Görüşme (Gadiel)

GM - Dimensio
Game Master
Game Master

15 Apr 2024, 11:02

Vearis piposunu senden almasının ardından vakit kaybetmeden bir nefes alıyor ve dumanı havaya doğru üflerken sözlerini dinlemeye başlıyor. Odanın içine yayılan dumanla birlikte cümlelerini kurmaya devam ediyor ve sorularını soruyorsun. Ancak sorduğun soru üzerine Vearis’in yüzündeki hafif tebessüm doğrudan dikkatini çekiyor. Bu tebessüm, olayın komikliği ve gülünçlüğünden ziyade zorluğuna karşı takınılmış bir tutum gibi bir izlenim uyandırırken, Vearis piposundan bir nefes daha alıyor. Aldığı nefesi dumanla birlikte geri veren Vearis aynı anda konuşmaya başlıyor ve “Ben bir varis gibi yetiştirilmedim. Tek amacım, organizasyonuma öncülük etmek ve Aclania ile hükümdarımıza layık olmaktı. Bu yüzden, elbette eksiklerim olacak… İnsani davranışlarım olacak… Fakat bir hükümdar olmak, bunların hepsini de barındırmıyor mu? Tahta oturduğumda, ki oturacağıma inanıyorum, tam bir hükümdar olarak değil, hükümdar olmayı öğrenecek biri olarak oturmuş olacağım. İşte bu noktada, insani zaaflarımı en doğru şekilde yönlendirecek ve bu kez sadece Aclania için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Kaldı ki, tüm bu yolda tek başıma da olmayacağım.” diyor. Konuşmasını bitirdiği cümlesiyle, önceki sözlerini referans göstermiş gibi duran Vearis, yine de kendinden emin bir şekilde konuşarak bu konudaki düşüncelerini samimi bir şekilde dile getirmiş gibi görünüyor.

Bir kez daha piposundan aldığı bir nefesin ardından, bu kez yüzü hafifçe ekşimiş bir şekilde dumanı geri veren Vearis piposunun ucuna bakıyor ve ardından piposunu masanın üzerine doğru bırakıyor. Bu haliyle pipodaki tütünün artık sonlandığını sen de anlayabiliyorsun ve Vearis, sanki sevdiğinden ayrılmış gibi hüzünlü bir bakışla birlikte gözlerini sana çevirirken “Kendime birilerini rakip olarak görmüyorum. Şu an Veruan’ın da hükümdarlık konusunda seçeneklerden biri olduğu aşikar. Ancak rakip olabilmek için ilk önce belli bir denklikten bahsetmek gerekir. Oysa Veruan ile ben, insan diyarı ve iblis diyarı gibi iki farklı varlığız. Onun fikirlerini, görüşlerini ve kudretlerini destekleyecek çok insan vardır, bundan eminim. Açıkçası bu desteği hak etmediğini söylemek de riyakarlık olur. Ne var ki ben, işlere onun baktığı pencereden bakmıyorum. Bu durum da Veruan’ın düşüncelerine karşı olan insanları benim yanıma çekiyor.” diyor. Vearis olayı bir rekabetten ziyade görüş farklılıkları boyutunda irdelediğini açık bir dille izah etmesinin ardından “Tüm bu karmaşanın içinde elbette çekimser kalanlar da olacak… Ne benim ne de Veruan’ın tavırlarını tasvip etmeyenler veya Boaldir’in hükümdar olması için çabalayacak olanlar… Fakat ne olursa olsun, açıkçası ikimizden birinin yeni hükümdar olacağını düşünüyorum. Ve inanıyorum ki, bu olduğu vakit her ikimiz de diğerine ne iyi şekilde hizmet edecek.” diyerek sözlerini tamamlıyor.
Bu hesaba atılan özel mesajlar kontrol edilmemektedir.
Gadiel
Aclanian Aludir
Aclanian Aludir

29 Apr 2024, 10:31

Selamlar,

Kusura bakmayın lütfen, sınav haftası ve akabinde mevsim değişikliğinden ötürü yakalandığım hastalıktan ötürü yazamadım.

