliği dışında olduğu gibi, bir kez daha Nueamsa ile bir olmuştu.

Kendisi ölebilirdi; ama Nueamsa… Onun ölmesine müsaade edemezdi.

Bu düşünce insanlık namına olan ve onu Esthere saldırıp parçalamasına mani olan son kırıntıyı da yok etti. Bilinci tıpkı Cysa olan dövüşünde olduğu gibi, insanlık ve vicdan namına her şeyden uzaklaştı. Sadece öldürmek ve parçalamak vardı kafasında.

Son anlarında, çaresizce fısıldadı İnsan Gadiel Esthere…

“L-L-LÜ-LÜTFEN KAÇ!” Hırıltılı bir tonda çıkan sesi, yırtıcı bir hayvanın kükremesini andıran bir bağırış ile devam etti.

Gözlerindeki ışık, tamamen karanlığa büründüğünde.

Ortamda yankılanan tek ses, tok, acımasız ve oldukça öfkeli bir varlığa ait olduğu oldukça belli olan bir adama ait öfke dolu çığlıklardı.

“ÖFKELİ PERİ”

İblis Gadiel, Estheri ve karşısındaki kadını paramparça hareket etmek için çoktan harekete geçmişti. Öfkeli peri ile gücüne güç katacak ve hışımla rakibine doğru atılacaktı. Akabinde ‘Peri’nin dokunuşu’ ile Esther’in göğsüne bitirici hamlesini yapmayı planlıyordu.
Image
KARAKTER
KÜNYE
İsim: Gadiel (Gad’iil)
Boy: 1.72
Kilo: 70
Sınıflar: Sezici - Dengeli - Elementalist
İtibar: 7
Mevcut GP/AGP/İGP: AGP 10 / İGP 5
Mevcut Para: 3.000 Aclania Pulası

Güç: 7
Dayanıklılık: 7
Çeviklik: 7
İrade: 16
Zeka: 7

Aludir Statları
Görü: 10
Hakimiyet: 8
Mevcudiyet: 4

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
İBLİS
KÜNYE
İsim: Nuemsa (Hırçın Çocuk)
Boy: 172
Kilo: 26
Tür: Peri
Yatkın Olduğu Teknik Sınıfı: İllüzyon
Yatkın Olduğu Element: Işık – Doğa (Elemental)
Seviye: Razguk

Varlık: 7
Güç: 4
Dayanıklılık: 8
Çeviklik: 4
Arun: 13
Duren: 13
İrade: 5

YETENEKLER
Çaresiz Haykırış

TEKNİKLER
Kutsal Boynuz (A seviye)
Kör edici Işık (C seviye)
Peri Dokunuşu (D seviye)
Öfkeli Peri (C seviye)
Doğanın Yargısı (A-rank / Karakteristik teknik)

İBLİSİN ÜZERİNDE TAŞIDIĞI EKİPMANLAR/EŞYALAR
Dina

16 May 2024, 02:16

İki iblisin giriştiği cahilce yarışın ardından, sözlerini hiçe sayan bir Vybukh, şamarı yiyip oturmuştu. Hep aynı senaryo yaşanıyordu. Ne kadar güçlenirse güçlensin, becerilerini sayısal olarak dahi görüp arttırırsa arttırsın, o boktan kişiliği yüzünden hep aynı naneyi yiyordu. Artık bu durumdan sıkılmıştı Dina. Bir benzer durumu diğer kız da yaşıyordu. Onun iblisi de pek farksız değildi. Bu sırada gözlüklü çocuğun hiç bir şey yapmayışı odağını ona kaydırmasını sağladı. Acaba burayı pek önemsemiyor muydu? Ya da dahiyane başka bir planı mı vardı... Olsa iyi olurdu zira Dina'nın böyle bir planı yoktu.

Kızın sitem dolu sözlerini dinledikten sonra yüzündeki anlamsız bakışı sildi ve rakibe kilitlendi. Ona ne yaparlarsa yapsınlar sanki bir şeyleri feda etmeden başarı elde etme şansları yok gibiydi. Bilakis, ona doğrudan saldırarak yenme şansları da oldukça düşüktü. Tüm riskleri alsalar dahi bir şeyleri başarabilme ihtimalleri yok gibiydi. Lakin Dina biliyordu. Farklı olarak neyi yapabileceğini, neyi nasıl yaparsa başaracağını daha önce deneyimlemişti. Bu bir rüya olabilirdi, ya da bilincinin dışında başka bir bilincin içinde yüzüyor olabilirdi. Bu sistemde gerçekte olan her şey mümkündü. Belki o iki ses tarafından kontrol ediliyordu lakin... Gerçeklikten bağı kopmamıştı. Yani iblisini denediği gibi, kendisini de deneyebilirdi. Farklı bir iletişim yöntemi seçmek de buna dahildi.

"Vybukh. Elinden geleni yaptın biliyorum. Teşekkür ederim. İkinizden de oldukça güçlü gibi duruyor. Ama onu alt edebiliriz. Birlikte yaptığımız şu şeyi hatırlıyor musun? O iblis kızı öldürdüğümde, bunu tek başıma yapmadığımı biliyorum. Seninle birlikte yapmıştık. Ne kadar güçlü olduğunu biliyorum. Bunu tekrar yapmayı deneyelim. Bu sefer beni tüketmeye değil, güçlendirmeye çalış. Buradan birlikte kurtulalım."

İleri doğru bir adım atarken önce gözlüklü çocuğa, sonra da geveze kıza baktı. Onların ne düşündüğünü ve ne deneyeceğini halen bilmiyordu. Sadece harekete geçeceğini belirtmek için tek bir cümle kurdu.

