Gökleri Arayanlar (2. Kısım) (Esther | Theo)

Theo

20 Sep 2023, 18:01

Lord gayet sakin bir şekilde yanımızdan uzaklaşarak tüm sahneyi bana ve kadim dostuma bıraktı. Gözlerinde monoton bir bakışla kenardan bizi izlemeye devam etse de çoktan neler olacağını tahmin ediyor gibi gözüküyor. Yaptığı bu hareketlerden artık ne olursa olsun müdahale etmeyeceğinden eminim. Bizi organizasyona almak istese de en azından bazı şeyleri tek başımıza yapabilecek seviyede olmamızı istiyor. Şahsen bende iblisleri tek başıma dövebilmek istiyorum ama bunu yapabilecek miyim çok emin değilim. Bu bilinmezlik ve gizem çok hoşuma gidiyor. Bir adım sonra ne olacağını bilmeden yaşamak garip ama bir o kadar da eğlenceli bir şey.

Ben eski anılarımı hatırlamaya çalışırken kadim dostum harekete geçerek iblisin yanına gidip karnına tekme attı. İblis çok fazla acı çekiyor gibi gözükmese de darbenin etkisiyle dengesini kaybederek adımını yanlış atıp boşluğa düştü. Çok komik. O kadar yol gelmesine rağmen tek bir darbeden sonra geldiği yere geri dönmek zorunda kaldı. Eğer bu tatlı şeyleri alt etmenin bu kadar kolay olduğunu bilseydim hiç eski anılarımı hatırlamaya çalışmazdım. Azıcık ittirdiğin zaman zaten kendiliğinden geldikleri yere geri dönüyorlar. Aslında etrafta yağ tarzı bir şey bulabilirsek tepeden aşağıya doğru döküp sorunu direk halledebiliriz ama bu sıcakta yağı nereden bulacağız bilmiyorum. Belki özel güçlerimi kullanarak yağ veya buz tarzı bir şeyler yaratabilirim. Eğer böyle bir şeyler yapabilirsem ortaya çok renkli şeyler çıkacağını düşünüyorum.

Kadim dostuma saldıran iblisi ve tepeye yeni çıkan iki iblisi görüyorum. Özel güçlerimi uyandırma planıma biraz ara vererek olabildiğince hızlı bir şekilde yeni gelen iblislerin yanına gitmeye çalışacağım. Hazır yol yorgunu olan iki iblisi beni yakalamamalarına özen göstererek aynı anda geriye doğru kuvvetli bir şekilde ittirmeye çalışacağım. Şu anda durum 1-0 olduğu için biraz gerginim. Aynı anda iki sayı birden alarak durumu 2-1 e getirip öne geçmek istiyorum. Bu yüzden eğer istediğim gibi iblisleri geldikleri yere geri döndürebilirsem Esther'e bağırarak "2-1 Öne geçtim. Ben kazanıyorum." diyeceğim.
Image
Karakter
KÜNYE
İsim: Theo
Boy: 1.80
Kilo: 80
Sınıflar: Elemantalist – Defansif- Toplayıcı
Mevcut GP/AGP/İGP: 0/5/90
Mevcut Para: 7000

Güç: 4
Dayanıklılık: 4
Çeviklik: 4
İrade: 6
Zeka: 8

Aludir Statları
Görü: 3
Hakimiyet: 3
Mevcudiyet: 6

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
İblis
Image
KÜNYE
İsim: Ghozza
Boy: 1.20
Kilo: 20
Tür: Ruhani
Seviye: Razguk