Bu akşam yazmak için evdeki tüm bitki çaylarını içeceğim.
Image
KARAKTER
KÜNYE
İsim: Gadiel (Gad’iil)
Boy: 1.72
Kilo: 70
Sınıflar: Sezici - Dengeli - Elementalist
İtibar: 7
Mevcut GP/AGP/İGP: AGP 10 / İGP 5
Mevcut Para: 3.000 Aclania Pulası

Güç: 7
Dayanıklılık: 7
Çeviklik: 7
İrade: 16
Zeka: 7

Aludir Statları
Görü: 10
Hakimiyet: 8
Mevcudiyet: 4

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
İBLİS
KÜNYE
İsim: Nuemsa (Hırçın Çocuk)
Boy: 172
Kilo: 26
Tür: Peri
Yatkın Olduğu Teknik Sınıfı: İllüzyon
Yatkın Olduğu Element: Işık – Doğa (Elemental)
Seviye: Razguk

Varlık: 7
Güç: 4
Dayanıklılık: 8
Çeviklik: 4
Arun: 13
Duren: 13
İrade: 5

YETENEKLER
Çaresiz Haykırış

TEKNİKLER
Kutsal Boynuz (A seviye)
Kör edici Işık (C seviye)
Peri Dokunuşu (D seviye)
Öfkeli Peri (C seviye)
Doğanın Yargısı (A-rank / Karakteristik teknik)

İBLİSİN ÜZERİNDE TAŞIDIĞI EKİPMANLAR/EŞYALAR
Gadiel
Aclanian Aludir
Aclanian Aludir

29 Apr 2024, 23:39

Sessizlik, o an yapabileceğim en doğru şeymiş gibi hissettiriyordu. Dudaklarımı mühürlemek yetmezdi, zihnimin sesini de susturmam gerekiyordu. Bir süreliğine düşünmeyi bıraktım, iblislerimi zihnimden kovdum ve göz bebeklerimi olağanüstü bir durgunlukla Vearis'e diktim. Geçen her saniye, bu odada geçirdiğim her an gibi, Vearis'e olan hayranlığımı daha da artırıyordu. Bu hayranlık, Eletha'ya karşı hissettiklerime benziyordu. Fakat hayranlığı sadece olumlu bir şey olarak değil, karanlık bir açıdan da yorumladım. Tıpkı Vagror ile ilk karşılaştığımız o an gibi... Eletha, bir zamanlar ona duyduğum tüm hayranlığı bir anda yok eden bir hain çıkmıştı. Vagror ise ulaşılmaz bir yıldız gibiyken, günün sonunda bir insanın iblisi olmuştu. Peki ya Vearis? Emin değildim. Onu ilk gördüğümde, hükümdar adaylığıyla ilgisi olmayan, sadece güzel bir kadından ibaretmiş gibi hissetmiştim.

İlk olarak ruhumun derinliklerinden doğan bir içgüdüyle Inıas'ı, ardından ise zihnimin fısıltılarına kulak vererek Boaldir'i hükümdar adayı olarak düşündüm. Inıas, hükümdar olmaya aday, enerji dolu, yaşamın ta kendisi gibi biriydi; ancak henüz vakit erkenken tahtın yükü altında ezilme riski taşıyordu. Boaldir ise geçmişin tozunu üzerinde taşıyan, yılların yorgunluğu ile ağırlaşmış, geçmişin kurtuluş masallarında kahraman olabilecek yaşlı bir kurttu... Her iki adayım da dolaylı yoldan 'şimdilik' elenmişti.

Beni bu odaya getiren bir aday arayışıydı. Günün sonunda o tahta oturması gereken bir hükümdar vardı... Ama beni ilk Vearis'e getiren şey neydi, bilmiyordum. Cazibesi beni cezbetmiş olabilirdi, ama o oda içerisinde güzellik ve cazibeye sahip olan tek kadın o değildi. Belki, her üflediği dumanın ardında bıraktığı o puslu, gizemli hissiyat beni buraya getirmişti; ama kesinlikle o oda içerisinde ondan çok daha gizemli olanı vardı. En güçlüsü değildi, en sıcak kanlısı da, belki de en dürüstü de değildi. Öyleyse neden sorusuna verebileceğim tek cevap, kader oluyordu.

Vearis, bende ilk bıraktığı izlenime kıyasla, etkileyici bir insandı. Hükümdar olabilecek bilinç ve ruha, kabiliyete sahip gibi hissettiriyordu. Bazı yönleriyle beni kendine çok çekiyor, inanılmaz iyi intibalar yaratıyordu üstümde; ama bu kısa ömürlü Aludir hayatımda yediğinm tokatların sayısı çok fazlaydı. Bir şeyler bildiğini sanan, ama hiçbir bok bilmeyen, tüm hafızasını yitirmiş, yaşaması ve bir o kadar da tecrübe etmesi gereken bir adamdım ben.