"Bir şey deneyeceğim."

Ardından isminin Ichigo olduğunu öğrendiği iblise doğru koca bir adım daha aldı. Nefes aldı. Ardından göğsünü titreten bir diğer derin nefesi daha sönümledi. Titreyen kollarının zangırdaması bir anlığına durdu. Yanaklarının kızardığını, alnının terlediğini hissediyordu. O ışıldamayı hissetmeyi deneyecekti. Burada, bu diyarda bu mümkün müydü, emin değildi. Yine de denemeye değerdi. Bedenini sarsılmaz bir kaya edasıyla sarstı. Ardından Vybukh ile bir olmaya, onu tamamen hissetmeye çalıştı.

"Onu yok edelim, Vybukh."
Image
Karakter - Künye
Image
İsim: Dina
Boy: 165
Kilo: 48
Sınıflar: Toplayıcı - Saldırgan - Elementalist
Mevcut GP/AGP/İGP: -
Mevcut Para: 9.550
İtibar: 6

Güç: 1
Dayanıklılık: 2
Çeviklik: 3
İrade: 6
Zeka: 7

Aludir Statları
Görü: 4
Hakimiyet: 6
Mevcudiyet: 2

Ekipmanlar/Eşyalar
-
İblis - Künye
Image
İsim: Vybukh
Boy: 2.25
Kilo: 217
Tür: Yaratık

Varlık: 5
Güç: 6
Dayanıklılık: 8
Çeviklik: 6
Arun: 7
Duren: 4

Yetenekler
Element Yaratıcısı

Teknikler

Azgın Canavar - C Rank
Misket Bombası - C Rank
Kuyruk Kırbacı - B Rank

Ekipmanlar/Eşyalar
Bel Çantası
3 adet Cam Fanus
2 adet Yağ Matarası
40 adet Demir Bilye
Zenahpuryu
Aclanian Aludir
Aclanian Aludir

20 May 2024, 07:14

Yaptığım plan, büyük bir başarısızlıkla sonuçlandı. Planımın kötü bir plan olduğunu buz adamdan dikkatimi çektiğim anda kolunun bacağıma isabet etmesiyle anladım. Tahmin ettiğimden çok daha güçlü bir darbe aldım, hatta muhtemelen kaval kemiğimde çatlak falan oluştu. Savaşmaya devam etmeye kalkarsam bu çatlak kırığa doğru dönüşecek, daha kötü bir duruma düşeceğim. Kendim, düşündüğüm kadar sağlam olmadığımı anladım. Hareketlerime daha fazla dikkat etmem gerektiğini öğrenmiş oldum böylelikle. En azından, hatalarımdan hala ders çıkarabilecek kadar zekam var. Yine de aldığım darbeye rağmen bir şekilde kendimi toparladım ve zift adama doğru ilerledim, bu sırada minik dostuma yapması gerekenleri anlattım. Ancak bu planım da pek işe yaramadı, zira zift adama doğru yapışmaya ve minik dostumla aynı duruma düşmeye başladım. Sözde onu boyun kilidine alacak ve Shy'ı kurtaracaktım, ancak bu imkansız bir hale dönüştü. İşin kötüsü, minik dostum da kurtulamadı. O da benimle birlikte zift adamdan kurtulmaya uğraşırken, bir yandan kıkırdamadan duramadım. İkimizin de aynı duruma düşmesi bir yandan komik gelmişti.

Bu başarısızlığın ardından, kulağıma gelen cızırtılar tekrardan konuşmaya başladı. Bir tanesi ufacık bir iblisi bile alt edemediğimi söylerken, diğeri sözde erkek olduğumu söylüyordu. Yalancı! Yalancı! Ben gerçek bir erkeğim. İlk konuşan adam bana güç verebileceğini, ne istediğimi soruyordu. Ne lazımsa söylememi istiyordu, ancak bu üç seçenekten birini mi seçmeliydim yoksa gerçekten ne lazımsa onu mu söylemeliydim emin değildim. Ancak en son ne lazımsa söylemem gerektiğini söylediğinde, aklıma tek bir şey geldi. Shy'ı olabildiğince güçlendirmek. Sonuçta, güç, dayanıklılık ve çeviklik diye saymış olmasına rağmen, ne lazımsa onu söylememi istemişti. Ben de bunu kullanmak istiyordum.

"Shy'ın sınırları aşmasını ve bir süreliğine en güçlü halinde olmasını istiyorum! En güçlü halinde!"

Umarım bu teklifimi kabul ederler. En azından, bir süre en güçlü halinde olabilirse ikimizi de kurtarabilir, sonuçta iblislere bir hasar verebileceğim konusunda büyük şüphelerim var. Ancak minik dostumun onlara zarar verebileceğinden eminim ve sınırları aşmasını izlemek, çok zevkli olacak.
Image

KÜNYE
İsim: Zenahpuryu
Boy: 1.98
Kilo: 98
Sınıflar: Toplayıcı - Saldırgan - Savaşçı
Mevcut GP/AGP/İGP: 0 GP / 0 AGP / 5 İGP
Mevcut Para: 13250
İtibar: 8

Güç: 10
Dayanıklılık: 10
Çeviklik: 10
İrade: 15
Zeka: 8

Aludir Statları
Görü: 11
Hakimiyet: 6
Mevcudiyet: 7

Şarap Matarası (1 Litre Bal Şarabı)
KÜNYE
İsim: Shyrlonay
Boy: 1.10
Kilo: 90
Tür: Ejderha

