Gökleri Arayanlar (Esther | Theo)

GM - Dimensio
Game Master
Game Master

22 Aug 2023, 11:17

Urilirn’in konuşmasının sonlanmasından sonra lafa giren ilk kişi Esther oluyor ve cümlelerini içinde en ufak tereddüt veya çekince bulunmadan kurmaya başlıyor. Urilirn, Esther’in konuşmasını yüzünden okunmayan bir ifadeyle, sakin ancak dikkatli bir şekilde dinliyor. Esther’in konuşmasının ilk bölümü sonlandığında, Urilirn hafifçe kafasını öne sallamakla yetiniyor. Ne var ki, Urilirn’in bu hareketinin olumlu mu yoksa olumsuz mu bir anlam taşıdığı noktasında pek de bir fikriniz bulunmuyor. Esther konuşmasının ikinci kısmına geçtiğinde, Urilirn onu aynı şekilde dinliyor ve Esther’in net tavrı karşısında bu kez kendisinin de aynı şekilde karşılık vermesi gerektiği düşüncesiyle sadece “Anlıyorum.” demekle yetiniyor. Esther’in tüm sözlerinin sonlanmasının ardından Urilirn’in yüzünde değişen net bir ifade göremiyorsun. Masaya geldiğinden beri koruduğu sabit ifade, onun aklından geçenleri okumayı sizin nezdinizde neredeyse olanaksız kılıyor. Ancak Esther’in son cümlelerine karşı dahi herhangi bir tutum değişikliği göstermemiş olması, Urilirn’in buraya sizleri bir şeylere zorlamak yerine asgari düzeyde anlaşma taraftarı olduğu hissi yaratıyor.

Ortamdaki bu kokuyla birlikte hamlesine yapan kişi bu kez Theo oluyor. Esther’e nazaran Theo’yu biraz daha donuk bir ifadeyle dinleyen Urilirn, sanki kafasından geçen düşünceleri de bir yandan tartıyor gibi duruyor. Theo’nun cümlelerinin sonlanmasından sonra ise Urilirn arkasına iyice yaslanıyor ve ardından hafifçe bir nefes alıyor. Bu tavrıyla aranızda düşmancıl bir durum olmadığını ortaya koymak ister gibi görünen Urilirn hafifçe gözlerini kapatırken “Her ikinizin de sözlerini anlıyorum ve haklılık paylarınızın olduğunu görüyorum.” diyor. Aldığı hafif bir nefesle birlikte gözlerini yavaşça aralarken “O zaman size biraz bir şeylerden bahsedeyim. Belki düşüncelerinizi daha sağlam temellere oturtur.” diyor.

Urilirn hafifçe masaya yaklaşmasının ardından masada duran bir şarap kadehinin kokusundan rahatsız olmuş gibi kendisinden uzaklaştırırken “Bu masaya Aludirler ve iblisler diyebiliriz…” diyor. Ardından ise uzaklaştırdığı kadehi gösterirken “Bu kadeh ise bizleriz… Ve siz de buna dahilsiniz.” diyor. Son olarak elini hafifçe havaya kaldırarak “Bu da Aclania.” diyor ve hemen ardından bakışlarını kinayeli bir şekilde devirerek "En azından şimdilik sizin için." diyor. Bu sözlerinden sonra her ikinize hafifçe bir bakış atan Urilirn “Aludir kelimesi esasında eski dildeki “Allionte Suriter” tamlamasından türetilmiştir. Bugün için Aludir denildiğinde, bunun iblislere hükmedebilen kişi anlamına geldiği kabul edilir. Fakat eski kaynaklar, “Allionte Suriter” tamlamasının “İblis Avcısı” veya “Tanrıların Savaşçısı” anlamına geldiğini söyler. Bu eski kaynakların hangisine itibar edileceği pek bilinmez, ancak bizim nezdimizde “Allionte Suriter” tamlamasının karşılığı “Tanrıların Savaşçısı” olarak kabul görür.” diyor. Bu sözlerinden sonra kavramların kafanızda yer ettiğine kanaat getirmesinin ardından Urilirn “Biz her ne kadar Aludir kavramına dahil olsak da, esasen kendimize “Aledes” demeyi tercih ediyoruz. Eski dilde “Allionte Ecuitas” tamlamasının karşılığı olan “Tanrıların Adaleti”… Zira tarih içerisinde insanlar ve iblisler arasındaki mücadeleye yön veren, her zaman iblislere hükmedenler olmuştur. Bu nedenle biz, bu kudrete sahip olanların savaşçı değil, adaleti temsil ettiğine inanıyoruz.” diyor.

