Ayrılış ve Başlayış (Theo)

GM - Dimensio
Game Master
Game Master

03 Jun 2023, 11:34

Inian’ın omuzunda duran elinden kurtulmak için omzunu hafifçe silkip geriye çekiyorsun. Bu hamlenle birlikte Inian’ın eli bir an havada boşta kalıp aşağıya doğru düşerken, Inian’ın kıvrak bir şekilde kaçma ihtimaline karşı vücudunu gerdiğini görüyorsun. Ancak ellerini havaya kaldırıp kaçmayacağına dair açık bir beyanı ortaya koyduğunda Inian’ın kaslarını biraz gevşettiğini de fark ediyorsun. Ne var ki, Inian halen daha gergin bir şekilde senin olası bir koşunu engellemek ister gibi hazır bir şekilde tutuyor kendini. Bununla birlikte bakışlarında beliren keskinlik, sözlerine bulaşabilecek en ufak yalanı veya ani bir hamleni tespit etmek ister gibi duruyor.

Inian’ın bu duruşuna karşılık daha rahat bir tutum sergiliyorsun. Elini rozetini almak için cebine götürdüğün anda ise, Inian sanki bir silah çıkaracakmışsın gibi eline doğru hamle yapmak istiyor. Tam bu esnada kesişen bakışlarınız, Inian’ın hamlesini de yarıda kesmesine neden oluyor. Ancak bu halden rahatlıkla Inian’ın sana karşı hiçbir güven duymadığını anlayabiliyorsun. Bu durumu zihnine iyice kazımanın ardından rozetini cebinden çıkarıp Inian’a gösteriyor ve konuşmanı yapıyorsun. Inian rozetini gördüğü anda, sanki değersiz bir materyal görmüş gibi bakışlarını sana doğru devirmekten başka bir şey yapmıyor. Cümlelerini bitirdiğine delalet eden gülümsemeye karşılık Inian bakışlarını bir kez daha uzattığın rozette tutuyor.

Birkaç saniyelik sessizliğin ardından Inian bakışlarını sana doğru kaldırdığı sırada, sağ eliyle rozeti tuttuğun eline alttan sert bir şekilde vuruyor. Boşluğuna gelmesi nedeniyle rozetin elinden çıkıp havada savrulmasının ardından, yere düşüyor ve birkaç kez sekmesinin ardından uçurum kısmına yakın bir noktada duruyor. Inian ise bakışlarını tamamen sana kilitlemiş bir halde dururken “Bu değersiz bir metalden başka bir şey değil. Üzerinde sahte isminin yazması onun gerçek bir rozet olduğu anlamına gelmiyor.” diyor. Hemen ardından ise sanki oynadığı oyundan çok sıkılmış gibi dişlerini gıcırdatırken “Komutan Agrupnia Aludirlerin gerçek isimlerini bilebilme gibi bir yeteneğe sahip. Daha ilk günden gerçek isminin Aspendos değil, Theo olduğu biliniyordu. Ancak amacını ve gayeni öğrenmek için senin başlattığın bu yalanı sürdürmeye karar verildi.” diyor. Bu anda bakışlarına sinirini de dahil eden Inian, sanki kandırılmanın verdiği öfkeyle birlikte “Sen kimsin Theo? Yoksa içimize sızmaya çalışan bir Aledes misin?” diyerek sözlerini bitiriyor. Inian’ın tüm bu konuşmalarından anladığın esas kısım ise, onun pek de sabırlı davranacak biri olmadığı ve bu işi olabildiğince hızlı bir şekilde halletmek istediği oluyor.
Bu hesaba atılan özel mesajlar kontrol edilmemektedir.
Theo

06 Jun 2023, 18:19

Kendimi Inian'dan kurtardıktan sonra rahat bir şekilde sakin sakin içinde bulunduğumuz durumu konuşacağımızı düşünmüştüm ama düşündüğümün aksine tam tersi bir şekilde istemeden ortamın daha da fazla gerilmesine neden oldum. Yaptığım konuşma ve kullandığım vücut diline rağmen gerginlik bir nebze bile olsun azalmadı. Ortamdaki bu gereksiz gerilimden yavaş yavaş eğlenmeye başlasam da neler olacağını kestiremediğim için biraz huzursuzlukta hissediyorum. Karşımda yaptığım en ufak harekette bile üstüme atılmaya hazır bir şekilde birisi olması garip bir durum. Bu durumun tek sebebin söylediğim beyaz yalanlar olması da ister istemez beni düşünmeye itti. Bu küçük anlaşmazlığımız sayesinde yeni bir şey öğrendim. Söylediğim minik bir yalan ile sıkıcı bir yolculuğu bir anda eğlenceli bir gerginliğe dönüştürmek mümkün. Yalanın gücü gerçekten çok korkutucu.