Varlık: 13
Güç: 6
Dayanıklılık: 6
Çeviklik: 5
Arun: 8
Duren: 2
İrade: 9

YETENEKLER

Korkulu Bakış

TEKNİKLER

Metal Ejderinin Öfkesi (5. Düzey)
Metal Ejderinin Onuru (1. Düzey)
Keskin Metal
Metal Hükümdarının Silüeti
Hükümdar (0. Düzey)

Theo

20 May 2024, 20:52

Mavi Ördek seslere laf attığı için bazı ilginç şeyler öğrendim. Adamlar resmen işi gücü bırakıp yaptığımız her türlü hareketi izliyorlar ve kendilerine laf atılmasına göz yumsalar da çok hoşlarına gittiklerini sanmıyorum. Ayrıca istedikleri gibi bize bir şeyler verip tam tersi şekilde alabiliyorlar. Resmen onların oyuncakları olmuş durumdayız. En iyisi oyun bitene kadar onlarla asgari seviyede diyaloğa girmek olduğunu düşünüyorum. Eğer onlarda bir şey istemem gerekirse Ördeği gaza vererek onun konuşmasını sağlayabilirim. Gözlemlediğim kadarıyla ben gaza vermesem bile kendisi patlamaya hazır bir bomba gibi ortalıkla dolaşıyor.

Civciv ve Ördek bu sefer iblislerine daha spesifik talimatlar vermelerine rağmen iblisler yine kendi bildiklerini okuyarak işbirliği yapmaya çok yanaşmadılar. İki seferde de aynı sorunla karşı karşıya geldiğimiz için daha önce denk geldiğim iblislerin aksine ikilinin pek zeki olduklarını düşünmemeye başladım. Temel komutlar da sorunları olmasa da işler detaya girdiği zaman kafaları karışıyor veya içgüdülerini dizginleyemiyorlar. İki türlüde verilen emirleri yerine getirme konusunda büyük sorunları var. Karşılarındaki iblis ise kendisine yapılan saldırılardan hiçbir efor sarf etmeden kurtularak bize kötü kötü bakmaya başladı.

Ördeğin konuşması bittikten sonra "Benim geldiğim yerde biz insanları kucaklayarak selamlaşırız. Beyefendinin yanına gitmem tamamen ondan kaynaklı ama iblisler yüzünden ortalık biraz karıştı. Yoksa kim yumruk atmaya çalışmış. Benim bir kere gözlüğüm var. Gözlüklü biri kavga eder mi hiç?" diyeceğim. Ardından olabildiğince Civciv ile arama mesafe koyarak Civcivin neler deneyeceğini izleyeceğim.
Image
Karakter
KÜNYE
İsim: Theo
Boy: 1.80
Kilo: 80
Sınıflar: Elemantalist – Defansif- Toplayıcı
Mevcut GP/AGP/İGP: 0/5/90
Mevcut Para: 7000

Güç: 4
Dayanıklılık: 4
Çeviklik: 4
Zeka: 8

Aludir Statları
Görü: 3
Hakimiyet: 3
Mevcudiyet: 6

İblis
Image
KÜNYE
İsim: Ghozza
Boy: 1.20
Kilo: 20
Tür: Ruhani

Varlık: 3
Güç: 2
Dayanıklılık: 3
Arun: 7
Duren: 7

YETENEKLER
Dehşetin Gülüşü

TEKNİKLER

Image
Esther
Aclanian Aludir
Aclanian Aludir

21 May 2024, 07:13

Esther, karşısındaki adamın gözlerinin önünde iblise dönüşmesiyle birlikte anlık bir şok geçirdi. Sadece birkaç saliseliğine dahi olsa duygusuz suratındaki iki çift göz faltaşı gibi açıldı. Düşünmek için fazla vakti bulunmuyordu fakat düşünmeye ihtiyacı da yoktu. Sıradan bir insanın kudretiyle iblis katledemeyeceğinin farkındaydı. Karşısındaki aptalın ne yapmış olduğunu da anlamıştı zira, isimlerin arasından kendisininkini seçmişti. Sadece kendisini değil, aynı zamanda Esther'i de tehlikeye atmıştı. Elbette Esther karşısındaki iblisi kendisine bir tehdit olarak görmüyordu fakat kendi adını da söyleyebileceğini düşündü ve bir aptal gibi karşısındaki adama ismini söylediği an gözlerinin önüne geldi. Her ne kadar ona iyi niyetle yaklaşmış olsa da bunun bir hata olduğunu anlamıştı ve açıkçası ucuz yırttığını düşünüyordu.

Genç kız, karşısındaki adamın dönüşmeye başlamasıyla birlikte odaklanmaya başladı. Hızlı davrandığından ötürü hala vaktinin olduğunu düşünüyordu. Tekrardan içerisindeki iblisin kudretini uyandırması gerekiyordu, zira bunu yapmadığı takdirde uzun bir ömrünün olmadığının farkındaydı. Bu sebepten ötürü tekrardan zihninin en derin noktalarına ulaştı. Gyugnal ile karşılaştığı vakitteki gibi ilk olarak bedeninden kurtuldu. İlk seferkine kıyasla daha hızlı bir şekilde bunu yapmayı başarabilmişti fakat benliğini unutma ve varlığını unutma kısımlarında da aynı hıza sahip olabilecek miydi? Esther bu konuda oldukça kararlıydı. İlk sefer yaşadığı tereddütlerin hiçbiri kalbinde bulunmuyordu.

Kibirli kişiliği kendisini göstermeye başladığı anlarda bir anda kafasındaki bütün ses ortadan kayboldu. Tıpkı iblis diyarında olduğu gibi tekrardan bir insan olduğunu unutturuvermişti kendine. Silinen vücut parçaları teker teker gözlerinin önüne gelmeye başladı. Dipsiz karanlığın içerisine batmakta olan vücudunu izlemekle yetindi.

