Uyanın Sizi Beş Para Etmez Çöp Parçaları!

Gadiel
Aclanian Aludir
Aclanian Aludir

11 Mar 2024, 12:27

Karanlık koridorun içinde, Gadiel'in adımları sessizce yankılanıyordu. Önünde beliren üç sandık ve üç anahtar, bulmacanın parçaları gibi duruyordu. Ancak bu bulmacanın çözümü, hayatının en kritik kararlarından birini almakla ilgiliydi. Nuemsa'nın uyarısı hala zihninde yankılanıyordu. Bu sözler, onun tek başına bu zorlu görevle başa çıkması gerektiğini belirtiyordu. Şimdi, Gadiel'in kendi içgüdülerine, zekâsına ve sezgilerine güvenme zamanı gelmişti.

Üç anahtar arasında seçim yaparken, Gadiel'in iç dünyası bir fırtına gibi kıvranıyordu. Hangi anahtarın doğru olanı olduğunu belirlemek için somut bir kanıt yoktu. Bu durumda, yalnızca içsel bir kılavuz olarak hislerine ve sezgilerine güvenmek zorundaydı. Ancak bu karar sadece kendisini etkilemeyecekti. Ayrıca odada bulunan kişilerin de kaderini belirleyecekti. Bu sorumluluk altında ezilirken, Gadiel'in içinde bir umut parıldıyordu. Belki de içindeki küçük ses, doğru yolu gösteriyordu.

Sonunda, bir karar verdi. Hangi anahtarı seçeceğine dair içgüdülerine güvenerek bir seçim yaptı. Belki de bu seçim, onun hayatının en kritik anlarından biri olacaktı. Ancak şimdi yapabileceği tek şey, verdiği karara güvenmek ve sonuçları kabul etmekti. Gözlerini kapatacak ve elinin hakimiyetini kalbine vererek gözü kapalı bir şekilde bir tercih yapacaktı. Geçen her bir saniye, kalbinin hızlı atışıyla eşlik ediyordu. Belki de bu, kendisinin ve diğerlerinin kaderini belirleyecekti. Ancak Gadiel, içindeki umudu ve cesareti hiçbir zaman kaybetmeden ilerlemeye kararlıydı. Çünkü bazen, karanlıkta en parlak ışık, içimizdeki en küçük kıvılcımdır.
Image
KARAKTER
KÜNYE
İsim: Gadiel (Gad’iil)
Boy: 1.72
Kilo: 70
Sınıflar: Sezici - Dengeli - Elementalist
İtibar: 7
Mevcut GP/AGP/İGP: AGP 10 / İGP 5
Mevcut Para: 3.000 Aclania Pulası

Güç: 7
Dayanıklılık: 7
Çeviklik: 7
İrade: 16
Zeka: 7

Aludir Statları
Görü: 10
Hakimiyet: 8
Mevcudiyet: 4

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
İBLİS
KÜNYE
İsim: Nuemsa (Hırçın Çocuk)
Boy: 172
Kilo: 26
Tür: Peri
Yatkın Olduğu Teknik Sınıfı: İllüzyon
Yatkın Olduğu Element: Işık – Doğa (Elemental)
Seviye: Razguk

Varlık: 7
Güç: 4
Dayanıklılık: 8
Çeviklik: 4
Arun: 13
Duren: 13
İrade: 5

YETENEKLER
Çaresiz Haykırış

TEKNİKLER
Kutsal Boynuz (A seviye)
Kör edici Işık (C seviye)
Peri Dokunuşu (D seviye)
Öfkeli Peri (C seviye)
Doğanın Yargısı (A-rank / Karakteristik teknik)

İBLİSİN ÜZERİNDE TAŞIDIĞI EKİPMANLAR/EŞYALAR
Esther
Aclanian Aludir
Aclanian Aludir

11 Mar 2024, 15:15

Karanlığa doğru ilerlemeye devam ederken bir anda önü parlak bir duvar ile kesildi. Genç kız her ne kadar aniden beliren duvar karşısında şaşkınlığını belli etmese de kendine gelmesi bir iki saniye sürmüştü. Duvara dokunmak için elini uzattığında en başta konuşan ikilinin sesini tekrardan duydu fakat bu sefer özellikle kendisiyle konuştuklarını anlamıştı. Esther yakınlarında birisi olduğunu duyduğu anda direkt olarak flu duvara arkasını dönerek adamların bahsettiği kişiye yöneldi. Güçlerini her ne kadar kullanabiliyor olsa da onları aktive etmek için vakte ihtiyacı vardı ve bu vakti tek başına yaratamazdı. Şu anda bir iblisle karşılaştığı takdirde tek yapabileceği şey kaçmak olacaktı fakat bu adamların ona da izin vereceğinden şüpheliydi.

