Önünde durmuş olduğun kapıdan içeriye girdiğin anda, son derece küçük bir odayla karşılaşıyorsun. Odanın içinde bulunan tek pencereden içeriye giren ışık, odayı ziyadesiyle aydınlatmaya yetiyor. Ancak boş odanın içinde yan yan konulmuş üç sandalyede oturan kişilerin odaya girmenle birlikte bakışlarını doğrudan üzerine kilitlemeleri tüm dikkatinin bir anda bu üç kişiye dönmesine neden oluyor. En sol tarafta oturan 50’li yaşlarına yakın duran heybetli sakallı adam, ortada oturan 35 yaşlarında sarı saçları olan kadın ve en sağda oturan 60 yaşlarında, 170 santim boylarında görünen ve yaşına göre gür saçları ve sakalları olan adam, odaya girdiğin anda kendilerine çekidüzen veriyorlar. Üç kişinin de bakışları gayet ciddi bir şekilde dururken, odadaki gergin havayı hissetmeye başlayabiliyorsun. En sağda oturan 60 yaşlarındaki adam sana eliyle kapıyı kapatmanı işaret ediyor ve senin kapıyı kapatmanı bekliyorlar. Tam bu esnada, 50’li yaşlarında olan adam ile 60’lı yaşlarında olan adam aynı anda konuşmaya başlıyor. İkisinin aynı anda konuşmaya başlamasıyla ve konuşmalarını sonlandırması bir olurken, iki adamın gergin bir şekilde birbirine baktıklarını fark edebiliyorsun. Birbirlerinden bakışlarını kaçıran adamlar sanki bir daha hiç konuşmayacakmış gibi bakışlarını sana çevirdikleri anda, ortada duran kadın derin bir nefes alıyor ve her iki adamı da hızla süzdükten sonra hoş bir ses tonuyla “Sanırım konuşmaya ben başlayacağım.” diyor. 50’li yaşlarındaki adam sağ eliyle kadının konuşmasına nazikçe müsaade ettiği belirtirken, 60’lı yaşlarında olan adam ise kollarını önünde bağlayıp kafasını hafifçe aşağıya doğru indirmekle yetiniyor.
Her iki adamdan da onay alan kadın dudaklarını kibar bir şekilde diliyle ıslatmasının ardından kapının hemen eşiğinde duran ve odaya girdiğin andan sonra iki adam arasında yaşanan gerginlik nedeniyle fark edemediğin sandalyeyi işaret ederek “Lütfen rahatına bak.” diyor. Sandalyeyi çekmenin ardından ise “Benim adım Thelase…” diyor, ardından 50’li yaşlarındaki adamı işaret ederek “Bu beyefendi Brog.” diyor. İsminin söylenmesinden sonra çatık kaşlarını bir nebze yumuşatan ve isminin Brog olduğunu öğrendiğin adam başıyla sana bir selam veriyor. Thelase ise hemen diğer yanına dönerek “Bu beyefendi de Bristran.” diyor. Brog’a nazaran daha katı bir duruş gösteren Bristran isimli adam isminin zikredilmesinin sonra duruşunu hiç bozmuyor ve neredeyse kapanmış gözlerini öylece tutmaya devam ederken kafasıyla belli belirsiz bir hareket yaparak selamını vermiş oluyor.
Her iki adamdan da onay alan kadın dudaklarını kibar bir şekilde diliyle ıslatmasının ardından kapının hemen eşiğinde duran ve odaya girdiğin andan sonra iki adam arasında yaşanan gerginlik nedeniyle fark edemediğin sandalyeyi işaret ederek “Lütfen rahatına bak.” diyor. Sandalyeyi çekmenin ardından ise “Benim adım Thelase…” diyor, ardından 50’li yaşlarındaki adamı işaret ederek “Bu beyefendi Brog.” diyor. İsminin söylenmesinden sonra çatık kaşlarını bir nebze yumuşatan ve isminin Brog olduğunu öğrendiğin adam başıyla sana bir selam veriyor. Thelase ise hemen diğer yanına dönerek “Bu beyefendi de Bristran.” diyor. Brog’a nazaran daha katı bir duruş gösteren Bristran isimli adam isminin zikredilmesinin sonra duruşunu hiç bozmuyor ve neredeyse kapanmış gözlerini öylece tutmaya devam ederken kafasıyla belli belirsiz bir hareket yaparak selamını vermiş oluyor.
Thelase
Brog
Bristran
Brog
Bristran
Herkesi tanıştırmasının ardından bakışlarını bir kez daha sana çeviren Thelase, yüzüne takındığı hafif bir tebessümle “İki beyefendi arasındaki gerginlik umarım seni etkilemez.” diyor. Hemen ardından ise önce Brog’a, ardından da Bristran’a bakan Thelase “Eğer böyle suratlar takınmaya devam ederseniz, mülakatımız boşa gidecek.” diyor ve hemen ardından bakışlarını sana çevirip ışıklar saçarak gülerken “Nihayetinde iki suratsızın yerine benim organizasyonumu seçeceğin ortada olur, değil mi Zenahpuryu?” diyor.
Off Topic
Bu konuda geçerli olan pasiflik süresi 72 saattir.
Bu konuda Geri Sarım Kartı kullanılamaz.
Bu konuda Geri Sarım Kartı kullanılamaz.