Benliğinden kurtulduktan sonra sıra en zor kısma gelmişti, varlığından kurtulmak. Her ne kadar daha önce tecrübe etmiş olsa da oldukça zorlu bir süreçti. Yine de zamana karşı yarışıyordu ve içinde zerre tereddüt bulunmuyordu. Henüz ölmesi için doğru vaktin gelmediğinin farkındaydı. Bu sebepten bütün odağını varlığını yok etmeye odakladı. İçindeki iblisle benlikleri bütünleşirken tekrardan damalarında akan o sonsuz kudreti hissetmeye başladı.

Esther gözlerini açtığı anda zihnine çeşitli bilgilerin akın ettiğini fark etti. Bu bilgilerin kaynağının her ne kadar iblisi olduğunu düşünse de bunu kanıtlayacak herhangi bir fikri yoktu. Üzerine doğru koşmakta olan iblise doğru elini doğrultarak ağzından şu kelimeler çıktı; "Peri Kabusu".
Image

KÜNYE
İsim: Esther
Boy: 178
Kilo: 54
Sınıflar: Etkileyici - Defansif - Elementalist
Mevcut GP/AGP/İGP: 0/40/0
Mevcut Para: 8000

Çeviklik: 9
İrade: 20
Zeka: 10

ALUDİR STATLARI
Görü: 5
Hakimiyet: 10
Mevcudiyet: 13

---------------------------------------------------

Image

KÜNYE
İsim: Dia (Masum kişi/kişiler anlamına gelmektedir)
Boy: 1.02

Varlık: 8
Güç: 5
Arun: 9
Duren: 6
İrade: 10

YETENEKLER
Tatlı Tebessüm

TEKNİKLER
Peri Dokunuşu (5. Düzey)
Peri Salınımı
Rüzgarlı Gün (5. Düzey)
Mutlak Olan (Karakteristik Teknik) (2. Düzey)
Peri Kabusu

İblisin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
-
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

27 May 2024, 12:46

Seraph&Theo&Dina; İblis Ichigo’nun size dik bakışları sürdüğü esnada, bu sefer doğrudan bir aksiyona girmek yerine konuşmanın gücünü kullanmayı seçiyorsunuz. En azından Seraph bu yöndeki ilk adımları atarak cümlelerini kurmaya başladığında, İblis Ichigo’nun yüzüne anlamsız bir ifade düşüyor. Sanki bir yandan söylediklerini anlamaya çalışıyor, ancak diğer yandan ise ne dendiği konusunda hiçbir fikri yokmuş gibi bir gözü büyük diğer küçük bir hal alıyor. Seraph’ın sözleri bittiği anda ise bu kez lafa Theo giriyor ve o da kendince cümlelerini ağzından döküyor. Bu sözler, İblis Ichigo’nun baskın aurasının dalgalanmasına neden olsa da, sonuçta en azından şimdilik size saldırmasını engellemiş gibi görünüyor. Yaratmış olduğunuz kafa karışıklığı içerisinde ise, Dina bir adım öne çıktığında, bu kez bakışlar onun üstüne dönüyor.

Dina, daha önce deneyimlediği bazı şeyleri bir kez daha yaşayabilmek umuduyla harekete geçmek istese bile, Vybukh’un ona ne kadar ayak uyduracağı konusunda pek de bilgi sahibi görünmüyor. Nitekim Vybukh bu anda, tüm odağını daha çok İblis Ichigo’ya vermiş gibi bir görüntü çiziyor. Bunun yanında, Vagrut da Vybukh ile aynı kaderi paylaşmış bir iblis olarak, hem üstünlüğünü ispat etmek hem de karşısındaki iblisi yok etmek ister gibi görünüyor. Bu haliyle, ekibiniz iki parçaya bölünmüş bir hal almış oluyor.

Mücadele yönünü seçmiş olan Dina, Vybukh ve Vagrut, bir sonraki saldırı için hareketlenmeye başladıklarında, iki iblis başına buyrukluğunu sürdürecek gibi görünüyor. Bununla birlikte Dina da kendinde o parıldama anını bir kez daha bulmayı ümit ediyor. Bunun için de olabildiğince Vybukh’u hissetmeye çalışıyor ve birkaç saniye içerisinde ruhundaki çalkalanmayı hissedebiliyor. Yayılan sıcaklık, Dina’nın doğru bir yolda ilerlediğine işaret etse bile, yaşanan parıldama henüz kendini göstermiyor. Bu nedenle de, başarı namına ortaya pek bir şey konulmamış gibi görünüyor. Fakat tam bu esnada, İblis Ichigo bakışlarını yan yana duran Dina, Vybukh ve Vagrut’ta kilitlemişken “Arrancar değil misiniz? O zaman ne için karşımda dikiliyorsunuz? Ayrıca şu yanınızdaki iki yaratık… Sıradan hollow olamayacak türden!” diyor. Tam bu esnada sanki bir anda tüm odağını kaybetmiş gibi Seraph ve Theo’ya dönen İblis Ichigo ağzını koca koca ayırarak bağırmaya başlarken “HEM KAVGA GÜRÜLTÜ YOK DİYORSUNUZ HEM BUNLAR SALDIRACAK GİBİ DURUYOR? BİRİNİZ NE OLUYOR AÇIKLASIN, KAFAMI DAHA FAZLA KARIŞTIRMAYIN! SİZ NESİNİZ? BURADA NE OLUYOR?” diye haykırıyor. İblis Ichigo’nun bu isyanı, aslında içinizden geçenlerden çok da farklı durmasa bile, yarattığınız karışıklıkla en azından şimdilik size saldırmasına engel olmuş görünüyorsunuz.