Esther arkasını dönerek adamların bahsettiği ikinci kişiye doğru ilerlemeye başladı. Bahsedilen kişiyle karşılaştığında ilk olarak onu kısa bir süre incelemeyi planlıyordu.
Image

KÜNYE
İsim: Esther
Boy: 178
Kilo: 54
Sınıflar: Etkileyici - Defansif - Elementalist
Mevcut GP/AGP/İGP: 0/40/0
Mevcut Para: 8000

Güç: 10
Dayanıklılık: 10
Çeviklik: 9
İrade: 20
Zeka: 10

ALUDİR STATLARI
Görü: 5
Hakimiyet: 10
Mevcudiyet: 13

---------------------------------------------------

Image

KÜNYE
İsim: Dia (Masum kişi/kişiler anlamına gelmektedir)
Boy: 1.02
Kilo: 20

Varlık: 8
Güç: 5
Dayanıklılık: 6
Çeviklik: 6
Arun: 9
Duren: 6
İrade: 10

YETENEKLER
Tatlı Tebessüm

TEKNİKLER
Peri Dokunuşu (5. Düzey)
Peri Salınımı
Rüzgarlı Gün (5. Düzey)
Mutlak Olan (Karakteristik Teknik) (2. Düzey)
Peri Kabusu

İblisin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
-
Zenahpuryu
Aclanian Aludir
Aclanian Aludir

11 Mar 2024, 17:29

Shy'ın tedirgin sesi kulaklarıma dolmaya başladığında, yavaş yavaş bende tedirginleşiyordum. Özellikle Shy'ın hem iblis diyarında gibi, hem de değilmiş gibi hissettirdiğini söylemesi beni de nerede olduğum konusunda büyük bir ikileme ve strese sokuyordu. Kaçırılmış olma ihtimalim var mıydı, ya da tam olarak neyle mücadele ediyorum bilmiyordum ve stres seviyem geçen her bir saniye daha fazla artıyordu.

"Demek ki beraber keşfedeceğiz nerede olduğumuzu. En azından sesini duyabilmek güzel, yalnız değilim."

Diyerek karşılık veriyordum minik dostuma. Sonrasında önümde gördüğüm kapıdan ilerlemeye başladım. Karanlığa attığım adımın ardından ışığın bir anda var olması, sanki ensemde sürekli birileri varmış hissini daha fazla yayıyordu. Karanlığa attığım her adımla birlikte aydınlıkta beni takip ediyordu. Hiçbir şey bilmeden, düşünmeden önümde sola kıvrılan yolu takip ediyor, sonra sağa doğru geçiyordum. Birkaç adım sonrasında, minik bir yol ayrımına denk gelmiştim. Ya önümdeki karanlığa devam edecek, ya da solumdaki yoldan devam edecektim. Seçimim ise, önümdeki yoldan devam etmek oluyordu. Sadece soluma dönersem işler komplike hale gelecekmiş gibi hissettiğim in dümdüz ilerlemeye karar veriyordum.
Image

KÜNYE
İsim: Zenahpuryu
Boy: 1.98
Kilo: 98
Sınıflar: Toplayıcı - Saldırgan - Savaşçı
Mevcut GP/AGP/İGP: 0 GP / 0 AGP / 5 İGP
Mevcut Para: 13250
İtibar: 8

Çeviklik: 10
İrade: 15
Zeka: 8

Aludir Statları
Görü: 11
Hakimiyet: 6
Mevcudiyet: 7

Şarap Matarası (1 Litre Bal Şarabı)
KÜNYE
İsim: Shyrlonay
Boy: 1.10
Kilo: 90
Tür: Ejderha

Varlık: 13
Güç: 6
Çeviklik: 5
Arun: 8
Duren: 2
İrade: 9

YETENEKLER

Korkulu Bakış

TEKNİKLER

Metal Ejderinin Öfkesi (5. Düzey)
Metal Ejderinin Onuru (1. Düzey)
Keskin Metal
Metal Hükümdarının Silüeti
Hükümdar (0. Düzey)

