Seçim (Theo)

Theo

04 Mar 2023, 10:20

Seçimimi yaptıktan sonra Madras kısa bir vedanın ardından ışık hızında odayı terk etti. Madras'ın gitmesiyle birlikte mülakatında sonlanacağını düşünmüştüm ama Solsetha'nın merak ettiği başka şeyler olduğu için odadan çıkamadık. Artık belirsiz süreliğine birbirimizi sık sık göreceğimiz için beni daha yakından tanımak istediğini düşünüyorum. Bende girdiğim örgüt hakkında daha fazla bilgi istediğim için şimdilik onunla iş birliği yapmayı planlıyorum. Bu yüzden derin bir nefes alarak tıpkı Solsetha gibi ciddi olmaya çalışarak "Açıkçası daha uyanalı çok fazla olmadığı için tüm bu şeyler hakkında nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum. Bu yüzden bende içimden geldiğince yaşamaya çalışıyorum. Daha doğrusu isteklerimi dinliyorum. Arzuladığım veya istediğim bir şey yok." dedikten sonra bir anda aklıma yan odada mülakata giren kadim dostum geldi. İçeriye girdikten sonra onu tamamen unutmuştum. Acaba o neler yapıyor? Hatta onun dışında başarısız olan diğer ikiliyi de merak ediyorum. Bu yüzden yeni dostuma "Bu arada dediklerinde ciddi miydin? Örgüte girmeyenlere neler oluyor?" diye soracağım.
Image
Karakter
KÜNYE
İsim: Theo
Boy: 1.80
Kilo: 80
Sınıflar: Elemantalist – Defansif- Toplayıcı
Mevcut GP/AGP/İGP: 0/5/90
Mevcut Para: 7000

Güç: 4
Dayanıklılık: 4
Çeviklik: 4
İrade: 6
Zeka: 8

Aludir Statları
Görü: 3
Hakimiyet: 3
Mevcudiyet: 6

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
İblis
Image
KÜNYE
İsim: Ghozza
Boy: 1.20
Kilo: 20
Tür: Ruhani
Seviye: Razguk

Varlık: 3
Güç: 2
Dayanıklılık: 3
Çeviklik: 3
Arun: 7
Duren: 7
İrade: 5

YETENEKLER
Dehşetin Gülüşü

TEKNİKLER

İBLİSİN ÜZERİNDE TAŞIDIĞI EKİPMANLAR/EŞYALAR

Image
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

07 Mar 2023, 14:42

Solsetha’ya verdiğin cevap, kadının yüzündeki ifadeye bakılırsa onu pek de tatmin etmiş gibi durmuyor. Ancak söylediklerindeki haklılık payını da göz ardı etmeyen Solsetha, bu konuyu uzatmanın en azından şimdilik anlamsız olduğunu kavrayabiliyor. Dolayısıyla, memnuniyetsizliğini ortadan kaldırmak yerine, verdiğin cevapla yetinmeyi tercih ediyor. Solsetha’nın bu tavrı ise, senin konuşmana ve sorularını sormana olanak sağlıyor.

Sorduğun soru üzerine Solsetha yüzündeki donuk bir ifadeyle sana bakıyor ve ardından derin bir nefes aldıktan sonra “Biz örgüt değiliz, organizasyonlarız.” diyerek düzeltmesini yapıyor. Ancak buna takılmadan konuşmanı sürdürüyor ve “Herhangi bir organizasyona dahil olmayan Aludirler bir süreliğine daha burada kalıp kafalarını topluyor. Sonrasında kendisine yine bir mülakat yapılıyor. Ta ki bir organizasyona girene kadar…” diyor. Bu sözlerinin altından yüzündeki donukluğu bir parça gevşeten Solsetha “Bir Aludirin organizasyona girmemeyi tercih etmesi gibi bir seçenek kolayca var olmuyor. En azından birkaç mülakatın sonunda bir organizasyona dahil oluyorlar. Ancak bunlar, benim gibi Aludirler için geçerli. Yani senin durumun farklı.” diyor. Bakışlarını son sözleriyle daha ciddi bir hale getiren Solsetha “İçinde bulunduğumuz süreç normal olarak ilerliyor olsaydı, seni bir organizasyona henüz ilk mülakatta dahil etmek için uğraşmazdık. Tercihine saygı duyar, sonraki mülakat için seni gözlemler ve gerekirse başkaca mülakatlar gerçekleştirirdik. Ancak durumun ortada… Bunu en az bizim kadar senin de kavrıyor olman lazım.” diyor. Bu sözlerinden sonra Solsetha derin bir nefes almış olsa bile, sözlerine hala devam edeceği belli olduğundan, şimdilik konuşmak yerine dinlemeyi tercih ediyorsun.