Varlık: 3
Güç: 2
Dayanıklılık: 3
Çeviklik: 3
Arun: 7
Duren: 7
İrade: 5

YETENEKLER
Dehşetin Gülüşü

TEKNİKLER

İBLİSİN ÜZERİNDE TAŞIDIĞI EKİPMANLAR/EŞYALAR

Image
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

21 Sep 2023, 11:02

Esther kendisine savrulan koldan kaçınabilmek için hızlıca kenara doğru çekilerek olası bir yaralanmadan kendisini kurtarabiliyor. Kolunu savuran iblis, sanki boşluğa düşmüş gibi dengede kalmak için bir adımını öne attığında ise, verdiği açığın bedelini ödüyor ve Esther sanki kimin daha güçlü olduğunu ispat etmek ister gibi sıktığı sağ yumruğunu sertçe iblisin boşta kalan sol kaburga kısmına indiriyor! İndirdiği yumrukla birlikte Esther ikinci iblisi de geldiği yere düşürmeyi başarırken, bu kez elinde bir yanma hissi oluştuğunu fark ediyor. Ancak bu sefer, ayağındakinin aksine elindeki yanma hissinin bir şekilde ruhunda bir dalgalanma yarattığını da hissedebiliyor. Bu hissi anlamlandırmak ise, geçmiş anılarına yöneldiğinden Esther açısından oldukça kolay oluyor. İçinde birilerinin uyanışını hissetmek, elinde ve ayağında hissettiği acıların bile silinmesini sağlıyor.

Tam bu anlarda Theo da çoktan harekete geçmiş oluyor. Esther’e kıyasla çok daha çabuk bir şekilde pozisyon almayı başaran Theo, tepeye çıkan iki yeni iblisi Esther’in diğer iblisle olan mücadelesi nedeniyle henüz daha fark edemediği bir sırada, kazandığı ivmeden de faydalanarak kollarıyla ittiriyor! İblislere temas ettiği anda Theo’nun elinde hissettiği kavurucu sıcaklık, bu itme hamlesini yarıda kesmesine neden olsa bile, en azından iblislerin dengelerini kaybetmeleri için yeterli oluyor. Bu sayede, henüz daha tepeye çıkabilmiş iki iblis tekrar aşağıyı boylarken, Theo önde oluşunu kutlayan sözlerini dile getiriyor.

Her ikinizin de bir şekilde tepeye çıkmakta olan iblisleri temizlemiş olmanız, mücadelenizin sonlandığı anlamını taşmıyor. Zira hala daha tepeye çıkmaya çalışan iblislerin olması, henüz daha bir zafer kutlamasının uzakta olduğunu gösteriyor. Bununla birlikte sayısal üstünlüğü de düşündüğünüzde, zafer mümkün olsa bile bunun zaman alacağını anlayabiliyorsunuz.

Ancak tam bu sırada yaşanan ilginç bir durum da dikkatinizden kaçmıyor. Hem daha kaç tane iblisin tepeye çıkmaya çalıştığı hem de her ikinizin de aşağıya itmiş olduğu iblislerin akıbetini görmek için bakışlarınızı tepenin aşağısına yönelttiğinizde, sayılarını net olarak sayamadığınız iblis gruplarının yukarıdan düşen iblislerin etrafında kümelenmiş olduğunu ve bu iblisleri parçalamaya başladıklarını görüyorsunuz! Yerde kıvranan iblislerden bir tanesinin koparılan kolunu, diğer bir iblis yüz kısmında beliren derin bir karanlığa doğru ittirirken, bir başka iblisinde aynı şeyi bir bacakla yaptığını fark ediyorsunuz! Kısa bir süre içerisinde, aşağıya düşen iblisler diğerleri tarafından parçalanıp yutulmak üzereyken, dikkatiniz tepeye çıkan iki yeni iblisin varlığı ile bölünüyor.

Konum itibariyle Esther ve Theo'nun arasında bir metre kadar bir mesafe bulunurken, yeni çıkan iki iblis Theo'ya iki metre kadar uzakta duruyor. Her iki iblis de henüz daha tepeyi çıkmış olmalarından dolayı henüz bir saldırı hazırlığı içinde görünmüyorlar olsa bile, vücutlarını sizlere doğru çevirmiş olmaları varlığınızı algıladıklarını gösteriyor.
Bu hesaba atılan özel mesajlar kontrol edilmemektedir.
Theo

25 Sep 2023, 20:12

Planladığım gibi hızlıca iblislerin yanına giderek onları geldikleri yere geri göndermek için hamlemi yaptım. Başlangıçta bir sorun yaşamasam da çok kısa bir süre içerisinde elimde hissettiğim aşırı sıcak yüzünden refleks olarak ittirme hamlemi yarıda bırakmak zorunda kaldım. Kadim dostum beni uyarmadığı için elime zarar verecek düzeyde bir sıcaklık ile karşılaşmayı beklemiyordum. Bu yüzden mükemmel planım sekteye uğradı. Ancak yaptığım yarım hamle iblisler dengelerini kaybedip düşmeleri için yeterli oldu. Bu sayede istediğim hamleyi yapmasam bile tam olarak istediğim sonucu elde edebildim. Kadim dostum bildiği bilgileri kendine saklayarak kirli oynamasına rağmen öne geçmeyi başardım.

