Uyanın Sizi Beş Para Etmez Çöp Parçaları!

Seraph

25 Apr 2024, 15:30

Kasvetli koridorlara doğru koşmaya başlamak üzereydim, donup kalan domates kafalı kızın yanından geçerken belli belirsiz bir omuz darbesi ile hafifçe ittim. İblislerin bana hasar verebildiği bir dünya neredeyse zihnimin içi kadar korkunçtu. Yol ayrımına geldiğimde, yeniden gerçek olmayan sesler duymaya ve görüntüler görmeye başlamıştım. Kafamı hafifçe yana eğerek mor saçlı kıza baktım.

"Seni kafamda yaratmış olamam! Hayal gücüm bu kadar renkli değil."

Gözlüklü adam, mor saçlı kız ve ben. Bunların hangileri gerçekti bilmiyordum, ama şimdilik öylelermiş gibi davranacaktım.

"Burayı aşırı iyi biliyorum. Tam olaraaaaaak şurdan gidiyoruz. Beni izleyin!"

Sağ taraftaki yolu elim ile işaret ederek gösterdim. Peşimden gelmelerini umarak koridorun içine doğru koşmaya başladım.

KÜNYE
İsim: Seraph
Boy: 165
Kilo: 48
Sınıflar: Toplayıcı / Saldırgan / Elementalist
İtibar: 5
Mevcut GP/AGP/İGP: 15/0/15
Mevcut Para: 1.000

Güç: 1
Dayanıklılık: 2
Çeviklik: 2
İrade: 4
Zeka: 1

Aludir Statları
Görü: 1
Hakimiyet: 3
Mevcudiyet: -
KÜNYE
İsim: Vagrut
Boy: 175
Kilo: 75
Tür: Hortlak
Yatkın Olduğu Teknik Sınıfı: Normal
Yatkın Olduğu Element: Karanlık / Toprak (Elemental)
Seviye: Razguk

Varlık: 4
Güç: 8
Dayanıklılık: 6
Çeviklik: 3
Arun: 2
Duren: 2
İrade: 6

YETENEKLER

Saf Öfke

TEKNİKLER

İBLİSİN ÜZERİNDE TAŞIDIĞI EKİPMANLAR/EŞYALAR

-
Theo

25 Apr 2024, 20:41

Geri geldiğim yere döndükten sonra bir sonraki tercihimde işler ilginçleşmeye başladı. Burada yalnız olmadığımı az çok tahmin ediyordum ama birileriyle bu kadar erken karşılaşacağımı düşünmemiştim. Yeni arkadaşlarım ile tanışmaya fırsat bulamadan bir tanesi doğru yolu bildiğini bağırıp koşmaya başladı. Koşan arkadaşa bir anda kanım çok fazla ısındı. Seçtiği yolun doğru olduğunu ya da yolu bildiğine inanmıyorum ama içindeki coşkuyu hissedebiliyorum. Eğer onunla vakit geçirirsem hiç sıkılacağımı düşünmüyorum. Yine de işi sağlama almak için geride kalan mor saçlı arkadaşa el salladıktan sonra "Selam. Buraya gelmeden önce çok değişik odalardan geçtim. Anladığım kadarıyla bir seçim yaptıktan sonra herkesin ona uyması gerekiyor. Yoksa sonuçları pek iyi olmuyor." dedikten sonra mavi saçlı arkadaşın seçtiği odaya doğru yürümeye başlayacağım.
Image
Karakter
KÜNYE
İsim: Theo
Boy: 1.80
Kilo: 80
Sınıflar: Elemantalist – Defansif- Toplayıcı
Mevcut GP/AGP/İGP: 0/5/90
Mevcut Para: 7000

Güç: 4
Dayanıklılık: 4
Çeviklik: 4
Zeka: 8

Aludir Statları
Görü: 3
Mevcudiyet: 6

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
İblis
Image
KÜNYE
İsim: Ghozza
Boy: 1.20
Kilo: 20
Tür: Ruhani

