Uyanış (Asuriel | Archon | Esther | Theo)

Locked
Esther
Aclanian Aludir
Aclanian Aludir

26 Dec 2022, 21:49

Aspendos'un söylediklerini oldukça dikkatli bir şekilde dinledikten sonra "Bana zarar vermeyeceğini zaten biliyorum." dedi kafası hafif karışmış bir şekilde. Aslında Aspendos ona göz dağı vermek istiyordu fakat Esther ne yazık ki bunu anlayamamıştı. Onun için bu sözcükler, hiçbir derin anlam taşımayan, basit sözcüklerdi... Daha önce bahsettiği şeyler için de kafasında bir soru işareti oluşmuştu. Her ne kadar yalan söylediğini hissetmemiş olsa da karşısındaki adam, tanıştıkları andan itibaren soğukkanlı bir katil edasıyla yalan söylüyordu. Bu yüzden söylediklerinin yalan olabileceğini aklının bir köşesine kazıdı. Elbette uzatmaya niyeti yoktu. İlgisini çeken bir konuydu fakat karşısındakini zorlayacak kadar da ilgisini çekmiyordu.

İkili arasındaki konuşma bittiği anda daha önce gördükleri bir adam yanlarında belirerek birkaç söz sarf etti. Konuşmayı Aspendos'un yapmasını bekleyen Esther ilk başta sessizliğini korumuş olsa da, Aspendos'un konuşmayacağını anladığı vakit ağzını açarak konuşmaya başladı. "Dışarı çıkmak istiyoruz ama nasıl çıkacağımızı bilmiyoruz. Bu büyük kapıdan çıkılabileceğini düşündüğümüzden ötürü de buraya geldik. Farklı bir yol varsa gösterebilir misin?" Gyugnal hiçte kibar olmayan sözlerle kendisine yaklaşmış olmasına rağmen Esther bunu pek önemsememişti. Karşısındaki adamla iletişime geçtiği vakit bir şeyler kazanabileceğini düşünmüyordu. Elbette merak ettiği bir çok soru vardı ve karşısındaki adam bunların hepsine cevap verebilecek kalibredeydi fakat genç kızın o anda tek önemsediği şey dışarıya çıkarak insan diyarını biraz da olsa keşfedebilmekti.
Image

KÜNYE
İsim: Esther
Boy: 178
Kilo: 54
Sınıflar: Etkileyici - Defansif - Elementalist
Mevcut GP/AGP/İGP: 0/40/0
Mevcut Para: 8000
İtibar: 7

Güç: 10
Dayanıklılık: 10
Çeviklik: 9
İrade: 20
Zeka: 10

ALUDİR STATLARI
Görü: 5
Hakimiyet: 10
Mevcudiyet: 13

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar

---------------------------------------------------

Image

KÜNYE
İsim: Dia (Masum kişi/kişiler anlamına gelmektedir)
Boy: 1.02
Kilo: 20
Tür: Peri
Seviye: Razguk

Varlık: 8
Güç: 5
Dayanıklılık: 6
Çeviklik: 6
Arun: 9
Duren: 6
İrade: 10

YETENEKLER
Tatlı Tebessüm

TEKNİKLER
Peri Dokunuşu (5. Düzey)
Peri Salınımı
Rüzgarlı Gün (5. Düzey)
Mutlak Olan (Karakteristik Teknik) (2. Düzey)
Peri Kabusu

İblisin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
-
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

