Gözlerini açtığın anda, karanlık ile bir kez daha yüz yüze gelmek bir anda seni tedirgin ediyor. Derince aldığın bir nefes ise, seni yaşama bağlamaktan ziyade etrafından gelen yoğun kan kokusunu içine çekmene neden oluyor. Bir anda bulanan miden, refleks olarak beraberin birkaç öğürmeyi de getiriyor ve bu nedenle bir anda sırt üstü yattığın yerden doğruluyorsun. Ancak bu doğrulma, tüm hislerinin bir anda yok olmasına ve hissizliğin en büyük girdabına sürüklenmene neden oluyor. Etrafına yayılmış parçalanmış insan cesetleri ve iç organlar, midenin kontrolden çıkmasına neden oluyor. Büyük bir öğürmeyle birlikte sağ tarafında kustuğun esnada, burada gördüğün kopmuş yetişkin bir insan bacağı, midenin tekrar kalkmasına neden oluyor. Apar topar yerinden kalkıp bu mahşer yerinden kurtulmak istediğin sırada, her yerine bulaşmış kurumuş kanı görüyorsun. Bir kan havuzunda yıkanmış gibi tenine ve kıyafetlerine yapışmış kan, kesik kokusuyla tüm duyularını köreltmeyi başarıyor.
Yerinden hızlıca doğrulup etrafına bakındığın anda, sol tarafına denk gelen bir parıltı görüyorsun. Kafanı bir kez daha gökyüzüne kaldırdığın anda ise esasen gerçek dünyada olduğunu ve bu karanlığın sadece geceden ibaret olduğunu fark ediyorsun. Bakışların hızlıca etraftaki ufak tefek, en büyüğü iki katlı evleri gördükten sonra, burnuna gelen koku, ayın ışıltısıyla parıldayan suya seni yönlendiriyor. Etrafa yayılan ve parçalanmışlıkları da göz önüne alındığında sayılarını kestiremediğin cesetlerin üzerinden atlayarak suya ulaşmak için koşmaya başlıyorsun. Birkaç adımın ardından ise, bir anda karanlığın içinde beliren bir çift göz olduğun yerde kalmana neden oluyor. 170 santim boylarında, boyuna göre fit bir görünümü olan ve 20’li yaşlarının başında görünen siyah saçlı bir adam seni süzdükten sonra “Sonunda uyanabildin Mihr.” diyor tınısız bir ses tonuyla. Hemen ardından yüzündeki ifadesiz halini değiştirmeyen adam “Ben Urilirn.” diyerek kendini tanıtıyor.
Yerinden hızlıca doğrulup etrafına bakındığın anda, sol tarafına denk gelen bir parıltı görüyorsun. Kafanı bir kez daha gökyüzüne kaldırdığın anda ise esasen gerçek dünyada olduğunu ve bu karanlığın sadece geceden ibaret olduğunu fark ediyorsun. Bakışların hızlıca etraftaki ufak tefek, en büyüğü iki katlı evleri gördükten sonra, burnuna gelen koku, ayın ışıltısıyla parıldayan suya seni yönlendiriyor. Etrafa yayılan ve parçalanmışlıkları da göz önüne alındığında sayılarını kestiremediğin cesetlerin üzerinden atlayarak suya ulaşmak için koşmaya başlıyorsun. Birkaç adımın ardından ise, bir anda karanlığın içinde beliren bir çift göz olduğun yerde kalmana neden oluyor. 170 santim boylarında, boyuna göre fit bir görünümü olan ve 20’li yaşlarının başında görünen siyah saçlı bir adam seni süzdükten sonra “Sonunda uyanabildin Mihr.” diyor tınısız bir ses tonuyla. Hemen ardından yüzündeki ifadesiz halini değiştirmeyen adam “Ben Urilirn.” diyerek kendini tanıtıyor.
Urilirn
Off Topic
Bu konuda geçerli olan pasiflik süresi 72 saattir.
Bu konuda Geri Sarım Kartı kullanılabilir.
Bu konuda Geri Sarım Kartı kullanılabilir.