Karanlığın Bir Başka Hali (Inias)

GM - Dimensio
Game Master
Game Master

26 Jan 2023, 14:42

Eletha’nın açmış olduğu boyuttan karanlığa ilk adımını attığın anda, bu ana kadar girip çıktığı İblis Diyarına aşinalığın bulunduğundan, içinde herhangi bir tedirginlik bulunmuyor. Aklında daha çok Cysa’ya karşı takınacağın tavır ve sözler dolanırken, karanlığın içine kendini tam anlamıyla bırakıyorsun. Ne var ki, adımını sonlandırdığın anda gözlerinin önünde var olan karanlık birden, sanki adeta bir perde gibi kalkarak turuncuya ve kızıllığa bırakıyor kendini!

Image

Gözlerin istemsiz bir şekilde gökyüzüne yöneldiğinde, turuncu ve kızılın hakimiyetine dalıyorsun. Beyaz bulutların yerlerini çoktan siyaha yakın griliğe terk etmesi, tüm bu renk hakimiyetiyle birleştiğinde, kasvetli ve insanın içine korku salan bir görüntü yaratıyor. Havada kümelenmiş bulutlar, hapislikten kurtulmak için hareket etseler bile, dönüş dolaşıp buldukları tek şey, turuncu ve kızıldan başka bir şey olmuyor. Kendini bir anda havadaki bulutlar gibi hissettiğin anda ise, bakışların giderek yeryüzüne dönmeye de başlıyor.

Ayaklarının altındaki kayalık zeminin, sanki cayır cayır yanıyormuş gibi parladığını fark ediyorsun. İrili ufaklı kayalar, belirgin bir yoldan ziyade alelade etrafa saçılmış gibi duruyor. Herhangi bir şekilde düzenleme veya düzeltmenin bulunmadığı bu taşlıkların seni nereye kadar götürebileceğini görmek istediğinde, bakışlarını hafifçe ve biraz da tedirgin bir şekilde önüne doğru götürüyorsun. Kayalık yolun pek de bir varış noktası bulunuyor gibi durmuyor. Ancak gördüğün manzara, senin bir adım atmanı bile zorlar gibi duruyor. Zira, etrafında herhangi bir canlının olduğuna dair en ufak bir ipucu göremiyorsun. Sanki yer ve gök, turuncu ve kızılın üstünlüğünü ezelden beri kabul etmiş gibi duruyor.

Etrafında herhangi bir canlı varlık aramaya devam ettiğinde, ilk dikkatini çeken şey, engebeli, dağlık ve bolca uçurumun bulunduğu bir arazide olmana rağmen, eteklerde beliren koyuluk oluyor. Yerden yüksek bir mevkide olman, etrafını daha rahat görebilmeni imkan tanıdığı için bu koyuluğu fark etmen de senin açından kolay oluyor. En azından üzerindeki tedirginliği bir nebze attığında, etrafındaki yer şekillerine ve cisimlere daha hakim olabildiğini hissediyorsun. Odağını bu koyuluğa verdiğinde ise, bu kez bu koyuluğun esasen bir dere veya nehir olduğunu düşünüyorsun. Suyun üzerindeki kısmi sis bulutları, kaynayan suyu fark etmeni zorlasa bile en azından bu topraklarda suyun var olması sana bir şekilde huzur veriyor. Ancak suyun mevcut durumuna bakılırsa, içinde bulunduğunuz diyarın sıcaklığına daha fazla dayanabilecek gibi de görünmüyor.

Suyun bu durumu, bir an için kendinin ne halde olduğunu sorgulamana neden oluyor ve tam bu esnada, nefes alışverişinin bir hayli zorlandığını hissetmeye başlıyorsun. Yoğun sıcak havanın ciğerlerine dolması, beklediğinin aksine insani ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanıyor gibi görünüyor. Alnında biriken ter damlalarının yavaşça yanaklarından süzülmeye başlaması ise, vücudunun bu sıcaklığa karşı direncinin giderek zorlaşabileceğini gösteriyor. Bakışların istemsizce Cysa’ya kaydığında ise, onun durumunun da seninkinden çok da farklı olmadığını, ancak yüzünde rahat bir gülümsemenin var olduğunu görüyorsun. Sanki etrafındaki bu ısıdan ve gördüğü manzaradan bir hayli hoşnut olmuş gibi duran Cysa’nın bu durumu, var olan tedirginliğini tam bir karmaşaya dönüştürüyor. Ancak bakışlarını tekrar bulunduğu ortama çevirdiğinde, konuşmaya girişmediğin sürece bu sıcağın içerisinde sessizliğin de hüküm sürmeye başlayacağını anlayabiliyorsun.