Buna rağmen, Vearis'e söylediğim gibi, ona gerçekten güvenmek istiyordum.

"Onlardan biriydim." dedim, açık sözlülükle. "Boaldir, Inıas'ın neden hükümdar olamayacağını mantıklı argumanlar ile açıkladıktan hemen sonra onu sahaya sürdüm." Kısa bir an duraksadım. Vearis'in tepkisini ölçmek istedim. "Ama Boaldir, çoktan kararını vermiş ve kozunu farklı şekilde oynamayı terich etmişti. O yüzden şu an buradayım." diyerek sözlerimi kısa bir anlığına sonlandırdım.

"Sözlerinden o masada bulunan her liderin 'Hükümdarlık' için çokta hevesli olmadığını anlayabiliyorum. Hükümdarlık mücadelesinin sen ve Veruan arasında geçeceği düşüncenden ise sanırım az buçuk kimin hangi tarafta olacağı belli. Bu durumda kritik nokta sanırım bizlerin oyları ve cümlende bahsini geçirdiğin çekimserler." duraksadım. "Birazdan bu odadan ayrılacağım ve akabinde Veruan'ın yanına gideceğim. Tıpkı seni, senin sözlerinle dinlediğim gibi, onu da kendi persektifinden dinleyeceğim. Fakat müsadenle son bir sorum daha var." Çok kısa bir an duraksadım, ne yüzümde ne de sesimin tonunda bir duygu ve ima olmamasına özellikle dikkak ettim.

"Senin gözünde Veruan nasıl biri?"

Bu soruyu, Veruan'a da soracaktım.

Şu an için Vearis, hükümdarlık adayım için avantajlı konumdaydı ama son kararımı Veruan'ı dinlemeden vermeyecektim.

Günün sonunda ise kararımı etkileyecek yegane faktörlerden biri son soruma verecekleri olan bu cevaplar olacaktı.
Image
KARAKTER
KÜNYE

Aludir Statları

İBLİS
KÜNYE

YETENEKLER
Çaresiz Haykırış

TEKNİKLER
Kutsal Boynuz (A seviye)
Peri Dokunuşu (D seviye)
Öfkeli Peri (C seviye)

GM - Dimensio
Game Master
Game Master

03 May 2024, 10:16

Konuşmaya başladığın andan itibaren, Vearis’in yüzünde oluşan tek tepki sempatik bir gülümsemeden ibaret oluyor. Bu gülümsemenin altında, bir şekilde Vearis’in senin düşüncelerini görebildiğini ve neden Inias ile Boaldir’i aday olarak ortaya sürdüğünü anladığını hissedebiliyorsun. Bu durum da, cümlelerinin daha rahat akmasına ve düşüncelerinin daha yoğun bir şekilde şekillenmesine olanak sağlıyor. Sözlerinin son bir soruyla bitireceğini söylemenin ardından Vearis sağ elini hafifçe uzatarak sana müsaade ettiğini belli ediyor ve sen de sorunu soruyorsun. Ancak sorduğun soruyla birlikte Vearis’in yüzündeki gülümsemenin epey arttığını rahatlıkla görebiliyorsun. Bununla birlikte Vearis’in gözlerine baktığında, aslında sorunun cevabının çoktan Vearis’in zihninde hazır olduğunu da görebiliyorsun.

Her ne kadar Vearis’in gözlerine baktığında soruna bir cevap almış olsan bile, Vearis bunu hemen dile getirmek yerine birkaç saniye duraksıyor ve sonrasında üst dudağını diliyle hafifçe ıslatmasının ardından “Seni tanımadığım düşünsem, bu sorunun tuzak olduğunu söylerdim.” diyor. Gülümsemesini yüzünde tutarak eğlendiğini belli eden Vearis bu tavrını korumayı sürdürerek “Benim gözümde Veruan oldukça kudretli, bulunduğu makamın hakkını veren, ancak dik başlı ve dediğim dedik birisi. Dost olarak soruyorsan, en büyük sırlarımı çekinmeden kendisine veririm. Hükümdar olarak soruyorsan, aldığı kararları desteklemeyebilirim. Bundan fazlasını söylemek, karar mekanizmana müdahale etmek olur sanırım. Bu yüzden, sanırım bu kadarıyla yetinmeliyim.” diyor. Bu sözlerinin ardından Vearis gönderdiği ufak bir göz kırpmasıyla, bu konu hakkında başkaca bir şey söylemeyeceğini vücut diliyle de belli etmiş oluyor.
Gadiel
Aclanian Aludir
Aclanian Aludir

