Seçim (Theo)

GM - Dimensio
Game Master
Game Master

30 Jan 2023, 15:06

Önünde durmuş olduğun kapıdan içeriye girdiğin anda, son derece küçük bir odayla karşılaşıyorsun. Odanın içine sızan Güneş odanın içini oldukça aydınlık bir hale getirmişken, dikkatini ilk çeken şey sanki odada kimse yokmuşçasına boş oluşu oluyor. Ancak gözlerin karanlığı alıştığında, duvar kenarına sinmiş bir kişiyi görebiliyorsun. Bu kişi, 20 yaşlarında, 175 santim boylarında görünen, uzun siyah saçlı, yüzünde donuk bir ifade bulunan kadın oluyor. Tam yavaşça kapıyı kapattığın esnada ise, odanın solundan beliren 180 santim boylarında, 20’li yaşlarının başında görünen siyah yukarıya doğru kalkık saçları olan ve saçının sol tarafında çarpı şeklinde modeli bulunan bir başka adam beliriyor. Bu iki kişinin arasında, kendini adeta ölüm sessizliği ve karanlığın girdabına bırakmış gibi hissediyorsun.

Odaya girdiğin anda çöken kasvet, bir anda duruşunu daha da dikleştirirken, gördüğün kadın lafa giriyor ve “Solsetha.” diyerek kendini tanıtıyor, görünüşüne uygun düşmeyen naif bir ses tonuyla. Son olarak hemen yanında duran genç adam ise donuk bir sesle “Madras.” demekle yetiniyor.

Solsetha
Image

Madras
Image

Odadaki iki kişinin tek kelimeden ibaret konuşmalarıyla birlikte, kendilerini tanıtmış olduklarını anlıyorsun. Ayrıca, her biri senden de benzer bir şey talep eder gibi görünüyorlar. Ancak şu ana kadar hissettiğin hava, burada bir mülakat yapılacaksa bile, bunun sana sorulacak soru veya sorularla değil, tamamen senin kendi konuşmanla olabileceğini anlayabiliyorsun.
Off Topic
Bu konuda geçerli olan pasiflik süresi 72 saattir.

Bu konuda Geri Sarım Kartı kullanılamaz.
Bu hesaba atılan özel mesajlar kontrol edilmemektedir.
Theo

31 Jan 2023, 19:29

Kadim dostum ile vedalaştıktan sonra odadan içeriye girdim. Oda beklediğimden çok daha küçük olduğu için içeriye girdikten sonra biraz şaşırdım. Diğer bir şaşkınlığımda oda da hiç kimsenin olmamasıydı. Ancak gözlerim ışığa alıştıktan sonra aslında odanın bir köşesinde duvar kenarında birisinin olduğunu fark ettim. Kapıyı kapattıktan sonra odadaki diğer kişinin varlığına hissediyorum. Beni mülakata sokacak iki arkadaşında sessiz bir şekilde odanın çeşitli yerlerine saklanmalarını garip bulsam da bozuntuya vermeden elimden geldiğince ortama ayak uydurmaya çalışmaya başladım. İkisi de kafa dengi insanlar olduğu için bu konuda çok fazla sorun yaşayacağımı sanmıyorum.

Odadaki ölüm sessizliğini kadın bozarak ismini söyledi. Onun bu konuşma girişini diğer arkadaşta devam ettirerek o da kendi ismini söyledi. Onların gösterdiği bu çabayı görmezden gelmek istemediğim için bende onlar gibi "Aspendos" diyerek kendimi tanıtacağım. Aslında ortalığı biraz daha karıştırmak için yine başka bir isim kullanmak istiyordum ama şimdilik yakayı ele vermemem için kendimi dizginlemem gerekiyor. Kendimi tanıtmayı bitirdikten sonra hızlıca etrafa göz gezdirerek odada ilgimi çekebilecek bir şeyler olup olmadığını kontrol etmeye başlayacağım. Kontrol etme faslına devam ederken bir yandan da ortamdaki ölüm sessizliğini bozmak için "Sizin bir akrabalık var mı? Birbirinize çok benziyorsunuz." diyeceğim. Daha önce bir mülakata katılmadığım için işlerin nasıl ilerleyeceği konusunda çok bir fikrim yok ama eğer soruları benim sormamı istiyorlarsa bir yerden başlamam lazım.
Image
Karakter
KÜNYE
İsim: Theo
Boy: 1.80
Kilo: 80
Sınıflar: Elemantalist – Defansif- Toplayıcı
Mevcut GP/AGP/İGP: 0/5/90
Mevcut Para: 7000

