Bilenmiş Kılıç (Inias)

GM - Dimensio
Game Master
Game Master

29 Dec 2023, 09:53

Akuun’un göğsüne tekmeni indirmenle birlikte, Akuun’un ağzından fışkıran bir miktar yoğun ve pek de akışkan olmayan kan yüzüne sıçrıyor. Bir anlığına tüm görüşünü bulanıklaştıran kanın yoğunluğu ve kirli kokusu, seni rahatsız etmekten ziyade adeta seni daha da kamçılıyor. Yüzüne sıçrayan kanı tatmaya yeltenecek kadar olmasa bile, ruhun adeta bu kanın daha da fışkırmasını ve daha çok bu kana bulanmayı arzulamaya başlıyor. Damarlarında gezinen kudretin yakıcılığı ve karanlığı, Akuun’un kanıyla daha da coşkulu akmaya karar veriyor. Ansızın tıkanmış bir damarın tüm gürlüğü ile açılması gibi, zihnine hücum eden kan gözlerinin mecazen kararmasına neden oluyor. Tam bu esnada, Tagrinath’a yolladığın bakışlar ona kendince mesajını iletmeyi başarıyorsun. Ne var ki Tagrinath, tüm bu olan bitene karşı parmağını kıpırdatmadan ve hatta gözünü bile kırpmadan öylece izlemekle yetiniyor. Yüzündeki sakinlik, ruhundaki azgınlığın tam zıttı olarak görünmeyen bir çatışmaya yol açsa bile, öncelikli hedefine tekrar dönüyor ve Akuun’un suratına dikkatli bir şekilde bakıyorsun.

Akuun, her ne kadar başına gelen bu durum karşısında şaşırmış bir ifadeyi yüzüne takınmış gibi dursa da, suratından akan kana aldırış etmeksizin tüm bu olan bitenden haz duyduğunu belli eden bir ifadeyi de bu şaşkınlığın arasına sıkıştırmış halde gözlerinin içine bakıyor. Akuun’un bu yüz ifadesi, kanla dolan arzunla birleştiğinde ise, damarlarındaki kudretin yumruklarına dolmaya başladığını hissediyorsun. Sanki yumrukların senden bağımsız varlıklarmış gibi bir an önce Akuun’un tüm yüz hatlarını yok etmek ister gibi titremeye başlarken, onların isteklerine karşı koymuyor ve yumruklarını seri bir şekilde indirmeye başlıyorsun. Akuun’un suratına inen her bir yumruğun, kırılan kemiklerin çatırtılarına, parçalanan dişlere ve daha çok fışkıran kana neden oluyor. Kulağına dolan Akuun’un hırıltılarıyla birleşen sesler, her bir yumruğunun daha sert ve daha sana ait değilmiş gibi inmesine neden oluyor. Kafandaki yumruk serisinin ritmi, beklediğinin aksine çıkıyor ve artık hangisinin indiğini bile önemsemeksizin yumruklarını peşi sıra vurmaya başlıyorsun. Tüm bu yumruk kasırgası, artık tamamen kontrolünden çıkmış gibi oluyor ve Akuun’un yüzü çoktan dağılmaya yüz tutmuş bile olsa dinmek bilmeyecek gibi görünüyor.

Kaçıncı yumruğun Akuun’un suratının neresine indiğini bile bilemeyeceğin bir anda, Akuun’un kafatasının tam üstünden giren ve sudan oluştuğu belli olan bir mızrakla Akuun’un hırıltılarının derin bir acı çığlığına dönüştüğünü fark ediyorsun. Bakışların mızraktan ayrılıp Akuun’un kafasının üst tarafına doğru yöneldiğinde ise, birkaç adım ötendeki Tagrinath’ı görmek sana bir anda ona saldırman gerektiği yönünde sinyaller göndermeye başlıyor. Ancak Tagrinath halen daha sakin duruşunu korumaya devam ederek, adeta sana karşı herhangi bir düşmancıl tavra girmeyeceğinin sinyallerini verirken bir elini mızrağına doğru uzattığı sırada“Kendine daha fazla yüklenirsen, yok olan kendin olacaksın Inias.”diyor. Mızrağın tutmasıyla birlikte sudan oluşan mızrak yok olurken, Tagrinath bakışlarını hafifçe sana doğru kaldırıyor ve“Gerçekten dediği kadar varmışsın. Aksi olsaydı, şu an bu mızrak senin bedenini delip geçmiş olacaktı.”diyor.
Bu hesaba atılan özel mesajlar kontrol edilmemektedir.
Inias

