Genç adam, kararsızlığı gözlerine yansıyan bakışlarıyla birlikte adımlayıp, sandıklardan birini açacaktı. Üzerine çok düşünülmesi gerektiğine inanmıyordu. Belki bir tüyosu belki de başka bir şeyi vardı bu gizemli oyunun; ama o oyun oynamayı pek sevmezdi. Pek ela bundan dolayı bunu bir oyun olarak ela alıp üzerine de düşünmesine çok gerek yoktu.
Bir karardı ve kararı verdiği andan itibaren sonuçlarına razıydı. Bundan dolayı bir tanesi seçmek üzereyken, gaipten duyduğu sesler onu durdurmuştu. Seslerin kaynağını anlamak için bir kez daha etrafına bakınsa bile, pek başarılı olamadığı için bu tutumunu çok uzun tutmamıştı. Keza zaten bakışlarının odağını önündeki duvarın bir anda yarılması ve içinden genç bir kızın çıkmasıyla o yöne kaymıştı.
Seslerin hızlıca durumu açıklamasından sonra derin bir iç çeken genç adam bir süre sessiz kalmış ve bu sırada sabırsız olan genç kızın sesi ile irkilmişti.
“Kusura bakma Gadiel Ben.” Dedikten sonra hızlıca; “3 sandık ve 3 anahtar. Anahtar numara 1 sadece kendi sandığını, anahtar numara 2 sadece kendi iki sandığını ve anahtar numara 3 ise hepsi açıyor. Açılmayan sandık kadar ceza var. Cezaları bilmiyorum. Ben rastgele seçecektim durdular. Üzerine çok düşünmek istiyorsan – ki 20 saniyen var, düşünüp bir tercih yap. Yoksa herhangi birini seçeceğim.” Dedi gayet rahat bir tavırla.
Uyanın Sizi Beş Para Etmez Çöp Parçaları!
- GM - Dimensio
- Game Master

Seraph; İblisin saldırısına karşılık Vagrut’a cümlelerini söylediğinde, Vagrut halinden ziyadesiyle memnun bir şekilde sırıtmak dışında bir şey yapmıyor. Nitekim, öylece gireceğin çabayı görmek için bekleyen Vagrut’un isteği birkaç saniye içerisinde gerçeğe dönüyor ve iblis sana doğru saldırır bir konuma geliyor. İblisin saldırısına karşılık ilk önce hafifçe çömeliyor ve ardından kendini yukarıya doğru fırlatıyorsun. Bu hareketin seni iblisin saldırısından kurtarmış olsa bile, sağ bacağının diz altına bir darbe almaktan da kurtulamıyorsun. İblisin sivri kolu, bacağında bir yara açmak için yeterli gelse bile, havaya doğru hareketlenmiş olman yaranın vahametini de artırıyor. İblisin kolu sağ bacağının dizinin altından ayaklarına doğru derin bir çizik açarken, kanın da kısa süre fışkırmaya başlıyor. İblisin bu saldırısı, tüm dengeni de bozarak dilediğin hamleyi yapmanı engelliyor ve yükseldiğin yerine hemen 20-30 cm ötesine düşüveriyorsun! Bu nedenle, iblisle arana Vagrut’u alma planın da suya düşüyor.
Vagrut’un kekremsi gülüşü kulaklarına dolmaya başlarken bacağını kontrol ediyorsun ve bacağının bu anda seni savaşmaktan alıkoymayacağını ama ilerleyen süreçte özellikle kanamayı durdurmazsan sıkıntılar yaşayabileceğini anlıyorsun. Bununla birlikte iblis yüzünü sana doğru çevirirken, sen de bakışlarını kaldırıyor ve iblisin arka tarafına gelen duvara yakın yerde kızıl saçlı bir kadının durduğunu görüyorsun. İblis henüz daha saldırıya geçmemiş olsa da, birkaç saniye içerisinde yeni bir darbeyi indirmek için hareketleneceğini de hissedebiliyorsun.
Diniel; İblis ile kadının mücadelesine karışmama kararın, Raldrin’in de hoşuna gitmiş gibi geliyor. Nitekim Raldrin’in derin sessizliği altında zahmetli bir konuma düşmeyecek olmasının verdiği rahatlığı bir şekilde hissedebiliyorsun. Bu esnada ise iblisin kadın saldırışını, kadının kendini kurtarmaya çalışmasını, ancak bunu tam olarak başaramamasını ve bacağından yaralanmasını da net bir şekilde görebiliyorsun. Kadın yerdeyken bakışlarını iblise kaldırdığı anda ise, onunla göz göze gelmekten kaçınamıyorsun. Bununla birlikte, kadına saldıran iblis seni fark etmemiş veya fark etse bile odağını sana yöneltmemiş gibi arkasını dönerek, yerde olan kadına karşı yeni bir hamleye girişme hazırlığında bulunuyor.
Theo; Verdiğin cevapla birlikte kulağına dolan cızırtılar birkaç saniye sürüyor. En sonunda ise ikili bir kez daha konuşmaya başlıyor.
İkilinin konuşması sonlandıktan sonra, seni buraya sıkıştıran duvarın cızırtılı bir şekilde flulaştığını ve yok olduğunu görüyorsun. Böylece aşağıya giden yol açılarak seni başladığın yere döndürecek güzergah açılıyor. Elbette bunun yanında, sola doğru giden güzergah da tüm karanlığı ile seni bekliyor.