Varlık: 3
Güç: 2
Dayanıklılık: 3
Arun: 7
Duren: 7
İrade: 5

YETENEKLER
Dehşetin Gülüşü

TEKNİKLER

Image
Dina

26 Apr 2024, 05:17

Oyunun değişmeye başladığını hissetmişti. İlerlemeyi seçtiği an hızını biraz daha arttırmış, ritmi biraz daha coşmuştu. Durmaya pek niyetli olmayan ayakları, sonunda yavaşlamıştı. Ekran bir kez daha kendini göstermiş, bilgiler gözünün önünden geçmişti. Teknik falan. Vybukh'un adam akıllı bir şey bildiğine emin dahi değildi. Tekrar ilerlemeye başladı. Bu esnada kulaklarına ilişen sese dikkat kesildi. Hemen ardından gördüğü silüete gözlerini kabarttı. Mavi uzun saçlı, heyecanlı bir kız. Sonunda buradaki bir diğer Aludir ile karşılaşmıştı. En azından yalnız olmamak onu mutlu ediyordu şimdilik. Kızın aceleyle onu izlemesini telkin edişinin ardından kafasını yukarı kaldırmış, gözlerini belertmişti. Heyecanlı ve tırsak bir ses tonuyla konuşmuştu.

"Eee..Eeeehhh.... Ben... Bbb.. Ben burayı hiç bilmiyorum! Tamam!"

Onun yerine karar verebilecek bir gücü ve otoriteyi kabul etmek istemese dahi şu an için nereye ve nereden gideceğini seçmeyi ona bırakabilirdi. Ne değişecekti, emin değildi. Zira rastgele karar alıyor, rastgele adımlıyordu. Hemen ardından duyduğu bir diğer sese kulak kesildi. Bir erkek sesi hemen ardından geliyordu. Tecrübelerini aktarıyordu. Seçim yapıldıktan sonra herkes uymalı, yoksa sonuçları iyi olmuyor tarzında. Şimdilik yeni arkadaşları ile birlikte çalışmak kendi lehineydi. Zaten tek umursadığı şey buradan kurtulmaktı. Bu sebeple mavili kızı takip etmeye başladı. Geride kalmamak adına hızını diğerlerinin hızına ayak uyduracak şekilde ayarladı. Utangaç ve ürkek tavırları onu sarmalamaya devam ederken, diğer taraftan yeni buluştuğu bu insanları süzmeye devam edecekti.
Image
Karakter - Künye
Image
İsim: Dina
Sınıflar: Toplayıcı - Saldırgan - Elementalist
Mevcut GP/AGP/İGP: -
Mevcut Para: 9.550
İtibar: 6

Zeka: 7

Aludir Statları
Görü: 4
Hakimiyet: 6
Mevcudiyet: 2

Ekipmanlar/Eşyalar
-
İblis - Künye
Image
İsim: Vybukh
Boy: 2.25
Kilo: 217
Tür: Yaratık

Varlık: 5
Güç: 6
Dayanıklılık: 8
Çeviklik: 6
Arun: 7
Duren: 4

Yetenekler
Element Yaratıcısı

Teknikler

Azgın Canavar - C Rank
Misket Bombası - C Rank
Kuyruk Kırbacı - B Rank

Ekipmanlar/Eşyalar
Bel Çantası
3 adet Cam Fanus
2 adet Yağ Matarası
40 adet Demir Bilye
Gadiel
Aclanian Aludir
Aclanian Aludir

29 Apr 2024, 10:27

Cümlelerini aktardıktan sonra derin bir nefes alan Gadiel, göğsünde kavuşturduğu elleri ile birlikte öylece beklemeye koyulmuştu sadece. Gözleri sandıklar ve ortama yeni gelen kız arasında gidip gelirken oldukça sakin gözükmekteydi. Az önce nasıl rastgele bir tercih yapacaksa, şimdi de bu kızın yapacağı tercih onu korkutmuyor ya da germiyordu.

Sadece tok bir sesle; “Evet, hangisini tercih edeceksin?.” Dedi.