06 Jan 2023, 15:45

Theo’nun verdiği selamı belli belirsiz bir baş hareketiyle karşılayan Gyugnal, Esther’in konuşmaya başlamasıyla birlikte, varlığı yokluk aleminde gezinen ilgisini Eshter’e doğru yöneltiyor. Esther’in sözlerinden sonra bakışları donuklaşan ve suratına dünyanın en gereksiz işini birkaç kez yapmış kadar bezgin bir ifade takınan Gyugnal, yağlı saçlarına götürdüğü eliyle kafasını sert bir şekilde kaşımaya başlarken “Ne kapıymış be?” diye iç geçiriyor. Birkaç saniye kafasını kaşıdıktan sonra tırnaklarının arasını kontrol eden Gyugnal, tam bu esnada kaçamak bir bakışla Esther’e bakarken “Havalandırmayı deneyin isterseniz.” diyor. Sözlerindeki kinaye, konuşma tonunun tınısızlığı içerisinde neredeyse kaybolacakken Gyugnal “Buradan ancak organizasyonlarınıza geçip nişanlarınızı aldığınızda çıkabilirsiniz. Böyle başı boş dolaştığınıza göre sanırım daha mülakata girmemişsiniz.” diyor. Her ikinizin de boş bakışlarını ardından ise “Dışarıda da bir bok yok zaten, rahat olun biraz.” diyor. Bu sözlerinden sonra yavaşça arkasını dönen Gyugnal, var olmayan ilgisini çoktan yitirmiş bir şekilde size son bir kez baktıktan sonra “Odalarınıza dönün, huzur içinde geçireceğiniz son birkaç gününüzün tadını çıkarın. Ondan sonra zaten dışarıyı göreceksiniz. Hem de istemediğiniz kadar.” diyerek merdivenlere doğru adımlamaya başlıyor.
Bu hesaba atılan özel mesajlar kontrol edilmemektedir.
Esther
Aclanian Aludir
Aclanian Aludir

09 Jan 2023, 06:28

Dışarıya çıkmalarının henüz mümkün olmadığını öğrenen Esther, biraz da olsa hayal kırıklığına uğramıştı. Bilincini kazandığı andan itibaren gördüğü tek şey iblis diyarının karanlığı olmuştu. Elbette gözlerini insan diyarına ilk açtığı vakit odasında bulunan cam vasıtasıyla insan diyarının nasıl bir yer olduğunu görebilmişti fakat bu onun için yeterli değildi. Daha da fazlasını görmek, daha da fazlasını öğrenmek istiyordu.

Her ne kadar dışarıyı görmek istiyor olsa da genç kız aceleci bir insan değildi. Karşısındaki kişinin kendisine yalan söylediğini de düşünmüyordu. Birkaç gün beklediği takdirde isteğine kavuşabileceğini öğrenmişti, bu da onun için yeterliydi. İlgisiz adam ağır adımlarla yanlarından uzaklaşırken bakışlarını Aspendos'a çevirdi. "Odamıza geri dönüyorum." Aspendos'un ne yapacağına dair herhangi bir fikri yoktu. Değişik bir kişilik olduğundan ötürü dışarıya çıkmak için inat edebileceğini düşündü.

Sözlerini bitirdikten sonra geldiği odaya doğru hareket etmeye başladı. Bir yandan bulundukları binanın iç kısmını da dolaşmak ve görmek istiyordu fakat gelecekte bunun için bolca fırsatı olacağını biliyordu.
Image

KÜNYE
İsim: Esther
Boy: 178
Kilo: 54
Sınıflar: Etkileyici - Defansif - Elementalist
Mevcut GP/AGP/İGP: 0/40/0
Mevcut Para: 8000
İtibar: 7

Güç: 10
Dayanıklılık: 10
Çeviklik: 9
İrade: 20
Zeka: 10

ALUDİR STATLARI
Görü: 5
Hakimiyet: 10
Mevcudiyet: 13

---------------------------------------------------

Image

KÜNYE
İsim: Dia (Masum kişi/kişiler anlamına gelmektedir)
Boy: 1.02
Tür: Peri

Varlık: 8
Güç: 5
Dayanıklılık: 6
Çeviklik: 6
Arun: 9
Duren: 6
İrade: 10

YETENEKLER
Tatlı Tebessüm

TEKNİKLER
Peri Dokunuşu (5. Düzey)
Peri Salınımı
Rüzgarlı Gün (5. Düzey)
Mutlak Olan (Karakteristik Teknik) (2. Düzey)
Peri Kabusu

İblisin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
-
Theo

09 Jan 2023, 20:37

Esther'i korkutmak için uydurduğum hikaye işe yaramadı ama bu planım sayesinde kadim dostumun ona zarar vermeyeceğimi düşündüğünü öğrendim. Durup dururken ona zarar vermeyi bende düşünmüyorum. Ancak elime eğlenmek için güzel bir fırsat geçerse de es geçebileceğimi pek sanmıyorum. Ayrıca dediklerime rağmen neden bana bu kadar çok güveniyor anlamadım. Uyandığımızdan beri beraber olmamıza rağmen ben şahsen ona bu kadar çok güvenmiyorum. Daha öncede birbirimiz ile çok fazla konuştuğumuz söylenemez. Galiba hafızasını kaybeden kişilerin hepsinde biraz gariplikler var. Neyse benim için önemli olan bilgiyi not ettim. İlerleyen zamanlarda kadim dostumun bana karşı olan güvenini kullanabilirim.