GM - Dimensio
Game Master
Game Master

18 Mar 2024, 17:33

Seraph; Vagrut’u var eden komutu dile getirmenle birlikte, Vagrut tüm vahşiliği ile gözlerinin hemen önünde var oluyor. Vagrut’un belirmesiyle birlikte sözlerini söylediğin anda ise, sırtı sana dönük olan Vagrut omzu üstünden sana bir bakış atmasının ardından “Siktir git.” demekle yetiniyor. Bu katı ses tonuyla birlikte, Vagrut’un seni pek de iplemediği bir kez daha ortaya çıkıyor. Bu sözlerinde sonra ise, size doğru gelen iblis ile arandan çekilir gibi kenara hareketlenmesi, iblisin doğrudan seni hedef alarak hamle yapmasına imkan tanıyor. Bu fırsatı “gören” iblis ise, Vagrut’un aradan çekilmesiyle birlikte sivri sağ kolunu göğsüne gelecek şekilde kaldırıyor ve hamlesini gerçekleştiriyor! Bu hamle ise senin adına savuşturulması zorunlu bir durum yaratıyor.

Theo; Sağ taraftaki yolu seçerek ilerlemene devam etmek istesen de, birkaç adımın ardından önüne sarı bir duvarın çıkması, bu yerin çıkmaz sokak olduğunu gösteriyor. Bir şekilde omuzlarını silkip gerisin geriye dönmek istediğin anda ise, bir anda geldiğin noktada cızırtılı ve flu bir şekilde görünen sarı duvarın şekillenmesiyle, 2 metrekarelik kare bir alana sıkışıp kaldığını fark ediyorsun. Tam bu esnada ise kulağına gelen cızırtılar, bu yerdeki ilk duyduğun sesleri anımsatıyor ve çok geçmeden konuşmalar kulağına gelmeye başlıyor.

“Ehehehee… Çıkmaz sokak, değil mi?”

“Ehehehee… Kesin bir keko buraya düşer demiştim, gördün mü?”

“Ehehehee… Valla kimse düşmez sanıyordum ama, inanılmaz ya!”

“Ehehehee… Eeee, şimdi ne yapacağız?”

“Ehehehee… Nasıl ne yapacağız?”

“Ehehehee… Çıkmaz sokak sonrasını diyorum… Kalacak mı böyle?”

“Ehehehee… Ha… Doğru ya… Ben orasını düşünmedim ki?”

“Eeee? Kalacak mı?”

“Kalsa mı?”

“Bence kalsın!”

“Dur ya, kafamı karıştırma!”

“…”

“…”

"..."

“Of, tamam! Şöyle yapalım bence… Şimdi… Yani burası bizim eksikliğimiz olduğu için, bu dostumuza bir ceza kesmek çok da doğru olmaz… O yüzden bu arkadaşa bir ödül verelim!”

“Ödül mü?”

“Elbette! Beni duyuyorsun, değil mi? Şimdi söyle bakalım, varlık mı irade mi? Güç mü dayanıklılık mı? Yoksa çeviklik mi? İstersen kudretini güçlendiririm, istersen daha sağlam bir kudret bahşederim… Söyle bakalım ne istersin?”

“Şimdi çaktım! Valla çaktım! Birini isterse, diğerini keseceksin! Ya var ya… Nasıl bir adamsın ya?”

“Aferin, mantığı kapıyorsun harika! Sen de seç bakalım, yoksa duvarların arasında kalıp tost olmak mı istersin?”

“Çift kaşarlı!”

“Hemen sipariş veriyorum, hemen!”

Dina; Vybukh’u var eden komutu dile getirmenle birlikte, Vybukh bir anda gözlerinin hemen önünde beliriveriyor. Fiziken varlığını kazanması her zamankinden çok daha hızlı olması dikkatinden kaçmasa bile, Vybukh vahşice savurduğu bir kükremenin ardından karşınızda duran iblisi gözüne kestiriyor. Ancak iblis, öylece durmaya devam eder gibi görünse de, ayaklarının altından yayılmaya başlayan ziftimsi karanlık, esasen iblisin çoktan harekete geçtiğini gösteriyor. Vybukh, sanki karşısında bir leş görmüş gibi burnunu kıvırıp bakışlarını sana çevirirken “Taze bir et parçası varken, bana bunu mu layık görüyorsun?” diyor. Sözleriyle neyi ve ne yapmayı kastettiği açıkça belli olan Vybukh “Kafam çok çalışmayabilir, ama sana yok etmeni söylemediler mi? Demek ki bir şey yapmama gerek yok!” diyor. Vybukh’un bu sözlerinin, sanki iblis karşısında seni savunmasız bırakarak, esas emeline kavuşmak ister gibi hınzır bir şekilde tınlaması bir anlığına da olsa karakterinin Vybukh’a geçip geçmediğini sana sorgulatıyor.

Diniel; Adımların sağına doğru çevirmenle birlikte, duyduğun ilk şey seninle konuşan kişilerin sesleri oluyor.