Rozetimi göstermek için elimi cebime attığım anda yeni dostumun hareketlendiğini gördüm. Tam bu anda kısa süreliğine bakıştıktan sonra yaptığı bu hareketin anlamsız olduğunu anlayıp rozetimi çıkarmama izin verdi. Yaptığı bu küçük hareketten anladığım kadarıyla artık bana olan güven duygusu tamamen ortadan kalkmış. Gerçi anlattıklarına göre ta en başından beri organizasyon olarak bana güvendiklerini düşünmüyorum. Yine de güvenmedikleri birini neden üye olarak yanlarına aldıklarını ise anlamadım. Bir ihtimal bana ne yapacaklarına karar veremedikleri için gözlemlemek istiyor olabilirler. Yeni dostum daha fazla dayanamadığı için bu gözlem faslını bitirip bir an önce sonuç almak için hamle yapmış olabilir. Yol ayrımında bana seçim yaptırırken anlamam lazımdı. Hiç umursamadan nereye gitmek istersem seçmeme izin vermişti. En başından beri sadece bana iyi davranarak gardımı indirmemi istiyordu. Şimdi moralim birazcık bozuldu. O kadar yolu şehre gideceğimi düşünerek gelmiştim bu durumda o merak ettiğim şehrin kapılarını bile görebileceğimi sanmıyorum.

Şehir konusunda ne yapacağımı düşündüğüm sırada Inian rozeti tuttuğum elime sert bir şekilde vurdu. Böyle bir şe yapmasını beklemediğim için rozet elimden uçarak uçurumun kenarına düştü. İlişkimizin bir anda bu seviyeye gelmesi beni bir hayli şaşırttı. Az önceye kadar melek gibi olan adamın içinden bir anda şeytan çıktı. Elime vurduktan sonra rozetin hiçbir anlam ifade etmediğini ve gerçek ismimi nasıl bildiğini açıkladı. Ardından da giderek gözle belirgin bir şekilde sinirlenerek birkaç soru sordu.

Karşımdaki eski dostum yeni düşmanımın yalan söylememe veya ani bir hamle yapmama fırsat vereceğini düşünmüyorum. Elindeki tüm kartları bir anda açtığı için benden de aynı şeyi yapmamı istediğini düşünüyorum. Ancak şöyle küçük bir sorunum var. Yapacağım açıklamada yüzde yüz dürüst olsam bile vereceğim cevapların onu tatmin edeceğini sanmıyorum. Dürüst olsam da kızacak yalan söylesem de kızacak cevap vermezsem daha da çok kızacak. Her senaryoda Inian'ın sinirlenmesi garanti olduğu için işi biraz daha eğlenceli bir duruma sokmaya çalışacağım. Bu yüzden ilk olarak vurduğu elimi ovuşturarak "Öncelikle elime vurman hiç hoş olmadı." diyeceğim. Bunu dedikten sonra elimi birkaç saniye daha ovuşturmaya devam ettikten sonra "Sorularının hepsini cevaplamak istiyorum ama unuttuğum bir konu var." deyip başımı göstererek "Hafıza kaybı yaşadığım için bazı şeyleri bilmiyorum. Aledes dediğin şey tam olarak ne?" diye soracağım. İsim konusuna ise şimdilik girmeyi düşünmüyorum.
Image
Karakter
KÜNYE
İsim: Theo
Boy: 1.80
Kilo: 80
Sınıflar: Elemantalist – Defansif- Toplayıcı
Mevcut GP/AGP/İGP: 0/5/90
Mevcut Para: 7000

Güç: 4
Dayanıklılık: 4
Çeviklik: 4
İrade: 6
Zeka: 8

Aludir Statları
Görü: 3
Hakimiyet: 3
Mevcudiyet: 6

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
İblis
Image
KÜNYE
İsim: Ghozza
Boy: 1.20
Kilo: 20
Tür: Ruhani
Seviye: Razguk

