KÜNYE
İsim: Zenahpuryu
Boy: 1.98
Kilo: 98
Sınıflar: Toplayıcı - Saldırgan - Savaşçı
PORTRE
Görünüm: Zenahpuryu, iki metreye yakın boyu, yüze yakın kilosuyla oldukça iri bir adamdır. Beyaz, kül rengi saçlara sahiptir. Sol gözünde, gözünün etrafını kaplayan, gözünden çıkan noktalar şeklinde kırmızı bir dövmesi vardır. Açık mavi tonlarında göz rengine sahiptir. Rahat hareket etmeyi sevdiği için rahat bir kıyafet giyer. Kaslarını beğendiği için kollarını açıkta tutan siyah bir gömlek, fazla sıkmayan beyaz bir kemere tutuşturulmuş siyah bir pantolon giyer. Ayaklarını bileğinden başlayıp pantolonunun bir kısmını içeri aldığı kırmızı bir bandajla sarmıştır. Aynı zamanda takı sevdiği için, eldivenlerinin üzerine bir çift bilezik, kollarına ise kocaman kolluklar takmıştır. Kolluk kendisini rahatsız etmeyecek şekilde sıkmaktadır, damarlarının görünmesinin hoşuna gittiğini belirtmiştir. Aynı zamanda alnında taşıdığı mücevherat içerikli bir alın bandı, alın bandının iki kenarından aşağıya sarkan mücevher ipine sahiptir. Bu mücevherlerin para etmediğini söylemiştir.
Out: Takıların herhangi bir koruyucu veya başka bir özelliği yoktur, ancak para ödemem gerekiyorsa görünümün tamamlanması için marketten alınacaktır. Karakter kağıdımın altına belirtilebilirse sevinirim.
Görünüm
Kişilik:
"Ben her zaman güldüm, her zaman gülerim ve her zaman güleceğim. Ben karanlığın esiri değilim."
Zenahpuryu, her zaman pozitif olmuş bir adamdır. Kötü olaylara karşı bile gülümseyebilen, karşısında ne yaşanırsa yaşansın suratındaki kendinden emin gülümseyi eksik etmez. Bu gülümsemenin arkadaşlarına güven verdiğini, vermemiş olsa bile vereceğini düşünür. Yanındaki insanların gülümseyip gülümsememesi, ona karşı nasıl davrandığı onun için önemli değil. Eğer bir insan Zenahpuryu'nun yanında yer almışsa, yer almaya devam ediyorsa ona karşı sıcakkanlı gülüşünü asla bozmaz. Gülümsemenin insanların içini ısıttığını düşünür, bunu karşılık beklemeden yapar.
Dostluk kavramı Zenahpuryu için oldukça önemlidir. Dostlarına karşı sevgi doludur, onların her derdinde yanında olmaya gayret eder. Kötü veya iyi gün dostu değildir bu genç adam, her günün dostudur. Dostları için fedakarlık yapmaktan çekinmez, eğer elinde başka seçenek yoksa suratına oturan o sıcacık gülümsemeyle ölüme bile atlar. Dostunun ölmesindense, kendi canını ortaya koymaktan geri durmaz. Son nefesini verecek olsa dahi dostuna son bir kez gülümseyecektir.
Zenahpuryu, eğlenmeyi çok sever. Onun için eğlence çok önemlidir, yapılan her işten keyif alınmalı ve eğlenilmeli diye düşünmektedir. Dans etmeyi çok sever, bu sebeple olmadık yerlerde dans edebilir, oradan oraya zıplayabilir, eğlenmek için canı ne istiyorsa onu yapmayı tercih eder. Ancak onun eğlencesi insanların canını sıkmamalıdır, bu eğlence kendi çapında olmalıdır. Bu yüzden genelde yaptığı hareketler kendi ekseninde dönmektedir, dans etmek, şarkı söylemek gibi. Bu eğlencelerinin arasında dostlarına fıkra anlatmakta vardır. Genelde çok kötü espriler yapsa da, ara sıra komik fıkralar da anlatabilmektedir. Fıkrasına kimse gülmese dahi kendisi oldukça güler, hatta bir fıkrayı ardı ardına beş kere anlatsa bile katıla katıla güler.
Negatif duygular onun için yoktur. Tabi bu duygular kontrolünde olanlar için geçerlidir. Öfke, kin, acımasızlık gibi duygulardan uzaktır. Her zaman pozitif olmayı, pozitif duygular beslemeyi amaçlar. Bir düşmanla dövüşürken bile her zaman sakinliğini korur, ona herhangi bir öfke duymaz. Onun düşmanı, dostlarının veya masumların düşmanı olabileceği için saldırıya geçer. Onun düşmanı kötülüğün pençesine hapsolmuştur. Korku gibi duygulardan arınmaya çalışır, ancak elinde olduğu müddetçe. Aynı zamanda fazlasıyla sakin ve anlayışlıdır.
Yemek yemeyi ve konuşmayı çok sever. Dostlarıyla sohbet etmek, eğlenmek ve gülmek onun için her daim önceliktir. Arkadaşlarını dinler, onların duygularını benimser ve nasıl hissettiklerini anlamaya çalışır. Her zaman empati yapmayı dener, onları değiştirmeyi denemez ve oldukları gibi kabul eder. Onlar bu şekilde dostu olmuştur, o yüzden onları değiştirmeyi aklının ucundan bile geçirmez. Eğer dostları değişmek konusunda yardım isterse de, elinden geleni ardına koymayacak bir yapıdadır.
Güç: 2
Dayanıklılık: 2
Çeviklik: 3
İrade: 2
Zeka: 1
Aludir Statları
Görü: 1
Hakimiyet: 1
Mevcudiyet: 1
Zenahpuryu
- GM - Dimensio
- Game Master