Urilirn bu açıklamalarından sonra her ikinizi de tekrar kontrol etmesinden sonra bakışlarını bir nebze Esther’in üzerinde tutarak “Özgür olma arzunun anlayışla ve saygıyla karşılıyorum. Ancak yanlış değerlendirdiğin bir durum olduğunu düşünüyorum. Senden herhangi birine biat etmeni istemiyorum. Biz Aledesler biat kültürü içinde var olmadık.” diyor. Hemen ardından aldığı bir nefesle birlikte “Fakat bu demek değil ki, düşüncelerine saygı duyduğumuz ve rehber edindiğimiz biri yok. Az önce de bahsettiğim gibi, öncümüz ilk Aledes… Onun bizlere sunduğu şey ise, Aclania’nın vermediği özgürlük ve adalet. Zira biz gibi olanlar Aclania’da kalmış olsaydı, şu an çok yok edilmiştik. Çünkü size nasıl bakıldığını biliyorum. Her ikinize de inanılmaz bir istisna gibi davrandılar. İblis diyarından bir iblis edinemeden çıkmanıza anlam veremediler. Bu doğruydu aslında… Bizler bir istisnayız. Ancak bu istisna ilk kez sizle var olmadı. Her birimiz bu istisnalardan biriydik ve her birimiz Aclania tarafından terk edildik. Bu yüzden, bizim çektiğimiz sıkıntıların sizler tarafından çekilmesini istemedik. Ve ayrıca başta da söylediğim gibi, bahsettiğim yol Tanrıların Adaleti!” diyor. Sözlerinin anlaşılması için birkaç saniyelik nefes boşluğu veren Urilirn “Aslına bakarsanız özgürlük, adalet ve yaşam hep iç içe olan kavramlar. Yaşamak için özgür olmak, özgür olmak için ise adaletli olmak, adaletli olabilmek için de yaşamak gerek… Bu yüzden arzumuz, size nasıl yaşayabileceğinizi göstermek.” diyor. Bu sözlerinden sonra bakışlarını Theo’ya kaydıran Urilirn “Aclania’nın bileklerinize vurduğu görünmez prangalardan ari bir şekilde, kaderinizle ve kudretinizle yaşayabilmek size sunabileceğimiz yegane şey… Eğer siz de bunu kabul ederseniz, derhal başlayabiliriz.” diyor. Bu aşamadan sonra ise, yapacağınız seçimle bir kez daha kaderinizin şekilleneceğini ve geri dönüşü olmayacak yollara gireceğinizi düşünmeden edemiyorsunuz.
Bu hesaba atılan özel mesajlar kontrol edilmemektedir.
Esther
Aclanian Aludir
Aclanian Aludir

23 Aug 2023, 13:47

Theo'nun kendisine destek çıkması hoşuna gitmemişti, bunun yerine net bir şekilde kendi düşüncelerini paylaşmasının daha iyi olacağını düşünüyordu. Normal şartlar altında bu tarz şeyleri önemsemezdi fakat Theo dostu olarak tanımladığı ilk insandı ve onu anlamakta güçlük çekiyordu. Her ne kadar bu gizem içerisindeki merak duygusunu kabartıp Theo'ya daha fazla ilgi duymasına vesile olsa da onunla geçirdiği onca vaktin ardından gerçek kişiliğini kavrayamamış olmak genç kızı öfkelendiriyordu. Yalnız bu öfkenin hedefi Theo değil, kendisiydi. Kendisinin sosyal ilişkiler açısından yetersiz olduğunu oldukça net bir şekilde bilmesine rağmen bu konuda herhangi bir gelişme gösterememişti. İstemediğinden değildi, sadece diğerlerini, özellikle Theo'yu anlamakta güçlük çekiyordu.