01 Jan 2024, 13:53

"Ben İnias'ım. Söz geçiren ve hükmeden. Güç damarlarımda şarıl şarıl akmakta. Ruhumda ateş olmakta, ışık olmakta. Beynimde canlanan gerçeğe taşınmakta. Böyle olması gerekiyor. Böyle olmasını irade ediyorum. Neden? O zaman neden böyle hissedemiyorum. Bilincim yine ellerimden kayıyor. Yumruklarım alıp başını gidiyorlar. Kendi kendilerini yönetiyorlar. Gözlerim bana o kadar karşı geliyorlar ki açıkken bile kapalı olmayı beceriyorlar. Ritmik bana ihanet ediyor ve kendi senfonisini yazıyor. Ben bunu istemiyorum. Her bir anı deneyimlemeyi bu şekilde istemiyorum. Ey yumruklarım, neden sözümü dinlemiyorsunuz? Ey gözlerim, neden hükmümü yok sayıyorsunuz? Ben mi gücü yönetiyorum? Yoksa, bu güç mü beni yönetiyor? Neden ben kendime itaat etmiyorum. Neden ben kendime karşı geliyorum? Neden benden başka; neden benden öte bir ben varmış gibi hissediyorum? Neden her fırsatta kendimden uzak tutuluyor; kendimden ayrı düşüyorum? Bu iyi değil. Hem de hiç değil. Bu tehlikeli. Hem de çok tehlikeli. Kendimi kontrol etmekten aciz isem, nasıl Kho'Raktar'ı kontrol edebilirim? Nasıl düşmanlarımı yenebilirim? Nasıl üstün olabilirim? Ben İnias'ım! Ey ben, bana boyun eğ!"

Kendi içinde yaşadığı korku, endişe ve memnuniyetsizlik sonucu sonunda kendine gelebiliyor. Kendisi sayesinde olmadığı Akuun'un acı çığlığından ve ona saplı sudan mızrakta gizli. Akuun'un suratını yok ederken Akuun bu kadar acı bir çığlık atmamıştı. Kho'Raktar ile o kadar saldırırken bu sudan mızrak kadar zarar verememişti. Haklıydı. En başından beri Tagrinath konusunda haklıydı. Tagrinath'a karşı kendisini saldıraya hazırlamaya koyuluyor. Ne yapabileceğini, nasıl yapabileceğini planlamaya çalışırken Tagrinath'tan beklenmedik sözler duyuyor. Neden? Neden ona saldırmıyor? Neden onun açık veren durumundan yararlanmıyor? Neden düşmanına değil de dostuna saldırıyor? Dost? İblislerin dost kavramına sahip olup olmadığı konusunda şüpheye düşüyor. Dost... Kho'Raktar? Aklı iblisine gidiyor. Kho'Raktar! En son Akuun'un saldırısı ile geri püskürtülmüştü. Kendisini hızla geri çekiyor. Tagrinath ile arasına uzaklık koyuyor. Kaçamak bakışlarla gözleri iblisin arıyor.

"Kho'Raktar! Neredesin? Nereye kayboldun? Tek bir saldırı seni arka plana atmaya yetmez, yetemez! İşimiz bitmedi. Düşman yenilmedi. Savaşımız devam ediyor. Bana, yanıma gel! Sensiz..." İnias'ın düşünceleri duraksıyor. Başka bir kat düşünce zinciri çıkıyor. Ardından devam ediyor. "Sensiz savaşmayacağım. Sen benim rakibimsin ama rekabetimiz düşman üzerine olsun. Birbirimizin değil."