Varlık: 3
Güç: 2
Dayanıklılık: 3
Çeviklik: 3
Arun: 7
Duren: 7
İrade: 5

YETENEKLER
Dehşetin Gülüşü

TEKNİKLER

İBLİSİN ÜZERİNDE TAŞIDIĞI EKİPMANLAR/EŞYALAR

Image
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

07 Jun 2023, 15:09

Konuşmaya başlamanla birlikte, Inian vereceğin cevapları dikkatli bir şekilde dinlemeye başlıyor. Ancak kurduğun ilk cümle, Inian’ın pek hoşuna gitmemiş gibi duruyor. Ayrıca bu söylediklerini pek de önemsemiyor gibi duran Inian senden konuyla ilgili cevaplar bekliyor. Bu konuda Inian, yine pek sabırlı bir davranış göstermeyeceğini bakışlarıyla ima ediyor. Verdiğin cevap ve sorduğun soru ardından da ise, Inian beklediğin gibi memnuniyetsiz bir tavır takınmayı tercih ediyor. Duruşundaki gerginliği bir an için bozmak dahi istemeyen Inian hafifçe nefes aldıktan sonra “Umarım yakanı kurtarmak için hafıza kaybını bahane etmiyorsundur.” diyor. Ancak hemen ardından, sana karşı olan güveninin belki de sıfırın bile altında olduğunu, Inian “Gerçi o konuda bana sorarsan muamma ama, neyse.” diyerek göstermekten de çekinmiyor. Bu sözlerinin ardından ise, Inian konuya bir şekilde giriş yapacak gibi nefes aldığı esnada ise, yanınızda bulunan dağın tepesinden aşağıya süzülen taşlar dikkatinizi çekiyor. Kafanızı başta toz taneleri gibi düşmeye başlayan taşlardan yukarıya doğru kaldırdığınızda ise, daha büyük taşların aşağıya düşmeye başladığını ve akabinde de bir adamın dağın yamacından doğru yuvarlanır gibi geldiğini görüyorsun!

Inian, adamı gördüğü anda vücudunu adamın geliş yönüne doğru çevirirken bakışlarını da bir anlığına sana dikiyor. Sanki bunun bir planın parçası olduğunu ima eden bakışları, senin boş bakışlarınla kesiştiğinde, konunun senden bağımsız olduğunu anlayabiliyor. Başını tekrar dağ tarafına çevirdiğinde ise, yukarıdan yuvarlanan adamın biraz da olsa kontrollü bir düşüş yaptığına şahitlik ediyorsun. Yerden kalkan toz bulutları arasında doğrulmaya çalışan adam yavaşça hareketlenirken Inian “İyi misin?” diye soruyor. Yerden kalkmaya çalışan adam toz bulutları arasında pek seçilebilir olmasa da boğuk bir sesle “İyiyim. Öhöö- Sadece- Öhööğ! Galiba birkaç kaburgam- Öhöö! Kırılmış olabilir…” diyor. Adamın kelimeleri arasındaki öksürüklerinin sebebinin bahsettiği kırıklar mı yoksa toz mu olduğunu anlaman pek mümkün olmuyor. Dağılan toz bulutlarının ardından ise tamamen belli olan ve iki ayağı üzerinde duran adamı net bir şekilde görebiliyorsun. 20’li yaşlarının ortasında, 170-180 santim arası duran, boyuna göre cılız sayılabilecek adam, üzerinde paçavra gibi duran ve vücudunun üst kısmını da pek kapatmayan bir kıyafetle karşınızda duruyor. Adamın altında ise, bir kumaş parçasının bele dolanıp kemerle tutturulmasından ibaret bir görüntü hemen dikkatinizi çekiyor. Uzun siyah saçları ise, pek de sağlıklı durmuyor gibi görünse de, bunu da az önceki düşüşe bağlaman mümkün görünüyor. Bunun yanında, adamın yüzünde ve göğsündeki yara izleri ise doğrudan dikkat çekiyor.

Adam her ikinize de bakıp hafifçe gülümser gibi dururken pek de bahsettiği gibi kaburgasının kırılmış olması nedeniyle acı çeker gibi durmuyor. Ancak ikinizin de sorgulayıcı bakışları altında kalan adam “Ha, evet… Ben Arnarma.” diyor.