Güç: 4
Dayanıklılık: 4
Çeviklik: 4
İrade: 6
Zeka: 8

Aludir Statları
Görü: 3
Hakimiyet: 3
Mevcudiyet: 6

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
İblis
Image
KÜNYE
İsim: Ghozza
Boy: 1.20
Kilo: 20
Tür: Ruhani
Seviye: Razguk

Varlık: 3
Güç: 2
Dayanıklılık: 3
Çeviklik: 3
Arun: 7
Duren: 7
İrade: 5

YETENEKLER
Dehşetin Gülüşü

TEKNİKLER

İBLİSİN ÜZERİNDE TAŞIDIĞI EKİPMANLAR/EŞYALAR

Image
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

03 Feb 2023, 09:44

Kendini karşındaki iki insan gibi tanıtmanın ardından gözlerin odanın içerisinde ilgini çekecek bir şeyler arasa da, böyle bir şey bulamıyorsun. Zira boş ve diğerlerinin aksine daha kirli görünen odanın uzun zamandır kullanılmadığını anlamak senin için pek de zor olmuyor. Dolayısıyla, bu aşamada odanın içindekilere dair incelemen neredeyse göz açıp kapayıncaya kadar tamamlanıyor ve bu esnada cümlelerini de sanki boşluğa savuruyorsun. Sözlerin üzerine bir an, sanki ilk kez karşılaşmışlar gibi birbirlerine bakan Solsetha ve Madras, birkaç saniye bakışıyor ve hemen ardından Solsetha “Hayır.” demekle yetiniyor. Bir an için tüm sohbetin tek kelimelik cümlelerle ilerleyeceğini düşündüğün esnada, bu kez devreye Madras giriyor ve “Ben Keskin Sükunet Birliği temsilcisiyim ve organizasyonumuza katılmanı istiyoruz. İşlerimizi olabildiğince gizlilik içinde yürütürüz. Hükümdarımızın buyrukları doğrultusunda, daha kimsenin haberi bile yokken bizler düşmanlarımızı yok ederiz.” diyor bir çırpıda. Madras’ın sözlerinden sonra sanki bir yarışın içindeymiş gibi davranan Solsetha bir anda olduğu yerde irkilir gibi bir hareket yaparak dikkatleri üzerine çekiyor ve ardından “Arındırma Birliği temsilciyim. Bizim organizasyonumuz ise düşkün Aludirleri yeniden kazanmayı ve iblislerin Aludirlere karşı olan ve onları yoldan çıkaran tutumlarını ortadan kaldırmayı misyon olarak üstlenmiştir. Bu doğrultuda organizasyonumuza faydalı olacağını düşünüyoruz.” diyerek organizasyonu hakkında bilgi veriyor. Madras’ın doğallığına karşı, Solsetha’nın bu cümlelerinden ve konuşma şeklinden, Madras’a yakın bir tutum sergilemeye çalıştığını hissedebiliyorsun. Ne var ki, her ikisinin konuşmasına ve konuşma şekline bakacak olursan, bahsettikleri organizasyonlarda illa ki seni görmek istediklerini hissedemiyorsun. Her ikisinin de sözleri, sanki isteksiz de olsalar bir sebeple bu odada bulunuyorlarmış gibi geliyor kulağına.
Theo

06 Feb 2023, 18:18

Karşımdaki ikiliye sorumu sorduktan sonra etrafa hızlıca göz gezdirdim. Gözlemlediğim kadarıyla bizimle mülakat yapmak için boş ve kullanılmayan odalardan birini seçmişler. Bu enteresan seçimi neden yaptıkları hakkında kesin bir fikrim yok. Bir ihtimal örgüte katılmadan önce çok fazla şey öğrenmemizi istemedikleri için böyle bir şey yapmış olabilirler. Aklıma gelen ilk ve tek mantıklı nedenlerinin bu olabileceğini düşünüyorum. Oda birazcık pis olsa da şimdilik beni rahatsız etmiyor.