İnias savunmacı bir tavır alırken Kho'Raktar'ı beklemeye koyuluyor. Kazanacak ise, onsuz kazanmayacak.
Image
KÜNYE
İsim: Inias
Boy: 1.80
Kilo: 75
Sınıflar: Toplayıcı - Dengeli - Savaşçı
Mevcut GP/AGP/İGP: 5/0/5
Mevcut Para: 11.000

Güç: 6
Dayanıklılık: 6
Çeviklik: 6
İrade: 5
Zeka: 5

Aludir Statları
Görü: 5
Hakimiyet: 6
Mevcudiyet: 5

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
KÜNYE
İsim: Kho'Raktar
Boy: Dokuz Metre
Kilo: Altı Yüz
Tür: Dev
Seviye: Razguk

Varlık: 8
Güç: 8
Dayanıklılık: 8
Çeviklik: 2
Arun: 2
Duren: 8
İrade: 8

YETENEKLER

Büyülü Beden

TEKNİKLER

Dörde Katla 1. Düzey
Kaynayan Beden
Kaçış Yok

İBLİSİN ÜZERİNDE TAŞIDIĞI EKİPMANLAR/EŞYALAR
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

02 Jan 2024, 12:04

Akuun’un can çekişmeleri arasında bedenini üstünden kaldırarak, Tagrinath ile arana mesafe koymak için geriye savuruyorsun. İki ayağın üzerine sorunsuz bir inişle birlikte Tagrinath ile aranda beş metre kadar bir mesafe açıldığını görebiliyorsun. Bu esnada, Kho’Raktar’ın varlığına dair hissizlikle birlikte ona seslenişinin ardından, zihninde varlığını görüntüsüyle birlikte belli eden Kho’Raktar “Buradayım Inias… Nasıl olduğunu bilmiyorum, ancak sanırım bir anda içine çekildim. Bu, o andakine benzer gibiydi. Sanki bedenim ve ruhum sana ait, ben sadece değersiz bir taşıyıcıydım… Anlamlandırılması benim için imkansız. Zira bu savaşabileceğim veya karşı koyabileceğim bir şey değildi!” diyor. Kho’Raktar’ın sesinde beliren çaresizlik ve şüphecilik doğrudan dikkatini çekerken, ondaki bu tavır değişikliği senin düşüncelerine de sirayet ediyor. Sahip olduklarınla kontrol edemediklerin arasındaki çatışmada, ismi konulmuş bir durumda olmana rağmen, halen daha sorunlar yaşıyor olmak kafandaki soru işaretlerini arttırmaya devam ediyor. Bir şekilde ve bir nebze de olsa hükmedebildiği kudretin kimden geldiğini, bu esnada neler olduğunu az çok anlasan ve hatta bu konuda daha derin sohbetler etmen gerektiğine inansan bile, karşında Tagrinath’ın olduğunu bir kez daha anlamanla birlikte, bu konuyu başka bir güne bırakmanın yerinde olacağını düşünüyorsun.

Kho’Raktar’ın cümleleri bir kez daha aklından geçerken, savaşma arzusuna dair kırıntılara rağmen onun da anlamlandırmakta zorlandığı anlar nedeniyle öfkesinin silinmeye başladığını hissediyorsun. Tüm bunların yanında, Tagrinath’ın halen daha öylece duruyor olması, bundan sonraki aşamalarda neler olabileceği konusunda onlarca düşüncenin zihnine hücum etmesine neden oluyor. Bu esnada Tagrinath, can çekişmeyi sürdüren Akuun’un bedenine kaçamak bir bakış atmasının ardından, gözlerini tekrar sana diktiğinde“Seninle savaşmak niyetinde değilim Inias.”diyor ve hemen ardından“Şimdilik…”diyerek tüm odağını sana çeviriyor. Doğrudan gözlerinin içine bakmaya başlayan Tagrinath dingin duruşundan taviz vermezken“Her ne kadar insanlara karşı hissettiğim düşmanlık asla bitmeyecekse bile, bugün burada seninle savaşmayacağım.”diyor. Tagrinath bu anlarda, tıpkı sözleriyle belli ettiği gibi en ufak bir savaşma arzusuna dair hava yaymadan sana bakmayı sürdürürken“Canını bağışlıyorum gibi büyük laflar etmeyeceğim, zira kudretine saygı duyuyorum. Ancak bugün savaşacak olsaydık, kuşkusuz ki bu savaşın mağlubu sen olacaktın Inias…”diyor.