Arnarma
Image

Kendini olabildiğince basit bir şekilde tanıtmış olsa bile, bunun önemsizliğini belli eden Arnarma, ikinize de bakmayı sürdürürken bakışlarını bir anda Inian’da sabitlemeye karar veriyor. Hemen ardından ise “Çocuk doğru söylüyor.” diyor seni kastederek. Bu cümlesinden sonra ise sağ elinin serçe parmağını sağ kulağının deliğine sokup titretmeye başlarken “Kulaklarım iyi duyar da, ondan duydum biliyorum.” diyerek aranızdaki konuşmaları duymasının oldukça doğal olduğunu göstermeye çalışıyor. Ancak konuştuğunuz yer ve Arnarma’nın düştüğü dağa baktığınızda, bu konuşmaları duymasının ciddi anlamda beceri istediğini de anlayabiliyorsun. Fakat bundan ziyade, özellikle Inian bakışlarını daha kuşkucu bir hale getirerek “Sen bunu nereden biliyorsun?” diye soruyor. Arnarma elini kulağından çekip, ucu tamamen sararmış parmağına bakarken “Lord Urilirn bahsetti bana… Birkaç eleman varmış, onları bulup getirmemi rica etti.” diyor yine olağan bir şeyden bahseder gibi. Hemen ardından ise bakışlarını sana deviren Arnarma “Gidelim mi?” diye soruyor, çok basit bir istekte bulunuyormuşçasına.
Theo

11 Jun 2023, 13:42

Bazı beklenmedik olaylar sayesinde Inian ile aramdaki küçük sorunu geçici bir süreliğine halledebildim. Bana hiç güvenmediğini bariz bir şekilde göstermekten çekinmemesine rağmen dağın yamacında belirip bir anda aşağıya düşen arkadaş sayesinde birazcık olsa rahatlayabildim. Gerçi düşen arkadaşı ilk fark ettiğimiz zaman Inian, paranoyak bir şekilde bana bakıp tüm bunların benim yaptığım ima eden bakışlar atsa da kısa sürede benim adamla bir bağlantım olmadığını anladı. İkimiz arasında ilişki çok hızlı bir şekilde o kadar ilginç bir noktaya geldi ki Inian'ın bir anda ayağı kayıp yere düşse onu bile benden bilecek seviyede. Bu gergin atmosferi nasıl kullanacağımı bilirsem buradan çok fazla eğlenme potansiyelim olduğunu hissediyorum.

Yeni dostumuza bir anda çok fazla kanım ısınmaya başladı. Kaburgalarının kırılmış olacağından bahsetmesine rağmen gayet sağlıklı bir şekilde karşımızda durması onun da benim gibi beyaz yalanları sevdiğini gösteriyor. Kendini tanıtır tanıtmaz beni desteleyecek açıklamalar yapması ise gözlerimi doldurdu. Sonunda beni anlayan birileri çıktı. Neden beni körü körüne destekliyor bilmiyorum ama onun sayesinde ortalığı daha fazla kızıştırabilirim. Zaten Inian'ın adamdan hoşlandığını hiç sanmıyorum. Sadece birazcık kışkırtırsam çok değişik şeyler olabilir.

Adam rahat tavırlar ile konuşup Inian'ı görmezden gelerek bana gidelim mi diye sordu. Nereye kast ettiğini biliyorum ama işin sonunda ilginç şeylerin olacağını hissediyorum. Yine de eski dostumdan da bu kadar erken ayrılmak istemiyorum. Bu yüzden Arnarma'ya bakarak "Biraz fazla hızlı ilerlemiyor muyuz? Daha yeni tanışmışken beni bir yerlere davet edersen ne diyeceğimi bilemem ki." diyeceğim. Ardından da yandan yandan Inian'a bakarak gayet ciddi bir ifadeyle soğuk bir şekilde "Senin aksine değerimi ve kıymetimi bilen birileri var gibi duruyor." diyeceğim. Sözlerimi bitirdikten olası yavaş yavaş olası bir kavgadan en az etkilenecek ve at arabasına da en yakın olacak bir noktaya geçmeye çalışacağım.
Image
Karakter
KÜNYE