“Aferin, kavga var demiştik sana!”

“Abi bu başı beladan kurtulmayan tiplerden olabilir.”

“Kesin öyle!”

“O zaman veriyorum küsküyü!”

Bu sözlerle birlikte adımların seni sarı bir duvarla yüzleştirmeye hazırlanırken, bir anda duvardan gelen yokluk hissiyle adımlarını ilerletmeye devam ediyorsun. Duvarın içinden geçip gidecekmiş gibi içine doğan hisle birlikte, elini uzattığın anda, duvarın cızırtılı bir hal alıp flulaştığını fark ediyorsun. Bu durum, sana tüm vücudunun bu duvardan geçebileceğini gösterirken adımlarını devam ettiriyor ve duvarın içinden geçiyorsun! Gözlerin ilk anda birkaç metre ötende duran mavi saçlı kızı ve hemen onun önünde duran kızıl ten renginde iblisi görüyor. Ancak tam bu esnada, kızıl tenli iblisin kenara doğru hareketlendiğini ve onların da ardında tanıdık bir iblis siması olduğunu görüyorsun. Sanki Raldrin de bu gördüğü tanıdık iblisten pek haz etmemiş gibi kasvetli enerjisini ruhuna yaymaya başlarken, arkandaki duvarı kontrol etme ihtiyacı hissediyorsun. Odaya girdiğin gibi elini uzattığında, bu kez elin soğuk duvarın verdiği hisle buluşuyor.

Gadiel; Verilen anahtarlardan bir tanesini seçmek için hareketlendiğin anda kulaklarına birden gelen seslerle elini durduruyorsun.

“Dur! Bekle! Yapma!”

“Tam zamanında durdurduk. Yoksa öylesine bir tanesini seçecekti.”

“Dostum, sana takviye gönderiyoruz. Hadi yine iyisin!”

“Ehehehee…”

Duyduğun bu sözlerle ne denilmek istediğini anlayamasan bile, bir anda gözlerinin önünde duran duvarın flulaşıp cızırtılı bir hal alması ve akabinde içinde birinin geçmesiyle tüm bu aksiyonun ne için olduğunun anlayabiliyorsun.

Esther; Seçimini yapmanla birlikte ilerlemeye başladığın anda, karşına sarı bir duvar gelse bile sanki içinden geçebilecekmişsin gibi bir hisle elini uzatıyorsun. Elini uzattığın anda ise duvarın cızırtılı bir hal alıp flulaştığını fark ediyorsun. Bu durum, sana tüm vücudunun bu duvardan geçebileceğini gösterirken adımlarını devam ettiriyor ve duvarın içinden geçiyorsun! Gözlerin ilk anda üç sandıkla kesişse bile, bu sandıkların hemen ardından duran adamı da fark edebiliyorsun. Tam bu esnada arkanda kalan duvarı kontrol etme ihtiyacı hissediyorsun ve elini uzattığında, bu kez elin soğuk duvarın verdiği hisle buluşuyor.

Gadiel&Esther; İkinizin göz göze gelmesiyle birlikte ortama dolan ince cızırtı hemen kulaklarınızın kabarmasına neden oluyor.

“Tanıştığınıza memnun oldunuz, tanıştığınıza memnun oldunuz. Hızlı geçelim!”

“İki saat bunları dinlemenin alemi yok. Tek söyleyebileceğim, bu adam kör gözüne iş yapıyor!”

“Evet güzel kadın! Körü körüne iş yapıyor, sonra da biz suçlayacak!”

“Yok öyle bir dünya! İçimden 20’ye kadar sayacağım ve kendi iradenizle seçim yapmamış olursanız, ceza her bir kişi üzerinde etkili olur! Detayları anlatırsın artık delikanlı!”

Bu konuşmalar sonrasında, Gadiel sandık oyununu Esther’e anlatması gerektiğini anlıyor ve her ikiniz de 20’ye kadar sayma süreci içerisinde bir sonuca vararak tercih yapmanız gerektiğini hissediyorsunuz.

Zenahpuryu; Adımlarını düz bir şekilde devam ettiriyor ve sarı duvarların arasında ilerlemeyi sürdürüyorsun. Bir süre bu şekilde ilerlemenin ardından, nispeten daha geniş bir alana çıktığını fark ederek burada etrafına bakınmaya başlıyorsun. Ancak tam bu esnada, arkanda bulunan duvarın flu bir cızırtıyla varlık kazandığını ve ardından arkanın tamamen duvarlarla kapandığını görüyorsun. Kendini bir şekilde dört duvarın arasında bulduğun anda ise kulağına gelen cızırtılar, bir şeylerin habercisi oluyor.