Theo'nun ardından konuşmaya başlayan Urilirn'i sonuna kadar pür dikkat dinledikten sonra hemen hemen aynı düşünceler içerisinde olduklarını anladı. Açıkçası kendilerini 'Aledes' olarak tanımlayan bu insanlar oldukça ilgisini çekmişti. Onlarla gitmek konusunda herhangi bir tereddüttü yoktu fakat hala sorması gereken bazı sorular olduğuna inanıyordu. Bu sebepten ötürü lafı uzatmadan hızlıca sorularını sormaya başladı. "Kendinize biçtiğiniz yolun Tanrıların Adaleti olduğundan bahsettiniz fakat bu adalet nasıl bir adalettir ki onlarca, belki de yüzlerce suçsuz insanın katledilmesine göz yumabilir? Elbette detayları bilmediğimden ötürü sadece varsayımsal olarak konuşmak durumundayım, belki bütün katliam gerçekleştikten sonra Mihr ile karşılaşmışsındır, belki de daha henüz kimse öldürülmeden önce. Açıkçası tanımadığım insanların öldürülmesi pek umurumda da değil, sadece bahsettiğin adaleti daha doğru bir şekilde anlamak istiyorum." Gerçekten de söylediği gibiydi, ne ölen insanlar, ne de Mihr umurundaydı. Zira Mihr, içerisindeki iblisi kontrol edemeyecek kadar zayıf iradeli bir şahıstı. Yanındaki dostu Theo'da iblisinin kontrolünü kaybetmişti fakat içinden bir ses olayları ilginçleştirmek için bunu bilerek yaptığını söylüyordu.

Urilirn'in ve varsa Theo'nun sözlerini dinledikten sonra tekrardan konuşmayı planlıyordu. "Her halükarda sizlerin yanında Aclania'ya kıyasla daha özgür olacağım gayet bariz, o yüzden kabul ediyorum." Urilirn hangi cevabı verirse versin Esther'in cevabı değişmeyecekti. Zira önemsediği şey adalet, eşitlik, iyilik ve benzeri şeyler değildi, onun tek önemsediği şey bireysel özgürlüğüydü.
Image

KÜNYE
İsim: Esther
Boy: 178
Kilo: 54
Sınıflar: Etkileyici - Defansif - Elementalist
Mevcut GP/AGP/İGP: 0/40/0
Mevcut Para: 8000
İtibar: 7

Güç: 10
Dayanıklılık: 10
Çeviklik: 9
İrade: 20
Zeka: 10

ALUDİR STATLARI
Görü: 5
Hakimiyet: 10
Mevcudiyet: 13

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar

---------------------------------------------------

Image

KÜNYE
İsim: Dia (Masum kişi/kişiler anlamına gelmektedir)
Boy: 1.02
Kilo: 20
Tür: Peri
Seviye: Razguk

Varlık: 8
Güç: 5
Dayanıklılık: 6
Çeviklik: 6
Arun: 9
Duren: 6
İrade: 10

YETENEKLER
Tatlı Tebessüm

TEKNİKLER
Peri Dokunuşu (5. Düzey)
Peri Salınımı
Rüzgarlı Gün (5. Düzey)
Mutlak Olan (Karakteristik Teknik) (2. Düzey)
Peri Kabusu

İblisin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
-
Theo

25 Aug 2023, 19:33

Lordun uzun açıklamasından sonra kabaca neler olduğunu anlayabildim. Diğer oluşuma kıyasla burada daha özgür olacağımı düşünüyorum. Arnarma'ya bu kadar rahatlık tanıyan organizasyonun beni de çok fazla umursayacağını sanmıyorum. Hem burada tanıdığım nadir insanlardan biriside var. Kendisi kadim dostum olmasına rağmen çok konuşkan olmasa da iyi anlaştığımızı düşünüyorum. Her dostlukta olduğu gibi ara sıra küçük sorunlar yaşasak da bunlar üstünde durulacak kadar büyük problemler değil. Bu yüzden onun birlikte geçici veya duruma göre kalıcı olarak burada olmakla ilgili bir sorunum yok. İlerleyen zamanlarda canım sıkılırsa başka bir şeyler düşünebilirim ama şimdilik kendimi akıntıya bırakmayı planlıyorum.