Aludir Statları

İblis
Image
KÜNYE

YETENEKLER
Dehşetin Gülüşü

TEKNİKLER

Image
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

15 Jun 2023, 11:25

Arnarma’ya sözlerini söylemenin ardından Arnarma hafifçe gülümseyerek sana baksa da, Inian bu muhabbetten pek de hoşlanmadığını açık bir şekilde belli ediyor. Bunun ardından Inian’a hitaben söylediğin sözler, onun memnuniyetsizlik seviyesini son hadlerine kadar getiriyor. Bakışlarını ikiniz arasında gezdiren Inian vücudunu gergin bir şekilde tutmaya devam ederken “Burada ne işler çeviriyorsunuz bilmiyorum ama-” diyor ve tam bu anda, Arnarma birden yerinden fırlayarak Inian’ın karın boşluğuna sert bir diz darbesi indiriyor! Üzerine giydiği zırha rağmen bu tekmenin etkisiyle bir anda öne doğru eğilen Inian’ın tam ensesine sert bir yumruk indiren Arnarma, Inian’ın bir anda olduğu yere yığılıp kalmasına neden oluyor. Arnarma’nın birkaç saniye içinde Inian’ı tamamen etkisiz hale getirmesine gözlerin tam olarak yetişememiş olsa da, Arnarma baygın düşen Inian’ı hafifçe süzdükten sonra iki elini çırparak sanki temizliğin bittiğini işaret ediyor.

Arnarma ellerini birkaç kez çırpmasının ardından bakışlarını sana doğru çevirirken “Ne boş konuşuyor, nasıl katlandın bu elemana?” diyerek ilgisini sana yönelttiğini gösteriyor. Hemen ardından ise “Madem değerin ve kıymetin biliniyor, o zaman benimle gel… Emin ol hiç olmadığı kadar değerli ve kıymetli olacaksın. Ne de olsa Karanlığın Gerçek Hükümdarlarından olmak herkese nasip olan bir şey değil.” diyor. Tüm bu cümleleriyle konuşması sonlanmış gibi görünse de Arnarma birden karar değiştiriyor gibi oluyor ve “Bak, nedir ne değildir bana sorma… İnan iki saat bıdı bıdı yapasım yok. Seni Lord Urilirn’e götüreyim, sana ne varsa o anlatsın. Olur mu?” diyor. Bakışlarıyla olumlu yanıt vermeni arzular gibi görünen Arnarma iki elini beline koyarak senden gelecek cevabı beklemeye koyuluyor.
Theo

18 Jun 2023, 09:39

Söylediklerim ile beklediğim gibi bir tarafı mutlu etsem de diğer tarafın öfkesini iyice körüklemiş oldum. Öfke kontrolü sorunu olan Inian, dediklerimden sonra tam söylenmeye başladıktan sonra cümlesini bitirmeye fırsatı olmadan yere kapaklandı. Olaylar çok hızlı gerçekleştiği için ne olduğunu tam olarak net bir şekilde görmesem de Arnarma'nın onu kolay bir şekilde etkisiz hale getirdi. Az önce koca dağdan aşağıya düştükten sonra hiçbir şey olmamış gibi kalkan adamın bu kadar güçlü olmasına pek şaşırmasam da Inian'ın tek bir hamlede bayılmasını da beklemiyordum.

Şehir ile aramızdaki tek engel ortadan kalktıktan sonra ilerlememizi engelleyecek hiç kimse kalmadı. Daha az öncesine kadar Inian'a karşı koyacak durumda değilken şimdi onu deviren kişiyle yüzleşmeyi aklımın ucundan bile geçirmiyorum. Hem bu yeni arkadaşların organizasyondan daha eğlenceli olacağını düşünüyorum. Bu yüzden Arnarma'yı dinledikten sonra "Vakit kaybetmemize gerek yok hemen yola çıkalım. Hatta şurada at arabam var. Onunla birlikte dediğin yere hızlıca gidebiliriz." diyeceğim. At arabasını arkada bırakıp Inian'ın peşimizden gelmesini istemiyorum. Belki arabayı aldığımız için izlerini takip edebilir ama bizi bulma konusunda bu kadar ısrarcı olacaksa hiç değilse yaya ilerlemesini sağlayıp hızını kesmemiz daha iyi olacaktır.
Image
Karakter
KÜNYE

Aludir Statları

İblis
Image
KÜNYE

YETENEKLER
Dehşetin Gülüşü

TEKNİKLER

Image
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

20 Jun 2023, 16:42

Off Topic
Konu sonlanmıştır.

Konu Sonu Ödülleri
  • 30 GP
  • 30 AGP
  • 30 İGP
Locked

Return to “Aludir Üssü”