Haklı kutlamamı yaptıktan sonra Esther'in de tepeye çıkan diğer iblisi geldiği yere geri gönderdiğini fark ettim. Şimdilik tepede hiç iblis olmasa da sevimli küçük arkadaşlarımız erken pes edecek gibi durmuyorlar. Olayı çözdüğümüz için bundan sonra gelecekler konusunda da pek sorun yaşayacağımızı sanmıyorum. Lord'un dediği büyük olanlar gelene kadar küçükleri azıcık ittirip tepenin güvenliğini sağlayabiliriz. Azıcık sıcaklık sorunumuz var ama zamanla buna alışacağımızı düşünüyorum.

İblislerin ne alemde olduğunu görmek için aşağıya baktığım zaman aşağıdaki iblislerin düşen arkadaşlarını yediklerini gördüm. Hiçbir parçayı mundar etmeden gayet özenli ve sistematik bir şekilde düşen arkadaşlarını ortadan kaldıran bu sevimli yaratıkların neden böyle bir eyleme karar verdiklerini anlamadım. Başarısızlık yüzünden mi yoksa bizimle temas eden iblislerin artık saf olmadığı yüzünden mi bilmiyorum ama eylemleri oldukça enteresan.

Tepeye iki yeni arkadaş çıktıktan sonra Esther'e seslenerek "Bunları bana bırakır mısın? Yeni bir şey denemek istemiyorum." diyeceğim. Ardından da yeni gelen arkadaşlardan birini sobeleyip birkaç adım kenara çekilmeyi deneyeceğim. Planımda başarılı olursam birkaç saniye bekleyerek neler olacağını gözlemleyeceğim. Eğer dokunmadığım iblis benim dokunduğuma saldırırsa aşağıdaki arkadaşlarla ilgilenmek için çok eğlenceli bir yöntem kullanabileceğiz. Yok hiçbir değişiklik olmazsa hayal kırıklığıyla beraber ikisini de az önce olduğu gibi aşağıya itelemeyi deneyeceğim.
Image
Karakter
KÜNYE

Aludir Statları

İblis
Image
KÜNYE

YETENEKLER
Dehşetin Gülüşü

TEKNİKLER

Image
Esther
Aclanian Aludir
Aclanian Aludir

26 Sep 2023, 02:42

Uyanma saatime göre 13:00'a kadar veya 22:00'dan sonra yazılacaktır.
Image

KÜNYE
İsim: Esther
Boy: 178
Kilo: 54
Sınıflar: Etkileyici - Defansif - Elementalist
Mevcut GP/AGP/İGP: 0/40/0
Mevcut Para: 8000
İtibar: 7

Güç: 10
Dayanıklılık: 10
Çeviklik: 9
İrade: 20
Zeka: 10

ALUDİR STATLARI
Görü: 5
Hakimiyet: 10
Mevcudiyet: 13

---------------------------------------------------

Image

KÜNYE
İsim: Dia (Masum kişi/kişiler anlamına gelmektedir)
Boy: 1.02
Tür: Peri

Varlık: 8
Güç: 5
Dayanıklılık: 6
Çeviklik: 6
Arun: 9
Duren: 6
İrade: 10

YETENEKLER
Tatlı Tebessüm

TEKNİKLER
Peri Dokunuşu (5. Düzey)
Peri Salınımı
Rüzgarlı Gün (5. Düzey)
Mutlak Olan (Karakteristik Teknik) (2. Düzey)
Peri Kabusu

İblisin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
-
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