Image
KARAKTER
KÜNYE
İsim: Gadiel (Gad’iil)
Boy: 1.72
Kilo: 70
Sınıflar: Sezici - Dengeli - Elementalist
İtibar: 7
Mevcut GP/AGP/İGP: AGP 10 / İGP 5
Mevcut Para: 3.000 Aclania Pulası

Güç: 7
Dayanıklılık: 7
Çeviklik: 7
İrade: 16

Aludir Statları
Görü: 10
Hakimiyet: 8
Mevcudiyet: 4

İBLİS
KÜNYE
İsim: Nuemsa (Hırçın Çocuk)
Boy: 172
Kilo: 26
Tür: Peri
Yatkın Olduğu Teknik Sınıfı: İllüzyon
Yatkın Olduğu Element: Işık – Doğa (Elemental)

Varlık: 7
Arun: 13
Duren: 13

YETENEKLER
Çaresiz Haykırış

TEKNİKLER
Kutsal Boynuz (A seviye)
Kör edici Işık (C seviye)
Peri Dokunuşu (D seviye)
Öfkeli Peri (C seviye)
Doğanın Yargısı (A-rank / Karakteristik teknik)

GM - Dimensio
Game Master
Game Master

29 Apr 2024, 12:00

Zenahpuryu; Shyrlonay söylediğin sözlerin ardından kafasını sallayarak doğrudan ziftimsi yapıya sahip iblise doğru saldırıya geçiyor. Aynı anda sen de buzdan oluşmuş gibi görünen iblise doğru koşmaya başlıyorsun. İki iblis de sizden gelecek saldırıya karşı pek de savunma yapacak gibi bir görüntü sergilemiyor. Bu haliyle, önündeki buzdan iblise doğru tekmeni çıkarıyor ve onun hemen hemen kafasının üst kısmına bunu indirmeyi başarıyorsun! Ancak kafasına tekme indirdiğin iblis, bundan pek de etkilenmiş gibi durmuyor ve bu kez kendisi saldırıya geçmek ister gibi sağ kolunu tekme attığın bacağına doğru savuruyor.

Aynı sıralarda Shyrlonay’ın da ziftimsi iblise saldırdığını görebiliyorsun. Shyrlonay sağ yumruğunu iblise savurduğu anda, sen de tekmeni sallamış olduğun için bu saldırının sonucunu göremiyorsun. Ancak tekmenin isabet etmesi ardından Shyrlonay “Zen!” diye bağırmasının ardından bakışlarını Shyrlonay olduğu tarafa doğru çeviriyorsun. Birkaç metre uzağında olan Shyrlonay’ın iblise yumruğunu indirmiş olduğunu, ancak gövdesinden geçip giden kolunun iblisin ziftimsi bedeninin ortasında yapışıp kalmış gibi olduğunu fark ediyorsun. Shyrlonay kolunu kurtarmak için çabalasa bile, bunu pek başarabilecekmiş gibi görünmüyor ve ziftimsi iblisin sol kolunu savurmak için hazırlamasıyla birlikte, hem kendini buzdan iblisin saldırısından hem de Shyrlonay’ı ziftimsi iblisin yumruğundan kurtarman gerektiğini anlıyorsun.

Diniel; Raldrin’e zihninden bir şeyler söylesen bile, bildiğin Raldrin yine tepkisiz kalmakla yetiniyor. Bu haliyle de koridorda bir başına yürüyor ve sağa doğru dönüyorsun. Biraz daha bu güzergah üzerinde ilerlemenin ardından ise, yolun bir kez daha dörde ayrılmış olduğunu fark ediyorsun.

