Seraph&Theo&Dina; Seraph’ın sözlerinden sonra bir anlığına oluşan sessizliğin ardından, kulağınıza dolmaya başlayan cızırtılar bir kez daha bir şeylerin habercisi oluyor.
“Abi duydun mu!? Kız teknik vermediniz diyor... Duydun değil mi? Yani- Gerçekten- Abi, ne demek bu ya?”
“Evet… Hmmm- Hiç de iyi değil tabi. Yani nereden bakarsan bak… İhmal, bildiğin ihmal!”
“Abi dedim sana bu herifi zorlayalım bak, yaymış oturuyor diye!”
“Ya doğru da, adam hangi biriyle uğraşsın!”
“Ya abi, altı üstü teknik ayarlayacak! Bunu bile unutuyorsa, bu adam kesin başka şeyleri de unutuyordur! Mesela benim adım ******* ve bu adamın yarın bunu unutmayacağını bana söyleyebilir misin?”
“Yok artık daha neler! Adını niye unutsun herif. Sadece yapması gereken işleri yapmayı unutan bildiğin yurdum insanı! Fazla üstüne gidiyorsun bence.”
“Hayır abi, sonra siz işinizi düzgün yapmadınız falan diyecek bana! Kırarım kalbini bak, gerçekten!”
“Yok abi, öyle bir şey niye desin. Biz hatırlatırız, deriz abi teknik falan vardı onları unutmuşsun.”
“Ya biz ne yapacağız şimdi onu söyle sen! Kızcağız bana teknik vermediniz diyor, dolandırıcı diyor ve hepsinden önemlisi göt diyor! Hatta ‘ler’ de diyor, götler diyor! Göt dese ******* diyor diyeceğim ama, ‘ler’ dediği için biz de otomatikman göt oluyoruz! Yo dostum, yo! Ben birinin ihmali yüzünden göt olmayı kabul etmiyorum. Sen ediyorsan, buyur göt ol. Ama ben, asla! Kimse bana göt olduğumu söyleyemez!”
“Abi, öyle bir konuşuyorsun ki, sanırsın ben birileri bana göt desin diye burada oturuyorum! Unutmuş diyorum, unutmuş!”
“Beni ilgilendirmez! Ben göt olmayı kabul etmiyorum. Göt severim, ama olmam! Bu kadar basit!”
“Eeee, ne yapacağız peki?”
“Elbette telafi edeceğiz!”
“…”
“…”
“Abi… Sistemi açmışım ben!”
“Duydular yani, öyle mi?”
“Evet…”
“…”
“…”
“Merhaba sevgili dostlar! Az öncekilere kulak misafiri oldunuz bir kez daha… Çok sık bunu yaşamaya başladık ama idare edin! Neyse, konuya geliyorum hemen. Mavi saçlı dostumuza teknik yüklemesi unutulduğu için, kendisine gönlümüzden 50 puan veriyoruz! Yine çılgınlar gibi bonkör davranıyoruz! Neden?”
“…”
“Çünkü biz… Bazılarının aksine… İşimizi… Düzgün… Ya-pı-yo-ruz! Bilmem, anlatabildim mi!?”
“…”
“Amaaa~~ Mavi saçlı arkadaşımız bize alenen ‘göt’ demiş olduğu için ise, kendisine verdiğimiz 50 puanı geri alıyoruz! Neden?”
“…”
“Çünkü ben… Şahsen… Bizzat… Kendim olarak… Göt… De-ği-lim! Bilmem, anlatabildim mi!?”
“…”
“Ayrıca müzik falan da yok!
“…”
“Kapa!”
Seslerin kesilmesiyle birlikte, her biriniz başladığınız noktada ve belki de bir miktar ikiliyi sinirlendirmiş halde olduğunuzu anlıyorsunuz. Bu durumun şimdilik bir zararı dokunacak gibi durmasa bile, esas işinize, yani karşınızdaki iblis Ichigo’ya odaklanıyorsunuz. Bu noktada Seraph iblisine ortadan koşup kolunu kesmesi yönünde talimat veriyor ve Vagrut da sanki bu emri dinler gibi değil de, bir anda güçlendiğini hissederek yerinden koşmaya başlıyor. Aynı anlarda, Dina da Vybukh’a sözlerini sarf ediyor ve Vybukh da, sanki kendi istemiş gibi, yerinden hareketleniyor. Theo ise, bir şeylere karışmak yerine olduğu yerde kalarak durumu gözlemlemeye başlıyor.