06 May 2024, 10:39

Boaldir veya Inıas’ı neden hükümdar olarak öne sürdüğümün Vearis nezdinde anlaşılabilir bir durum olması beni şaşırtmamıştı dürüst olmak gerekirse. Anlaşılabilir olmanın getirdiği rahatlıkla kendimi ifade edip, bir yandan düşüncelerimi Vearis ile paylaşırken artık sona geldiğimizi hissedebiliyordum. Bundan dolayı kafamda kurguladığım o son soruyu sormak için Vearis’ten gelen müsaadenin ardından çokta beklememiştim.

Son sorumu Vearis ile paylaştığımda, gelecek olan cevabı, ifadesiz bir yüz hattıyla beklemeye koyulmuştum. Akabinde Vearis hızlıca söze girdiğinde sarf ettiği ilk sözler yüzümde Vearis’in sempatik tebessümlerini andıran bir tebessüm oluşturmuştu. Vearis sorumun maksadını anlamayacak kadar salak bir kadın değildi. Gerçekten Aclania için o koltuğu oturduğunda yararlı işler yapabilecek birine benziyordu. Tek sorun acısı taze olan Eletha örneği, içimde tatsız bir kuruntu oluşturuyordu.

Vearis’in paylaştığı düşünceleri kısa ve özdü. Beklediğim nezde bir cevap vermesi şaşırtıcı olmayan kısımdı. Bundan dolayı önce ufak bir baş hareketi ile sözlerini onaylamış ve ön bir teşekkür etmiştim. Akabinde ise tok bir ses tonuyla; “Her şey için teşekkür ederim. Sizi kendi sözlerinizle tanımak ve dinlemek oldukça keyif vericiydi. Eğer bana söylemek istediğiniz veya sizin bana sormak istediğiniz bir şey yoksa müsaadenizi isteyeceğim.” Sözlerimi aktardım.
Image
KARAKTER
KÜNYE

Aludir Statları

İBLİS
KÜNYE

YETENEKLER
Çaresiz Haykırış

TEKNİKLER
Kutsal Boynuz (A seviye)
Peri Dokunuşu (D seviye)
Öfkeli Peri (C seviye)

GM - Dimensio
Game Master
Game Master

08 May 2024, 10:22

Vearis’e veda eden cümlelerine karşılık, Vearis de bir şeyler söylemek istediği sırada odanın kapısı çalınıyor ve Vearis bakışlarını bir anda oraya çeviriyor. Sana söyleyeceği cümleleri yutup kapıyı tıklayan kişiyi içeriye buyur etmesinin ardından, daha önce binada gördüğün yüzün sana aşina gelen bir görevlinin oldukça saygılı bir şekilde selam vermesinin ardından Boaldir’in tüm organizasyon liderlerini acil bir toplantı için çağırdığını duyuyorsun. Vearis ise şaşkınlık ve merak arasında gidip gelen bakışlarıyla hazırlanıp geleceğini söylemesinin ardından sana dönüyor ve “Sanırım şimdilik görüşmeler bu kadar sürecek.” diyor. Vearis’in bu cümlelerinden, diğer organizasyon liderleriyle şu an için görüşmenin mümkün olamayacağını anlayabiliyorsun.

Vearis’in odasından çıkmanın ardından kendine yapacak bir şeyler bulmak için üs içerisinde dolanmaya başlıyorsun.

Off Topic
Gelinen aşama itibariyle konuyu burada sonlandırmanın uygun olacağını düşünüyorum.
Gadiel
Aclanian Aludir
Aclanian Aludir

09 May 2024, 09:06

Off Topic
Selamlar, bitrebiliriz bence de. Tur yazıp yazmamam gerektiğini bilemedim, yazmam gerekiyorsa ufak bir çıtlatırsanız size zahmet sevinirim. Eğer yapmam gereken bir şey varsa da bildirirseniz sevinirim.
Image
KARAKTER
KÜNYE

Aludir Statları

İBLİS
KÜNYE

YETENEKLER
Çaresiz Haykırış

TEKNİKLER
Kutsal Boynuz (A seviye)
Peri Dokunuşu (D seviye)
Öfkeli Peri (C seviye)

Locked

Return to “Aludir Üssü”