Dina; Vybukh’a haykırış, sanki duvarların titremesine neden olurken Vybukh tüm bunlardan hoşlanmamış gibi bakışlarını iyice keskinleştiriyor. Bu esnada iblisin yaydığı ziftimsi siyahlıktan uzaklaşmak için geriye attığın adımlarla birlikte, kulağına dolan cızırtılar odağının değişmesine neden oluyor.
Cızırtılar bu şekilde sonlanırken, Vybukh duyduklarından pek memnun değilmiş gibi bakışlarını sana çeviriyor. Bu durum da, sanki söylendiği gibi Vybukh’a ne yapması gerektiğini söylediğin durumlarda, onun sana itaat etmek zorunda olduğu şeklinde bir sonucun oluştuğunu hissettiriyor.
Zenahpuryu; Shyrlonay’ı fiziken var edecek komutu vermenin ardından, Shyrlonay her zamanki gibi ancak her zamankinden çok daha kısa bir sürede önünde beliriveriyor. Shyrlonay doğrudan bakışlarını keskin bir şekilde, sanki yapacağın tercihi çoktan öğrenmiş gibi kararlı bir duruşla sana yönlendirmişken, sen de tercihini iletiyorsun. Bunu söylemenle birlikte cızırtılar da bir kez daha kulağına dolmaya başlıyor.
Cızırtılar kulağında sonlandığı anda, hemen önünde cızırtılı ve flu bir görüntü oluşmaya başlıyor. Bu görüntüler giderek belirgin bir şekilde kazandığında ise, karşında biri 150 santim boylarında, adeta buza dönüşmüş kayalardan oluşmuş gibi bir bedeni bulunan ve herhangi bir yüz ifadesi olmayan, diğeri ise 120 boylarında ziftimsi bir bedene sahip, sivri dişleri bulunan ve gözleri bulunmayan ve yere kadar uzanan uzun kolları bulunan bir iblis beliriyor.
Seraph&Diniel; Her ikiniz de kendi açılarından iblise doğru bakmakta olduğunuz bir anda, ilginç bir şekilde iblis önce flulaşıyor ve ardından cızırtılı bir görüntüye bürünüp yok oluyor. Hemen ardından ise, benzer şekilde Diniel’in arkasındaki duvar da yok oluyor ve sizin için bir çıkış kapısı açılıyor. Tam bu esnada ise kulağınıza cızırtılar ve ardından malum kişilerin sesleri dolmaya başlıyor.
Dina; Kulağına dolan seslerin ardından Vybukh ile arandaki iletişimin ne şekilde olacağını düşünmeye başladığın sırada, bir anda cızırtılar tekrar kulağına gelmeye ve ardından malum ikili bir kez daha konuşmaya başlıyor.
Konuşmalar sonlandığı anda karşındaki iblisi önce flulaşıyor ve ardından cızırtılı bir şekilde yok oluveriyor! Aynı şekilde, seni buraya hapseden duvarlar da bir kez da cızırtılı ve flu bir görünümlü yok olurken, dört tarafın da karanlığa açılan yollar beliriyor.
Esther&Gadiel: Aranızda sandıklara ve anahtarlara ilişkin konuşmaların geçmesinden sonra cızırtılar bir kez daha kulağınıza doluyor ve bu kez ikili sırayla 20’den geriye doğru saymaya başlıyor.
Genel; Her biriniz karşılaştığı yeni durumlara karşı hazırlık yaptığınız esnada tam karşınızda ansızın sanki yoktan var olan bir ekran beliriyor! Tamamen siyah olan ekranda ise birtakım anlamsız yazı karakterleri beliriyor. Birkaç saniye sonunda ise, bu yazı karakterleri tek tek kendi algılayabildiğiniz dile evriliyor ve her biriniz siyah ekranın üzerine yazılmış yeşil yazıları okumaya başlıyorsunuz. Tüm yazıları okumanızın ardından ise, ekran kendiliğinden yok oluveriyor!
Vagrut’un kekremsi gülüşü kulaklarına dolmaya başlarken bacağını kontrol ediyorsun ve bacağının bu anda seni savaşmaktan alıkoymayacağını ama ilerleyen süreçte özellikle kanamayı durdurmazsan sıkıntılar yaşayabileceğini anlıyorsun. Bununla birlikte iblis yüzünü sana doğru çevirirken, sen de bakışlarını kaldırıyor ve iblisin arka tarafına gelen duvara yakın yerde kızıl saçlı bir kadının durduğunu görüyorsun. İblis henüz daha saldırıya geçmemiş olsa da, birkaç saniye içerisinde yeni bir darbeyi indirmek için hareketleneceğini de hissedebiliyorsun.
Diniel; İblis ile kadının mücadelesine karışmama kararın, Raldrin’in de hoşuna gitmiş gibi geliyor. Nitekim Raldrin’in derin sessizliği altında zahmetli bir konuma düşmeyecek olmasının verdiği rahatlığı bir şekilde hissedebiliyorsun. Bu esnada ise iblisin kadın saldırışını, kadının kendini kurtarmaya çalışmasını, ancak bunu tam olarak başaramamasını ve bacağından yaralanmasını da net bir şekilde görebiliyorsun. Kadın yerdeyken bakışlarını iblise kaldırdığı anda ise, onunla göz göze gelmekten kaçınamıyorsun. Bununla birlikte, kadına saldıran iblis seni fark etmemiş veya fark etse bile odağını sana yöneltmemiş gibi arkasını dönerek, yerde olan kadına karşı yeni bir hamleye girişme hazırlığında bulunuyor.
