Seçim (Zenahpuryu)

GM - Dimensio
Game Master
Game Master

03 Feb 2023, 10:15

Seni kendine doğru çeken Bristran’a ayak uydurarak, kendini yukarı doğru ittirmenle birlikte Bristran’a yaklaşma hızın artıyor. Ancak bu hamlene karşılık olarak Bristran hazırladığı yumruğunu doğrudan çıkarmak yerine, sadece anlık bir beklemeyle duruyor. Bu anlık beklemenin sebebinin kendini ittirmen mi yoksa bir başka şey mi olduğu konusunda pek bir fikrin yokken, düşündüğün tek şey Bristran’a veya yumruğuna kafa atmak oluyor. Bristran’ın yerinden çıkmayan yumruğu, kazandığın ivmeyle birlikte artık hedefinin Bristran’ın kaşlarının ortası olmasına neden olurken, gözlerin bir anda, sanki bir iblisin sırıtışına şahitlik ediyor! Senden gelecek hamleye karşılık, sanki bunu biliyormuş gibi sana sırıtan Bristran’ın yüzünde, kemiksiz bir galibiyetin verdiği hazzı görüyorsun adeta. Bu anda, daha henüz kafa atmamışken ve halen da hedefine vurma ihtimalin varken, bir anda seni saran bu mağlubiyet hissine anlam vermekte zorlanıyorsun. Kafan Bristran’ın kafasına yaklaşırken yavaşlayan zaman, esasen galibiyetin senden yana olacağını gösterirken Bristran’dan gelen havanın tam aksi olması artık atacağın kafanın sonuçlarından daha fazla seni düşündürmeye başlıyor. Neredeyse temas anına kadar bu duygu seni daha da içten içe yakarken, Bristran’ın kafasına birkaç santim kala çenenin sol tarafından inen sert bir yumruk tüm dengeni alt üst ediyor! Bir anda sağa doğru savrulan vücuduna karşılık, Bristran’ın da seni bırakmasıyla birlikte kendini tamamen yere serilmiş bir halde buluyorsun. Başının dönmesine ve gözlerinin kararmasına hakim olamadığın bu anda, sanki zihnin bu kez zamanı geriye sarıyor ve Bristran’a doğru geldiğin anı bir kez daha yaşıyorsun.

Kafa atmak için Bristran’a doğru hareketlendiğin esnada, Bristran’ın sıktığı yumruğunu tekrar görüyorsun. Ancak Bristran’ın düz bir şekilde duran yumruğunu ve olağan pozisyonda bulunan omzunu kendini ileriye doğru attığın anda değiştirdiğini fark ediyorsun. Sağ yumruğunu sıktığı parmakları hemen hemen yukarıya gelecek şekilde çeviren Bristran’ın omzunu da hafif bir şekilde ileri ittirerek koluna açı verdiğini görüyorsun. Bu sayede, dümdüz ilerlemesi gereken yumruğun, tam olması gereken anda çenenin sağ tarafına indirebilecek bir pozisyon yakaladığını ve senin itiş gücün de eklendiğinde, bedenini bu yumruğa karşı savunma ihtimalinin bir hayli düşük olduğunu anlayabiliyorsun. Tam bu anda, Bristran’ın yüzündeki o şeytani galibiyet ifadesi bir kez daha gözlerinin önüne gelirken, zaman bir anda olması gereken ana dönüveriyor.

Sersemlemiş kafanı birkaç kez sallayarak kendini toparlamaya çalıştığın sırada, Bristran’ın üzerine çıkıp seni yumruklama imkanı varken bunu kullanmadığını fark ediyorsun. Üzerindeki kıyafetlerini düzelten Bristran’ın yüzünde mağrur bir ifade belirmiş bir halde dururken, göz ucuyla sana baktıktan sonra “İyisin… Daha da iyi olacaksın.” diyor. Kıyafetlerini düzeltme işini tamamladıktan sonra ise tüm vücudunu sana doğru çeviren Bristran “Ama bu senin fizik gücün… Buna güvenemeyeceğini biliyorsun. Bu yüzden dediklerimi unutma.” diyor. Esasen Bristran’ın bu cümleleri, aranızda geçen kısa süreli dövüşü kendi nezdinde sonlandırdığını da sana gösteriyor.
Bu hesaba atılan özel mesajlar kontrol edilmemektedir.
Zenahpuryu
Aclanian Aludir
Aclanian Aludir