“Evet, nasıl gidiyor bakalım? Keyifler iyi, değil mi?”

“Biz iyiyiz gerçekten. Tüm bu işler ne kadar yorucu bilemezsin. Ama bir başlayınca da bırakılmıyor inan ki!”

“Neyse… Şimdi durumumuz şu… Burada kısılı kalmış durumdasın. Ama merak etme, bizler iyilerin tarafında olduğumuz için, senin burada zora düşmeni istemiyoruz.”

“Bu yüzden de senden sadece bir tercih yapmanı isteyeceğiz. A kişisi bir iblisle karşı karşıya… B ve C kişileri de bir iblisle karşı karşıya… İstersen bu üç kişiden birinin yardımına gidebilirsin. Bununla birlikte, iblislerin buraya gelmesini sağlayabilir ve her üç kişinin de rahatça ilerlemesine olanak sağlarsın.”

“Ya da etliye sütlüye karışmayacağım diyerek yoluna devam edersin!”

“Öyle bir seçenek var mıydı ya?”

“Artık var! Kimse kimseyi bir şey için zorlayamaz! İblis diyarı mı burası? Özgür irade diye bir şey duydun mu?"

“Bunu tartışmayacağız, değil mi?”

“Seçim yapana kadar tartışsak?”

“E, hadi bakalım!”

Sesler bu anda sonlandığında, bir şekilde senden bir tercih yapman beklendiğini ve bu tercihin de başkaca kişileri etkileyeceğini anlayabiliyorsun.
Bu hesaba atılan özel mesajlar kontrol edilmemektedir.
Seraph

19 Mar 2024, 00:06

Son söylediği sözlerden sonra işin geri kalanını iblisine bırakırken, şov başlasın anlamında kollarını iki yana açmıştı. Ancak iblisi karşıdaki canavar ve Seraph'ın arasından çekilince sanki Seraph rakibini kucaklayacakmış gibi bir görüntü oluşmuştu bir anda. Asla bu şekilde hesaplamamıştı. Her şeyden önce, mikrofon başındaki adamların seyir zevkini bozacak bir şey yapmak istemiyordu.

"NAPIYOSUN LAN SEN?? SANA DERHAL BURAYA GELİP SAVAŞMANI EMREDİYORUM KUSMUK KAFALI GÖT LALESİ!"

İblisin saldırısına karşılık, anlık olarak hafifçe eğildikten sonra bacaklarından güç alarak Vagrut'un bulunduğu yöne doğru uçacak, gerekirse yerde minik bir yuvarlanma hamlesinden sonra Vagrut'un arkasına geçecekti. Amacı, Vagrut'u kendisi ve iblisin arasında tutmaktı. Böylece hem canlı kalkan olacak hem de biraz olsun dövüşü ateşleyebilecekti.

"ŞUNU DÖVDÜKTEN SONRA SİKTİR OLUP GİDEBİLİRSİN AMA BUGÜNLÜK BANA LAZIMSIN!"

KÜNYE
İsim: Seraph
Boy: 165
Kilo: 48
Sınıflar: Toplayıcı / Saldırgan / Elementalist
İtibar: 5
Mevcut GP/AGP/İGP: 15/0/15
Mevcut Para: 1.000

Güç: 1
Dayanıklılık: 2
Çeviklik: 2
İrade: 4
Zeka: 1

Aludir Statları
Görü: 1
Hakimiyet: 3
Mevcudiyet: -
KÜNYE
İsim: Vagrut
Boy: 175
Kilo: 75
Tür: Hortlak
Yatkın Olduğu Teknik Sınıfı: Normal
Yatkın Olduğu Element: Karanlık / Toprak (Elemental)

Varlık: 4
Güç: 8
Çeviklik: 3
Arun: 2
İrade: 6

YETENEKLER

Saf Öfke

TEKNİKLER

-
Theo

19 Mar 2024, 18:39

İlk yol ayrımında yaptığım müthiş seçim sonrasında çıkmaz yolu buldum. Şimdi tekrardan geri dönüp diğer tarafa gitmem gerekiyor. Yine de çıkmaz yolu seçmiş olmama rağmen başıma kötü bir şey gelmediği için bir kaybım yok. Biraz zaman kaybetmiş olmama rağmen şimdilik bulunduğum durumda hızlı olmanın önemli olup olmadığını bilmiyorum. Bu yüzden sadece geriye dönüp diğer tarafta ne olduğuna bakarak yoluma devam edeceğim.