Gadiel&Esther; Parçalanmış zihninin içinde sıkışıp kalan Gadiel, ağzından zar zor dökülen birkaç kelimenin ardından, “Öfkeli Peri” tekniğini aktif hale getiriyor. Aktif hale gelen bu teknik sayesinde Gadiel, damarlarında gezinen kanın, veya bir iblis olarak her ne ise onun, çok daha hızlı ve sıcak bir şekilde akmaya başladığını hissediyor. Hafiften belirginleşen damarları ve gerilen kasları, attığı adımlardaki gücünün bile arttığını açıkça ortaya koyuyor. Buna karşın Esther ise, kendini bir kez daha geçmiş zamandaki haline büründürmeye çabalıyor. Ne var ki, üstesinden gelmesi gereken sürecin sandığından çok daha vakit alacak gibi durması, Esther’i bu anda savunmasız bir halde bırakıyor. Gadiel hemen hemen Esther’in yanına kadar gelmiş olduğu anda, Esther’in bedenini cılız bir parıldama kaplamaya başlamışsa bile, Esther tüm bunların yetersiz olduğunu rahatlıkla anlayabiliyor. Nitekim, var olan kudretinin hatırladığının çok daha altında olması, sanki tüm bu sürecin daha sancılı olmasına neden oluyor ve kaybedeceği daha fazla bir vakit olmaması nedeniyle, Esther her ihtimali göze alarak ağzından tekniği aktif hale getirecek kelimeleri döküyor.

Esther’in “Peri Kabusu” tekniğini aktif hale getirme çabası, beklediğinin aksine doğrudan bir sonuç yaratmıyor. Tekniğin zihninde canlandığı halinde karanlık bir boyutun oluşması gerekirken, tam anlamıyla gözleri böyle bir boyutu sezemiyor. Dış dünyaya dair görünüşte herhangi bir değişiklik bulunmasa bile, Esther sanki bir şeylerin değiştiğini hissedebiliyor. Bu değişimin en büyüğü ise, adeta varlığını bir iblis gibi hissetmesi oluyor. Gadiel ise, tüm bu olan bitenin farkında olmaktan çok uzak bir şekilde “Peri Dokunuşu” isimli tekniği aktif hale getirerek Esther’e yumruğunu indirmek için hareketlenmiş oluyor. Esther, kendisine inecek yumruğun her şeyi bitireceğinin; Gadiel ise indireceği bu yumrukla İblis Gadiel’in başlangıcı olacağının bilincinde oluyor. Fakat, Gadiel’in yumruğu Esther’e birkaç santim kala öylece havada duruyor ve her ikinizin de donmuşçasına kilitlenen bedenleri, sadece önlerinizde beliren siyah ekrana ve bu ekranda akan yazılara kilitleniyor.

Code: Select all

Sistem Hatası…

Tespit edilen sistem hatası… Oyuncu Esther’in Statüsü…

Oyuncu Esther’in statüsünde kaynağı belirlenemeyen bir hata tespit edildi…

Tespit edilen hata ayıklanıyor…

...

Hata Ayıklama… %100

…

Veri Yüklemesi Başlatılıyor…

Veri Yüklemesi… %100

Yüklenen Veri… Oyuncu Esther…

Oyuncu Esther’e ait veriler sunuluyor…

…

Oyuncu Esther, iblis dönüşümü gerçekleştirebilir.

…

Veri Yüklemesi… %100

Yüklenen Veri… İblis Esther’in Dönüşümünün Sonuçları…

İblis Esther’in Dönüşümünün Sonuçları sunuluyor...

...

İblis Esther, mevcut tüm kurallar üzerinde uyumlama yetkisine sahiptir.

...

Veri Sonu…
Önünüzde beliren ekranların yok olmasıyla birlikte, zaman kaldığı yerden işlemeye devam ediyor. Gadiel, adeta bir belirsizliğe düşmüşçesine yumruğunu istemsiz bir şekilde indiriyor. Ruhunda yaşadığı yangın, bu kez bir belirsizlik fırtınasıyla savrulmaya başlıyor.

Esther; İlk ekranın kaybolmasının ardından, bir anda önünde tekrar beliren ekrana ve kaymaya başlayan yazılarak odaklanıyorsun.

Veri Yüklemesi… %100

Yüklenen Veri… Mevcut Kurallar…

Mevcut Kurallar sunuluyor...

...

İblis Gadiel, karşısına çıkan tüm canlıları yok etmek zorundadır.
İblis Gadiel, hiçbir canlıdan kaçamaz.
İblis Gadiel, hiçbir savaştan kaçamaz.
İblis Gadiel, yok ettiği her bir düşman için stat kazanır.
İblis Gadiel, oyuncuları yok etmek için varlığını sürdürür.
İblis Gadiel, oyuncuları yok etmek zorundadır.
İblis Gadiel, kurallara aykırı hareket ederse ölür.
İblis Gadiel ölürse, oyuncu Gadiel ölür.

…

Uyumlanmasını arzu ettiğiniz kuralları seçip değiştirebilirsiniz.
Ekranda sabit kalan kuralların bulunduğu satıra baktığında, bu satırlara dokunabildiğini fark ediyorsun. Bununla birlikte, uyumlamak istediğin kuralı yazmak için bir alan olmaması nedeniyle, uyumlanması istediğin kuralın uyumlanmış halini dile getirmenin yeterli olacağını hissediyorsun.