Kendini olabildiğince toparlayabilmenin ardından, karanlığa daldığında aklından geçen cümleleri beklediğinin aksini bulduğun topraklarda dile getiriyorsun. Etrafındaki büyüden arınmakta zorlanan Cysa’nın senin sözlerini duyduğuna bile emin olamadığın bir anda, tam da tekrar aynı cümleleri kurmak istercesine harekete geçeceğin sırada, Cysa yavaşça sana dönüyor ve keyfin temsilcisi olan gülümsemesini bozmadan “Sana vuruldum diyelim.” diyor. Bu sözlerinden sonra hafif gözlerini kısmasının ardından kaşlarını hafifçe kaldırıp kafasını hafifçe eğen Cysa “Ya da seni çekici buldum diyelim.” diyor. Bu cümlesinden sonra kafasını diğer tarafına yatırdığında ise “Veya bir erkeğin korumasına ihtiyacım var diyelim.” diyor. Sözlerindeki samimiyetini sorguladığın Cysa bakışlarını etrafına çevirdiğinde derin derin turuncu ve kızıla bakarak “Ne önemi var ki Inias… Şu manzaraya baksana!” diyor. Hemen ardından ise bir anda keskinleşen ve adeta vahşileşen bakışlarını kaçamak bir şekilde sana çeviren Cysa “Senin de iblisleri parça parça edesin gelmiyor mu?” diye soruyor.

Off Topic
Bu konuda geçerli olan pasiflik süresi 72 saattir.

Bu konuda Geri Sarım Kartı kullanılabilir..
Bu hesaba atılan özel mesajlar kontrol edilmemektedir.
Inias

29 Jan 2023, 06:29

Siyah, uçsuz bucaksız, havasız ve basık karanlık. Inias her ne kadar alışsa da olumsuz duygu ve düşüncelerine alıkoyamıyor. Tam da bu duygu ve düşünceler aklında belirip sönerken ortaya hiç beklenmedik bir manzara çıkıyor. Anlık olarak gökyüzüne çıkıyor ve yine anlık olarak yeryüzüne iniyor. İlgi çekici bir deneyim. Inias kafasında soru işaretleri ile bütün bir manzarayı içine alıyor. Kırmızı ve turuncunun harman olduğu, kaynar suların sisle kaplandığı, kayalıkların ve tepelerin iki yanını sardığı bir yolun başında buluyor kendini. Uçurumlar ve düzensizlikle kaplı bir yer. Suyun sesi, yaşamın varlığına dair bir umut verse de, içinde bulunduğu durum kaçınılmaz bir sona doğru ilerlediğini gösteriyor. Tıpkı ilk seferki gibi, bu sefer havanın sıcaklığından kaynaklı yoğunluktan ötürü, nefes almakta zorlanıyor. Ciğerlerinin hava ile dolduğunu anlayamıyor. Alnından dökülen ter mi? Ipıslak olmuş. Düşmandan önce düşman bölgesinin kendisine yenilecek diye endişe etmeye başlıyor. Cysa ise daha iyi bir konumda olduğunun izlenimini veriyor. Sonuçta aynı durumda olmasına karşın kesinlikle rahatsız değil. Sanki burada olmak, bu bölge ona enerji veriyormuş gibi veya o enerji çekiyormuş gibi. İçinde bulunduğu durumu yorumlamayı bitirdiğinde aklına sormak istediği soru geliyor. Hazır sessizlik hakim iken ağzını açıyor. Cysa'nın yok sayan tavrı Inias'ı iki arada bir derede bırakıyor ve şüphe etmesine neden oluyor? "Beni duydu mu? Beni duymamış olamaz ya. Dibimde değil mi zaten? E, ben de kısık sesle konuşmuyorum. Aceleci mi davranıyorum acaba? Belki de düşünüyor. Ne zaman yanıt verecek lan bu?!" Inias bu sefer sinirle ağzını açacakken Cysa konuşmaya başlıyor.

