Xaphan - İblis

Locked
Xaphan

18 May 2022, 01:26

KÜNYE
İsim: Ibe Anu (et parçası)
Boy: 197
Kilo: 156
Tür: Hortlak
Seviye: Razguk

PORTRE
Görünüm: Tam anlamıyla bir ucubedir. Ayaktan başa toynaklar, ucundaki sivri tırnaklarla altı kol, iki ağız, bu iki ağızdan dışarı uzayan keskin dişler ve iki kömür karası penis ve dil.

Surat namına hiçbir şeye sahip değildir. Teni ölü gibi kireç rengidir. Dikkatli bakılırsa eklemlerinde birikip buruşan deriler ve uzuvlarının uçlarındaki yeşil damarlar görülebilir. Tırnakları kartal pençesi gibidir ve karadır. Aynı şekilde ağızlarının içi, penisleri ve dilleri de karadır. İlk bakışta ağızlarından çıkanların dördü de dil sanılsa da dikkatli bakıldığında alttaki ağızdan çıkan uzuvların ucundaki delik tüm sırrı ifşa eder. Hortlak türünün nadide bir örneğidir adeta.

Demon Tongue - Joe Slucher

Kişilik: Aptal orospu çocuğunun teki. Gerçekten ona koyduğum adı hak ediyor: et parçası! Hatta öyle ki adını yazacak olsam ilk harflerini büyük yazmam. Bu hilkat garibesinin zavallılığını anlatmak dilimi uyuşturuyor. Madem mecburuz kısa keseceğim.

Bu et parçası o kadar zavallı ki aşağılanmaktan, örselenmekten, hakaret edilmekten zevk alıyor. Adı batasıca hortlaklar, konu iğrençliğe geldiğinde deha, onun haricinde iki kelimeyi bir araya getirmekten acizler. Zaten iğrençlikten başka bir şey istedikleri de yok! "En çok benden iğrensinler, en çok benden korksunlar, bıdı bıdı bıdı..." Dehaya bak! Ama sandığı gibi beni manipüle edecek kadar da deha değil bu et parçası. Her emrimi yerine getirince benim gözümde daha da değersizleşeceğini, daha da değersizleştikçe benim bu adi et parçasına daha kötü davranarak onu tatmin edeceğimi sanıyor. Siktir lan ordan! Sağ elin miyim de benimle otuzbir çekiyorsun! Başından beri gözümde hiçbir değeri olmadığını anlamamış olması kendisinde var olduğunu sandığı zekanın zerresinden bile yoksun olduğunun ilanı değil de ne? Gerçekten bu salağın benim gibi bir Aludir'in emrinde olması bana hakaret. Zevk almış acı çekmiş umurumda değil!

Bu kadar işe yarayan bir araç olmasaydı bir güzellik yapar anında gebertirdim bu piçi. Suratının ortasındaki ağız mıdır dişli vajina mıdır nedir belli olmayan delikten fışkıran iki penisiyle öldürdükleriyle önce ilişkiye girer, sonra da üstteki delikten midesine indiriverir geberttiğini. İğrençliğinden bela kendi belasından kaçıyor. Dolayısıyla benden de... Gel gör ki asıl bela benim başımda! Azgınlık, açlık, aptallık, omurgasızlık ve bu kombinasyonun ürünü olan iğrençlik abidesi hortlak et parçası! İşkembe kılıklı orospu çocuğu...

Varlık: 5
Güç: 3
Dayanıklılık: 3
Çeviklik: 5
Arun: 5
Duren: 3
İrade: 6

Yetenekler: Kana Susamışlık
KÜNYE
İsim: Xaphan
Boy: 169
Kilo: 63
Sınıflar: Toplayıcı, Dengeli, İllüzyonist
Mevcut GP/AGP/İGP: -
Mevcut Para: 1000

Güç: 1
Dayanıklılık: 1
Çeviklik: 2
İrade: 3
Zeka: 3

Aludir Statları
Görü: 1
Hakimiyet: 1
Mevcudiyet: 1

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar

Ibe Anu
KÜNYE
İsim: Ibe Anu (et parçası)
Boy: 197
Kilo: 156
Tür: Hortlak
Seviye: Razguk

Varlık: 5
Güç: 3
Dayanıklılık: 3
Çeviklik: 5
Arun: 5
Duren: 3
İrade: 4

YETENEKLER
Kana Susamışlık
TEKNİKLER

İBLİSİN ÜZERİNDE TAŞIDIĞI EKİPMANLAR/EŞYALAR
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

21 May 2022, 21:56

İblis yaratılmıştır.
Bu hesaba atılan özel mesajlar kontrol edilmemektedir.
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

21 Aug 2023, 12:34

! Message from: GM - Dimensio
Oyuncunun karakterinin pasif statüsüne geçmiş olmasından dolayı iblis de pasif statüsüne alınmıştır.

Karakterin tekrar aktif statüsüne geçmesi halinde, iblis de aktif statüsüne geçecektir.
Bu hesaba atılan özel mesajlar kontrol edilmemektedir.
Locked

Return to “Pasif Oyuncu İblisleri”