Theo; Verdiğin cevapla birlikte kulağına dolan cızırtılar birkaç saniye sürüyor. En sonunda ise ikili bir kez daha konuşmaya başlıyor.
“Mükkkkemmmel bir seçim! Sana bizden 5 irade puanı helali hoş olsun!”
“Tabi sen kazandığın için kaybedenlerin de olması gerekiyor, öyle değil mi?”
“Kesinlikle! Bu yüzden tüm iblislerin varlıkları sıfırlanmış durumdadır! Tek bir hasar aldıklarında geberip gidecek olmaları üzücü olsa da, buna katlanmak durumundayız.”
“Hadi bakalım, yoluna devam et keko!”
“Tabi sen kazandığın için kaybedenlerin de olması gerekiyor, öyle değil mi?”
“Kesinlikle! Bu yüzden tüm iblislerin varlıkları sıfırlanmış durumdadır! Tek bir hasar aldıklarında geberip gidecek olmaları üzücü olsa da, buna katlanmak durumundayız.”
“Hadi bakalım, yoluna devam et keko!”
İkilinin konuşması sonlandıktan sonra, seni buraya sıkıştıran duvarın cızırtılı bir şekilde flulaştığını ve yok olduğunu görüyorsun. Böylece aşağıya giden yol açılarak seni başladığın yere döndürecek güzergah açılıyor. Elbette bunun yanında, sola doğru giden güzergah da tüm karanlığı ile seni bekliyor.
Dina; Vybukh’a haykırış, sanki duvarların titremesine neden olurken Vybukh tüm bunlardan hoşlanmamış gibi bakışlarını iyice keskinleştiriyor. Bu esnada iblisin yaydığı ziftimsi siyahlıktan uzaklaşmak için geriye attığın adımlarla birlikte, kulağına dolan cızırtılar odağının değişmesine neden oluyor.
“Şöyle bir sıkıntı var… Görüyoruz ki iblisin seni pek takmıyor. Eh, pek de haksız sayılmaz. Ama ‘git öldür’, ‘yok et’, ‘suyunu sık’, ‘pekmezini akıt’ falan diyorsunuz ya… Hah, o işte pek çözüm olmuyor.”
“Yani demek istiyor ki, hem hükmediyorum, emrediyorum, ağanım, paşanım diyorsun, hem de ne yapacağını söylemiyorsun. Kontrolü alman gerekiyor balım, yoksa sabaha kadar bağırtırlar adamı. Yumruk at, kafa at, deppikle, fiske bombardımanına tut falan filan ya!”
“Kesinlikle! İblisinden ne beklediğini değil, ona ne yapacağını söyleyeceksin.”
“Bir şey diyeyim mi? Bunlar bu yaşa iyi gelmiş ha! Bu kadar temel şeyi de bilmez mi bir insan!? Boşa uğraşıyor muyuz diye düşünmeden edemiyorum.”
“Öğrenecekler abi, rahat ol sen. Öğrenmezlerse de biz bir şeyler öğrenmiş oluruz, ooh mis!”
“Yani demek istiyor ki, hem hükmediyorum, emrediyorum, ağanım, paşanım diyorsun, hem de ne yapacağını söylemiyorsun. Kontrolü alman gerekiyor balım, yoksa sabaha kadar bağırtırlar adamı. Yumruk at, kafa at, deppikle, fiske bombardımanına tut falan filan ya!”
“Kesinlikle! İblisinden ne beklediğini değil, ona ne yapacağını söyleyeceksin.”
“Bir şey diyeyim mi? Bunlar bu yaşa iyi gelmiş ha! Bu kadar temel şeyi de bilmez mi bir insan!? Boşa uğraşıyor muyuz diye düşünmeden edemiyorum.”
“Öğrenecekler abi, rahat ol sen. Öğrenmezlerse de biz bir şeyler öğrenmiş oluruz, ooh mis!”
Cızırtılar bu şekilde sonlanırken, Vybukh duyduklarından pek memnun değilmiş gibi bakışlarını sana çeviriyor. Bu durum da, sanki söylendiği gibi Vybukh’a ne yapması gerektiğini söylediğin durumlarda, onun sana itaat etmek zorunda olduğu şeklinde bir sonucun oluştuğunu hissettiriyor.
Zenahpuryu; Shyrlonay’ı fiziken var edecek komutu vermenin ardından, Shyrlonay her zamanki gibi ancak her zamankinden çok daha kısa bir sürede önünde beliriveriyor. Shyrlonay doğrudan bakışlarını keskin bir şekilde, sanki yapacağın tercihi çoktan öğrenmiş gibi kararlı bir duruşla sana yönlendirmişken, sen de tercihini iletiyorsun. Bunu söylemenle birlikte cızırtılar da bir kez daha kulağına dolmaya başlıyor.
“İnanılmaz ya! Yemin ediyorum inanılmaz!”