Seraph&Theo&Dina; Seraph’ın sözleri ve Theo’nun yönlendirmesiyle, sağ taraftaki yola doğru ilerlemeye başlıyorsunuz. Karanlık koridordaki loş ışıkları takip ediyor ve yaklaşık 1 dakika sonra dört tarafı sarı duvarlarla çevrili bir odaya giriyorsunuz. Tam bu esnada, odaya girdiğiniz koridorun duvarının cızırtılı bir görüntüyle belirmesi ve ardından duvarın ortaya çıkması bu kez sizi şaşırtmıyor. Oda, ilk bakışta 15 metrekarelik bir alan gibi görünse bile, bir anda duvarların genişlemeye başlamasıyla boyutu tamamen genişliyor ve bir kenarı 25 metreyi bulan hale geliyor. Odanın büyülü bir şekilde genişlemesinin ardından ise kulağınıza gelen cızırtılar, bir başka beklendik hadisenin yaşanacağını gösteriyor.

“Yeniden sizlerleyiz dostlarım!”

“Tekrar merhaba yoldaşlar!”

“Bu odaya gelmiş olduğunuz için çok mutluyuz, zira bu odayı epey özel bir oda olarak dizayn etmiştik.”

“Fakat bazı şartların değiştiğini görüyoruz ve bu nedenle odanın özel durumunu daha da özel kılmaya karar verdik.”

“Evet dostlarım, birkaç değişiklik elzem görünüyordu. Bu yüzden ufak ayarlamalar yaptık. Bu ayarlamalar içerisinde kah üzülecek kah sevineceksiniz. Belki de sevindikçe üzülecek ve üzüldükçe sevineceksiniz. O yüzden, bu özel ufak ayarlamalar sayesinde, hep birlikte duygu seline kapılıp yelkenlerimizi yeni duygulara açacağız. Bu özel ve ufak ayarlamalar ile-”

“Bence durumu anlamışlardır. Odayı açıklamaya mı geçsek?”

“Ama çok özel ayarlamalar oldu, öyle değil mi? Bir saat falan özel diye anlatmak istiyorum!”

“Yapma abi. Zaten mevzular uzadıkça uzuyor, bir de sen üstüne tirat atma lütfen!”

“Peki bir şey soracağım, sadece tek bir şey! Hayatında… Böyle bir anı… Kaç kere… Ya-şı-yor-sun? Evet, cevap alayım!”

“Bak haklısın abi, gerçekten. Anlatabildiğin kadar anlat demek isterim ama mevzu uzadıkça bize zarar yazıyor. Kaç zamandır takılıyoruz, daha bir arpa boyu yol gidemedik.”

“Arpa boyu yol mu? Ah, dostum, benim tatlı ve sabırsız inci tanem! Burada bilim yapıyoruz ve sen bunu kalkıp bir arpa boyu ile mi kıyaslıyorsun? Bilimde, arpa boyu diye tabir ettiğin mesafe, kimi zaman hiç ummadığın kadar büyük sonuçlara yol açar. Ve- Tam tersi de olabilir! Bu yüzden kat ettiğin mesafenin bir önemi yoktur. Önemli olan, o mesafe içerisinde yaşananlardan çıkardığın sonuçtur!”

“Peki, ben de tek bir şey soracağım, sadece tek bir şey!”

“Dinliyorum bilim düşkünü ama sabırsız dostum.”

“Senin bu bilim zamazingon içerisinde kat ettiğin mesafeden çıkardığın o büyük ve muazzam sonuç nedir?”

“…”

“…”

“Ah benim bilimi hiçe sayıp kendini bilimden üstün gören yoğurtlu makarnam! Elbette çıkardığım inanılmaz sonuçlar var, bunu sen de biliyorsun. Hem kendini niye bu olaydan soyutlamış gibi konuşuyorsun ki? Bu işin temellerini atan sen değil miydin?"

“Abi, konu o değil bak! Cidden soruyorum sana, bu zamana kadar çıkardığın sonuç nedir? Odalara girip çıktılar, biri errrkeklik yaptı, diğeri bilmen ne kadar süredir bir anahtar seçemedi, beriki bilmem ne yaptı… Uzar da uzar ama sonuç ne?”

“Hemen her şey olsun bitsin mi istiyorsun? Biraz zevk almaya bakmalısın!”