Inias kesinlikle Diniel'in soğukluğunu Cysa'ya tercih eder. Kurduğu cümleler Inias'a o kadar boş, o kadar dayanaksız, o kadar duygusuz geliyor ki... Duyduğu ilk anda sevinse de, hızla suratında sorgulayıcı bakışlar oluşuyor. Inias da gözlerini kısarak bakıyor ama onunkiler hiç de olumlu bakışlar değil. Cysa'nın görünenden ötede ne sakladığını görmeye çalışıyor. Düşünüyor, düşünüyor ama anlam veremiyor. Bir boşluk, belirsizlik ve bilgisizlik söz konusu. Derin bir iç çekiyor ve önüne dönüyor. Sonradan kurduğu cümlelere yönelik konuşmayı seçiyor. "Hayır, gelmiyor çünkü görevimiz bu değil. Görevimiz İblis lordu Vagror'un en sadık hizmetkârlarından biri olan Akuun'un hüküm sürdüğü toprakları bulmak. Buraya iblis öldürmeye gelmedik. Aksine, iblis öldürmek görevimizi ihlâl eder. Düşman hakkında hiçbir şey bilmiyoruz. Bölge hakkında da hiçbir şey bilmiyoruz. Şu an keyfe keder hareket etme lüksümüz yok. Birbirimize yakın duracağız ve saklanacağız. Bizi hiç kimse görmemeli. Daha ilk görevimden hükümdara rezil olmayacağım!" Konuşmanın sonuna doğru sesini yükseltip sinirlendiğini sonradan fark ediyor Inias. Cysa'ya sert bir suratla baktığını da. Ardından etrafa bir kez daha bakıyor. Sonra ileriye; çok daha öteye bakıyor. Canlının olmaması canlıların olmadığı anlamına gelmiyor. Hükümdar onları buraya yolladı. Anahtarlar açtıkları kapıyı nereye açtıklarını bildiklerinden açabiliyorlar. Demek ki, burası Akuun'un bölgesi. Emin olmasa da öyle davranmak zorunda. "Kho'Raktar, burası hakkında ne biliyorsun? Veya İblis Lordu Vagror hakkında? Veya onun sağ kolu olabilecek Akuun hakkında?"

Hafızasından şüphe eden Inias yok oluyor, yumuşak sözlü Inias yok oluyor, Arkadaş canlısı Inias yok oluyor, çekingen Inias yok oluyor. Geriye sadece görev kalıyor. O görev de ne olursa olsun yerine gelene kadar Inias hiç bir yere gitmiyor!
Image
KÜNYE
İsim: Inias
Boy: 1.80
Kilo: 75
Sınıflar: Toplayıcı - Dengeli - Savaşçı
Mevcut GP/AGP/İGP: 5/0/5
Mevcut Para: 11.000

Güç: 6
Dayanıklılık: 6
Çeviklik: 6
İrade: 5
Zeka: 5

Aludir Statları
Görü: 5
Hakimiyet: 6
Mevcudiyet: 5

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
KÜNYE
İsim: Kho'Raktar
Boy: Dokuz Metre
Kilo: Altı Yüz
Tür: Dev
Seviye: Razguk

Varlık: 8
Güç: 8
Dayanıklılık: 8
Çeviklik: 2
Arun: 2
Duren: 8
İrade: 8

YETENEKLER

Büyülü Beden

TEKNİKLER

Dörde Katla 1. Düzey
Kaynayan Beden
Kaçış Yok

İBLİSİN ÜZERİNDE TAŞIDIĞI EKİPMANLAR/EŞYALAR
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

30 Jan 2023, 13:26

Cysa’nın sorusu üzerine cümlelerini kurmaya başladığında, bakışlarını senden yana çevirmediğini, dalan gözlerini manzaradan alamadığını ve bir an için sana dönmüş olan gözlerinin, içinde parlayan vahşiliğin boyunduruğunda mutlulukla parıldadığını görebiliyorsun. Bu haliyle Cysa’nın senin sözlerini ne derece duyduğu veya anladığı senin nezdinde tereddüt uyandırsa da, cümlelerini kendinden emin bir şekilde kurmaya devam ediyorsun. Bir an önce bir iblisin kanının ne renkte açacağını bilmeyi arzulayan bakışların gördüğün Cysa, cümlelerinin sonuna doğru ansızın bakışlarını sana doğru çeviriyor. Gözlerindeki vahşiliğin silinmeye başladığı anlarda, henüz daha “yakın duracağız” demiş olduğun vakitte, Cysa’nın bakışlarının altındaki isterik durumu rahatlıkla fark ediyorsun. Bir anda yüzü yumuşayan ve bakışları eski halini alan Cysa, sanki sözlerinin sadece burasını almış gibi kıkırdamaya başlarken “Elbette Inias… Sana yakın durmayı ben de sonuna kadar arzuluyorum.” diyor dudaklarından akan şehveti gizleme gereği duymadan. Az önceki haliyle şu an arasındaki bariz farka rağmen Cysa, en azından şimdilik de olsa, kendi başına hareket edecek gibi durmuyor.