Tagrinath bu sözlerinin ardından sanki tüm söylemek istediklerini dile getirmiş gibi arkasını döndüğü esnada ise adım atmakta tereddüt eden haliyle birlikte birkaç saniye durmasının ardından“Ne var ki Inias, bugün de bir savaş yaşandı. Ben ve Akuun, sana karşı mücadele ettik. Bu savaşı ise kuşkusuz sen kazandın! Zira sen, tıpkı söylendiği gibi iblis diyarının yeniden şekillenmesi gerektiğini gösterdin. Bu yüzden, iblis diyarındaki çarpıklığı ortadan kaldırana kadar tekrar karşılaşacağımızı düşünmüyorum. O gün geldiğinde ise, bu kez geri çekilmeksizin, sonuna kadar savaşacağız.”diyor. Bu sözlerinden sonra Tagrinath ufak adımlarla birlikte daha önce önünde durduğu alana doğru ilerlemeye başlarken“O gün gelene kadar Inias, senin ve iblis diyarı hakkındaki söyledikleriyle ilerlemen gereken yolu gösterdiği için Azuldir’e şükranlarını sun.”diyor.
Inias

03 Jan 2024, 16:17

Güven duygusundan eser olmasa bile, İnias, Tagrinath'ın yalan söylemediğini anlıyor. Tagrinath ona sözlerinin doğruluğunu göstermek için her şeyi yapıyor kendince. Bundan dolayı, İnias rahatlıyor ve kendini kasmayı bırakıyor. Kabul etmeyi hiç sevmese bile, kimse sevmez zaten, düşman haklı. Şu an ki durumunda savaşmaya kalkarsa, kaybedecek. Hatta, ölecek. Kho'Raktar ona döndü ve kendisi de kontrolsüz. Bugün yaşadıkları gelecek olanların öngösterimiydi. Bugün öğrendikleri ise haberci. Karşısındaki hâlâ düşman olduğu için özgürce tepki veremese bile büyük bir şaşkınlık içerisinde. Kafasında çok soru var. İmparatorluk Anı sırasında sonunda ne gerçekleştiğini öğrendi ama İmparator olmak gerçekte ne demek? Onun adını nereden biliyorlardı? Tagrinath neden onu öldürmedi? Bütün bunların Azuldir ile ne ilgisi var? Bulması gereken çok yanıt var. Dikkatini ve enerjisini buna vermeli. Son kez Tagrinath'a bakıyor. İleride yüz yüze gelip ölümüne savaşacağı iblisi unutmayacak. Bugün çok daha fazlasının başlangıcı. İnias Tagrinath'ı hafızasına yerleştirdikten sonra arkasına dönüp uzaklaşmaya başlıyor. Bugünlük bu kadar savaş yeterli. Sırada, araştırmak var.
Image
KÜNYE