“Yok abi, bu sefer benim istediğim gibi olacak. Bir ton işim var daha, bilmem kaç saat daha dostlarımızın keyfini bekleyemem ben. Çünkü tüm bu işin girdisini çıktısını da bana yazdıracaksın, o yüzden bırak kontrolü ben alayım!”

“Bak, bu işi halletmeme-”

“Tamam, devralıyorum ve konuyu kapatıyorum!”

“…”

“Kusura bakmayın yoldaşlar! Bazen böyle şeylere istemeden kulak misafiri oluyorsunuz ama eminim olmamış gibi davranacaksınızdır. Şimdi sizi daha fazla bekletmeden, odanın kazanma koşulunu açıklayacağım. Hazır olduğunuzda lütfen bunu dile getirin.”

“…”

“…”

“Hazırım!”

“Evet, odadan çıkma koşulunuz, sizin için özel olarak tasarladığımız iblisi yok etmeniz! Ancak bu kez, rakibiniz olacak iblis, üçünüz dışında diğer kişilerin her türlü etkisinden uzak olacak. Yani diğer dostlarımızın aksiyonları, bu iblisi etkileyemeyecek. Diğer bir deyişle, sizi kurtarabilecek bir errrrrkek bu sefer olmayacak. İblisi yok etmeniz halinde, bu odadan çıkabileceksiniz. Ancak eğer iblisi yok edemezseniz, üçünüz de öleceksiniz ve daha da kötüsü, iblis bu odada çıkıp diğerlerine saldırabilecek hale gelecek. Yani sadece kendinizi öldürmüş olmayacak, diğer dostlarınızın da ölmesine neden olacaksınız.”

“Var ya, şiir gibi anlattın yemin ediyorum. Tek düze gibi, ama şiir tadında!”

“Şimdiden size başarılar diliyorum dostlarım. Umarım bu engeli kolaylıkla aşar ve nadide veriler elde etmemizi sağlarsınız!”

“GEEE-Lİİİİ-YOOOOOOR!”

Başından beri sizinle konuşan ikilinin seslerinin kesilmesiyle birlikte, 15 metre kadar önünüzde bir karaltı belirmeye başlıyor ve bu karaltı, derin ve karanlık bir aura yayarak varlığını odaya yaymaya başlıyor. Görüntünün netleşmesiyle birlikte, turuncu saçları olan 174 santim boyunda, oldukça fit bir vücudu ve üzerinde siyah geleneksel bir kıyafeti olan biri beliriyor. Ancak esas dikkatinizi çeken şey, beliren kişinin sağ omzunun üstünde sırtına doğru tuttuğu neredeyse boyu kadar olan kılıç oluyor. Turuncu saçlı adam keskin gözlerle size bakmayı sürdürürken, yaydığı aura ile üzerinizde ciddi bir baskı uygulamaya başlıyor. Birkaç saniyelik sessizliğin ardından ise, turuncu saçlı adam bu memnuniyetsiz bir ifade ile ağzını açıyor ve"Hoi… Burada neler dönüyor bilmiyorum, ancak sizden hiç adam akıllı reiatsu sezmiyorum. Arrancar mısınız? Eğer öyleyse, şu işi hemen bitirelim!”diyor. Bu sözlerinin ardından ise arkasına doğru tuttuğu kılıcı kendinden emin bir şekilde önüne doğru getiriyor ve neredeyse hemen hemen yere saplar vaziyette dik bir şekilde tutmaya başlıyor.

İblisin Görünümü
Image

Gadiel; Yanına gelen kadına sormanın ardından ondan gelecek bir cevabı beklediğin anda, kulaklarına bir kez daha cızırtılar doluyor.

“Ya altı üstü bir anahtar seçeceksiniz ya! Sanki bilmem kaç bilinmeyenli denklem sorduk!”

“Valla ben daha fazla beklemem abi. Seçtiler seçtiler, yoksa beni ilgilendirmez.”

“Tamam dostum, sakin ol. Bu son uyarı!”