Solsetha aldığı birkaç nefesin ardından bakışlarını üzerinden ayırmıyor ve “Yani, şu an için içinden geldiği gibi yaşayamazsın. Gerçi bunu hiçbir zaman tam anlamıyla yapman da mümkün değil. Durumunun ne olduğu ve sana neler olabileceği netlik kazanana kadar içinden geldiği gibi değil, içinden gelenlerin sonuçlarını düşünerek hareket etmen gerekiyor. Bunu yaparken de, bir Aludir ve organizasyonumuzun üyesi olduğun gerçeğini aklından çıkarmaman gerekiyor.” diyor. Sözlerinden sonra kısa bir süre bekleyen Solsetha “Anlatabildim mi?” diyerek bu aşamada konuşmasını sonlandırıyor.
Bu hesaba atılan özel mesajlar kontrol edilmemektedir.
Theo

10 Mar 2023, 20:55

Solsetha'nın dediklerinden sonra minik bir aydınlanma yaşadım. Sorduğum sorulara dürüst ve detaylı bir şekilde cevap vermesi sayesinde neler döndüğünü anlamaya başladım. Küçük özel durumumuz nedeniyle ne olursa olsun bizim rahat bir şekilde hareket etmemize izin vermeyecekler. Bize tam olarak güvenmeyi düşündüklerini de sanmıyorum. Bizi örgüt veya organizasyon artık her neyse onlara yerleştirerek sürekli göz hapsinde tutup hareketlerimizi izleyecekler. Bu izleme süreci belki biz ölene kadar devam edecek. Kafesin içerisindeki kuştan farkımız olmayan bir hayatı yaşamanın çok fazla eğlenceli olacağını düşünmüyorum. Bu yüzden bir şekilde bu prangalardan kendimi kurtarmam gerekiyor ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum.

Yeni yoldaşımın konuşması bittikten sonra gayet sakin bir şekilde olabildiğince masum gözükmeye çalışarak "Evet. Galiba ne demek istediğinizi gayet net bir şekilde anladım." diyeceğim. Daha tam olarak ne yapacağıma karar vermediğim için düşkün Aludirlere yardım eden bu hayır kurumunda olabildiğince göze batmadan önüme çıkacak fırsatı bekleyeceğim. Hem kim bilir belki zaman geçtikçe düşündüğümün aksine beni sevdikleri için rahat rahat hareket etmeme izin verirler.

Konuşmamızı bitirdikten sonra özellikle organizasyon kelimesini vurgulayarak "Organizasyona katıldığıma göre şimdi ne yapmam gerekiyor?" diye soracağım. Aslında neler yapacağımı çok fazla merak etmiyorum. Daha yeni olduğum için bana önemli bir görev vereceklerini düşünmüyorum ama bu odadan çıkmak için bir şeyler yapmam gerek. Belki bu son sorumdan sonra beni odadan çıkararak başka bir yere götürebilir. Hem dışarı çıktığımız zaman kadim dostumun ne alemde olduğuna da bakabilirim.
Image
Karakter
KÜNYE

Aludir Statları

İblis
Image
KÜNYE

YETENEKLER
Dehşetin Gülüşü

TEKNİKLER

Image
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

11 Mar 2023, 11:59

Sorduğun sorunun ardından Solsetha kıyafetinin iç cebine elini atıyor ve oradan bir şey alarak bakmaya başlıyor. Cebinden çıkardığı avuç içi büyüklüğünde parlak bir cisme bir süre bakan Solsetha bunu sana doğru uzatırken “İlk olarak bu nişanla başlayalım.” diyor.

Solsetha’nın uzattığı cismi aldığından hemen incelemeye başladığın anda, nişanın ön kapak kısmında özenli işlemeler ve Aclania bayrağının bulunduğunu görüyorsun. Bunun dışında herhangi bir yazı bulunmayan nişanın sağ yan kenarında ince bir tuş olduğu elinle yokladığında fark edebiliyorsun. İstemsizce parmağınla bu tuşa bastığın anda nişanın ön kapağı kenara doğru açılıyor ve kapağın altında kalan yüzünde el işlemesiyle ASPENDOS yazdığını, diğer yüzünde ise kabartmalı ve detaylı bir çizim olduğunu görüyorsun. Nişanı incelemeni takip eden Solsetha “Bu bizim organizasyonumuzun nişanıdır. Gördüğün iki iblis çatışanları, ortadaki tek iblis ise bizim kim olduğumuzu gösteriyor.” diyor gururlu bir şekilde.

Nişan
Image

Arındırma Birliği Sembolü
Image

Nişanı incelemeyi sürdürdüğün sırada Solsetha “Bu nişana çok önem vermeli ve onu iyi korumalısın. Senin bir Aludir ve organizasyonumuza dahil olduğunu, ancak bu nişanı göstererek ortaya koyabilirsin. Nişanı kaybetmen halinde bir yenisini alman çok mümkün değil.” diyor durumun ciddiyetine vurgu yapmak istercesine. Ardından bir süre daha nişanı incelemeni bekleyen Solsetha “Durumun gereği henüz senin bir göreve gönderileceğini düşünmüyorum. Bu yüzden seninle ilgili gelecek talimatı bekleyeceğim. Bu sırada sen de uslu durup, herhangi bir şeye karışmayacaksın.” diyor. Bu sözlerinden sonra her ihtimale karşı kaşlarının hafifçe çatan Solsetha “Anlaşıldı, değil mi?” diyor. Solsetha’nın bu sözlerinden sonra başkaca bir şey söylememesi, kendi açısından konuşmalarınızın sonlandığını gösteriyor. Ancak Solsetha’nın halen odada duruyor olması da, senin soracağın sorular veya söyleyeceğin şeyler olması halinde bunları dinleyeceğini sana gösteriyor.
Theo