12 Feb 2023, 23:23

Aklımdaki muhteşem planı uygulamaya koyulmuştum ki, Bristran'ın benim yaptığımdan çok daha iyi bir planı olduğunu görmek zor olmadı. Bristran yumruk atmak yerine bir an durdu, niye durdu tam anlayamadım ancak yine de hareketimi tamamlamak istedim. Ben bunun heyecanıyla kaşlarının ortasına sert bir kafa atmayı planlarken, bana öyle bir gülümsedi ki sanki şeytanın tekiyle karşılaşmıştım. O gülümsemesi, kesin bir zaferi kazanmış bir adamın gülümsemesiydi. Daha hareketini yapmamışken böyle bir mağlubiyeti bana hissettirmeyi başarmıştı. Zihnim zaferin ben de olduğunu söylerken, Bristran'ın gülüşü altında ezilmeye anlam verememiştim. Tam attığım kafa hedefle buluşacakken, çenemin sol yanına inen sert bir yumruk tüm dengemi mahvetti. Başta nereden geldiğini anlamadığım, anlam veremediğim bu yumruk gerçekten mağlubiyeti tattırmıştı bana. Bristran beni bırakmış, ben de bu yumruğun gücüyle sağ tarafa doğru yıkılmıştım. Tabi öyle bir vuruşla, kısa bir süreliğine beynimi de kaybetmem bir oldu. Zihnim bu noktada zamanı geri sararcasına bana o anı tekrardan yaşatmaya başladı.

Bristran'ın koluna verdiği açı, yumruğuna verdiği açı bana farklı bir noktadan vurabileceğini gösteriyordu. Üstelik bedenimi hızla ileriye itmiş olmam, buna karşı bir defans kuramayacağımı gösteriyordu. Bristran bunları saniyelik bir anda görmüş, yakalamış ve beni ezmişti. Her şeyin fiziksel bir güç olmadığını anlamıştım, gerçekten zeka da büyük bir silahtı. Zekası güçlü olmayan bir dövüşçü, yenilmeye mağluptur. Patron hem zekasını sonuna kadar kullandı, hem de gücünü. Üstelik zekası sayesinde, fiziksel gücüne güç ekledi. Gerçekten bu yumruktan sonra, patrona hayran olmuş olabilirim. Benim şimdilik hedefim belli oldu. Patronu hem zeka olarak, hem fiziksel güç olarak geçmek zorundayım.

Kafamı geri toplamak adına sallamaya başlarken, Bristran'ın hala beni dövme şansı vardı ancak bunu kullanmamayı seçti. Üzerindeki kıyafetleri düzeltirken, daha iyi olacağımdan bahsediyordu. Fiziksel gücüm olsa da, buna güvenemeyeceğimi belirtmişti. Haklıydı. Bu sırada ayağa kalkmaya çalıştım, tabi beynim kafatasımın içinde çalkalanırken pek fazla denge kuramadım ve duvara omzumu çarpmamla orada beklemeye başladım. Sonrasında sağ elimin baş parmağını havaya kaldırdım onaylayarak. Keskin, kendinden emin bir şekilde baktım gözlerinin içine. "Patron. Zekamı oldukça güçlendireceğim, bu dövüşte anladığım bir şey varsa rakibinin hareketlerini saniyeler içerisinde analiz etmek ve karşı saldırıya geçmek çok önemli. Fiziksel gücüm bir noktadan sonra sınırına ulaşsa dahi, zekamı kullandığım takdirde bu sınırı aşabileceğim. Bugün bana öğrettiğin bu ders için teşekkür ederim. İşte bahsettiğim sömürme kısmı buydu. Beni dövsen bile, senden sömüreceğim bir sürü öğreti var." Gözlerimi kapattım biraz daha iyi olabilmek adına.
Image

KÜNYE
İsim: Zenahpuryu
Boy: 1.98
Kilo: 98
Sınıflar: Toplayıcı - Saldırgan - Savaşçı
Mevcut GP/AGP/İGP: 0 GP / 0 AGP / 5 İGP
Mevcut Para: 13250
İtibar: 8