Geri dönmeye hazırlandığım sırada az önceki ikili bir anda tekrar konuşmaya başladılar. Garip konuşmalarından anladığım kadarıyla bir seçim yapmamı istiyorlar. Aslında onları görmezden gelerek geri gitmeyi planlıyordum ama son anda dediklerinden sonra iyi kötü bir seçim yapmak zorunda olduğumu anladım. Eğer oyunu onların istediği gibi oynamazsak bu ikilinin bunu olgunluk ile karşılayacaklarını sanmıyorum. Bir şekilde buradaki tüm güç onların elinde. Duvarlar tarafından ezilmek istemediğim için "Ne yazık ki tost sevmiyorum. Varsa elinizde biraz irade alabilirim." diyerek ikilinin gönlünü hoş tutmaya çalışacağım. Eğer sorunsuz bir şekilde bana verdikleri ödülü alabilirsem geri dönerek sol taraftaki yoldan ilerlemeye deneyeceğim.
Image
Karakter
KÜNYE
İsim: Theo
Boy: 1.80
Kilo: 80
Sınıflar: Elemantalist – Defansif- Toplayıcı
Mevcut GP/AGP/İGP: 0/5/90
Mevcut Para: 7000

Güç: 4
Dayanıklılık: 4
Çeviklik: 4

Aludir Statları
Görü: 3
Hakimiyet: 3
Mevcudiyet: 6

İblis
Image
KÜNYE
İsim: Ghozza
Boy: 1.20
Tür: Ruhani

Varlık: 3
Güç: 2
Dayanıklılık: 3
Arun: 7
Duren: 7

YETENEKLER
Dehşetin Gülüşü

TEKNİKLER

Image
Dina

20 Mar 2024, 13:14

Vybukh'tan normalde beklemeyeceği bir cevap almıştı. Genellikle saldırgan ve vahşi tavırları, taze ya da çürük her ete dişlerini geçirme eğilimine sebebiyet veriyordu. Bu noktada karşılaştığı iblisin altından zemine yayılan karanlığı da fark etmişti. Bu ziftimsi garip madde ile temas etmemeye özen gösterecekti. Zira ne olduğunu ve bunun neye sebebiyet vereceğini kendisi de bilmiyordu. Ancak Vybukh'un onu tam olarak anlamadığının da farkındaydı. Kendisini anlatacak vaktinin olmadığını biliyordu. Fiziksel kapasitesinin de bu iblisin hakkından gelemeyeceğinin az buçuk farkındaydı. Ne yapabilirdi, onu cırmalayacak mıydı? Boğacak mıydı? Hayır... Dina, hükmetmek için buradaydı. Gyugnal'ın ona söylediklerini bir kez daha uygulayacaktı.

"Rolleri karıştırdın herhalde. Kafan gayet çalışıyor. Ne yapmaya çalıştığını biliyorum. Bana salak pozu kesme. Sana bir kez daha hatırlatayım..." dedikten sonra hareketlenmeye başladı. İblisten ve ondan yayılan ziftimsi şeyden uzaklaşmak adına geriye yavaşça adımlamaya koyuldu. Ardından derin bir nefes aldı. Damarlarını patlatacak kadar güçlü bir şekilde kastı kendisini. Sesini iki üç oktav yükselterek, haykırır gibi seslendi iblisine. Kulaklarına değil, ruhuna sesleniyordu.

"Yerini bil! Sana hükmediyorum, Vybukh! Bu iblisi yok et. Sana emrediyorum! Tüm irademle!"

Çığrınışı, kendisini Almazath ile karşılaştığı güne götürmüş gibiydi. Mevzu Vybukh'un basit bir itaatsizliği değildi. Onu kabul etmeyişi ve ondan kurtulmak isteyişi idi. Bunun böyle olmayacağını anlatacaktı ona. Ondan üstün olduğunu, onun himayesinde olmadığını gösterecekti. Açıkca, Vybukh'un taze bir eti hak ettiğini görmek istiyordu. Yolları belki de uzun. Karşına taze bir et çıkacaktır. Ancak şimdilik... Hükmünü ona tekrar hatırlatacaktı.
Image
Karakter - Künye
Image
İsim: Dina
Boy: 165
Kilo: 48
Sınıflar: Toplayıcı - Saldırgan - Elementalist
Mevcut GP/AGP/İGP: -
Mevcut Para: 9.550
İtibar: 6

Güç: 1
Dayanıklılık: 2
Zeka: 7

Aludir Statları
Görü: 4
Mevcudiyet: 2

Ekipmanlar/Eşyalar
-
İblis - Künye
Image
İsim: Vybukh
Boy: 2.25
Kilo: 217
Tür: Yaratık