Karakteriniz onaylanmıştır.
Bu hesaba atılan özel mesajlar kontrol edilmemektedir.
- Zenahpuryu
- Aclanian Aludir

Popülarite Anketi Birincisi olarak aşağıdaki ödülleri kazanmış bulunmaktayım;
Ödül: 50 GP & 50 AGP & 50 İGP
Ödül: 50 GP & 50 AGP & 50 İGP
- Zenahpuryu
- Aclanian Aludir

Uyanış (Aithen | Zenahpuryu | Yofie) Adlı konudan
Hakimiyet +2
İtibar +1
Shyrlonay için ise
Varlık +1
İrade +1
Kazandım.
Hakimiyet +2
İtibar +1
Shyrlonay için ise
Varlık +1
İrade +1
Kazandım.
- Zenahpuryu
- Aclanian Aludir

- Zenahpuryu
- Aclanian Aludir

DoD: Dimensio 2. Karakter Popülarite Anketi birincisi olarak aşağıdaki ödülü kazandım;
Ödül: Sistemsel A Seviye Teknik ve 10.000 Aclania Pulası
1 adet ücretsiz D veya C Seviye Teknik Yaratımı
Ödül: Sistemsel A Seviye Teknik ve 10.000 Aclania Pulası
1 adet ücretsiz D veya C Seviye Teknik Yaratımı
- Zenahpuryu
- Aclanian Aludir

Varoluşun Üç Kadim Ayağı (3. Kısım) Adlı konudan aşağıdaki ödülleri kazanmış bulunmaktayım;
Hakimiyet +2
150 GP
150 AGP
150 İGP
Hakimiyet +2
150 GP
150 AGP
150 İGP
- Zenahpuryu
- Aclanian Aludir

Bilgisayarım serviste olduğu için 7 8 gün kadar konulara yazamayacağım, iki ayrı konuya yazmak yerine burdan haber etmek istedim. Sevgiler
- Zenahpuryu
- Aclanian Aludir

Kaderi Belirleyenler (Inias | Diniel | Gadiel | Dina | Zenahpuryu | Seraph) Adlı konudan;
60 GP
60 AGP
60 İGP
İtibar +5
Kazandım.
60 GP
60 AGP
60 İGP
İtibar +5
Kazandım.
- Zenahpuryu
- Aclanian Aludir

Yoklamaya katılmadığımı biliyorum, o sıralarda pek yazabileceğimi düşünmüyordum ancak şimdi yazabilecek durumdayım ve konuma yazdım, Fortius reis iznin olursa devam etmek isterim.