“Abi adam errrrkek çıktı, errrrkek!”
“Ya sen nasıl bir delikanlısın böyle?”
“İblisleri bana yollayın ve diğerlerinin rahatça geçmesine izin verin.”
“Eheheheheee… Titredim bildiğin, titredim!”
“Eheheheheee…”
“Tamam, madem errrrkeksin, o zaman istediğin olsun bakalım!”
“Eheheheheee…”
“Abi adam errrrkek çıktı, errrrkek!”
“Ya sen nasıl bir delikanlısın böyle?”
“İblisleri bana yollayın ve diğerlerinin rahatça geçmesine izin verin.”
“Eheheheheee… Titredim bildiğin, titredim!”
“Eheheheheee…”
“Tamam, madem errrrkeksin, o zaman istediğin olsun bakalım!”
“Eheheheheee…”
Cızırtılar kulağında sonlandığı anda, hemen önünde cızırtılı ve flu bir görüntü oluşmaya başlıyor. Bu görüntüler giderek belirgin bir şekilde kazandığında ise, karşında biri 150 santim boylarında, adeta buza dönüşmüş kayalardan oluşmuş gibi bir bedeni bulunan ve herhangi bir yüz ifadesi olmayan, diğeri ise 120 boylarında ziftimsi bir bedene sahip, sivri dişleri bulunan ve gözleri bulunmayan ve yere kadar uzanan uzun kolları bulunan bir iblis beliriyor.
İblislerin Görünümü
Seraph&Diniel; Her ikiniz de kendi açılarından iblise doğru bakmakta olduğunuz bir anda, ilginç bir şekilde iblis önce flulaşıyor ve ardından cızırtılı bir görüntüye bürünüp yok oluyor. Hemen ardından ise, benzer şekilde Diniel’in arkasındaki duvar da yok oluyor ve sizin için bir çıkış kapısı açılıyor. Tam bu esnada ise kulağınıza cızırtılar ve ardından malum kişilerin sesleri dolmaya başlıyor.
“Arkadaşlar! Aranızda errrrkek varmış errrrkek!”
“Adam dedi ki, iblisleri bana yollayın ve diğerlerinin rahatça geçmesine izin verin.”
“Eheheheheee… Aynısını yaptın valla!”
“Eheheheheee… Hadi gidin bakalım gençler, özgürsünüz.”
“Artık eleman yaşıyor olursa, ona da bir kıyak geçersiniz!”
“Adam dedi ki, iblisleri bana yollayın ve diğerlerinin rahatça geçmesine izin verin.”
“Eheheheheee… Aynısını yaptın valla!”
“Eheheheheee… Hadi gidin bakalım gençler, özgürsünüz.”
“Artık eleman yaşıyor olursa, ona da bir kıyak geçersiniz!”
Dina; Kulağına dolan seslerin ardından Vybukh ile arandaki iletişimin ne şekilde olacağını düşünmeye başladığın sırada, bir anda cızırtılar tekrar kulağına gelmeye ve ardından malum ikili bir kez daha konuşmaya başlıyor.
“Bir son dakika haberiyle karşınızdayız!”
“Evet sayın seyirciler, aranızda errrrrkek varmış! Errrrrkek bütün iblisler bana gelsin, bağyanlar düz devam etsin dedi. Yani bağyanlar demedi de, sadece bağyanların bahtına iblis düştüğü için öyle gibi oldu.”
“Var git bakalım yoluna genç kadın!”
“Hadi yine iyisin!”
“Bir daha yapsana, nasıl dedi errrrkek?”
“İblisleri bana yollayın ve diğerlerinin-”
“Evet sayın seyirciler, aranızda errrrrkek varmış! Errrrrkek bütün iblisler bana gelsin, bağyanlar düz devam etsin dedi. Yani bağyanlar demedi de, sadece bağyanların bahtına iblis düştüğü için öyle gibi oldu.”
“Var git bakalım yoluna genç kadın!”
“Hadi yine iyisin!”
“Bir daha yapsana, nasıl dedi errrrkek?”
“İblisleri bana yollayın ve diğerlerinin-”
Konuşmalar sonlandığı anda karşındaki iblisi önce flulaşıyor ve ardından cızırtılı bir şekilde yok oluveriyor! Aynı şekilde, seni buraya hapseden duvarlar da bir kez da cızırtılı ve flu bir görünümlü yok olurken, dört tarafın da karanlığa açılan yollar beliriyor.
Esther&Gadiel: Aranızda sandıklara ve anahtarlara ilişkin konuşmaların geçmesinden sonra cızırtılar bir kez daha kulağınıza doluyor ve bu kez ikili sırayla 20’den geriye doğru saymaya başlıyor.
Genel; Her biriniz karşılaştığı yeni durumlara karşı hazırlık yaptığınız esnada tam karşınızda ansızın sanki yoktan var olan bir ekran beliriyor! Tamamen siyah olan ekranda ise birtakım anlamsız yazı karakterleri beliriyor. Birkaç saniye sonunda ise, bu yazı karakterleri tek tek kendi algılayabildiğiniz dile evriliyor ve her biriniz siyah ekranın üzerine yazılmış yeşil yazıları okumaya başlıyorsunuz. Tüm yazıları okumanızın ardından ise, ekran kendiliğinden yok oluveriyor!