Güç: 10
Dayanıklılık: 10
Çeviklik: 10
İrade: 15
Zeka: 8

Aludir Statları
Görü: 11
Hakimiyet: 6
Mevcudiyet: 7

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar

Şarap Matarası (1 Litre Bal Şarabı)
KÜNYE
İsim: Shyrlonay
Boy: 1.10
Kilo: 90
Tür: Ejderha
Seviye: Razguk

Varlık: 13
Güç: 6
Dayanıklılık: 6
Çeviklik: 5
Arun: 8
Duren: 2
İrade: 9

YETENEKLER

Korkulu Bakış

TEKNİKLER

Metal Ejderinin Öfkesi (5. Düzey)
Metal Ejderinin Onuru (1. Düzey)
Keskin Metal
Metal Hükümdarının Silüeti
Hükümdar (0. Düzey)

İBLİSİN ÜZERİNDE TAŞIDIĞI EKİPMANLAR/EŞYALAR
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

20 Feb 2023, 10:36

Bristran cümlelerini dikkatli bir şekilde dinlemeye başlarken, yüzüne yerleşen bir tebessüm doğru yolda olduğunu sana gösteriyor. Sözlerinden memnun olmuş gibi başını sallayan Bristran “Ne kadar sömürebileceksin görelim o zaman Zenahpuryu.” diyerek cümleleriyle de seni onaylıyor. Hemen ardından ise “Birkaç gün buralarda ol. Sonrasında seninle bir işimiz olabilir.” diyerek bugünlük konuşmanın sonuna geldiğini sana gösteriyor.
Off Topic
Konu içinde başkaca yapacak bir şeyin bulunmuyorsa, son bir RP aldıktan sonra konuyu sonlandırabiliriz.
Zenahpuryu
Aclanian Aludir
Aclanian Aludir

20 Feb 2023, 11:12

Patronun yüzüne yerleşen tebessümü görmek hem doğru yolda olduğumu gösteriyor, hem de bu sert adamın içini çözdüğümü gösteriyordu. Yani, ona Babalık dememe kızmış olabilir ama manevi oğlu gibi bir şey olmuş olabilirim. Yoksa böylesine gülümsemezdi diye düşünüyorum. Birkaç gün sonra buralarda olmamı, bir işimiz olabileceğini söylediğinde sevinmiştim. Yine yerimden hızla toparlanmaya çalışmıştım, bu sefer de gözüm kararmıştı ve duvara tutunarak destek almıştım. "Tamamdır patron, buralarda olacağım." Diyerek onayladım. Umarım bir işimiz olur!
Off Topic
Eline sağlık müthiş GM.
Image

KÜNYE
İsim: Zenahpuryu
Boy: 1.98
Kilo: 98
Sınıflar: Toplayıcı - Saldırgan - Savaşçı
Mevcut GP/AGP/İGP: 0 GP / 0 AGP / 5 İGP
Mevcut Para: 13250
İtibar: 8

Güç: 10
Dayanıklılık: 10
Çeviklik: 10
İrade: 15
Zeka: 8

Aludir Statları
Görü: 11
Hakimiyet: 6
Mevcudiyet: 7

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar

Şarap Matarası (1 Litre Bal Şarabı)
KÜNYE
İsim: Shyrlonay
Boy: 1.10
Kilo: 90
Tür: Ejderha
Seviye: Razguk

Varlık: 13
Güç: 6
Dayanıklılık: 6
Çeviklik: 5
Arun: 8
Duren: 2
İrade: 9

YETENEKLER

Korkulu Bakış

TEKNİKLER

Metal Ejderinin Öfkesi (5. Düzey)
Metal Ejderinin Onuru (1. Düzey)
Keskin Metal
Metal Hükümdarının Silüeti
Hükümdar (0. Düzey)

İBLİSİN ÜZERİNDE TAŞIDIĞI EKİPMANLAR/EŞYALAR
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

23 Feb 2023, 02:20

Off Topic
Konu sonlanmıştır.

Konu Sonu Ödülü
  • Güç Muhafızları Birliği Üyeliği
  • Güç Muhafızları Birliği Nişanı
Locked

Return to “Aludir Üssü”