Varlık: 5
Dayanıklılık: 8
Arun: 7
Duren: 4

Yetenekler
Element Yaratıcısı

Teknikler

Azgın Canavar - C Rank
Misket Bombası - C Rank
Kuyruk Kırbacı - B Rank

Ekipmanlar/Eşyalar
Bel Çantası
3 adet Cam Fanus
2 adet Yağ Matarası
40 adet Demir Bilye
Zenahpuryu
Aclanian Aludir
Aclanian Aludir

21 Mar 2024, 05:47

Dümdüz adımlamaya devam ederken, daha geniş bir alana çıkıyordum. Arkamda bullunan duvarın flu bir cızırtı şeklinde varlık kazanması ve arkamın tamamen duvarlarla kapanması, çok garibime gidiyordu. Her nereye düşmüşsem, böylesine senkronize olması beni şaşırtıyordu. Dört duvarın arasında kapana kısılmış bir şekilde beklerken, kulağıma konuşmalar doluyordu. En başta konuşan o iki kişi tekrardan kulağımda konuşmaya başlıyor ve burada kısılı kaldığımı söylüyordu. Kendilerinin iyiler tarafında olduğunu ve zora düşmemi istemediklerini söylüyorlardı. Hafif bir tebessüm ile onları dinlemeye devam ediyordum. Bir tercih yapmam gerektiğini ve A kişisinin bir iblisle karşı karşıya olduğunu, B ve C kişisinin de bir iblisle karşı karşıya olduğunu söylüyordu. Bu üç kişiden birinin yardımına gidebileceğimi, veyahut iblislerin buraya gelmesini sağlayarak her üç kişinin de rahatça ilerlemesine olanak sağlayabileceğimi söylüyordu. Burada kapana kısılan veya nerede uyandığını bilmeyen tek kişi değildim sanırım. En son seçenek olarak ise, hiçbir şeye karışmayarak yoluma devam etmek olacaktı.

Elimi göğsüme yerleştirdikten sonra gözlerimi kapadım. "Kudretlilerin Kudretli Efendisi... Kudretinle Uyan! Dostunun Çağrısına Cevap Ver!" diyerek Shy'ın vücut bulmasını sağlıyordum. Klasik, Ejderha Selamımızı verdikten sonra ona sesleniyordum önce. "Shy, birazdan anladığım kadarıyla iki iblisle birden mücadele edeceğiz. Hazır mısın?" Diye sorduktan sonra ondan cevabı alacak ve kulağımdaki adamlara seslenecektim. "İblisleri bana yollayın ve diğerlerinin rahatça geçmesine izin verin." Onları tanımasam da, onları koruyacak ve yollarını açacağım.
Image

KÜNYE
İsim: Zenahpuryu
Boy: 1.98
Kilo: 98
Sınıflar: Toplayıcı - Saldırgan - Savaşçı
Mevcut GP/AGP/İGP: 0 GP / 0 AGP / 5 İGP
Mevcut Para: 13250
İtibar: 8

Çeviklik: 10
İrade: 15

Aludir Statları
Görü: 11
Mevcudiyet: 7

Şarap Matarası (1 Litre Bal Şarabı)
KÜNYE
İsim: Shyrlonay
Boy: 1.10
Kilo: 90

Varlık: 13
Çeviklik: 5
Arun: 8
İrade: 9

YETENEKLER

Korkulu Bakış

TEKNİKLER

Metal Ejderinin Öfkesi (5. Düzey)
Metal Ejderinin Onuru (1. Düzey)
Keskin Metal
Metal Hükümdarının Silüeti
Hükümdar (0. Düzey)