Vagrut ve Vybukh, gözle görülebilir bir şekilde ilk koşuşlarından katbekat hızlı bir şekilde iblis Ichigo’ya doğru ilerlemeye başlıyor. Bu sayede, iblisler adına verdiğiniz puanların doğrudan bir etkisi olduğunu da ilk elden görebiliyorsunuz. Bununla birlikte, Vagrut’un Vybukh’a nazaran daha hızlı olduğunu da rahatlıkla fark edebiliyorsunuz. Ancak bu noktada sizi esas düşündüren, iki husus oluyor. Bunlardan ilki, iblis Ichigo’nun halen daha sabit bir şekilde duruşunu koruması olurken, ikincisi ve daha vahim olanı iblislerinizin verdiğiniz komutlarla pek ilgilenmiyor görüntüsü oluyor. Sanki Vagrut ve Vybukh, adeta hangisi önce vuracak yarışına girmiş gibi bodoslama bir şekilde iblis Ichigo’ya doğru ilerliyor ve aradaki çeviklik farkı sayesinde bunu ilk başaran iblis Vagrut oluyor.
İblis Ichigo’nun hemen yanına kadar giren Vagrut, sağ pençesini iblis Ichigo’ya indirmek için havalandırdığı esnada, iblis Ichigo bir anda sanki zigzaglar çizer gibi gözünüzün önünden kayboluyor ve bir anda Vagrut’un arkasında beliriyor! Pençesi havayı parçalamak dışında bir işe yaramayan Vagrut’un sırtına doğru yere yatay bir hamle yapan iblis Ichigo, basit bir şekilde Vagrut’un sırtında bir yara açıp kanlar fışkırmasına neden oluyor! Tam bu esnada, Vybukh da iblis Ichigo’nun hemen önüne kadar gelmiş oluyor ve kuyruğu ile ona bir darbe indirmek için hareketleniyor! Ne var ki iblis Ichigo bir kez daha aynı görüntüyle ortadan kaybolup, bu kez Vybukh’un ardında beliriyor! Vybukh’a da Vagrut’a uyguladığı tarifeyi uygulayan iblis Ichigo, üzerine gelen her iki saldırıdan kolaylıkla sıyrılmış oluyor ve bakışlarını size doğru dikiyor!
Gadiel&Esther; Yapacağınız tercih üzerine ağzınızdan çıkan kısa cümlelerin ardından, Gadiel kendi ismini dile getirerek tercihin hangi yönde olacağına karar veriyor. Zira Esther’in sadece Theo’yu koruyacağını belirtmesi nedeniyle, diğer isimlerin hiçbirine ilgi duymaması sonucunda, tercihiniz Gadiel oluyor ve ekranda isminin yazılı olduğu yere içinizden biri basıyor.
İsme dokunmanızın ardından ekrandaki tüm yazılar silinmeye başlıyor ve birkaç saniye siyah ekran kalıyor. Ardından ise, siyah ekran üzerinde bir kez daha yazılar çıkmaya başlıyor.
Code: Select all
Veri Güncellemesi Başlatılıyor…
Veri Güncellemesi… %100
Güncellenen Veri… Oyuncu Gadiel…
Oyuncu Gadiel’in statüsü değiştiriliyor…
…
Oyuncu Gadiel’in statüsü değiştirildi.
Güncel Veri… Oyuncu Gadiel iblis statüsüne alınmıştır.
Güncelleme Sonu…
Ekranda beliren yazıların ardından Gadiel bir anda ruhunun çekilmeye başladığını ve sanki boş bir kap haline gelen vücuduna yoğun bir sıcaklığın dolduğunu hissediyor. Bu andan sonra ise, Gadiel sonu gelmeyecek bir açlık hissetmeye başlıyor. Sanki ruhu, sonsuz ve dinmez bir kan açlığına sürükleniyor. Tüm ruhunu kemiren bu açlıkla yüzleşen Gadiel’in tüm kasları kasılıyor ve karşı konulamaz bir vahşilikle gözlerini Esther’e dikiyor. Tam bu esnada, kararan siyah ekranda bir kez daha yazılar belirmeye başlıyor.
Veri Yüklemesi Başlatılıyor…
Veri Yüklemesi… %100
Yüklenen Veri… İblis Gadiel…
İblis Gadiel’e ait veriler sunuluyor...
...
İsim: Gadiel
Boy: 172 cm.
Kilo: 70 kg.