Esther konuşmasında insanların ölmesinden bahsetti. Yol boyunca sadece iki kişiyle karşılaştığım için çok fazla aksiyona şahit olmadım ama anladığım kadarıyla benim aksime o bir hayli eğlenmiş. Ne kadar kendime itiraf etmek istemesem de birazcık kıskandım. Hafıza kaybında dolayı belki de daha önceden bir çok kez yaptığım şeyleri bile yeniden deneyimlemem lazım. Aslında bundan dolayı mutluyum. Daha önceden ilk kez yapıp keyif aldığım şeyleri yeniden yaparak tekrar eğlenebilirim. Mesela bir kan gölünün ortasında olmak nasıl bir duygudur çok merak ediyorum. Kavga ettiğimiz zaman birini dövmek eğlenceliydi. Daha da ileri gitmek nasıl bir duygudur çok merak ediyorum.

İkili konuşmasını bitirdikten sonra ellerimi sert bir şekilde birbirine vurarak ses çıkartıp ikisinin de dikkatini çekmeye çalışacağım ardından da neşeli bir şekilde "Anlaştığımıza göre hemen başlayabiliriz." diyeceğim. İnşallah bu organizasyon diğerinden daha eğlencelidir.
Image
Karakter
KÜNYE
İsim: Theo
Boy: 1.80
Kilo: 80
Sınıflar: Elemantalist – Defansif- Toplayıcı
Mevcut GP/AGP/İGP: 0/5/90
Mevcut Para: 7000

Güç: 4
Dayanıklılık: 4
Çeviklik: 4
İrade: 6
Zeka: 8

Aludir Statları
Görü: 3
Hakimiyet: 3
Mevcudiyet: 6

İblis
Image
KÜNYE
İsim: Ghozza
Boy: 1.20
Tür: Ruhani

Varlık: 3
Güç: 2
Dayanıklılık: 3
Çeviklik: 3
Arun: 7
Duren: 7
İrade: 5

YETENEKLER
Dehşetin Gülüşü

TEKNİKLER

İBLİSİN ÜZERİNDE TAŞIDIĞI EKİPMANLAR/EŞYALAR

Image
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

28 Aug 2023, 10:47

Urilirn’in sözlerinin sonlanmasının ardından konuşmaya ilk giren kişi Esther oluyor. Urilirn onun ağzından çıkanları dikkatli bir şekilde dinlemesinin ardından bakışlarının hafifçe önüne doğru düşürüyor. Tam bu anda Theo’nun iki elini masaya vurmasıyla birlikte, Urilirn bakışlarını hiddetli bir şekilde Theo’ya çeviriyor. Urilirn’in bu anlık hiddeti, sanki beklenmeye bir harekete karşı tepkisi gibi görünürken, Theo’nun sözlerinin ardından Urilirn daha donuk olan bakışlarına geri dönüyor. Aldığı derin bir nefesin ardından bakışlarını Esther’e doğru çeviren Urilirn “Sanırım bir noktayı kaçırdın.” diyor. İki elini masanın üstüne avuçlarını yukarıya bakacak şekilde açık bir şekilde uzatan Urilirn “Tanrıların Adaleti’nden bahsettiğim doğrudur, ancak size hiçbir zaman adil olduklarını söylemedim. Kaldı ki, mutlak bir adaletten bahsediyor olsak, o zaman Tanrıların değil, sadece tek bir Tanrı’nın adaletinin var olduğunu söylememiz gerekirdi. Neyse… Mihr’den haberiniz var ve anlıyorum ki onun katliamından kalanları da gözlerinle görmüşsün. Ben adaletimi oradakilerin ölmesi ama Mihr’in yaşaması yönünde ortaya koydum. Hem ayrıca, beni adaletsiz bir şekilde ortadan kaldırmak isteyenleri sorgusuz sualsiz destekleyen kimselerin ne kadar suçsuz olduğunu da senin kendi adaletine bırakıyorum.” diyor. Urilirn bu cümleleriyle bir tartışmanın fitilini ateşlemek veya bir tartışmaya girmek istemekten ziyade, sadece kendi yargılarını dile getirmek ister gibi görünüyor. Ancak konunun uzaması halinde, sözlerini sakınmayacağını da vücut diliyle anlatıyor.