Haritadaki Konumlarınız
Image
Off Topic
Esther ikinci pasiflik uyarısını almıştır.
Bu hesaba atılan özel mesajlar kontrol edilmemektedir.
Seraph

29 Apr 2024, 14:04

Yeni aşırı süper dostlarımla beraber çapadak çapadak koşmaya başladık. Koridorlar her zamankinden daha az kasvetli değildi, ama kalabalık olunca o karanlık ürkütücü his biraz olsun azalmış gibi hissediyordum. Oha iyi ki sizi kafamda yaratmışım! Odaya geldiğimizde henüz mikrofon başındaki beyfendiler konuşmaya başlamadan önce, duvarların genişlemesinden bunun ne demek olduğunu anlamıştım. Hafifçe öne eğilerek bacağımdaki sargıyı daha sıkı sıktım.

"Tamam, dinleyin beni! Önümüzdeki engellerin ve içinde bulunduğumuz tehlikenin farkındayım. O yüzden sizler için bir öncelik sıralaması yaptım. İlk ve en en en en en önemli şey ne peki diye sorduğunuzu duyar gibiyim! Tabii ki yeni takımımıza bir isim bulmak! Pembe Dinozor Yumurtaları nasıl? Ya da Kızgın Çayır Manyakları? Zıplayan Patlamış Mısırlar???"

Bir elimle gözlüklü adamı, diğer elimle mor saçlı kızı işaret ettim.

"Aranızda uzlaşıp bu isimlerden birini seçin! Neyse, ikinci aşırı öncelikli konuya geçiyoruz. Ne olursa olsun gerçek isimlerimizi söylemek yok! Sebebini sormayın, bu işler böyle yapılır. Ben bu tarz şeyleri aşırı iyi biliyorum, güvenin bana! Sen, mor saçlı! Sana Civciv diyeceğiz. Senin ismini de Tavşan koyuyorum. Gözlüklü bir tavşan hayal ettim çok tatlı oldu eğeühüehe. Neyse, sulandırmayın. Laubaliliği hiç sevmem. Ben de Ördek'im. Şimdi savaş pozisyonuna geçin!"

Mikrofondaki gizemli beyfendiler sözlerini bitirdiğinde, karşımıza çıkan insan görünümündeki iblisin icabına sadece bizim bakabileceğimizi fark etmiştik. Artık bir errrrrkeğimiz yoktu. Ama olsundu. İkisi arasında bir kol boyu mesafe bıraktım ve minik bir fermuar dizilimi aldık.

"Ponçik kedi pençesi taktiğine geçiyoruz! Civciv! Sen sağdan saldır! Tavşan! Civciv'in iblisi dikkatleri üzerine çektiğinde soldan gir! Ben de tüm bunlar olurken ortadan bitirici vuruşu yapacağım."

Avuç içlerimi göğsümde birleştirdim.

"Vagrut... Kan banyosu. Önündeki iblise koşup boğazını pençele!"

KÜNYE
İsim: Seraph
Sınıflar: Toplayıcı / Saldırgan / Elementalist
İtibar: 5
Mevcut GP/AGP/İGP: 15/0/15
Mevcut Para: 1.000

Çeviklik: 2
İrade: 4
Zeka: 1

Aludir Statları
Görü: 1
Mevcudiyet: -
KÜNYE
İsim: Vagrut
Boy: 175
Kilo: 75
Tür: Hortlak
Yatkın Olduğu Teknik Sınıfı: Normal
Yatkın Olduğu Element: Karanlık / Toprak (Elemental)

Varlık: 4
Güç: 8
Arun: 2
Duren: 2

YETENEKLER

Saf Öfke

TEKNİKLER

-
Esther
Aclanian Aludir
Aclanian Aludir

30 Apr 2024, 04:20

Esther anahtar seçimi esnasında zamanını kullanmayı tercih etmişti zira sesler ona 20 saniyesi olduğunu söylemesine rağmen bu süreyi uzatabileceğini düşünmüştü. Bu süre boyunca anahtarları detaylıca inceledi fakat herhangi bir farklılıkla karşılaşmadı. Bu sebepten ötürü içgüdülerine güvenerek ilk başta düşündüğü gibi, kendisine göre en solda kalan anahtarı alarak sandıkları açmayı denemeyi planlıyordu.
Image