27 Sep 2023, 12:15

Theo tepeye çıkan iki iblisten bir tanesine doğru hamle yaptığında, iki iblis de sanki bir şeylerin olacağını fark etmiş gibi oldukları yerde kalıyorlar. Ancak Theo, iblislerden sağ tarafına denk gelene dokunduğu anda, yanında bulunan iblis de kolunu savurmaya hazırlanıyor. Ne var ki, Theo’nun iblise dokunmasından sonra hızlıca geriye doğru adım atması, iblisin kolunun havada kalmasına neden oluyor. Bunun yanında, Theo sadece bir dokunuş gerçekleştirdiği için elinde herhangi bir acı hissi pek hissetmese bile, umduğu şeyleri de göremiyor. Theo’nun dokunduğu iblis, bunun sadece bir dokunuş olmasına rağmen aşağıya düşenlere nazaran daha dirençli bir duruş sergilemiş olması, Theo’nun dikkatinden kaçmıyor. Bununla birlikte iki iblis, halen de daha odağı tamamen sizde olacak şekilde adımlamaya başlıyor. Bu doğrultuda, Theo daha yakın hedef olduğu için iki iblis de hızlı bir şekilde kayarcasına Theo’ya doğru gelmeye başlıyor. İki iblisin hareketlerinde belirli bir koordinasyon olmasa dahi, bu aşamada her iki iblisin de kollarını ileriye doğru savurarak vurmayı hedefledikleri anlaşılabilir duruyor.
Off Topic
Bu tur Esther’in yazmasına gerek bulunmamaktadır. Theo yazdıktan sonra tur girilecektir.
Theo

30 Sep 2023, 08:56

İblisi dokunmak için hamle yaptığım sırada oldukları yerde kalıp beklemeleri dikkatime çekti. Bu hareketi beni yakalamak için fırsat kollamak için mi yoksa üzerlerine gelen tanımadıkları yeni bir varlık karşısında nasıl tepki vereceklerini bilemedikleri için mi yaptılar emin değilim ama verdikleri tepki sayesinde kolay bir şekilde içlerinden birisine istediğim gibi dokunmayı başardım. Elimi hızlıca dokunup geri çektiğim için geçen seferkine kıyasla elimde bir yanma hissetmedim. Canımın acımaması güzel olsa da beklediğim sonucu elde edemediğim için biraz üzüldüm. Çünkü iblisler onlara dokunmama rağmen umduğumun aksine birbirlerine saldırmadılar. Bu başarısızlığımın nedeni için bir kaç teorim var. Bir ihtimal çok hızlı dokunduğum için onları rahatsız edecek seviyede bir iz bırakmamış olabilirim veya az önce anladığım kadarıyla bu iblisler aşağıya düşen arkadaşlara kıyasla biraz daha dirençliler. Lordun dediği gibi zamanla gelen iblislerin gücü artıyor olabilir.

Karşımdaki iblisler ile istediğim sonucu alamasam da en azından bir kez daha denemek istiyorum. Eğer elimde yanma hissedene kadar baskı yapabilirsem farklı bir şeyler olacağını düşünüyorum. İblis arkadaşlar kayarcasına üzerime geldikleri için bu ivmeyi kendi yararıma kullanmayı denemek istiyorum. Bu yüzden iyice yanıma yaklaşmalarını bekledikten sonra bana göre en sağ tarafta kalan iblisten sağ tarafa doğru yuvarlanarak sıyrılmayı deneyeceğim. Eğer sıyrılma konusunda başarılı olursam yuvarlandığım yerden hızlıca kalkarak minik bir depar ile çaprazımda kalan iblisin arkasına geçmeyi deneyeceğim. İblisin arkasına geçebilirsem elimde yanma hissedene kadar ona dokunacağım. Yanma hissettikten sonra elimi çekerek birkaç adım uzaklaşarak nasıl tepki vereceklerini gözlemleceğim.
Last edited by Theo on 02 Oct 2023, 20:39, edited 1 time in total.
Image
Karakter
KÜNYE