Bakışlarını dışarıdan belli olmayacak bir tedirginlikle Cysa ve manzarada tuttuğun anlarda, zihninde yankılanan cümlelerin sanki bir anda karanlığın alevler içerisinde kül olmasına neden oluyor. Heybetinden taviz vermeyen Kho’Raktar zihninde can bulduğu anda, sanki ruhunda başlayan kükremeyi bir an önce dışarıya salmak istiyorsun. Tüm dinginliğine rağmen Kho’Raktar’ın varlığını hissetmek, senin açından güven, savaş ve yok etme hislerini bir bütün halinde ruhuna işliyor. Sorunun üzerine varlık bulan Kho’Raktar “Epey oldu Inias… Bir an için unutulduğumu düşünüyordum! Ama senin en büyük rakibini unutmayacağını biliyorum.” diyor. Kho’Raktar, aranızdaki ilişkiyi sözleriyle sana hatırlatmak ister gibi durduktan sonra sanki havayı kokluyor ve “Burası Nuwihn Bölgesi… İblisler arasında Ateş’in Toprakları olarak da bilinir.” diyor. Kho’Raktar’ın her ne kadar sesi kendinden emin görünse de altında yatan tedirginliği ancak senin anlaman mümkün oluyor. Kho’Raktar da bu durumun farkında olacak şekilde bakışlarını sana çevirirken “İblis Diyarı bölgelere ayrılmıştır ve her bir bölgenin yöneticisi bulunur. Bu yöneticilerin hepsi de İblis Lordu’nun emrindedir. İblis Lordu Vagror ve bahsettiğin diğer iblis Akuun… Benim gibi iblisler ancak onların isimleri duymuşlardır, daha ötesini değil.” diyor. Kho’Raktar’ın bu aşamada sözlerinin altındakinin esasen tedirginlik değil, utancın verdiği bir burukluk olduğunu anlayabiliyorsun. Fakat Kho’Raktar, bu utancın dışa vurulmasından imtina edercesine silkelenmesinin ardından “Burası muhtemelen onun bölgesi olabilir. Denilen odur ki, Ateş’in Topraklarında nefes alınamaz, nefes alanlar yaşayamaz. Denilen odur ki, bu topraklara adım atan iblisler, ancak ateşle var olur ve ancak ateşle yok olur.” diyor. Bir masaldan edinilen bilgileri aktarır gibi duran Kho’Raktar bir an duraksadıktan sonra “Üzgünüm Inias, ancak bu yerler normal iblislerin var olduğu diyarlardan farklıdır. Bizler, yani kendi halinde yaşayan iblisler, bu yerlerden uzak tutuluruz. Buralarda bulunmak istemeyiz. Tıpkı insanlar gibi, bizlerin de var olmak isteyeceği ve var olmak istemeyeceği yerler vardır. Ateş’in Toprakları, hiçbir iblisin var olmak istemeyeceği topraklardandır.” diyor. Bu sözleriyle Kho’Raktar, bildiklerinin bu kadar olduğunu, en azından sana aktardığı kısımların bundan ibaret olduğunu gösteriyor.
Inias

31 Jan 2023, 12:26

Dikkat: Duygu ve düşünceleri bir şey üzerinde toplama, uyanıklık.
Görev: Bir kimseye veya bir kurula verilen özel amaçlı iş.

Bu ana kadar bilinen Inias'tan geriye sadece bu iki sözcük kalıyor ve Inias harekete geçiyor.

"Nuwihn Bölgesi; doğasından olmayanlara karşı yaşama elverişli olmayan Ateş'in Toprakları; Düşman ini. Sadece insanlara değil, aynı anda iblislere karşı saldırgan. Bu da beni haklı çıkarıyor. Sessiz olacağız, göze gözükmeyeceğiz, yavaş ilerleyeceğiz. Cysa, sakın başına buyruk davranma ve şehvetini kendine sakla. Kho'Raktar, İblis Boyutu'ndaki ilk deneyimimde Azuldir olmadan hiçbir iblisi görememiştim. Bunun hâlâ geçerli olduğunu söylememe gerek yok. Benim gözüm ol; göremediğimi bana bildir. Ortada bir patika yok gözüküyor. Kayalıkları kendimize siper ederek ilerleyeceğiz. Gidelim."

Inias, ilk görevine doğru ilk adımını atıyor. Gerçekliğin ta kendisinin alev almış olduğu bu dağlık bölgede bilinmezlik içinde ilerleyecek. Sıcağa göğüs gerebilecek mi? Düşmanlardan uzak kalabilecek mi? Savaşmak zorunda kalırsa, alt edebilecek mi? Bilgi toplayabilecek mi? Sağ salim dönebilecek mi? Soruların kaynağı kendisi, yanıtların kaynağı ise kader olacak.
Image
KÜNYE