Code: Select all
Veri Güncellemesi Başlatılıyor…
Veri Güncellemesi… %100
Güncellenen Veriler… Varlık…
Katılımcılara ait iblislerin varlıkları sıfıra indirgenecek…
…
Katılımcılara ait iblislerin varlıkları sıfıra indirgendi.
Güncel Değer… Varlık:0
Güncelleme Sonu…
…
Veri Güncellemesi… %100
Güncellenen Veriler… İblis Ghozza, İrade…
İblis Ghozza’nın iradesi arttırılacak…
…
İblis Ghozza’nın iradesi arttırıldı.
Güncel Değer… İrade:5
Güncelleme Sonu…Bu hesaba atılan özel mesajlar kontrol edilmemektedir.
Yumruklarını sıktı. Vagrut'tan ümidini de, göz temasını da bir saniyede kesmişti Seraph. Dizine götürdüğü elinin kan kırmızısı olduğunu gördüğünde, tahminlerinde haklı olduğu fark etti yeniden. İblisler burada Aludir'lere hasar verebiliyordu. En iyi savunma saldırıdır mantalitesi ile iblise doğru koşmaya başlayacaktı ki, iblisin flulaşarAk yok olduğunu gördü. Kırmızı saçlı kadın ile göz göze gelmişti.
"BEN BURDA GÖTÜMÜ YIRTARKEN SEN AKBABA GİBİ ORADA MI BEKLEDİN GERÇEKTEN??"
Üzerindeki elbiseyi çıkartıp dişleri ile yırttı. Bir parçasını bacağının kanayan kısmına sıkıca bağlayarak pansuman yaptı. Adamlar konuştuktan sonra kollarını havaya kaldırıp adeta tüm olan biteni unutmuşçasına neşe ve heyecan içersinde bağırmaya başladı.
"ERKEEEEEEKKK! YAŞASINNNN OLLEYYYY ERKEKKKKK!"
Ekranda beliren yazıların anlamını bilmiyordu. İblisine dönüp,
"Korkma. Varla yok arası bişeydin zaten."
Dedikten sonra temposunu yavaşça arttırarak çıkışa, geldiği yöne doğru koşmaya başladı. Yaralı bacağına çok fazla ağırlık vermemeye çalışıyordu, bu yüzden koşan bir kaplandan ziyade ceylana benziyor olmalıydı. Yol ayrımına geldiğinde sağdaki yoldan gidecekti.
"ERKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK!"
- GM - Dimensio
- Game Master

Off Topic
Bayram ve tatil sürecinde uygulanmayan pasiflik kuralı, bu mesaj itibariyle tekrar uygulanmaya başlamıştır. Tüm katılımcılara duyurulur.
Bu hesaba atılan özel mesajlar kontrol edilmemektedir.
Seçtiğim seçim sonucunda etrafta iblislerin olduğunu ve istemeden de olsa bazı kişilerin işini kolaylaştırmış olduğumu öğrendim. Zorluğu artırırsam daha da eğlenceli olacağını düşünüyorum. Bu yüzden bir sonraki seçim sırasında neyi seçtiğime dikkat etmem lazım.
Bir sonraki seçimimi düşünürken küçük bir cızırtıdan sonra başladığım yere dönmem için yol açıldı. Mecbur geri dönüp diğer rotayı denemek için hareketlendiğim zaman önümde değişik yazılar belirdi. Yazıda bana dedikleri şeyi vakit geçmeden hayata geçirdiklerini gördüm. Anladığım kadarıyla böyle önemli gelişmeler bu yazılar ile benim gibilere bildiriliyor. Bu demektir ki oyunu zorlaştırırsam da herkesin bu şekilde haberi olacak. Şimdiye kadar sadece bir tane bu yazıdan gördüğüme göre daha diğerleri nasıl oyuna etki edeceklerini bilmiyorlar. Bu değerli bilgiyi kullanarak ileride karşılaştığım kişilere küçük tatlı şakalar yapabilirim.
Bir sonraki seçimimi düşünürken küçük bir cızırtıdan sonra başladığım yere dönmem için yol açıldı. Mecbur geri dönüp diğer rotayı denemek için hareketlendiğim zaman önümde değişik yazılar belirdi. Yazıda bana dedikleri şeyi vakit geçmeden hayata geçirdiklerini gördüm. Anladığım kadarıyla böyle önemli gelişmeler bu yazılar ile benim gibilere bildiriliyor. Bu demektir ki oyunu zorlaştırırsam da herkesin bu şekilde haberi olacak. Şimdiye kadar sadece bir tane bu yazıdan gördüğüme göre daha diğerleri nasıl oyuna etki edeceklerini bilmiyorlar. Bu değerli bilgiyi kullanarak ileride karşılaştığım kişilere küçük tatlı şakalar yapabilirim.
Vybukh hakkında düşünceleri hep çok netti. Beyinsiz, vahşi yaratık. Yalnızca yemeyi düşünen, aptal rolü kesen, kurnaz bir piç kurusuydu. Her defasında aynı şeyi yapıyor, fırsatını bulduğu an Dina'yı ardından vurmak için fırsat bekliyordu. Şeytanla bile anlaşma yapabilecek kadar aç gözlüydü Vybukh. Ancak bir şey var ki, çapı Dina'yı sindirmek için yetersizdi. En azından Dina ona güvenmiyor ve her fırsatta zaten güvenini boşa çıkaracak bu meczup için endişelenmiyordu. Zaten Vybukh'un hareketsiz tavırlarından sonra gaipten gelen iki ses de ona yanılmadığını kanıtlamıştı. Onu takmama nedeninin ciddi ciddi ona yapacağı şeyi söylemediğinden kaynaklandığını düşünüyor olmalılardı.