KÜNYE
İsim: Esther
Boy: 178
Kilo: 54
Sınıflar: Etkileyici - Defansif - Elementalist
Mevcut GP/AGP/İGP: 0/40/0
Mevcut Para: 8000

Güç: 10
Dayanıklılık: 10
Çeviklik: 9
İrade: 20
Zeka: 10

ALUDİR STATLARI
Görü: 5
Hakimiyet: 10
Mevcudiyet: 13

---------------------------------------------------

Image

KÜNYE
İsim: Dia (Masum kişi/kişiler anlamına gelmektedir)
Boy: 1.02
Kilo: 20

Varlık: 8
Güç: 5
Arun: 9
Duren: 6
İrade: 10

YETENEKLER
Tatlı Tebessüm

TEKNİKLER
Peri Dokunuşu (5. Düzey)
Peri Salınımı
Rüzgarlı Gün (5. Düzey)
Mutlak Olan (Karakteristik Teknik) (2. Düzey)
Peri Kabusu

İblisin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
-
Diniel
Aclanian Aludir
Aclanian Aludir

30 Apr 2024, 22:52

İlerledikten sonra sağa dönüyor ve bir süre ilerliyordum. Hmm... Gidebilecek dört yön oluşmuştu. Bir yerlerden ses de gelmemişti. E sola gideyim bari.
KÜNYE
İsim: Diniel
Boy: 1.64
Kilo: 52
Sınıflar: Toplayıcı - Dengeli - Elementalist
Mevcut GP/AGP/İGP: 0/0/5
Mevcut Para: 48000

Güç: 6
Zeka: 10

Aludir Statları
Görü: 5
Hakimiyet: 9
Mevcudiyet: 10

İBLİS KÜNYE
KÜNYE
İsim: Raldrin
Boy: 1.75
Kilo: 60
Tür: Ejderha

Çeviklik: 9
Arun: 9
Duren: 6
İrade: 8

YETENEKLER:
Saf Öfke

TEKNİKLER:
Buzul Fırtına - A Rank
Daha hızlı! - C Rank
Soğuk Diyar - B Rank

Image
Gadiel
Aclanian Aludir
Aclanian Aludir

02 May 2024, 00:07

Sessizce sesleri dinledi. Akabinde muhtemelen tıpkı o seslerin yaptığını yaptı ve tüm dikkatini göğsünde kavuşturduğu kolları eşliğinde kıza çevirdi. Kız en sonunda hareket edip bir şeyler yapmaya başladığında ise içinden saydığı saniyelere ara verdi ve son çare olarak müdahale etme seçeneğini kafasından sildi. Kızın seçtiği anahtara baktı ve akabinde kendi yapacağı şeyden pekte farksız olmayacak bu hamleye karşı kısa bir iç geçirdi sadece.

Sesler kesilmişti. Kız birazdan tercihini yapacaktı ve bu tercihin onun hayatını etkileyecek bir tercih olacağının farkında olmasına rağmen, pekte yapılacak bir şey olmamasından ötürü olacak ki öylece izledi. Anahtar ile yapılacakların tamamlanmasının ardından rahat pozisyonundan çıkacak ve kız hamlesini tamamladığında olabilecek her şeye hazır bir şekilde etrafını kolaçan edecekti.
Image
KARAKTER
KÜNYE
İsim: Gadiel (Gad’iil)
Boy: 1.72
Kilo: 70
Sınıflar: Sezici - Dengeli - Elementalist
Mevcut GP/AGP/İGP: AGP 10 / İGP 5
Mevcut Para: 3.000 Aclania Pulası