Bu sözlerinden sonra her ikinize de bakan Urilirn “Her ikinizin de bizimle olduğunu varsayarsak, nefes alabileceğiniz yere, yani iblis diyarına gidebiliriz.” diyor. Hemen ardından ise “Başka bir şeyiniz yoksa, beni takip edin.” diyerek konuşma kapısını açık bıraksa da sözlerini bu aşamada sonlandırıyor.
Esther
Aclanian Aludir
Aclanian Aludir

29 Aug 2023, 00:48

Urilirn'in kendi adaletini anlayışını net bir şekilde açıklaması üzerine Esther, kendilerini Aledes olarak adlandıran bu organizasyonun arkasındaki düşünceleri birazcık da olsa daha iyi anlamayı başarabilmişti. Genç kızın yaptığı çıkarım şuydu; Urilirn, Theo ve kendisi gibi olan kişiler örgüt yapısının üst kısmını oluşturuyordu. Bu şahısların hepsinin kendisine göre bir adalet anlayışı mevcut fakat birbirlerinden bağımsız olarak hareket etmiyorlar. Bunun sebebi hepsinin ortak düşmanının Aclania olması ve örgüt piramidinin en tepesinde bulunan, Urilirn'in ilk Aledes olarak bahsettiği kişi... Elbette yaptığı gözlemlerin ardından kesin bir çıkarım yapmanın mümkün olmadığının bilincindeydi fakat Urilirn ile arasında geçen kısa diyalogdan örgütün yapısının az çok bu şekilde olduğunu anlamıştı. Her ne kadar genel yapıyı anlamış olsa da tam olarak amaçlarını anlayamamıştı. Aclania'ya karşılardı evet ama sonrası? Aclania'yı yendikten sonra ne yapacaklardı? İdeallerindeki Dünya nasıl bir yer? İlk Aledes olarak bahsedilen kişi nasıl birisi? Sadece güç ve otorite kazanma hırsıyla yanıp tutuşan basit bir kişilik mi? Yoksa daha 'kutsal' amaçları olduğunu düşünen birisi mi? Kendisine bu soruları sorduktan sonra Esther'in içindeki merak daha da kabarmıştı. Genel olarak sabırlı sayılabilecek birisi olmasına rağmen bu soruları sormamak için kendisini zor tutuyordu. Tutmak için bir sebebi yoktu açıkçası, zira pek bir aceleleri varmış gibi gözükmüyordu. Yine de sormamayı tercih etmişti. Bu tarz şeyleri başkalarının ağzından dinlemektense bizzat yaşayarak keşfetmeyi tercih eden birisiydi. İnsanlara ve sözlerine yeteri kadar güvenmiyordu, özellikle Theo ile tanıştıktan sonra içindeki kalan son güven parçaları da ortadan kaybolmuştu.