Zenahpuryu; İsteğini dile getirmenin ardından, önünde beliren bir siyah ekran ve bu siyah ekran üzerinde akmaya başlayan yazılar görüyorsun.

Veri Güncellemesi Başlatılıyor…

Veri Güncellemesi… %100

Güncellenen Veri… İblis Shyrlonay…

İblis Shyrlonay’a ait veriler sunuluyor...

...

İsim: Shyrlonay
Boy: 1.10
Kilo: 90
Tür: Ejderha
Yatkın Olduğu Teknik Sınıfı: Elemental
Yatkın Olduğu Element: Metal - Işık
Seviye: Gurukin
Varlık:  (Hata!)
Güç:  (Hata!)
Dayanıklılık:  (Hata!)
Çeviklik:  (Hata!)
Arun:  (Hata!)
Duran: (Hata!)
İrade:  (Hata!)

Veri Sonu...
Önündeki ekrandaki bir süre daha belirgin bir halde durmasının ardından yok olurken, dileğinin gerçekleşmiş olduğunu anlayabiliyorsun. Bu haliyle Shyrlonay’a baktığında, fiziken bir değişikliği olmasa bile, sanki kudretinin yoğunluğu ile seni sindirmeye başlıyor.
Bu hesaba atılan özel mesajlar kontrol edilmemektedir.
Esther
Aclanian Aludir
Aclanian Aludir

29 May 2024, 19:18

Esther, dönüşümünü henüz tam olarak tamamlayamadan Gadiel'i yanıbaşında bulmuştu. Fiziksel olarak normalden daha güçsüz olduğunu iliklerine kadar hisseden Esther, karşısındaki iblisten yiyeceği tek bir darbenin sonu olacağına adı gibi emindi. Yine de pes etmek gibi bir niyeti yoktu, aklına doluşan bilgileri kullanması ve karşı bir önlem alması gerekiyordu. Bu sebepten ötürü elini karşısındaki adama doğrultarak tekniğini uygulamaya çalıştı lakin tam anlamıyla dönüşmeyi başaramadığından ötürü başarısız oldu. Gadiel'in havalanmış yumruğu suratına doğru hareket ederken önünde beliren bir yazıyla birlikte ikili de hareket etmeyi kesti. Genç kız, yazıyı okumaya başladığı anda ilk olarak gözleri fal taşı gibi açıldı, hemen sonrasında ise suratına kocaman bir gülümseme yerleşti. Lakin bu gülümsemeden resmen kötülük akıyordu.

Esther önünde beliren tabloyla karşılaştığı vakit düşünmeye başladı. Karşısındaki adamın üzerinde etkili olan kurallara müdahale edebiliyordu, bu da ona oldukça büyük bir güç katıyordu fakat kuralları düzgün bir şekilde belirlemezse kendisine zarar da verebilirdi. Acele etmesine gerek varmış gibi gözükmüyordu, bu yüzden düşünmeye devam etti.

Birkaç dakika boyunca eli çenesinde düşündükten sonra Esther konuşmaya başladı;

'İblis Gadiel, karşısına çıkan tüm canlıları yok etmek zorundadır.' kuralını, 'İblis Gadiel, oyuncu Esther ve İblis Esther'e zarar verecek herhangi bir eylemde bulunamaz.' olarak değiştiriyorum.
'İblis Gadiel, hiçbir canlıdan kaçamaz.' kuralını, 'İblis Gadiel, oyuncu Esther'in ve İblis Esther'in emirlerini yerine getirmek zorundadır.' olarak değiştiriyorum.
'İblis Gadiel, hiçbir savaştan kaçamaz. kuralını, 'İblis Gadiel, oyuncu Esther'in ve İblis Esther'in emretmediği sürece hiçbir savaştan kaçamaz.' olarak değiştiriyorum.
'İblis Gadiel, yok ettiği her bir düşman için stat kazanır.' kuralını, 'İblis Gadiel, yok ettiği her bir düşman için stat kazanır. Kazanılan statlar, oyuncu Esther ve İblis Esther ile paylaşılır.' olarak değiştiriyorum.
'İblis Gadiel, oyuncuları yok etmek için varlığını sürdürür.' kuralını, 'İblis Gadiel, oyuncu Gadiel'in bilincine sahiptir, iblis içgüdüleri tarafından yönetilmez.' olarak değiştiriyorum.
'İblis Gadiel, oyuncuları yok etmek zorundadır. kuralını, 'İblis Gadiel, Esther ve İblis Esther ile bir takımdır, oyunu beraber tamamlayabilirler.' olarak değiştiriyorum.

Esther kuralların ne denli değişebileceğini bilmediğinden ötürü bir test yapmak zorundaymış gibi hissetti. Karşısındaki adamla anlaşmak için öncelikle insan gibi düşünmesi gerektiğini düşündü fakat insan gibi düşünürse kendisine ihanet edebileceği ihtimalini göz önünde bulundurarak kendisine zarar verememesini sağlamanın mantıklı olacağı kanısına vardı. Özellikle adının geçtiği her yere oyuncu Esther ve İblis Esther olarak belirtmesinin sebebi ise Esther'in olası bir durumda tekrardan insan haline dönmesiyle birlikte hükümlerin geçersiz kalmamasını sağlamaktı. Bunun işe yarayıp yaramayacağına dair bir fikri yoktu fakat denemekten de bir zarar gelmezdi.

Esther karşısındaki adamı kendisine köle yapmak istemiyordu, koyduğu bu kurallar bile kendisine oldukça aykırı şeylerdi fakat karşısındaki adamı dizginlemesi gerektiğini düşünmüştü. Onun aptallığı yüzünden neredeyse hayatından oluyordu ve böyle tehlikeli bir aptalı başıboş bırakmaya pek niyeti yoktu.