O yaratığı tanımıyorlardı tabii ki. Daha önce ne yapacağını harfi harfine söylese dahi, reddetmiş bir fosildi o. Beyni yerinde azı dişleri vardı ve çürüktü de. En azından deneyebilirdi. Vybukh'un bu yaratığın üzerine çullanmasını ve zaten pestile dönmüş yaratığın pekmezini iyice akıtmasını söyleyebilirdi. Sonrasında ise tekrardan sesler konuşmaya başladı. Geçebileceğini söylediler. Garipti. İblisin görüntüsünün yok olduğunu ve karanlıkla örülmüş duvarların tekrar belirdiğini görebiliyordu. Bütün bu olanlara anlam vermek zor olsa dahi çözebileceği bir bulmaca değildi bu. En azından yürümeye devam edebilirdi. Düz devam edecekti. Soluna doğru.
Baktığı yönden kendi soluna doğru usulca döndü ve aheste adımlarla ilerlemeye koyuldu. Bu esnada o iki sesin neden böyle bir işe giriştiğini düşünüyordu. En azından bu iblisi yok etmesi gerekmez miydi? Ya da başka bir şey olmuş da olabilirdi. Bir çeşit zaman sınırı olup olmadığını düşündü. Ancak o zaman da zaman sınırı bittiğinde başına bir iş gelmeliydi. Anlamak güçtü. Lakin burada artık başka katılımcıların da olduğundan emindi. Her şeyi çözebilecek kadar bilgiye sahip olana kadar, ilerlemeye devam edecekti.
O yaratığı tanımıyorlardı tabii ki. Daha önce ne yapacağını harfi harfine söylese dahi, reddetmiş bir fosildi o. Beyni yerinde azı dişleri vardı ve çürüktü de. En azından deneyebilirdi. Vybukh'un bu yaratığın üzerine çullanmasını ve zaten pestile dönmüş yaratığın pekmezini iyice akıtmasını söyleyebilirdi. Sonrasında ise tekrardan sesler konuşmaya başladı. Geçebileceğini söylediler. Garipti. İblisin görüntüsünün yok olduğunu ve karanlıkla örülmüş duvarların tekrar belirdiğini görebiliyordu. Bütün bu olanlara anlam vermek zor olsa dahi çözebileceği bir bulmaca değildi bu. En azından yürümeye devam edebilirdi. Düz devam edecekti. Soluna doğru.
Baktığı yönden kendi soluna doğru usulca döndü ve aheste adımlarla ilerlemeye koyuldu. Bu esnada o iki sesin neden böyle bir işe giriştiğini düşünüyordu. En azından bu iblisi yok etmesi gerekmez miydi? Ya da başka bir şey olmuş da olabilirdi. Bir çeşit zaman sınırı olup olmadığını düşündü. Ancak o zaman da zaman sınırı bittiğinde başına bir iş gelmeliydi. Anlamak güçtü. Lakin burada artık başka katılımcıların da olduğundan emindi. Her şeyi çözebilecek kadar bilgiye sahip olana kadar, ilerlemeye devam edecekti.
- GM - Dimensio
- Game Master

Seraph; Kızıl saçlı kadına sözlerini söylesen bile, onun adeta donmuş gibi olduğu yerde durması sana bir an dejavu yaşatıyor. Bacağını düzgün bir şekilde kıyafet parçasıyla sarmanın ardından ise geldiğin yöne doğru koşmaya başlıyorsun. Bu esnada Vagrut’a bir şeyler söylemiş olsan bile ondan bir cevap alamamış olmanın verdiği hisle başını çevirdiğinde, iblisin sessizce ve pek de aceleci olmayan bir şekilde arkandan geldiğini görüyorsun. Yol ayrımına geldiğinde ise, bu kez sağ taraftan ilerlemeyi seçiyorsun ve alıştığın koridor düzeninde ilerlemeye başlıyorsun. Ancak çok kısa bir süre sonra, bir kez daha bir yol ayrımına geldiğini ve yolun dört tarafına doğru uzandığını görebiliyorsun.
Theo; Geldiğin güzergaha dönmenin ardından bu kez diğer yoldan gitmeyi tercih ediyor ve bu yönde adımlamaya başlıyorsun. Kısa bir süre sonra ise, dört tarafı karanlıkla çevrili bir odaya varıyor ve bu esnada bir başka kişinin odanın sana göre sağına doğru hareket ettiğini görebiliyorsun.
Dina; Odadan ayrılmaya karar vererek ilerlemeye devam ediyorsun. Yol boyunca iki yanı duvarlarla örülmüş koridorda ilerlemeye başlıyorsun. Bir süre sonra ise ileride bekleyen mavi saçlı bir kadını fark ediyorsun.