Aludir Statları

İblis
Image
KÜNYE

YETENEKLER
Dehşetin Gülüşü

TEKNİKLER

Image
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

02 Oct 2023, 10:16

Theo wrote: 30 Sep 2023, 08:56
Bu yüzden üzerime gelen arkadaşlardan sıyrılarak arkalarına geçmeyi deneyeceğim.
 ! Message from: GM - Dimensio
Bu şekilde bir hamleyi geçerli kabul etmem mümkün değil. Nasıl sıyrılmayı deneyeceksin? Sıyrılırken ne şekilde hareket edeceksin? Sıyrılma hamlen nasıl iblislerin arkalarına geçmene imkan verecek? Ve bunun gibi başkaca sorular. Hamlenizi açık ve detaylı bir şekilde yazmadığınız sürece, benim de konuya yazabilmem mümkün olmuyor.

Theo'nun pasiflik süresi içerisinde tur içindeki aksiyonunu detaylandırması halinde konuya yazılacaktır. Pasiflik süresi içerisinde aksiyonun açıklanmaması halinde, olduğu yerde durduğu varsayılarak konuya yazılacaktır.
Theo

02 Oct 2023, 20:41

Hamlemi daha detaylı bir şekilde yazmaya çalıştım.
Image
Karakter
KÜNYE

Aludir Statları

İblis
Image
KÜNYE

YETENEKLER
Dehşetin Gülüşü

TEKNİKLER

Image
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

05 Oct 2023, 16:35

İki iblisin üstüne doğru gelmeleri sırasında kollarını sana doğru savurmaları, daha çok bilinçsiz bir saldırıdan ibaret gibi görünse de, bunun senin açından bir risk taşıdığını fark edebiliyorsun. Kafanda kurduğun planlar çerçevesinde iblislerin sana yaklaşmasını bekliyor ve doğru an geldiğinde kendini sağa doğru atıyorsun. Bu aşamada iblislerden daha çevik olman senin lehine bir durum yaratıyor ve iblisler kollarıyla havayı yumruklamış olurken sen de iblislerin arkasına geçebiliyorsun. Yerdeki yuvarlanman, ayaklarının tekrar yere temasıyla sonlandığı anda doğrudan hedefindeki iblise doğru bir depar atıyorsun. İblisler senin kadar çevik görünmedikleri için arkadan dokunduğun iblis seni fark etmekte bir hayli geç kalıyor. Elini iblisin sırtı denilebilecek bir noktaya koyduğunda, elinin giderek ısınmaya başladığını hissediyorsun. Birkaç saniye boyunca tuttuğun elini, yanık boyutuna ulaşmadan ve iblislerin sana bir hamle yapmasına imkan vermeden çekmenin ardından ise, geriye doğru birkaç adım atarak uzaklaşıyorsun.

Hamleni tamamlamanın ardından bu kez iblislerin ne şekilde tepki vereceklerini ölçmek için gözlem aşamasına geçiyorsun. Dokunduğun iblis yerinden sana doğru hareketlenmeye başlarken, diğer iblis Esther ile senin aranda kalmış gibi ikinize bakmakla yetiniyor. Bu aşamada söz konusu iblis kararsız kalmış gibi görünse de, diğer iblise karşı en ufak bir müdahalesi olmuyor.

Dokunduğun iblis senin üzerine gelmeye doğru başlamışken, arkanda hissettiğin bir yoğunluk hislerinde tedirginlik yaratıyor. Başının üstünden arkana baktığın anda, tepeyi tırmanmış üç iblisin hemen arkanda olduğunu görüyorsun. Bu üç iblis de bir an önce sana ulaşmak isterler gibi görünürken, dokunduğun iblis de sana saldırmak için yeterli miktarda yaklaşmış görünüyor. Bu haliyle tam arkanda üç, tam önünde ise bir iblis bulunurken hepsi de kollarıyla sana doğru bir savurma hamlesi yapmaya çalışıyorlar. Bu haliyle sağ tarafının iblislerin tırmandığı yükseklik olduğunu da nazara aldığında, kaçış için sol tarafında bir açıklık olduğunu fark edebiliyorsun.