Esther başarılı arzuladığı şekilde kuralları değiştirmeyi başarırsa ve karşısındaki adamın bilincinin yerine geldiğini fark ederse onunla konuşmaya başlayacaktı. "Senin aptallığın yüzünden neredeyse ölüyordum." Konuşurken narsistik kişiliği tekrardan kendisini göstermeye başlamıştı. Karşısındaki iblise bir böcekmişçesine bakıyordu. Ses tonundan da onu aşağıladığı gayet net bir şekilde belli oluyordu. "Bu 'oyunda' artık beraberiz, görevin de sonuna kadar beni korumak. Belki yaptığın aptallığın farkına bu sayede varabilirsin."
Image

KÜNYE

ALUDİR STATLARI

Image

KÜNYE

YETENEKLER
Tatlı Tebessüm

TEKNİKLER
Peri Dokunuşu (5. Düzey)
Peri Salınımı
Rüzgarlı Gün (5. Düzey)
Peri Kabusu

-
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

30 May 2024, 09:45

Esther&Gadiel; Esther önünde beliren ekranla ilgili işlemlerini yapmasının ardından, ekran bir anda kararıyor ve ardından yazılar akmaya başlıyor. Bu esnada, Gadiel’in önünde de siyah bir ekran beliriyor ve onda da aynı yazılar belirmeye başlıyor.

Veri Güncellemesi Başlatılıyor…

Veri Güncellemesi… %100

Güncellenen Veri… İblis Gadiel’in Dönüşümünün Sonuçları…

İblis Gadiel’in Dönüşümünün Güncellenen Sonuçları sunuluyor...

...

İblis Gadiel, karşısına çıkan tüm canlıları yok etmek zorundadır. [Uyumlanan Veri; İblis Gadiel, oyuncu Esther ve İblis Esther'e zarar verecek herhangi bir eylemde bulunamaz.]
İblis Gadiel, hiçbir canlıdan kaçamaz. [Uyumlanamayan Veri; İblis Gadiel, oyuncu Esther'in ve İblis Esther'in emirlerini yerine getirmek zorundadır.]
İblis Gadiel, hiçbir savaştan kaçamaz. [Uyumlanan Veri; İblis Gadiel, oyuncu Esther'in ve İblis Esther'in emretmediği sürece hiçbir savaştan kaçamaz.]
İblis Gadiel, yok ettiği her bir düşman için stat kazanır. [Uyumlanan Veri; İblis Gadiel, yok ettiği her bir düşman için stat kazanır. Kazanılan statlar, oyuncu Esther ve İblis Esther ile paylaşılır.]
İblis Gadiel, oyuncuları yok etmek için varlığını sürdürür. [Uyumlanamayan Veri; İblis Gadiel, oyuncu Gadiel'in bilincine sahiptir, iblis içgüdüleri tarafından yönetilmez.]
İblis Gadiel, oyuncuları yok etmek zorundadır. [Uyumlanan Veri; İblis Gadiel, Esther ve İblis Esther ile bir takımdır, oyunu beraber tamamlayabilirler.]

...

Uyumlanan Veriler Geçerlilik Kazanmıştır.

İblis Gadiel’in Dönüşümünün Uyumlanmış Sonuçları sunuluyor

…

İblis Gadiel, karşısına çıkan tüm canlıları yok etmek zorundadır. Ancak, İblis Gadiel, oyuncu Esther ve İblis Esther'e zarar verecek herhangi bir eylemde bulunamaz.
İblis Gadiel, hiçbir canlıdan kaçamaz.
İblis Gadiel, oyuncu Esther'in ve İblis Esther'in emretmediği sürece hiçbir savaştan kaçamaz.
İblis Gadiel, yok ettiği her bir düşman için stat kazanır. Kazanılan statlar, oyuncu Esther ve İblis Esther ile paylaşılır.
İblis Gadiel, oyuncuları yok etmek için varlığını sürdürür.
İblis Gadiel, oyuncuları yok etmek zorundadır. Ancak, İblis Gadiel, Esther ve İblis Esther ile bir takımdır, oyunu beraber tamamlayabilirler.

…

Güncelleme Sonu...
Ekranda yazıların son bulmasının ardından bu kez kulağınıza gelen cızırtılar, malum ikilinin olaya müdahil olacağının sinyallerini veriyor. Birkaç derin nefes alışverişine kulak vermenizin ardından ise, ikilinin seslerini duymaya başlıyorsunuz.

“İşte bu tamamen planlanmamış bir durumdu.”

“Sistemin açığı diyemez miyiz buna?”

“Kesinlikle öyle! Ancak bu hoşuma gitmedi değil.”

“Bence buna engel olmalıyız. Yoksa iş kontrolden çıkarsa, Esther’i durdurmak kolay olmayabilir.”

“Yapma abi! Eğer tüm kuralları değiştirebilmiş olsaydı, bu dediğin mümkün olabilirdi. Ama görüyorsun, bazı kuralları uyumlayamadı. Gerçi bunu uyumlama kavramına uygun yapmadığı için gerçekleştiğini düşünüyorum ama olsun. İstersek, tüm bu olaya son verebileceğimizi biliyorsun.”

“Orası öyle de, ne bileyim… Ufaktan bir tırstım!”

“Sorun yok dostum… Hey Esther! İlgimi çekmeyi başardığını söyleyebilirim. Bu yüzden, edindiğin bu gücün kaynağını bulabilmek için, şimdilik sana karışmayacağım. Yani en azından sistemi alt üst etmediğin sürece… Ama, tüm bu olayın içinde böyle beklenmedik bir şeyle karşılaşmak, beni daha da kamçıladı! Acaba diğer oyuncularda da böyle bir özellik var mı? Ya da bunu nasıl yaptığını biliyor musun? Lütfen beni aydınlat!”