Theo; Geldiğin güzergaha dönmenin ardından bu kez diğer yoldan gitmeyi tercih ediyor ve bu yönde adımlamaya başlıyorsun. Kısa bir süre sonra ise, dört tarafı karanlıkla çevrili bir odaya varıyor ve bu esnada bir başka kişinin odanın sana göre sağına doğru hareket ettiğini görebiliyorsun.
Dina; Odadan ayrılmaya karar vererek ilerlemeye devam ediyorsun. Yol boyunca iki yanı duvarlarla örülmüş koridorda ilerlemeye başlıyorsun. Bir süre sonra ise ileride bekleyen mavi saçlı bir kadını fark ediyorsun.
Off Topic
Theo’nun Dina’yı, Dina’nın da Seraph’ı görme ihtimali bulunmaktadır. Yine aynı şekilde Seraph’ın da Dina’yı görme ihtimali mevcuttur. Bu yüzden, üç oyuncu da dört tarafı açık bölümde bir araya geldiklerini belirtebilirler.
Off Topic
Zenahpuryu ve Diniel ikinci, Gadiel ve Esther ise ilk pasiflik uyarılarını almıştır.
- Zenahpuryu
- Aclanian Aludir

Shy ile selamlaşmadan önce bile, onun kararlı duruşunda sanki benim tercihimi bildiği hissine kapılmıştım. Biz gerçekten bir bedende iki varlık olmuş olmalıydık, ki bu beni aşırı mutlu ediyordu. Cızırtılar kendi aralarında konuşurken sanki benimle taşşak geçiyorlarmış gibi konuşuyorlardı. Yine de bu duruma çok fazla kulak kabartmadım, hatta hoşuma da gitti. Gerçek bir errrrrkek olmak beni çok sevindiriyordu. Kaslarımın hakkını verdiğimi hissedebiliyordum. Onların konuşmaları da bu hissiyatı güçlendirdiğinde, artık savaşmaya hazırdım. Cızırtıların bitmesiyle birlikte biri bir buçuk metre, diğeri daha kısa iki tane iblis karşıma çıkmıştı. Birinin bedeni buzdan kayalarla donatılmış gibi durarken, diğeri çirkin bir şeye benziyordu. O an, Shy ile bağ kurduğuma çok sevindim, sonuçta bu tipsiz şeylerle de bağ kurabilirdim!
"Shy, zifiri karanlık olan tipsiz şeye saldır! Yumruklarını konuştur! Ona ejderhanın kudretini göster!"
Diyerek emir vermemin ardından buz olana koşturmaya başladım. Daha önce bana zarar verebildiklerini sadece bir kez görmüştüm, Shy için onu oyalamak istiyordum. Zarar verebildiğini görebilirsem hemen geri çekileceğim, ancak şimdilik oyalamak adına tekme atmayı planlıyorum. Suratına ayağımın tabanıyla okkalı bir tekme savuracağım, ona hasar veremeyeceğimi bilsem de oyalamaya çalışacağım. Hadi Shy, ona göster gününü!
"Shy, zifiri karanlık olan tipsiz şeye saldır! Yumruklarını konuştur! Ona ejderhanın kudretini göster!"
Diyerek emir vermemin ardından buz olana koşturmaya başladım. Daha önce bana zarar verebildiklerini sadece bir kez görmüştüm, Shy için onu oyalamak istiyordum. Zarar verebildiğini görebilirsem hemen geri çekileceğim, ancak şimdilik oyalamak adına tekme atmayı planlıyorum. Suratına ayağımın tabanıyla okkalı bir tekme savuracağım, ona hasar veremeyeceğimi bilsem de oyalamaya çalışacağım. Hadi Shy, ona göster gününü!
Off Topic
Etkinliğe dahil olan oyuncuların iblisleri, sadece sistem tarafından yaratılan teknikleri kullanabileceklerdir.
Böyle bir ibare yer alıyor ancak anlamadığım için tekrardan sormak istiyorum, iblis kağıdımın altında yaratılan tüm teknikleri kullanma hakkına sahip miyim, yoksa etkinlik içerisinde mi açılacak? Kullanamayacağımı var sayarak tur attım, bilginize.
Böyle bir ibare yer alıyor ancak anlamadığım için tekrardan sormak istiyorum, iblis kağıdımın altında yaratılan tüm teknikleri kullanma hakkına sahip miyim, yoksa etkinlik içerisinde mi açılacak? Kullanamayacağımı var sayarak tur attım, bilginize.
- GM - Dimensio
- Game Master

Her biriniz kendi halinizde içine düştüğünüz durumla mücadele ettiğiniz sırada, daha önce yoktan var oluşuna şahit olduğunuz siyah ekranın bir kez daha önünüzde belirdiğini görüyorsunuz. Ekranın belirmesinin ardından ise, siyah zemin üzerine yeşil yazıların karakter karakter belirmeye başladığını görüyorsunuz.
Code: Select all
Veri Güncellemesi… %100
Güncellenen Veriler… İblis Teknikleri…
Katılımcılara ait iblisler, sistem tarafından yaratılan tekniklerle donatılacak...
...
Katılımcılara ait iblisler sistem tarafından yaratılan tekniklerle donatılmıştır.
Güncelleme Sonu...
…
Veri Güncellemesi… %100
Güncellenen Veriler… İblis Teknikleri…
Katılımcılar, kendilerine ait iblislerin sistem tarafından yaratılan tüm tekniklerini öğrenecekler...