Aludir Statları

KÜNYE

YETENEKLER

Büyülü Beden

TEKNİKLER

Dörde Katla 1. Düzey
Kaynayan Beden
Kaçış Yok

GM - Dimensio
Game Master
Game Master

03 Feb 2023, 12:07

Cysa’ya karşı söylediğin sözler, onun gözlerindeki karanlık parıldamayı yeniden harlıyor. Zihnine gömülüp Kho’Raktar’dan alacağın cevapları beklemeye koyulduğunda ise, karanlık bir auranın zihnini ve bedenini baskılamaya çalıştığını fark ediyorsun. Tüm dikkatin bir anda etrafında olup bitenlere yöneldiğinde, Kho’Raktar’ı bile görmezden gelerek yaklaşan tehlikeyi ve tehdidi bulmaya çalışıyorsun. Alevin doğası tüm varlığına rağmen sabit durmaya devam etse bile, gözlerin bir anda Cysa’ya yöneldiğinde, bedeninin mor ve tanıdık bir ışıkla parıldadığını görüyorsun. Mor renk siyaha çalmak arzusuyla dalgalanmaya başlarken Cysa bakışlarını sana çeviriyor ve gözlerinin içindeki tüm vahşi arzuları serbest bırakmış şekilde dudaklarını yaladıktan sonra “Inias… Beni hafife alman gerçekten kırıcı…” diyor. Hemen ardından ise Cysa gözlerini yavaşça kapıyor ve “Göklerin ilahi ışığı, kalbimi karanlıktan kurtarmaya ihtiyacım var. Şehvetim bir zayıflık anında beni yeniyor. Kurtuluş arıyorum, beni bu iblislerden kurtar. Kararımı güçlendirebilmem için beni uygun gördüğün şekilde cezalandır. Karanlığa karanlık ışığını tut. Tut ki, karanlık hükmünle kararsın. Tut ki, gün görmemişler geceyi gün sansın. Ve karanlık bir bakış anında senin hükmünle titretsin. Hükmet, Karanlığı Efendisi, İblislerin Yücesi, İsmini Herkesin Bilmediği ve Zikrettiği!” diyor mırıldarcasına.

Cysa’nın sözleri sonlandığı anda, bedenini saran siyah dalgalı mor parıldama, sanki tüm turuncuyu ve kızıllığı sindirmek istercesine harekete geçiyor. Cysa’nın vücudunun her bir zerresinden fışkıran mor ışık, gözlerin göremeyeceği kadar aydınlık, ruhun titreyeceği kadar korku salmaya başlıyor. Tam bu esnada zihninde Kho’Raktar’ın “Bu güç… Inias…” diyebiliyor sanki tüm özgüveni çekilmişçesine. Mor ışık hemen Cysa’nın önünde yoğunlaşıp şekillenmeye başladığında sanki üzerinde parlak siyah bir zırh tüm mor ışığı hapsetmeye çalışıyor. Birkaç saniye içinde şekillenen parlak siyah ile birlikte, mor ışığı bedenine hapseden, ancak kolunda ve arkasına dalgalanmasına izin veren, 190 santim boylarındaki karanlığın görmediğin saf halini karşında görüyorsun.

Image

Mor ışığın parıltılarını bedeninde belirgin kılan saf karanlık yer yer parlak bir şekilde gözüne yansırken Cysa “Ona bir isim vermedim, zira o tüm isimlerin üstünde. Bunu sen de göreceksin.” diyor şehvetli sesini vahşiliğine sürüklerken. Cysa’nın sözleri henüz daha senin nezdinde bir anlam bulmaya fırsat bile yakalayamamışken, bu kez etrafında dolanmaya başlayan yoğun havayı hissediyorsun. Bulutlar, bu kez hapislikten kurtulmuş gibi hareket ettiği sırada, gözlerinin görebildiği neredeyse her bir noktada bir hareketlenme seziyorsun. Bu fiziksel bir hareketlenme olmasa bile, mevcudiyetin iblislerin varlığından dem vurmaya başlıyor. Cysa ise kendinden ve hemen önünde bulunan iblisinden son derece emin bir şekilde “Birini arıyorsan, bırak seni bulsun.” diyor. Bakışlarını bir anda sana çevirdiğinde ise yüzündeki şehvetli gülümseme sadece senden bir onaylama bekliyor. Ancak ruhun, yaklaşan bir kıyametin alametleriyle çoktan çalkalanmaya başlıyor.
Inias

05 Feb 2023, 22:31

Korku: Gerçek veya beklenen bir tehlike ile yoğun bir acı karşısında uyanan ve coşku, beniz sararması, ağız kuruması, solunum ve kalp atışı hızlanması vb. belirtileri olan veya daha karmaşık fizyolojik değişmelerle kendini gösteren duygu.