Urilirn iblis diyarına gideceklerini söylediğinde birazcık şaşırmıştı fakat başıyla onu onaylayarak oturduğu yerden kalktı ve peşine takıldı. İblis diyarına en başından itibaren gitmek istiyordu, zira karşılaştığı minik iblisle henüz bitmemiş bir hesabı vardı. En son iblis diyarına adımını attığında onun sesini duymuştu, aralarında bir bağ olduğuna adı gibi emindi. Tek yapması gereken şey iblis diyarının sonsuz karanlığı içerisinde tekrardan onu bulmaktı. Zor bir serüven olacağını biliyordu fakat pes etmeye niyeti de bulunmuyordu.
Image

KÜNYE
İsim: Esther
Boy: 178
Kilo: 54
Sınıflar: Etkileyici - Defansif - Elementalist
Mevcut GP/AGP/İGP: 0/40/0
Mevcut Para: 8000
İtibar: 7

Güç: 10
Dayanıklılık: 10
Çeviklik: 9
İrade: 20
Zeka: 10

ALUDİR STATLARI
Görü: 5
Hakimiyet: 10
Mevcudiyet: 13

---------------------------------------------------

Image

KÜNYE
İsim: Dia (Masum kişi/kişiler anlamına gelmektedir)
Boy: 1.02
Tür: Peri

Varlık: 8
Güç: 5
Dayanıklılık: 6
Çeviklik: 6
Arun: 9
Duren: 6
İrade: 10

YETENEKLER
Tatlı Tebessüm

TEKNİKLER
Peri Dokunuşu (5. Düzey)
Peri Salınımı
Rüzgarlı Gün (5. Düzey)
Mutlak Olan (Karakteristik Teknik) (2. Düzey)
Peri Kabusu

İblisin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
-
Theo

31 Aug 2023, 17:55

Şimdiye kadar gayet sakin ve durağan olan lordun sonunda istemeden de olsa farklı bir yüzünü göstermesine neden oldum. Masaya vurduğum sırada bir anlığına olsa hiddetlense de dediklerimden sonra tekrardan eski benliğine geri döndü. Tanıştığımızdan beri gayet anlayışlı biri imajı çizmesine rağmen küçük bir sese böyle tepki vermesine şaşırdım. İnsanları korkutmak çok eğlenceli. Daha doğrusu korkutmaktan ziyade bize göstermedikleri başka bir tepki vermelerini ilginç buluyorum. Açıkçası Lordun böyle bir tepki vereceğini bilseydim çok önceden ellerimi bir yerlere vururdum. Bu küçük ve önemsiz olay sayesinde hayatım boyunca kullanabileceğim önemli bir bilgi edindim. Ani hareketler beklenmedik şekilde karşı tarafın değişik tepkiler vermesine neden olabilir.

Lordun yaptığı açıklamayı yine tam olarak anlayamadım. Bir katliam olmuş ama neden olmuş? Kim yapmış? pek anlamadım. Herhalde bizimkiler içlerinden birini kurtarmak için herkesi öldürmüşler. Burada adaletin olup olmadığıyla ilgilenmiyorum ama örgütün elemanlarının arkasında durmaları hoşuma gitti. İçlerinden biri için katliam yaptılarsa ileride benim için de yapabilirler. Tam tersi bende minik çaplı bir katliam yapıp birini kurtarmaya çalıştığımı iddia edebilirim. Bu örgütü giderek sevmeye başlıyorum.

Lord dediklerini bitirdikten sonra kaçamak gözlerle tefe bakarak peşinden gitmeye başlayacağım. Aslında hızlı olursam bir koşu tefi alabilirim gibi geliyor ama iblis diyarında Arnarma karşıma çıkarsa onunla kavga etmek istemiyorum. Bu yüzden müzik kariyerimi biraz daha ertelemem gerekiyor.
Image
Karakter
KÜNYE
İsim: Theo
Boy: 1.80
Kilo: 80
Sınıflar: Elemantalist – Defansif- Toplayıcı
Mevcut GP/AGP/İGP: 0/5/90
Mevcut Para: 7000