…
Katılımcılar, kendilerine ait iblislerin sistem tarafından yaratılan tüm teknikleri öğrenmişlerdir.
Güncelleme Sonu…Yazıları okumanızın ardından siyah ekran bir anda yok oluverirken, sanki zihninizin içinde sahip olduğunuz iblislerin kullanabildiği tüm teknikler birer video gibi oynamaya başlıyor. Bu sayede, iblislerinizin artık savaşırken teknikler kullanabildiğini anlayabiliyorsunuz.
Off Topic
Tüm oyuncular, bu aşamadan itibaren sistem tarafından yaratılan teknikleri kullanabilirler. Kendi yarattığınız teknikler, bu etkinlik içerisinde kullanılamamaktadır.
Zenahpuryu dilerse pasiflik süresi içerisinde önceki RP'sini editleyebilir.
Zenahpuryu dilerse pasiflik süresi içerisinde önceki RP'sini editleyebilir.
Mavi saçlı kız iblis tarafından yaralanmıştı yani Aludir olmanın burada bir artısı bulunmuyordu. Kadın yere yapıştığında bana bakmış ve gizliliğim bozulmuştu malesef ancak olan olmuştu. Bakışlarım bundan sonra ne olacağını görmek için iblise dönmüş bakıyorken cızırtılar eşliğinde kişilerin konuşmaları duyulmaya başlamıştı.
Konuşmalar bir başka birisinin sözlerinin taklidini yapıyordu. Yani bu yer her neresiyse içerisinde benim ve bu mavi saçlı dışında birilerinin olduğunu artık kanıtlıyordu. Buzul iblis bir anda yok olduğunda bu kişilerin ne kadar üst düzey yetkinlikleri olduğunu görebiliyordum.
Önümde beliren ekran yazılarla doluydu. Bir iblisin irade değeri arttırılmıştı. Bu o kadar ilginç gelmişti ki meraktan gözlerim büyümüş ancak tekrar okumak istediğim sırada ise ekran kendiliğinden yok olmuştu. Raldrin'e odaklanıp "Sanırım senin de bazı özelliklerini arttırabilirim" diyordum.
Mavi saçlı kadının kendi kendine bir şeyler söylediğini kulağıma dolan uğultulardan fark etmiştim ancak dikkatimi vermiyor hareketsizce Raldrin'den bir tepki bekliyordum. Dikkatimi toparladığımda kadın çoktan gitmişti. Arkamı dönüp koridora doğru ilerleyecekken ekran bir kere daha belirivermişti. Bu sefer iblislerin sistem tarafından yaratılan tüm tekniklerini öğrenebileceğimi söylüyordu. Ardından öğrendiğim söylendikten sonra ekran kayboluveriyordu. Bu sefer mucizevi bir olay yaşanıyor ve Raldrin'in yapabileceği tüm teknikler gözlerimin önünden geçiyordu. Bunları bir anda öğrenebilmiş olmanın verdiği yük ile zar zor aldığım nefesin ardından bir aydınlanma yaşıyor ve rahatça nefesimi verdikten sonra seslice Raldrin'e "Artık neler yapabildiğini biliyorum" diyordum.
Sonraki hedefim koridorda ilerlemek ve soldan dönüp buraya geldiğim için yol ayrımından sağ tarafa doğru yönelecektim.
Konuşmalar bir başka birisinin sözlerinin taklidini yapıyordu. Yani bu yer her neresiyse içerisinde benim ve bu mavi saçlı dışında birilerinin olduğunu artık kanıtlıyordu. Buzul iblis bir anda yok olduğunda bu kişilerin ne kadar üst düzey yetkinlikleri olduğunu görebiliyordum.
Önümde beliren ekran yazılarla doluydu. Bir iblisin irade değeri arttırılmıştı. Bu o kadar ilginç gelmişti ki meraktan gözlerim büyümüş ancak tekrar okumak istediğim sırada ise ekran kendiliğinden yok olmuştu. Raldrin'e odaklanıp "Sanırım senin de bazı özelliklerini arttırabilirim" diyordum.
Mavi saçlı kadının kendi kendine bir şeyler söylediğini kulağıma dolan uğultulardan fark etmiştim ancak dikkatimi vermiyor hareketsizce Raldrin'den bir tepki bekliyordum. Dikkatimi toparladığımda kadın çoktan gitmişti. Arkamı dönüp koridora doğru ilerleyecekken ekran bir kere daha belirivermişti. Bu sefer iblislerin sistem tarafından yaratılan tüm tekniklerini öğrenebileceğimi söylüyordu. Ardından öğrendiğim söylendikten sonra ekran kayboluveriyordu. Bu sefer mucizevi bir olay yaşanıyor ve Raldrin'in yapabileceği tüm teknikler gözlerimin önünden geçiyordu. Bunları bir anda öğrenebilmiş olmanın verdiği yük ile zar zor aldığım nefesin ardından bir aydınlanma yaşıyor ve rahatça nefesimi verdikten sonra seslice Raldrin'e "Artık neler yapabildiğini biliyorum" diyordum.
Sonraki hedefim koridorda ilerlemek ve soldan dönüp buraya geldiğim için yol ayrımından sağ tarafa doğru yönelecektim.
KÜNYE
İBLİS KÜNYE