Yeni dostlarımdan kadın olan sorduğum soruyu cevaplayarak kesin ve net bir şekilde diğer arkadaş ile akraba olmadıklarını belirtti. Hala daha ikisinin birbirine benzediklerini düşünsem de bu konuyu irdelemenin yararıma olacağını düşünmediğim için bir şey demeyeceğim. Solsetha'nın cevabından sonra Madras hızlıca konuşmaya başlayarak kabaca bulunduğu örgütü tanıttıktan sonra onlara katılmamı istedi. Ben daha ağzımı açmadan bu sefer Solsetha'da aynı şekilde bir çırpıda kabaca kendi örgütünden bahsedip onlara katılabileceğimi söyledi. İkisinin konuşmalarını dinledikten sonra anladığım kadarıyla beni gerçekten de örgütlerinde görmek istemiyorlar. Daha doğrusu şu anda sadece kendilerine verilen görevi yerine getirerek beni davet ediyorlar. Örgütlerine katılıp katılmamam ile hiç ilgilendiklerini düşünmüyorum. Bahsettikleri örgütler hakkında sadece bana anlattıkları kadarını bildiğim için seçim yapabilecek kadar bilgi sahibi değilim. Bu yüzden karşımdakileri biraz zorlayarak hem daha çok bilgi almayı hem de azıcık da olsa eğlenmeyi planlıyorum. Bu iki canı sıkılan arkadaşı zorlayarak mülakatı eğlenceli bir savaşa dönüştürebileceğimi düşünüyorum.

İkilinin açıklamalarından sonra kısa bir süre sessizce bekleyeceğim. Ardından da ayağa kalkarak "İkinizle yeni tanışmış olsak da sizlere kanım çok ısındı. Bu yüzden ikinizden birini seçerek diğerini kırmak istemiyorum. Bu yüzden iİki örgüte birden girme gibi bir şansım var mı? veya tam tersi ikinizden birini seçmeme şansım var mı?" diye soracağım. Soruma olumlu bir yanıt vereceklerini düşünmüyorum. Ayrıca hiçbir örgüte katılmadan bu odadan dışarı çıkabileceğimi sanmıyorum. Ancak yine de pazarlığa başlamadan önce şansımı denemek istiyorum.
Image
Karakter
KÜNYE

Aludir Statları

İblis
Image
KÜNYE

YETENEKLER
Dehşetin Gülüşü

TEKNİKLER

Image
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

18 Feb 2023, 12:53

Konuşmaya başladığın anda Solsetha ve Madras dikkatli bir şekilde seni dinlemeye başlıyor. Ancak konuşman bir anda soruya döndüğü anda, Solsetha şaşkınlıkla sana bakarken Madras adeta içinde bulunmak istemediği bir durumla yüz yüze gelmiş gibi derin bir nefes alıyor. Sorduğun soruya hangisinin cevap vereceğini beklemeye koyulduğun sırada, Madras bakışlarını Solsetha’ya çeviriyor. Ancak Solsetha’nın doğrudan bir cevap verecek gibi durmaması nedeniyle Madras sana dönüyor ve “Herhangi bir organizasyonu seçmeme şansın var.” diyor donuk bir şekilde. Ancak onun verdiği bu cevap, Solsetha’ya da kılavuz oluyor ve Solsetha “İki organizasyona birden dahil olman mümkün değil. Zira iki organizasyonun var oluş amaçları farklı. Bununla birlikte, herhangi bir organizasyona dahil olmamayı da seçebilirsin.” diyor. Solsetha ve Madras’ın bu tavırları ve cümlelerine baktığında, esasen bir organizasyon seçilmesinin gerektiğini, ancak senin açından seçmeme gibi bir durumun da kesinlikle kabul göreceğini anlayabiliyorsun. Elbette bunun iyi mi yoksa kötü mü bir şey olduğuna kendin karar vermen gerekiyor.
Off Topic
Konudaki pasiflik sınırı geçici bir süreliğine kaldırılmıştır.
Theo

22 Feb 2023, 13:18

Yaptığım konuşmaya karşımdaki ikili beklemediğim tepkiler verdi. Anladığım kadarıyla onlara soru sormamdan çok da memnun olmadılar. Büyük ihtimalle kısa ve hızlı bir şekilde seçimimi yapıp atandıkları bu görevi kolay bir şekilde bitirmeyi planlıyorlardı. Ancak ben onlara soru sormaya başlayınca bu işin kolay bir şekilde bitmeyeceğini anladıkları için huzursuz oldular. Sorduğum sorular ile hem onları huzursuz edip hem de istediğim bilgileri alabildiğim için gayet mutluyum.