14 Mar 2023, 21:40

Solsetha ona sorduğum sorulardan sonra ilk önce bununla başlamamız gerektiğini söyleyerek bana bir nişan verdi. Nişanı elime ilk aldığım zaman klasik organizasyona katılan herkese girişte verilen sembolik bir şey olduğunu düşündüm. Ancak nişanı dikkatli incelemeye başladıktan sonra üzerinde bulduğum küçük tuş sayesinde böyle olmadığını anladım. Çünkü tuşa istemsiz bir şekilde bastıktan sonra nişanın kapağının açılmasıyla takma adımı görmem bir oldu. İsmimi gördükten sonra bu nişanı herkese özel olarak yaptıklarını anladım. Daha organizasyona katılıp katılmayacağı belli olmayan birine bile özel olarak yaptıklarına göre çok pahalı bir şey olduğunu sanmıyorum. Yine de arkasında çirkin kabartmayı hesaba katarsam önemli bir şey olmalı diye düşünüyorum.

Ben çirkin bulduğum kabarmayı daha detaylı inceleme başlamışken akıl hocam araya girerek bu kabarmanın organizasyonumuzun simgesi olduğunu söyledi. Şu an kandırıldığımı düşünüyorum. Düşmüş Aludirlere yardım edeceğiz derken ben daha çok psikolojik destek gibi bir şey düşünmüştüm ama resme bakarsak hiç öyle şeyler olacak gibi durmuyor. İki çirkin iblis kavga ederken daha büyük ve çirkin olan biz onların kavgalarının arasında duruyoruz. Bu kabartmadan ve verdiği mesajdan hiç hoşlanmadım. Benim aksime Solsetha büyük bir gurur duyduğu için şimdilik ona çaktırmadan duygularımı içimde yaşayacağım.

Solsetha bana inceleme fırsatı verdikten sonra sonunda nişanın ne işe yaradığından bahsetti. Geri almanın çok zor hatta çok mümkün olmadığı bir nişanı cebinden çıkardığına göre karşımdaki kişinin organizasyondaki konumu tahmin ettiğimden çok daha yüksek olabilir. Galiba aynı şekilde Madras'da yüksek rütbeli biriydi. Keşke gitmeden ondan da ismimin yazılı olduğu bir nişan alabilseydim. Ne kadar çok nişanım olursa ileride o kadar çok faydasını göreceğimi düşünüyorum. Bu yüzden Solsetha'nın bu konuma nasıl geldiğini ve benim nasıl gelebileceğimi öğrenmem lazım. Onun söylediklerini dinledikten sonra rozetinin tuşuna tekrar basıp cebime koyacağım. Ardından da "Tabi ki anladım. Uslu uslu bekleyeceğim merak etmeyin." dedikten sonra bir anda aklıma gelmiş gibi yeniden konuşmaya başlayıp "Bu arada beklerken size yardımcı olabileceğim bir şey var mı? Aynı örgüte girdiğimiz için aktif görevlere katılamasam bile masa başı bir işte size ve organizasyona elimden geldiğince yardımcı olmak isterim." diyeceğim.
Image
Karakter
KÜNYE

Aludir Statları

İblis
Image
KÜNYE

YETENEKLER
Dehşetin Gülüşü

TEKNİKLER

Image
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

17 Mar 2023, 16:13

Solsetha’ya söylediğin sözlerin ardından, Solsetha bir an bile düşünmeden “Hayır, yok. Sadece bekle.” diyerek karşılık veriyor ve tüm hevesini ve arzunu kursağında bırakmak ister şekilde. Ardından konuşmalarını sadece kaş-göz yapma seviyesine getirerek, konuşmanızın sonlandığını işaret ediyor. Bu andan sonra başkaca bir konu olmayacağını bilerek, Solsetha’nın yanından ayrılmak dışında yapabileceğin bir şey olmuyor.
Off Topic
Başkaca yapmak istediğiniz bir şey yoksa, konuyu sonlandırabiliriz. Odadan çıktığınızı belirten bir satır bile yeterlidir, RP yapmak için yormayalım, değil mi?
Theo

19 Mar 2023, 11:19

Emellerime ulaşamamam birazcık moralimi bozsa da organizasyona girer girmez daha fazla göze batmamak için bana verilen emire uymayı planlıyorum. Solsetha ile konuşacak başka bir şey kalmadığı için temkinli bir şekilde bulunduğum odadan dışarı çıkacağım.
Image
Karakter
KÜNYE

Aludir Statları

İblis
Image
KÜNYE

YETENEKLER
Dehşetin Gülüşü

TEKNİKLER

Image
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

20 Mar 2023, 08:59

Off Topic
Konu sonlanmıştır.

Konu Sonu Ödülü
  • Arındırma Birliği Üyeliği
  • Arındırma Birliği Nişanı
Locked

Return to “Aludir Üssü”