Inias korkuya yabancı değildi. Onu kaç kere deneyimlemişti. İlk iblis gördüğü an, Kho'Raktar'ın heybeti ile karşılaştığı an, görevine yerine getiremeyeceği düşüncesi aklına düştüğü an. Şimdi ise, Cysa'nın yakarışa benzer mırıltıları sonucu çağrılmış iblis. Cysa'dan mı korkması gerekiyordu? Yoksa, iblisinden mi? Yoksa, kendisi ad olmadan bağ dahi kuramamışken Cysa'nın ad olmadan boyutu büken güce ulaşmasından mı? Bilemiyordu. Dürüst olmak gerekirse, bilmek dahi istemiyordu. Aklının en ücra köşesine yollayıp, orada kaybolmasını istiyordu gerçekleşenlerin. Korkunun bir zayıflık olduğunun farkındaydı. Onu aciz kıldığının farkındaydı. Bu duygu onu çok bağlı olduğu insaniyete yakın tutuyordu ama sinirleri bozluyordu artık. Güçsüz olmaktan nefret ediyordu ve şu an bu nefret benliğinde açıkça yerini alıyordu. Cysa'ya demek istediği çok şey vardı."Sen ne yaptığını sanıyorsun? Gerizekâlı mısın? Bütün boyut nerede olduğumuzu biliyordur artık! Şimdi kim bilir nasıl bir belanın üstesinden gelmek zorunda kalacağız?" Diyemiyordu. Kendisini bunları söylemeye getiremiyordu. O an insan olmak ile ilgili yeni bir bilgi ediniyordu. Bu sefer olumsuz olmak üzere. İnsan güce karşı gelemez. Kendisinden üstün bir güç söz konusu olduğu an, ona ayak uydurmak zorunda kalır. Sezgileri alacağı karara şiddetle karşı çıksa da onları dinleme gibi bir lüksü yoktu. En azından bu güç altında ezilmeyecek ve onunla omuz omuza durmak için çabalayacaktı.

"İşte bunu hiç beklemiyordum. Görevi her şeyden öncelikli ve önemli buluyorum. Bu yüzden, bu garip ve hatta manyak kadın parlarken bizim kenarda beklememizi asla sindiremem. Gururumuza leke süremeyiz, değil mi? Şu andan itibaren ne olacağını bilmiyorum ama onun güçlü bir iblisi varsa, benim de güçlü bir iblisim var! Hazır ol, sevgili rakibim, her ne kadar Cysa'nın iblisi bize ezecek düşman bırakmayacak gibi duruyorsa da, bu bize engel olmayacak. Burası savaş alanına dönecek ve biz bütün şanı onlara bırakmayacağız!" "Yeri ve göğü yarıp geç, Kho'Raktar!"

Hodri meydan olsun! Gün düşmana göğüs germe günüdür! Şan ve zafer bizimle olsun!
Image
KÜNYE

Aludir Statları

KÜNYE

YETENEKLER

Büyülü Beden

TEKNİKLER

Dörde Katla 1. Düzey
Kaynayan Beden
Kaçış Yok

GM - Dimensio
Game Master
Game Master

18 Feb 2023, 11:47

Zihninde yankılanan sözlerin, Kho’Raktar’ın ruhunu harlamaya başlarken, içindeki tüm insani duyguları bir kenara bırakıp tek bir şeye odaklanıyorsun. Birkaç dakika ve hatta belki saniye içinde, bu alev diyarının hiç görmediği bir yangınla kavrulacağını hissediyorsun. Kho’Raktar, her bir kelimenle birlikte, yiten özgüvenini tekrar içinde hissetmeye başlayarak heybetli bedenini olabildiğince dik tutmaya başlıyor. Ve bir anda, Kho’Raktar’ı uyandıran ve onu iblis diyarında var edecek sözlerin ağzından döküldüğü anda, bedeninde parlayan kızıl ışık bir anda tüm alevlerin kızıllığını sindirmek istiyor. Tüm bu gösterişin adının ise, Kho’Raktar’ın öfkesi olduğu rahatlıkla anlayabiliyorsun.

Kızıl parlaman bir anda dev Kho’Raktar’ı birkaç metre önünde cisimleştirmeye başlarken, Cysa’nın bakışlarının sana döndüğünü görebiliyorsun. Adeta iblisini çağırmanla birlikte şehvetinin ve arzularının tonu daha da artıyor. Kho’Raktar ise, iblis diyarını titretmek isteyen heybetiyle var olduğu anda, hissetmeye başladığın iblis hareketlenmesini bastırmak istercesine savaş narasını atıyor! Cysa bir anda ekşiyen yüzüyle kulaklarını kapatarak kendini savunmak isterken, sense kulak zarını patlatmaya meyletmiş bu savaş narasını bünyende sindirmek istiyorsun. Sözlere döktüğün arzunun Kho’Raktar’ın savaş narasıyla karşılık bulduğunu görmek seni içten içe memnun ediyor.

Kho’Raktar, doğayı titreten narasını sonlandırdığı anda, Cysa’nın iblisinin Kho’Raktar’a doğru baktığını görebiliyorsun. Kho’Raktar da üzerine yönelen bu bakışları fark ederek Cysa’nın iblisine öfkeli bakışlarını teslim ediyor. Ne var ki, Cysa’nın iblisi sadece birkaç saniye süren bu bakışın ardından tekrar eski pozisyonuna dönüyor ve aurasını umarsızca salmaya devam ediyor. Cysa, kulaklarından yavaşça elini çekip aşağıya indirirken durumdan aldığı hazzı her bir kelimesinde hissettirerek “Gizlenmek… Tuzak kurmak… Arkadan saldırmak… Bunlar bizim gibi güçlü insanların tercih edeceği şeyler değil. Bunu fark etmiş olman birbirimizle ne kadar uyumlu olduğumuzu gösteriyor, öyle değil mi Inias?” diyor. Az önce adeta tüm iblislere savaş açmış olmanıza rağmen, Cysa’nın halen daha bir şekilde senin flört etmeye çalışması ve içinde bulunduğu rahatlık, onunla ilgili düşüncelerini tekrar gözden geçirmene neden oluyor. Ne var ki, etrafınızda hissettiğin hareketliliğin artmaya başlaması, bunu başka bir güne saklaman gerektiğini sana söylüyor.

