Azuldir hakkımdaki bütün bilgi ve kanaat notlarının diğer organizasyonların henüz ben onlar hakkında bir şey bilmeden eline geçmesiyle hakkımda koz sahibi olduklarını söylüyordu çıkarımımca. İşleyiş bu şekilde olsaydı sanırım Azuldir bu konuyu olağan bir şey gibi açıklardı ancak böyle değildi sanırım. Ancak bu konu uğurlu bir konu olsaydı iblisler peşimizde koşarken konuşuyor olmazdık diye düşünüyordum. Organizasyonların varlığı bile benim için bir anlam ifade etmiyordu açıkçası. Bana tek faydası verdikleri mühür olmuştu. O da kapı açmaya yarıyordu. O yüzden organizasyonların gerekliliği konusunda olumlu düşüncelere sahip değildim ancak bu organizasyonların şu anki durumumda görüldüğü üzere hiçbir işe yaramadığı düşünülse de insan boyutunda başkaca insanlara göre bir güç temsil ettiği yorumunu yapabiliyordum. Yani tamamen gereksiz de olamazdı.
İblisler peşimizde koşmayı sürdürürken bu muhabbetin rahatça yürüyemeyeceğini Azuldir'in sözleri dışında gördüklerimle ben de anlayabiliyordum ancak Raldrin'i burada çağırmamın ne tür sonuçları doğacağını tahmin edemiyordum. İblislerden kaçarken sık ağaçlıkları tercih edebilirdim belki ancak, yalnış bir sapmada Azuldir ile yollarımız ayrılabilirdi. OO yüzden pek çok açıdan önemli olan Azuldir'i kaybetmek istemiyordum. Sanırım başka seçenek yoktu... Yüzüm aniden buz keser gibi soğuklaşırken koşmayı kesiyordum. Donuk bakışlarım önüme düşerken hızımı ani kesmemle dalgalanan kızıl saçlarım yüzümü örtüyor, arkama bakma gereği bile duymuyordum. Onu duyanlar için uğursuz kelimelermiş gibi ağzımdan dökülen o üç kelimelik çağrımın cevap bulmasını umuyordum.
"Teşrif et... Raldrin"
Aramızdaki farkın ne olduğunu size göstereceğim...
İblisler peşimizde koşmayı sürdürürken bu muhabbetin rahatça yürüyemeyeceğini Azuldir'in sözleri dışında gördüklerimle ben de anlayabiliyordum ancak Raldrin'i burada çağırmamın ne tür sonuçları doğacağını tahmin edemiyordum. İblislerden kaçarken sık ağaçlıkları tercih edebilirdim belki ancak, yalnış bir sapmada Azuldir ile yollarımız ayrılabilirdi. OO yüzden pek çok açıdan önemli olan Azuldir'i kaybetmek istemiyordum. Sanırım başka seçenek yoktu... Yüzüm aniden buz keser gibi soğuklaşırken koşmayı kesiyordum. Donuk bakışlarım önüme düşerken hızımı ani kesmemle dalgalanan kızıl saçlarım yüzümü örtüyor, arkama bakma gereği bile duymuyordum. Onu duyanlar için uğursuz kelimelermiş gibi ağzımdan dökülen o üç kelimelik çağrımın cevap bulmasını umuyordum.
"Teşrif et... Raldrin"
Aramızdaki farkın ne olduğunu size göstereceğim...