Güç: 4
Dayanıklılık: 4
Çeviklik: 4
İrade: 6
Zeka: 8

Aludir Statları
Görü: 3
Hakimiyet: 3
Mevcudiyet: 6

İblis
Image
KÜNYE
İsim: Ghozza
Boy: 1.20
Tür: Ruhani

Varlık: 3
Güç: 2
Dayanıklılık: 3
Çeviklik: 3
Arun: 7
Duren: 7
İrade: 5

YETENEKLER
Dehşetin Gülüşü

TEKNİKLER

İBLİSİN ÜZERİNDE TAŞIDIĞI EKİPMANLAR/EŞYALAR

Image
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

01 Sep 2023, 09:43

Her ikinizin de Urilirn’in sözlerine aksi bir yanıt vermemeniz, onun masadan yavaşça kalkmasına neden oluyor. Aslında bunun harekete geçtiğiniz anlamına geldiğini pekala bildiğiniz için siz de yavaşça yerlerinizden kalkmaya hazırlanıyorsunuz. Ancak bu esnada Theo, hepinizden daha hızlı bir şekilde kalkıp odağını sahnedeki tefe çevirse de, bir anda tekrar odağını masaya döndürüyor. Bu belli belirsiz tavrı Urilirn’in pek umurunda değilmiş gibi görünürken, Urilirn de mekanın çıkışına doğru adımlamaya başlıyor. Adımlarınız Urilirn’in adımlarını takip ettiği sırada arkanızdan size servis yapan garsonun “Pardon!” diye seslendiğini duyuyorsunuz. Garsonun seslenişiyle birlikte Urilirn adımlarını keserken, garson arkanızdan yetişip “Efendim yanlış anlamayın ama hesap?” diyor. Urilirn donuk bir şekilde garsona birkaç saniye baktıktan sonra mekanın içinde gözlerini gezdirmeye başlıyor. Onun baktığı noktaları görmek için sizler de bakışlarınızı çevirdiğinizde, Urilirn’in ilk olarak mekanın çıkışına yakın bir köşede öylece oturup size bakmakta olan Yreona’ya baktığını anlıyorsunuz. Daha sonra ise Urilirn’in bakışlarının yönünü değiştirip, oturduğunuz masanın birkaç masa ötesinde bulunan bir masada oturmuş ve önüne konulmuş et parçasını iştahla yiyen Arnarma’ya gözlerinin takıldığını fark ediyorsunuz. Urilirn birkaç saniye daha Arnarma’ya doğru bakmasının ardından “Hanımefendi ve beyefendi şuradaki adamla gelmişlerdi. Hesabı kendisi ödeyecekti.” diyor. Garson ise Arnarma’nın genel haline bir bakıp, onun çulsuz bir adamdan farksız görünüşünden dolayı duyduğu tedirginliği bakışlarıyla Urilirn’e yansıtırken, Urilirn hafifçe bir iç geçirip “Merak etmeyin, kirli çıkıdır. Eğer ödemede zorluk çıkaracak olursa, Lordu’nun bu iyiliğini hiçi unutmayacağını söyleyin.” diyor. Urilirn’in genel tavırlarına baktığınızda, yediğiniz yemeğin ücretini doğrudan Arnarma’ya kilitleme gayesinde olduğunu anlayabiliyorsunuz. Kaldı ki Urilirn garsona başkaca bir şey söylemeden yönünü değiştirip tekrar çıkışa doğru yöneliyor.

Mekandan sorunsuz bir şekilde çıkmanızın ardından, adımlarınız Urilirn adımlarını takip etmeye devam ediyor. Bulunduğunuz yerleşkenin dar sokaklarına girip ücra bir noktaya ulaşmanızın ardından Urilirn hafifçe bakışlarıyla etrafı kontrol etmesinin ardından, daha önce iblis diyarına erişmenizin sağlayan kapıyı açan kişilerin yaptığı hareketlere benzer hareketler yaptıktan sonra, sizlerin geçebileceği büyüklükte bir karanlığı var ediyor. Ardından size dönen Urilirn “Gidelim.” diyerek sizleri bir kez daha karanlık dünyaya sürüklüyor!

Off Topic
Esther ve Theo'nun hikayesi bu konudan devam edecektir.
Locked

Return to “Diğer Bölgeler”