Aludir Statları

KÜNYE

YETENEKLER

Büyülü Beden

TEKNİKLER

Dörde Katla 1. Düzey
Kaynayan Beden
Kaçış Yok

GM - Dimensio
Game Master
Game Master

03 Jan 2024, 16:55

Tagrinath ile son kez bakışlarınız birbirleriyle kesiştiği anda, tıpkı onun gibi bir kez daha karşılaşacağınızı anlayabiliyorsun. Bu yüzden, sanki sessiz bir yemini sonsuzluğa haykırmanın ardından, kendi yolunda ilerlemek için hareketleniyorsun. Ancak tam bu esnada, Tagrinath“Inias!”diye sesleniyor. Onun bu seslenişiyle birlikte arkanı döndüğünde, Tagrinath’ın hemen yan tarafında manzaraya uymayan bir karanlığın belirdiğini görüyorsun. Bu karanlığın, daha önce karşılaştığın ve hissine alıştığın geçiş kapısı olduğunu fark ettiğin sıradan Tagrinath“Bu diyar artık sizin için hiç olmadığı kadar tehlikeli.”diyor. Tagrinath’ın ağzından henüz daha bu sözler döküldüğü anda, adeta yer bir an önce parçalara ayrılmak ister gibi sarsılmaya başlıyor! Kendini dengede tutabilmek adına oldukça çaba sarf ettiğin anda, Tagrinath’ın yüzüne düşen şaşkınlık ve korku senin de ruhuna doğru harekete geçiyor. Bir anda, dinmeyecek bir fırtınanın ansızın kopuşu gibi, göğün karanlığı titremeye başlıyor. Tagrinath, tıpkı yer gibi parçalanmak isteyen gökyüzüne son bir bakış atmasının ardından yüzüne yerleşen gergin ifadeyle bakışlarını sana çeviriyor ve“Hemen buradan git! İblis Lordu Vagror’un öfkesi açığa çıkıyor… Buna karşı kendini koruman veya benim seni koruyabilmem mümkün değil!”diyor. Tagrinath’ın sözlerinin ardından yerde bir anda beliren yarık, sanki tüm adımlarını elinden almak ister gibi Tagrinath ile aranıza girmeye başlarken, Tagrinath“Acele et!”diye sana bağırıyor. Bu haliyle bakıldığında, Tagrinath ile arana giren yarığın birkaç saniye içerisinde açılması ve Tagrinath’a ulaşamayacak bir mesafeye gelmen muhtemel görünüyor. Bununla birlikte, omuzlarında hissetmeye başladığın yoğun baskı, daha hiç görmediğin bir düşmanın, İblis Lordu Vagror’un kudreti hakkında da sana ipucu vermeye yetiyor.
Inias

03 Jan 2024, 17:20

Tagrinath'tın ağzından yine mistik sözler çıkarken hiç beklenmedik ve hayra alamet olmayan bir doğa olayı meydana geliyor. Yer parçalanmaya, gök yarılmaya başlıyor. İnias'ın omuzlarına muhteşem bir yük biniyor. Kho'Raktar için kullandığı komutun kelimenin tam anlamıyla gerçekleşmesi onu hayrete düşürüyor. Onla hiçbir ilgisi yok, evet ama yine de hayret. Tagrinath bu sefer onu öldürmemenin ötesinde onu kurtarmaya çalışıyor. Bu çok daha şaşırtıcı bir durum. İnias dayanamayıp Tagrinath'a sormak istiyor ama şu an canını kurtarmakla meşgûl. Ayakta dahi duramıyor. Zangır zangır sallanıyor. Yere düşerse işi biter. Tagrinath'ın yanında beliren karanlığın geçiş kapısı olduğunu dibine kadar hissedebiliyor. İblis Lordu Vagror onu fazlasıyla aşar. Öyle böyle değil. İnias, tabanları yağlayarak canı için Tagrinath'a, onun yanındaki geçit kapısına doğru koşuyor ve içeri atlıyor. O sırada da beklenmedik bir sözde bulunuyor. "Teşekkür ederim!"
Image
KÜNYE

Aludir Statları

KÜNYE

YETENEKLER

Büyülü Beden

TEKNİKLER

Dörde Katla 1. Düzey
Kaynayan Beden
Kaçış Yok

GM - Dimensio
Game Master
Game Master

05 Jan 2024, 10:02

Tagrinath'ın açtığı kapıya doğru hızlıca ilerleyip önünde oluşan yarığı atlıyor ve ardından, Tagrinath'a son bir bakış atmanın ardından kendini karanlığın içine bırakıyorsun. Ancak bu sefer, insan diyarına ulaştığında, her şeyin bir başka olacağını hissi istemsizce tüylerini diken diken ediyor.

Off Topic
Konu sonlanmıştır.

Konu Sonu Ödülleri
  • 35 GP
  • 35 AGP
  • 35 İGP
  • +1 Hakimiyet
Locked

Return to “Nuwihn Bölgesi”