Off Topic
Bu aşamadan itibaren Esther'in de konuya yazması gerekmektedir.
Theo

09 Oct 2023, 19:19

Sıcakkanlı arkadaşlarımın çeviklikleri benden daha düşük olduğu için onlardan sıyrılma konusunda bir sorun yaşamadım. Şimdilik sorun yaşamama rağmen yapacağım minik bir hatanın geri dönüşü olmayacağının da farkındayım. İblisler yavaş olmalarına rağmen eğer saldırılarından sadece bir tanesi bana isabet ettirebilirlerse az önce gördüğüm görüntüleri bizzat ilk elden tecrübe edebilirim. Daha yeni yeni eğlenmeye başlamışken tekrardan karanlığa dönmeyi istemiyorum.

Planladığım şekilde ilk saldırıdan sıyrıldıktan sonra depar atarak gözüme kestirdiğim iblisin arkasına geçtim. İblis yanına gitmeme hatta ona dokunmama rağmen beni çok geç fark etti. Bu sayede istediğim gibi elim ısınmaya başlayana kadar iblise temas edebildim. Yeterli sürenin geçtiğine kanaat getirdikten sonra birkaç adım geriye çekilerek neler olacağını beklemeye başladım. İlk başta dokunduğum iblis bana doğru yürümeye başladı. Göz ucuyla heyecanlı bir şekilde arkadaşına baktığım zaman kararsız bir şekilde Esther ve benim aramda bakmaya başladı. Dokunduğum iblise karşı hiçbir düşmanca harekette bulunmadı. Galiba atladığım bir nokta var. Uçurumun dibinde olup da burada olmayan ne var anlamadım. Yukarıdaki ve aşağıdaki iblisler arasındaki tek farkın bizle temas edip etmemelerini olduğunu düşünmüştüm ama varsayımımda yanıldım. Acaba aşağıya düşerken bir yerlerine bir şey mi batıyor?

Ebelemece oynadığım iblis üzerime gelirken arkamda bir yoğunluk hissettim. Arkaya baktığım zaman tepeye üç tane daha iblisin tırmandığını gördüm. Etraf bir anda kalabalıklaşmaya başladı. Etrafımdaki 4 iblisi birbirine düşürebilmek için şu numaranın nasıl çalıştığını çözmem lazım. Aklıma bir tane daha olasılık geliyor ama ilk başarısızlığımdan sonra bunun da işe yarayıp yaramayacağı konusunda pek emin değilim. Bir ihtimal acaba yere düşerken yaralandıkları için mi birbirlerine saldırıyor olabilir. Belki de kendi türlerinin kanları onlarda kontrol edilemez bir açlığa sebep oluyordur. Bunu denemem lazım.

İblisleri birbirine düşürmek için içlerinden birini yaralamam lazım. Onlara dokunmak bile canımı yaktığı için yaralama işlevini yaparken onların gücünden faydalanmayı planlıyorum. Saldırılarında bilinç yerine içgüdülerini kullandıkları ve pek de zeki olmadıkları için eğer doğru ortamı ayarlayabilirsem birbirlerine vurmalarını sağlayabileceğimi inanıyorum. Bunun için öncelikle az önce yakınlaştığım iblisten faydalanacağım. Tek başına olduğu için ona yaklaşmamın daha kolay olacağını düşünüyorum. Bu yüzden önümdeki iblisin üzerine koşarak eğer kollarını yeni havaya kaldırdıysa eğilerek, kollarını çoktan havaya kaldırıp yere indirmeye doğru başladıysa iyice yanına yaklaştıktan sonra yuvarlanarak saldırısından sıyrılmayı deneyeceğim. Başarılı olursam iblisin arkasına geçerek diğer iblislerin yanıma gelmesini bekleyeceğim. Arkadaşlarına saldırmaları için iblisin olabildiğince yakınına girmeye deneyeceğim. Az önce ona dokunmama rağmen dibine girdiğimi çok geç fark ettiği için şimdi ona dokunmadan daha uzun süre yanında kalabileceğimi düşünüyorum. Karşımdaki üç iblisten biri yanımıza gelip kolunu kaldırana veya arkasında olduğum iblis beni fark edene kadar buradan hareket etmeyeceğim.
Image
Karakter
KÜNYE