“İstersen oturup çay kahve falan da içelim abi! Heyecanına yenik düşüyorsun bak, dikkat et!”

“Tamam tamam, haklısın! Biz sadece izleyelim ve ne olacağını görelim. Ufaktan sona geldiğimizi hissetmeye başlıyorum zaten.”

“Ya~~ni… Bana kalsa daha uzatırım tabi de, yorulmaya başladım.”

“Aynen dostum… Baksana, şu olay bittikten sonra ’a bir baksak mı, ne dersin?”

“Aynen ya! Bugün yarın diye diye o iş de uzamaya başladı!”

“Hadi kaçtık biz, eğlenmeye bakın! Ve sen Esther! Sistemi çok kurcalayayım deme sakın! Ehehehee!”

“Eheheheee!”
Bu hesaba atılan özel mesajlar kontrol edilmemektedir.
Esther
Aclanian Aludir
Aclanian Aludir

30 May 2024, 13:39

Esther kuralları değiştirmeye çalıştığında tam olarak istediği şekilde çalışmadıklarını anladı fakat bu kadar özgürlüğünün olmayacağını da tahmin etmişti. Yine de başarılı bir deney olduğu söylenebilirdi. Her ne kadar yanında evcil bir iblisi olsa da düzgün düşünemiyor olması bir problemdi. İnsan halinde bile yarım akıllı olan bu adam, iblis olarak ne kadar işine yarayabilirdi ki?

Genç kız önündeki yeni kuralları incelerken tekrardan ikilinin sesleri duyulmaya başladı. Her ne kadar Esther ile konuşuyor olsalar dahi Esther'in onlara yanıt verme gibi bir niyeti bulunmuyordu. Kudreti konusunda tanımadığı birkaç kişiyi aydınlatmayı düşünmüyordu zira.

Sesler ortadan kaybolduktan sonra yanındaki iblise dönerek "Gidelim iblis, takip et." diye ilk emrini verdi. Aslında Gadiel'i önden göndermek daha mantıklı olabilirdi fakat Esther kibrine yenik düşmüştü. Evcilleştirdiği bir iblisin arkasına saklanamayacak kadar kibirliydi zira kendisi.

Esther, geldiği noktaya tekrardan dönmeyi ve koridorlar boyunca ilerlemeyi planlıyordu. Yürümeye başladığı anda aklına bir fikir geldi ve yürümeye devam ederken konuşmaya başladı. "Sistem, İblis Esther'in kurallarını ve bilgilerini göster." diyerek kendisine ait kuralları görüntülemeye çalıştı. Büyük ihtimalle kendisini etkileyen herhangi bir kural bulunmuyordu fakat yine de kontrol etmenin doğru olacağını düşünmüştü.
Image

KÜNYE

ALUDİR STATLARI

Image

KÜNYE

YETENEKLER
Tatlı Tebessüm

TEKNİKLER
Peri Dokunuşu (5. Düzey)
Peri Salınımı
Rüzgarlı Gün (5. Düzey)
Peri Kabusu

-
Seraph

31 May 2024, 00:41

Civciv neyin peşindeydi bilmiyordum, fakat Zıplayan Patlamış Mısır'ların sonunu erken getirmeye çalışıyordu. Bunun bir parçası olmak istemiyordum ve kendisine bunu yapmasına da izin vermeyecektim. En azından Tavşan bu kez mantıklı davranmıştı. Tamam ya, ekip cidden mükemmel! Şimdi tek yapmam gereken aşırı süper planımı devam ettirmekti.

"Evet efendim... dediğiniz gibi, bunlar sıradan Hollow'lar değil. Onlar amansız bir hastalığa yakalanmış iki sıradan insan. Bizi buraya kapatan Arrancar'lar... işte onlar gerçek kötüler! Eğer elinizdeki kılıcı karnınıza saplamazsanız birkaç dakika içinde bu odadaki tüm masumların öleceğini söylediler. Sizden böyle bir şey yapmanızı istemiyoruz beyim, sizin canınız da en az bizimki kadar kıymetli elbette. Yalnızca, öldüğümüzde bu arkadaşın hasta babannesine sevgilerini ileteceğinize söz verin lütfen."

Gözlerim kızarmıştı. Gerçek bir drama kraliçesi olmanın ekmeği, tuzlu göz yaşları ile daha lezzetli oluyordu. Yavaşça odadaki duvarın kenarına yöneldim ve oturup dizlerimi karnıma çekerek sessizce ıslak gözlerimle Ichigo'ya baktım. Emin olduğum tek bir şey vardı, kahramanları kimse sevmez.

KÜNYE
İsim: Seraph
Boy: 165
Kilo: 48
Sınıflar: Toplayıcı / Saldırgan / Elementalist
İtibar: 5
Mevcut GP/AGP/İGP: 15/0/15
Mevcut Para: 1.000

Güç: 1
Dayanıklılık: 2
Çeviklik: 2
İrade: 4
Zeka: 1

Aludir Statları
Görü: 1
Hakimiyet: 3
Mevcudiyet: -
KÜNYE
İsim: Vagrut
Boy: 175
Kilo: 75
Tür: Hortlak
Yatkın Olduğu Teknik Sınıfı: Normal
Yatkın Olduğu Element: Karanlık / Toprak (Elemental)

Varlık: 4
Güç: 8
Arun: 2
Duren: 2

YETENEKLER

Saf Öfke

TEKNİKLER