Diniel
Aclanian Aludir
Aclanian Aludir

21 Mar 2024, 18:56

Kavganın olduğu yönü seçmiş ve ilerlemeye başlamıştım. Benim seçimim belli ki benim hareketlerimi takip edenleri çeşitli düşünsel durumlara sokuyor ve o konuşmalarına sebep oluyordu. Konuşmanın sonunda pek iyi şeyler olmayacak gibi hissettirse de flu duvrdan garip bir şekilde geçtikten sonra gördüğüm manzara, ışıklar açıldığı anda benimle aynı yerde duran mavi saçlı kadını ve yanındaki kızıl tenli iblisi görüyordum. İblisin ürkütücü sayılabilecek görünümüne karşı asıl ürkütücü olan şeyi onların ardında görüyordum. Buzul iblisler! Bu garip yaratıkları gördüğümde Raldrin'den hissettiğim kasvetli enerjiyle beraber buradan bir an önce uzaklaşmam gerektiği refleksini gösterip elimi duvara geri daldırmak istesem de artık katılaşmış ve burada kapalı kalmıştım. Bakışlarımla hızlıca etrafta çıkış arasam da bir çıkış yolu görünmüyordu. Bulunduğum konumda henüz fark edilmemiş olmayı kullanmam gerektiğini hissediyor ve dikkatli bir sessizlikle yere oturuyordum. İçimden Raldrin'e odaklanıp "Hiç ses çıkarmazsak fark etmezler değil mi? Umarım öyle olur. Durup ne yapabildiklerini bir gözlemleyelim. Belki bu zahmetten kurtarırlar, kim bilir? Ama gördüğün gibi birileri de sürekli bizi gözetliyor ve etrafın şekillerini kendi istedikleri gibi yönlendirebiliyorlar. Dikkatli olmalıyız" diyecek ve onların hareketini izlerken etraftan gelebilecek ani bir hareketliliğe karşı dikkatli olacaktım.
KÜNYE
İsim: Diniel
Boy: 1.64
Kilo: 52
Sınıflar: Toplayıcı - Dengeli - Elementalist
Mevcut GP/AGP/İGP: 0/0/5
Mevcut Para: 48000

Aludir Statları
Hakimiyet: 9
Mevcudiyet: 10

İBLİS KÜNYE
KÜNYE
İsim: Raldrin
Boy: 1.75
Kilo: 60

Varlık: 7
Güç: 7
İrade: 8

YETENEKLER:
Saf Öfke

TEKNİKLER:
Buzul Fırtına - A Rank
Daha hızlı! - C Rank
Soğuk Diyar - B Rank

Image
Esther
Aclanian Aludir
Aclanian Aludir

25 Mar 2024, 04:04

Bakışlarını karşısındaki adama kilitleyen genç kız, sabırla beklerken içerisinde bulunduğu durumu analiz etmeye başladı. Hemen hemen kendisiyle yaşıt olan adamın önünde üç sandık ve anahtar bulunuyordu. Tek bakışta anlanabilecek kadar basit bir şeydi aslında, bir anahtar seçmesi ve ona uygun sandığı açması gerekiyordu. Düz mantıkla bakıldığında tabii ki böyle fakat içerisinde bulunduğu mekanın ve durumun garipliği ani bir hamle yapmasına engel oluyordu açıkçası. Karşısındaki adamın ne yapmaları gerektiğine dair bir fikri olduğundan emindi, zira bakışlarından bunu anlayabiliyordu. Yine de adamın henüz konuşmamış ve durumu kendisine açıklamamış olması kafasını karıştırmıyor değildi.

Genç kız birkaç saniye bekledikten sonra seslere hitaben konuşmaya başladı. "Konuşmaya pek niyeti yok gibi, siz açıklamaya ne dersiniz?" dedi ve hemen ardından devam etti. "Anahtarlarla sandıkları açacağımızı anladım fakat açtığımızda ne olacak?" Pek vakti olmadığının farkında olan genç kız adamlardan gelebilecek olan cevabı birkaç saniye boyunca beklemeye niyetliydi. Eğer herhangi bir açıklama gelmezse ve karşısındaki adam herhangi bir harekette bulunmamayı tercih ederse kendisine göre sol tarafında kalan anahtarı alarak sandıkları açmayı deneyecekti. İblis diyarının tekinsiz bir ucunda, tanımadığı bir adamın ahmaklığı yüzünden başının derde girmesini istemiyordu. Elbette sandıkları açmak burada yanlış olan cevap olabilirdi fakat kesinlikle denemeye değer seçenek gibi gözüküyordu.
Image

KÜNYE
İsim: Esther
Boy: 178
Kilo: 54
Sınıflar: Etkileyici - Defansif - Elementalist
Mevcut GP/AGP/İGP: 0/40/0
Mevcut Para: 8000

İrade: 20

ALUDİR STATLARI
Hakimiyet: 10
Mevcudiyet: 13

---------------------------------------------------

Image

KÜNYE
İsim: Dia (Masum kişi/kişiler anlamına gelmektedir)
Boy: 1.02

Varlık: 8
Güç: 5
İrade: 10

YETENEKLER
Tatlı Tebessüm

TEKNİKLER
Peri Dokunuşu (5. Düzey)
Peri Salınımı
Rüzgarlı Gün (5. Düzey)
Mutlak Olan (Karakteristik Teknik) (2. Düzey)
Peri Kabusu

İblisin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
-
Locked

Return to “Geçmiş Etkinlikler”