DC'den gelen fikir doğrultusunda, evren içerisindeki en kahpe kişinin kim olduğunun tespit edilmesine karar verdiğimi, gururla ve mutlulukla dile getiriyorum! Bu yüzden de bu anketimsi başlıkla birlikte, en kahpenin kim olacağını hep birlikte tespit etmemiz gerekiyor. Ama elbette kurallarımız var. Nedir o kurallar?
1. Her oyuncu 1 NPC ve 1 oyuncu karakteri olmak üzere en kahpenin kim olduğunu yazmalıdır.
2. NPC'ler hakkında her türlü kahpelik yorumu kabuldür.
3. Oyuncu karakterleri konusunda küfür kabul edilmeyeceği gibi, oyuncuların şahsına yapılan yorumlar da kabul edilmeyecektir. Bu tür bir yorum atan oyuncuya güzel cezalar verilecektir. (Nasıl olsa kimse böyle bir şey yapmayacağı için güzel cezalar deyip geçiyorum.)
4. Her oyuncu bu konuya sadece 1 kez yazabilir.
5. Bu konu 12.02.2023 tarihine kadar açık kalacak ve ardından kilitlenecektir.
6. En kahpe oyuncuya ödül verilebilir de verilmeyebilir de... Kahpeliğin seviyesine göre karar veririz ona.
7. Her bir oyuncu, bu konunun basit bir geyik olduğunu bilmeli ve yapılan yorumlar karşısında durumu içerlememelidir.
8. Bu konuya yorum yazan her bir oyuncu üstteki kuralları kabul etmiş sayılır. Kabul etmemiş gibi davranırsa, azarlanır, rencide edilir.
Seçin bakalım en kahpeyi!
1. Her oyuncu 1 NPC ve 1 oyuncu karakteri olmak üzere en kahpenin kim olduğunu yazmalıdır.
2. NPC'ler hakkında her türlü kahpelik yorumu kabuldür.
3. Oyuncu karakterleri konusunda küfür kabul edilmeyeceği gibi, oyuncuların şahsına yapılan yorumlar da kabul edilmeyecektir. Bu tür bir yorum atan oyuncuya güzel cezalar verilecektir. (Nasıl olsa kimse böyle bir şey yapmayacağı için güzel cezalar deyip geçiyorum.)
4. Her oyuncu bu konuya sadece 1 kez yazabilir.
5. Bu konu 12.02.2023 tarihine kadar açık kalacak ve ardından kilitlenecektir.
6. En kahpe oyuncuya ödül verilebilir de verilmeyebilir de... Kahpeliğin seviyesine göre karar veririz ona.
7. Her bir oyuncu, bu konunun basit bir geyik olduğunu bilmeli ve yapılan yorumlar karşısında durumu içerlememelidir.
8. Bu konuya yorum yazan her bir oyuncu üstteki kuralları kabul etmiş sayılır. Kabul etmemiş gibi davranırsa, azarlanır, rencide edilir.
Seçin bakalım en kahpeyi!