Yeni gelen arkadaşa selam verdikten sonra kenara çekilerek olayları izlemeye başladım. Esther beklediğim gibi doğrudan düz bir şekilde konuya girerek neden buraya geldiğimizi ve amacımızın ne olduğunu bir cümlede Gyugnal'a özetledi. Özeti bitirdikten sonra kapı dışında dışarıya çıkmanın başka bir yolu olup olmadığını da sordu. Buraya gelmeyi ben istemiş olsam da dışarıda rahat rahat dolaşmamızın yasak olduğunu sanıyordum. Ancak Gyugnal beklediğimin aksine gayet sakin bir şekilde Esther'in sorularına cevap verdi. Burada olmamıza hiç şaşırmışa benzemiyordu. Hatta dediklerine göre bizden öncede buraya gelenler olmuş. Onlarında bizimle aynı akıbeti yaşadığı konusunda eminim. Anladığım kadarıyla içinde bulunduğumuz organizasyon hiçbir şey bilmeyen kişilerin belli bir eğitime girmeden kafasına göre hareket etmesini istemiyor. Eğitim bittikten sonra bize bir seçim şansı sunacaklarını da çok düşünmüyorum. Bunlar canımı sıksa da yeterli bilgiye sahip olmadığım için şimdilik yapacak bir şeyim yok. Doğru zaman gelene kadar sabretmem gerekiyor.

Gyugnal'ın açıklamasından sonra kadim dostum beni geride bırakarak odamıza geri döneceğini söyleyip uzaklaşarak gözden kayboldu. Esther gittikten sonra "Arkadaşım biraz üzüldü. Belli etmese de dışarı çıkmayı çok istiyordu. Bende tavsiyenize uyup odaya geri dönüyorum." diyeceğim. Gyugnal'ın Uphin ile konuşup bizi rapor edeceğini çok düşünmüyorum. Komutanın yanında gizli saklı işler yaptığımız zaman uğraşmak istemediği için bizi görmezden gelmişti ama işi sağlama alarak tüm dışarı çıkma planının Esther'in üzerine yıkmam güzel oldu. Sözlerimi bitirdikten Gyugnal bir şey demezse bende odaya geri dönmek için harekete geçeceğim. Hızlı olmam lazım. Eğer Esther benden önce odaya giderse en güzel yatağı kapabilir.
Image
Karakter
KÜNYE
İsim: Theo
Boy: 1.80
Kilo: 80
Sınıflar: Elemantalist – Defansif- Toplayıcı
Mevcut GP/AGP/İGP: 0/5/90
Mevcut Para: 7000

Güç: 4
Dayanıklılık: 4
Çeviklik: 4
İrade: 6
Zeka: 8

Aludir Statları
Görü: 3
Hakimiyet: 3
Mevcudiyet: 6

İblis
Image
KÜNYE
İsim: Ghozza
Boy: 1.20
Tür: Ruhani

Varlık: 3
Güç: 2
Dayanıklılık: 3
Çeviklik: 3
Arun: 7
Duren: 7
İrade: 5

YETENEKLER
Dehşetin Gülüşü

TEKNİKLER

İBLİSİN ÜZERİNDE TAŞIDIĞI EKİPMANLAR/EŞYALAR

Image
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

12 Jan 2023, 16:45

Odaya çıkma kararını vermenizin ardından, adımlarınızı tüm merak duygularınızla birlikte odanıza yönlendiriyorsunuz. Böylece, bir süre odanızda, sıradan hayatlara dair deneyimler yaşamaya başlıyorsunuz.
Off Topic
Konu sonlanmıştır.

Konu Sonu Ödülleri

Esther
  • İrade +2
  • İtibar +1

Theo
  • Güç +1
  • Dayanıklılık +1
  • İtibar +1
Bu hesaba atılan özel mesajlar kontrol edilmemektedir.
Locked

Return to “Aludir Üssü”