Dayanıklılık: 7
Çeviklik: 7
İrade: 16

Aludir Statları
Görü: 10
Hakimiyet: 8
Mevcudiyet: 4

İBLİS
KÜNYE
İsim: Nuemsa (Hırçın Çocuk)
Boy: 172
Kilo: 26
Yatkın Olduğu Teknik Sınıfı: İllüzyon
Yatkın Olduğu Element: Işık – Doğa (Elemental)

Arun: 13
Duren: 13

YETENEKLER
Çaresiz Haykırış

TEKNİKLER
Kutsal Boynuz (A seviye)
Kör edici Işık (C seviye)
Peri Dokunuşu (D seviye)
Öfkeli Peri (C seviye)
Doğanın Yargısı (A-rank / Karakteristik teknik)

Dina

03 May 2024, 05:33

Yeni dostları ile koşuştururken birbirinin aynısı olan bir koridordan daha geçmiş, eninde sonunda aksiyonun kalbine ulaşmışlardı. Sesler tekrar kulaklarında cozurdamaya başladığında, bu komik olmayan şakanın artık bitmesi gerektiğini dahi düşünmüştü. Ancak karşısında gördüğü insanvari iblis, bir o kadar da ilgi çekiciydi. Bu esnada yeni tanıştığı kız konuşmuştu. Hatta bu üçlü yan yana geldiği andan itibaren tek konuşan da oydu. İlk dahiyane fikri ise onlara isim vermekti. Ekiplerine bir isim... Civciv... Kulağına nedensizce şirin gelmişti.

"Ekibin ismi... Eee..evet! Patlamış mısırlar.. Ben! Civcivim!" dedi, heyecanla. Sözcükleri birbirine sokarken, diğer taraftan karşılarında beliren iblisi kesmeye başlamıştı. Bu iblisi burada yok ettikleri anda, hem kendilerinin hem de alanda bulunan diğer Aludir'lerin selametini sağlamış olacaklardı. Ne büyük hizmet... Üç kişi olduklarına göre, karşılarındaki iblisin herhangi birinden daha hünerli olduğu çıkarımını yapabilirdi. Ama aynı zamanda duydukları sesler, veri toplamaktan ve ilerleyişten bahsetmişlerdi. En azından bir emin olduğu nokta, takımca hareket ettikleri vakit; iblisi yenme ihtimallerinin yüksek olduğuydu. Bu doğrultuda hareket etmek istiyordu. Zira bu oyunun sonunu merak ediyor, başarmak istiyordu.

Kızın ilerlemesi gerektiği yönü salık verdiğini anladığı vakit önce kıpırdanmış, ardından dediği gibi, sağa doğru hareketlenmek üzere genişçe bir kavis almıştı. Adımlarını hızlandırırken diğer yandan gözlüklü çocuğu kesmeye başladı. Onun da hareketine başlaması ile birlikte Vybukh'u çağıracak ve ona ne yapması gerektiğini anlatacaktı.

"Yak ve yık Vybukh, çağrıma gel." dedikten sonra iblisinin belirmesini bekleyecek; ilerleyişini sürdürecekti. Bu noktada karşılarındaki iblis hakkında tek bildiği şey elinde değişik bir kılıç olduğuydu. En azından yakın menzilli bir saldırı yapabilirdi.

"Sağdan ilerliyoruz. Kılıcıyla sana davranana kadar mesafeni koru. Uzaktan ona saldırabileceğin bir yeteneğin var mı emin değilim. Varsa kullanmaktan çekinme. Yoksa, sana kılıcıyla saldırmasını bekle ve ardından kılıcının altından geçerek bedenine saldır. Mümkünse kılıcı tuttuğu elinin hizasında, omzu ile kafa hizasına. Diğerleri de saldıracağı için işin kolay olacak. Eğer senden hızlı çıkarsa geri çekilirsin. Başka bir şey düşünürüz. Şimdi ilerle!"
Image
Karakter - Künye
Image
İsim: Dina
Sınıflar: Toplayıcı - Saldırgan - Elementalist
Mevcut GP/AGP/İGP: -
Mevcut Para: 9.550
İtibar: 6