İkiliden aldığım bilgilerden sonra düşünmeye başladım. Hiçbir örgüte katılmama seçeneğim olsa da böyle bir riske girmeyi düşünmüyorum. Karşımdaki ikiliden Arındırma Birliğinin daha eğlenceli olacağını düşündüğüm için onlara katılmayı planlıyorum ama direk bir seçim yaparak karşımdakilerin işini kolaylaştırmak istemiyorum. Bu yüzden gülümseyerek "Merak etmeyin. Hiçbir örgüte girmemeyi düşünmüyorum. Sadece böyle bir olasılık olup olmadığını merak etmiştim." diyeceğim. Ardından da pencere kenarına giderek onlarla arama biraz mesafe koyup "Ama ikiniz arasında seçim yapamıyorum. Hangi örgütün bana daha çok ihtiyacı var emin olamadım." diyeceğim. Madras edindiğim ilk izlenime göre çok fazla sakin kalabilen birisi değil. Eğer onu biraz daha zorlarsam ya odadan çıkmasını ya da sinirlenip beni almaktan vazgeçmesini sağlayabileceğimi düşünüyorum. Benim yerime seçimi ona yaptırırsam ileride diğer örgütün de kalbini kırmadan bu durumdan kurtulabilirim.
Image
Karakter
KÜNYE

Aludir Statları

İblis
Image
KÜNYE

YETENEKLER
Dehşetin Gülüşü

TEKNİKLER

Image
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

23 Feb 2023, 11:06

Yüzüne yerleşen gülümsemeyle söylediğin sözlerin ardından, Solsetha ne yapacağını bilemez bir sessizliğe gömülürken, Madras’ın tahmin ettiğin gibi sakinliğini kaybetmeye başladığını görüyorsun. Genel itibariyle sezdiğin havayı bu anlarda istediğin yöne doğru sürüklemeyi başardığında, konuşmaya başlayacak kişinin Madras olduğunu da anlayabiliyorsun. Solsetha, bir şeyler söylemek istercesine tavırlara girse bile, bu noktada Madras aranızdaki mesafeyi kapatmak ister gibi sana yaklaşıyor ve bakışlarını gözlerinin içine dikerek “Aspendos… Burada bir çeşit oyun mu oynuyoruz sanıyorsun? Durumunu ele aldığında, böyle bir şeyin içine girebileceğine mi inanıyorsun?” diyor. Bu sözlerinden sonra sana doğru birkaç adım daha atıp sana biraz daha yaklaşan Madras “Bana kalırsa, bir an önce boynunu kesmek gerekiyor. Ama şükret ki, bazı kararları alma yetkisi bende değil. O yüzden ya bu oyuna bir son ver ya da hakkındaki düşüncelerimi biraz daha güçlendir.” diyor.

Madras’ın sözleriyle birlikte, havadaki ortamın gerginleştiğini rahatlıkla hissedebiliyorsun. Solsetha da bu gerginlikten nasibini almış bir şekilde dururken yavaşça Madras’ın yanına geliyor ve göğsüne doğru koyduğu eliyle onu hafifçe geriye doğru ittirirken, kaşlarını çatmış bir şekilde sana bakmaya başlıyor. Madras, Solsetha’nın bu itişiyle istemsiz bir şekilde geriye doğru birkaç adım atarken, Solsetha “Sana bir şey söyleyeyim Aspendos… Pardon, adın bu muydu gerçekten?” diyor. Ancak bu soruya bir cevap verebilme fırsatı bile bulamadan Solsetha “Uphin’in hakkında düzenlediği raporun her bir kelimesi aklımda. Bu yüzden, ne halt yemeye çalışıyorsun bilmiyorum ama burada birinin birine ihtiyacı varsa, o kişi kuşkusuz sensin! Bu kapıdan çıkıp gittiğimiz anda, hayatımızda değişen hiçbir şey olmayacak. Gidip kafamızda en ufak bir şüphe olmadan yemek yiyeceğiz, sohbet edeceğiz. Ancak bu kapıdan bizden biri olmadan çıkman halinde, yapabileceğin hiçbir şey kalmayacak. Aldığın nefesi bile, şu an bizimle olma ihtimaline borçlusun! Anlatabildim mi?” diyerek sözlerini sonlandırıyor. Solsetha’nın bu sözleri Madras’ın da kendini belli etmeye başlayan hiddetini yatıştırmış gibi görünüyor. Bununla birlikte, hem Solsetha’nın hem de Madras’ın sabır sınırlarını aşmaya başladığını rahatlıkla hissedebiliyorsun.
Theo