Tür: Peri
Yatkın Olduğu Teknik Sınıfı: İllüzyon
Yatkın Olduğu Element: Işık – Doğa (Elemental)
Seviye: Razguk
Varlık: 6
Güç: 3
Dayanıklılık: 6
Çeviklik: 3
Arun: 10
Duran: 10
İrade: 4
Veri Sonu...
Tüm bu yazıların ardından siyah ekran yok oluyor ve birbirinizle göz göze gelmiş bir şekilde kalıyorsunuz.
Gadiel; Ruhundaki dinmeyen açlıkla kıvranmaya başlayarak varlığını anlamlandırmaya ve karşında duran Esther’i bir an önce yok etme isteğiyle yanıp tutuşurken, siyah ekran bir kez daha önünde beliriyor ve yazılar akmaya başlıyor.
Veri Yüklemesi Başlatılıyor…
Veri Yüklemesi… %100
Yüklenen Veri… İblis Gadiel’in Dönüşümünün Sonuçları…
İblis Gadiel’in Dönüşümünün Sonuçları sunuluyor...
...
İblis Gadiel, karşısına çıkan tüm canlıları yok etmek zorundadır.
İblis Gadiel, hiçbir canlıdan kaçamaz.
İblis Gadiel, hiçbir savaştan kaçamaz.
İblis Gadiel, yok ettiği her bir düşman için stat kazanır.
İblis Gadiel, oyuncuları yok etmek için varlığını sürdürür.
İblis Gadiel, oyuncuları yok etmek zorundadır.
İblis Gadiel, kurallara aykırı hareket ederse ölür.
İblis Gadiel ölürse, oyuncu Gadiel ölür.
...
Veri Sonu...
Zenahpuryu; Shyrlonay seslenmesi üzerine gördüğün manzara karşısında, odağını Shyrlonay’a çeviriyorsun. Ancak bu odak değişimi, sana bir miktar pahalıya mal oluyor ve buzdan iblisin bacağına doğru savurduğu sağ kolu bu bacağına isabet ediyor! Bacağına inen yumruk, tahmininden çok daha güçlü bir etki bırakırken, en azından kaval kemiğinde bir çatlağın oluştuğunu düşünüyorsun. Bu haliyle, şimdilik savaşmaya devam edebilecek olsan da, çatlağın artması ve belki de bir kırığa dönüşmesi önündeki en büyük engel gibi duruyor. Öte yandan, yaşanan bu durum sandığın kadar güçlü, dayanıklı ve çevik olmadığını da bir kez daha gözler önüne seriyor.
Aldığın darbeye rağmen bir şekilde kendini toparlayıp ziftimsi iblise doğru hamleni gerçekleştirmeyi başarıyor ve bu sırada Shyrlonay’a da yapması gerekenleri dile getiriyorsun. Ancak ziftimsi iblisi kilide almak istediğin esnada, yaşadığın netice Shyrlonay’ınkinden pek de farksız olmuyor! Kollarını kapsayan ve sanki yavaş yavaş seni içine çeken ziftimsi sıvı, kollarının hareketini neredeyse sıfırlıyor. Shyrlonay ise, halen daha ziftimsi sıvının içinde debelenmeye çalışırken, kurtuluşu mümkün olmayan bir bataklığın içine çekilmeye başladığınızı hissediyorsun. Netice olarak, kendini feda edip Shyrlonay saldırıya geçmesini istemişsen de, tüm kurduğun plan tamamen çöpe gidiyor.
İçine düştüğün durumdan kurtulmak için kendince çözümler aramaya başladığın sırada, kulağına gelen cızırtılar belki de senin son kurtuluş ümidin oluyor.
“Ehehehee… Ne oldu errrrkek? Daha ufacıcık bir iblisi bile alt edemiyor musun?”
“Abi bizim errrrkek sözde errrrkek çıktı! Ehehehee…”
“Neyse tamam, dalgayı sonra geçeriz. Eheheheee…”
“Errrrrkek, senin için buradayız merak etme.”
“Seni güçlendirmemi ister misin? Güç, dayanıklılık, çeviklik… Hangisi lazım errrrkek?”
“Ne lazımsa söyle, yoksa geberip gideceksin.”
“Ha, sanma senin için yapıyoruz. Çok güçsüz olduğun için çabamız boşa gitmesin diye bunu yapıyoruz. Karşılığını alacağız yani errrrrkek!”
“Neyse, hadi söyle sen ne lazımsa!”