Cysa’nın iblisinin aksine Kho’Raktar bir an önce birkaç iblisi yok etmeyi arzularcasına etrafına bakınmaya başladığı anda, hislerin iblislerin yaklaşmakta olduğunu sana anlatıyor. Bakışların bir anda bulunduğunuz tepenin alt kısımlarına doğru kaydığında, siyaha çalan bedenleri olan iblisleri net olarak görebiliyorsun. Bir şekilde bulunduğunuz tepeye doğru çıkmaya çalışan iblisleri fark ettiğin anda Cysa’ya bu durumu söyleme gereği duysan bile, tam bu esnada tepenin ucunda beliren iblisi görmenle artık bu uyarının ne kadar gerekli olduğunu sorguluyorsun. Tepenin ucunda beliren, 150 santim boylarında, cılız ve bedeni neredeyse küle benzer duran iblis vücudunun bazı kısımlarında halen daha alevler bulunduğunu görüyorsun. Sanki bu diyarın alevleriyle kavrulmuş iblisin yüz hatlarına dair hiçbir detay da bulunmuyor. Ancak buna rağmen, bir şekilde garip sesler çıkarmayı başlayan iblis, olduğu yerde beklemeye başlıyor. Tam bu esnada, benzer ikinci bir iblisin de tepeye çıkmak üzere olduğunu görebiliyorsun. Nitekim, ilk gördüğün manzara neticesinde, bu türden en azından 50 kadar iblisin size yaklaşmakta olduğunu anlayabiliyorsun.

Beliren İblislerin Görünümü
Image

Off Topic
Konudaki pasiflik sınırı geçici bir süreliğine kaldırılmıştır.
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

01 Mar 2023, 17:25

Off Topic
Konu içerisinde pasiflik uygulanmaması, bu mesaj itibariyle sonlanmıştır.

Konuda geçerli olan pasiflik süresi 72 saattir.
Inias

05 Mar 2023, 20:37

Aludir olduğundan beri onu en çok etkileyen şey, kişisel düzeyde, sezgileri oldu. Ruhunun derinliklerinde iblis olur, insan olur, hatta bölge olur; her şeyi ve herkesi sezebilmesi. Gücü sezebilmesi, enerjiyi sezebilmesi, çağrışımları sezebilmesi, iradeleri sezebilmesi. Bu bölgeye gelmekle beraber bunun daha da farkına varıyor ve bunu daha da kabul ediyor. Sadece aludir olmakla mı ilgili? Yoksa, kendisinde de var mı bir şeyler? Belki bu ayrımı yapmak bile yanlıştır. Sezgileri alarm veriyor. Ona doğru gelen bir iblis dalgasını haber veriyor ona. Çatışma başlamak üzere. Cysa'nın sözleri ilk defa ona garip veya manyakça gelmiyor. İlk defa onu anlıyor gibi. Sahi, kendisi gerçekten saklanmaya ve gizli kapaklı iş yapmaya gerek duymayacak mı? Gerçekten o kadar güçlü mü? Kho'Raktar'ın ne kadar güç yaydığını biliyor. Cysa'nın adsız iblisinin yaydığı güç açıklayamayacağı bir boyutta zaten. Ondan şüphe duymuyor. Peki, ya ta kendisi? Peki, ya Inias? Bir Aludir olarak iblisler savaşmak için iblis kullanması gerekiyor. İşler böyle yürüyor. Doğanın kanunu bu. Onun gücü Kho'Raktar zaten, değil mi? Yine de aklının bir köşesinde düşünmeden edemiyor? "Ben ne yapabilirim? Ben nasıl katılabilirim? Ben nasıl savaşçı olabilirim?" Bulunduğu yere gelmek için düz duvara tırmanan iblislerin tehlikesi onu uzaklaşmaya çalıştığı gibi geri çekiyor. Bakışları düşmanlarına kitleniyor Inias'ın. Aklına hemen bir plan geliyor. Kho'Raktar elinin tersini bir savursa aşağı doğru hepsi aşağı patır patır düşecek! Bir an düşmanı alaşağı etmenin basitliğine inanmakta güçlük çekiyor. Bu kadar basit ise, neden sezgileri onu bu kadar uyarıyor? Deneyimsizlik mi? Tehlikenin şiddetinin önemsizliği mi? Yoksa, bambaşka bir tehlike mi söz konusu? Aklında ki planı Kho'Raktar'a söylemek istiyor ama geçmiş deneyimlerinden ötürü vazgeçiyor. Kho'Raktar'a en son bir plan verdiğinde işler istemediği yerlere gitmişti. Çatışmanın akışı yine bozulursa, Kho'Raktar önceki gibi yine yaralanır mı? Bu kimin suçu olur? Derin iç çekiyor. İstediği yapsa kendini çatışmanın bir parçası olarak görebilirdi ve sorun çözülürdü ama başka bir zaman artık.

