Çocukların her birine verdiğin 1.500 Aclania Pulasının ardından, onlar herhangi bir şey demeden konuşmaya başlıyorsun. Çocuklar ellerine geçen parayı adeta gözleriyle hızlıca sayıp kocaman gülümsemeyle durarak sözlerini dinliyorlar. Ancak bu anda, sanki senden çok paraya odaklamış gibi durmaları sözlerinin ne kadar dinlendiği hususunda kafanda soru işaretleri barındırıyor. Elini uzatıp son sözlerini tamamladıktan sonra çocuklardan karşılık beklediğin esnada kız çocuk avucundaki parayı cebine atıp bakışlarını sana doğru kaldırıyor. Önce eline, sonra yüzündeki kocaman gülümsemeye bakan kız, sana doğru benzer bir şekilde gülümserken “Semiyazah Apla’m mısın da senlen dosd ol’cam? Hade get işine!” diyor. Bu sözlerinin ardından kız çocuk ve yanındaki çocuk sanki tek bir ağızdan kıkırdamaya başlarken senden uzaklaşmak için ufak adımlar atmaya başlıyorlar. Ancak kız çocuk attığı iki adımdan sonra tekrar sana doğru dönüyor ve “Hem abey, kerizlerlen de argadaş olmam ben!” diyor. Kızın bu sözlerinden sonra kahkaha atmaya başlarken, diğer çocuk da ona eşlik ediyor. Anca içlerinden sinik olanı, başından beri tüm bu kıkırdama ve kahkaha atma işine hiç dahil olmadan, usulca senden uzaklaşıyor.
Çocuklar senden uzaklaştığı esnadan Guuste, yüzüne yerleşen memnuniyetsiz ifadeyle sana bakarken “Tam piçler işte Zen, paran da boşa gitti!” diyor sitem edercesine. Hemen ardından ise “Ah, benim hatam işte! Keşke bu yoldan gitmeyi kabul etmeseydim.” diyerek kendini de bu söğüşlenmeye dahil ediyor. Ardından yüzündeki ifadeyi değiştirmeyen Guuste “Daha da paramızı kaptırmadan gidelim bence.” diyerek niyetini ortaya koyuyor.
Çocuklar senden uzaklaştığı esnadan Guuste, yüzüne yerleşen memnuniyetsiz ifadeyle sana bakarken “Tam piçler işte Zen, paran da boşa gitti!” diyor sitem edercesine. Hemen ardından ise “Ah, benim hatam işte! Keşke bu yoldan gitmeyi kabul etmeseydim.” diyerek kendini de bu söğüşlenmeye dahil ediyor. Ardından yüzündeki ifadeyi değiştirmeyen Guuste “Daha da paramızı kaptırmadan gidelim bence.” diyerek niyetini ortaya koyuyor.
Off Topic
Kalan paranız 250 Aclania Pulası'dır. İmzanızı güncelleyebilirsiniz.