27 Feb 2023, 17:38

Tahmin ettiğim gibi söylediklerimden sonra Madras daha fazla dayanamayarak tüm nefretini ve öfkesini bir çırpıda üstüme kustu. Hatta daha da ileri giderek konuşmasının sonlarına doğru kendini tutamayarak üzerime bile yürüdü. Ancak ne kadar öfkelenirse öfkelensin bana herhangi bir fiziksel müdahalede bulunmadı. Bunun için onu biraz daha zorlamam gerekiyor ama Solsetha yüzünden daha fazla ileri gidebileceğimi sanmıyorum. Madras'ın aksine kendisi daha sakin bir şekilde olayı ele aldığı için hazırladığım her şeyi mahvetti. Eğer tekrardan tansiyonu yükseltmeye çalışırsam fazla ileri gitmiş olurum.

Sakin ama korkutucu Solsetha'nın dediklerinden anladığım kadarıyla eğer iki örgütten birini seçmezsem buradan canlı bir şekilde çıkma ihtimalim yok. Beni kendi silahım ile vurup blöf yapıyor olabilir ama hayatımı riske etmek için bir sebep göremiyorum. Bu yüzden pencere kenarından Solsetha'nın yanına masaya geri gelerek ona bakıp "Uphin eski dostum. Kendisi beni çok sever hakkında neler demiş merak ettim ama bunun hakkında sonra konuşuruz. Dışarıda yardım etmemiz gereken yoldan çıkmış Aludirler var. Bir an önce harekete geçip onları adalete teslim etmemiz lazım." dedikten sonra kısa bir süre bekleyip "Eeee. nereye imzalamam lazım?" diye soracağım.
Image
Karakter
KÜNYE

Aludir Statları

İblis
Image
KÜNYE

YETENEKLER
Dehşetin Gülüşü

TEKNİKLER

Image
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

28 Feb 2023, 09:55

Solsetha’nın yanına gidip sözlerini söyledikten sonra, olayın bir nihayete vermiş olmanın verdiği rahatlamayı Solsetha’nın yüzünden okuyabiliyorsun. Bunun yanında Madras, hem organizasyonunu seçmediğinden hem de seninle daha fazla muhatap olmaktan kurtulmuş olduğundan, aldığı derin bir nefesle üzerindeki stresi odaya salıyor. Bakışlarını bu anda Solsetha’ya çeviren Madras “Size kolay gelsin o zaman.” diyerek kapıya doğru hareketlenmeye başlıyor.

Madras’ın bu hareketlenmesi akabinde Solsetha ona başıyla hafifçe bir selam vermekle yetiniyor ve bundan sonrasını getirmek için odadan çıkmasını bekliyor. Madras’ın arkasına bir kez daha bakmaksızın odadan ayrılmasının ardından Solsetha birkaç saniye daha kapalı kapıya bakıyor ve ardından bakışlarını sana çeviriyor. Yüzündeki rahatlama hali her ne kadar varlığını sürdürse bile, az önceki tavırlarını da korumaya niyetli görünen Solsetha “İmzalaman gereken bir yer yok. Beyanın yeterli.” demekle yetiniyor. Esas sözlerini içinde tuttuğunu anladığı Solsetha’nın içindekileri dökmesine müsaade ettiğin anda ise, Solsetha bakışlarını biraz daha keskinleştirip yüzünü daha donuk bir hale sokarken “Neyin peşindesin Aspendos? Yani bu yeni hayatında ummayı arzuladığın sonuç nedir?” diye soruyor sana ciddi bir şekilde. Bu soruların biraz önceki gibi seni yargılama amacı taşımadığını ve Solsetha’nın gerçekten bu hayattaki motivasyonunu merak ettiğini anlayabiliyorsun.
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

01 Mar 2023, 17:24

Off Topic
Konu içerisinde pasiflik uygulanmaması, bu mesaj itibariyle sonlanmıştır.

Konuda geçerli olan pasiflik süresi 72 saattir.
Locked

Return to “Aludir Üssü”