"Düşman gözüktü, Kho'Raktar! Ne yapman gerektiğini biliyorsun, değil mi?"

Bu yeterli olacaktır.
Image
KÜNYE

Aludir Statları

KÜNYE

YETENEKLER

Büyülü Beden

TEKNİKLER

Dörde Katla 1. Düzey
Kaynayan Beden
Kaçış Yok

GM - Dimensio
Game Master
Game Master

07 Mar 2023, 17:08

Kho’Raktar adeta uzun yıllardır beklediği komutu senden almış gibi savaş narasıyla bir kez daha göğü yarmaya çalıştığında, bu kez Cysa kulaklarını kapatmak yerine çarpık gülümsemesiyle Kho’Raktar’a eşlik ediyor. İblislerin garip sesleri Kho’Raktar’ın narasıyla hiçe dönüşürken ortalık bir anda mor bir alevle kavrulmaya başlıyor! Bu anda zaten alev deryasına gömülmüş alevlerin bile yanmaya başladığı ve bu nedenle görüşünün bulanıklaşmaya başladığını fark ediyorsun. Tüm bu bulanıklığın arasında ise…

Sessizlik…

Cysa’nın iblisi, tüm o vücuduna sıkıştırmaya çalıştığı mor ışıltıyı salmaya başlıyor. Mor ışık giderek harlanıyor ve ortamın tüm kavuruculuğunu kavurmaya başlıyor! Cysa, adeta kendisi saf bir iblis gibi yerinden fırlıyor. Cysa ve iblisi, karşılarındaki iblisleri zerresine kadar kül etmek için iblislerin arasına dalıyor. Kho’Raktar, mor alevlerin ardından bir anlık şaşkınlığından sıyrılıyor ve kendisini savaşın göbeğine atmak için yerinden ilerlemeye başlıyor. İblisler, mor alevlerin arasında yanmaya başlarken, Kho’Raktar bedeni cayır cayır yanan iblisi ezip geçiyor! Alevler giderek tüm iblisleri çevreliyor ve Kho’Raktar da bu alevlerin arasında kalıyor. Ancak durmuyor… Tekmesini, yeri geldiğinde yumruklarını savuruyor. Havaya fırlayan yanan iblislerin Kho’Raktar’ın eseri olduğunu anlayabiliyorsun. Ve alevlerin bulanıklığı, giderek görüşünü yok edecek kıvama getiriyor.

Sessizlik…

Bir anda…

Çığlıklarla…

Saniyeler içinde olan biten tüm bu tek taraflı savaşın tüm sesleri, sanki her şey sonlandığında kulağına çalınıyor. Mor alevin yakıcılığını ortaya döken sesleri, Cysa’nın neredeyse psikopatlığa varan gülme sesleri, Kho’Raktar’ın savaş narası, Cysa’nın iblisinin savurduğu alevlerden nasiplenen iblislerin acı çığlıkları, Kho’Raktar’ın yanan uzuvlarına rağmen attığı naralar, gökyüzüne savrulan iblislerin haykırışları… Hepsi bir anda kulağına dolmaya başlıyor ve onca seslerin her birini tek bir seferde işitiyorsun.

Mor alevler bir anda tekrar Cysa’nın iblisinin uzuvlarına çekildiği anda geri gelen görüşün, savaşın tüm yok ediciliğini de görmeni sağlıyor. Cysa, iblis külleri arasında şehvetli kahkahalarını atarken, Cysa’nın iblisinin sessizliğine karşın Kho’Raktar ayaklarının, alt bacaklarının, ellerinden başlayıp dirsek kısmına kadar olan kısımların yer yer yanmış olmasına rağmen zafer narasından ödün vermiyor. Bu ilk mücadelenin tartışmasız ve mutlak galibi olan taraf olsanız bile, istemsizce bu savaşın neresinde yer aldığını kendine sormadan edemiyorsun. Cysa, kahkahalarına ara verse bile yüzündeki sadist ifadeyi korumaya devam ederken “Kho’Raktar buymuş demek…Ancak bir dahakine dikkatli ol koca oğlan. Çünkü bundan sonra iblisimin alevlerini bastırmasına engel olmayı düşünmüyorum!” diyor ciddiyetini ve alaycılığını bir arada sunarak.
Locked

Return to “Nuwihn Bölgesi”