Seçim (Diniel)

GM - Dimensio
Game Master
Game Master

16 Nov 2022, 10:15

Bristran konuşmasından sonra senden gelecek cevaba odaklanıyor tamamen. Her ne kadar Bristran’ın konuşmasındaki bazı kavramlar zihnini bulandırsa da aldığın bir saniyelik nefes tekrar zihninin sağlıklı düşünebilmesini sağlıyor. Cümlelerini kurmaya başladığın anda ise Bristran çatılan kaşlarıyla dikkatinin ve odağının arttığını sana yansıtıyor. Anbean sertleşen ses tonun Bristran’ın odağının da artmasını sağlarken, bir anda yumruklarını sıkmanla birlikte Bristran’ın yüzünde bir şaşkınlık ifadesi beliriyor. Saldırı pozisyonu alman ise Bristran’ı bir nebze daha şaşırtmış gibi görünürken, Bristran derin bir nefes alarak eski çatık kaşlı pozisyonuna dönüyor. Bu haliyle, senin aldığın saldırı pozisyonuna herhangi bir şekilde karşılık verecekmiş gibi durmayan Bristran bir süre sadece sana bakmakla yetiniyor.

On saniyelik bir zaman içerisinde, Bristran ile sadece göz temasınız oluyor. Sonunda Bristran sağ elinin işaret parmağının şakağına doğru götürürken “Güç buradan başlar.” diyor. Aynı parmağını bu kez kalbine doğru indiren Bristran “Buraya yönlenir.” diyerek konuşmasını sürdürüyor. Ardından tüm göğüs bölgesini işaret edecek şekilde bir çember çizen Bristran “Buraya yayılır.” diyor. Elini indirip koltuğun kolçağına koymasının akabinde ise “Şu an burada seni pataklamanın bir manası yok. Bu sana arzu ettiğin gücü göstermeyeceği gibi nasıl güçlerle karşılaşacağını da göstermeyecek.” diyor isteksiz bir tavırla. Ancak konuşma yönünde isteği olduğunu belli eden Bristran “Kaldı ki, burada seninle kapışmamız, senin güçlenmeni de sağlamayacak. Çünkü güç dediğin şey, sadece kas gücünü kullanabilmen veya iblisini en üst mertebeye kadar güçlendirebilmen değildir. Güçlü insan, ilk önce zihnini ehlileştirir… Tehlike, korku, güçsüzlük ve aciz kalma… Önce bunları deneyimler ve her daim bunları korur. Güçlü kişinin zihni zayıfsa, kaslarının veya iblisinin bir önemi yoktur.” diyor. Cümlelerini bir yere bağlayacak gibi görünen Bristran en sonundan yüzünü daha yumuşak bir hale getirirken “Yani sen, Diniel… Önce güçsüz olduğunu kabullenmelisin. Çünkü güçlü bir insan, dört duvar arasında sıkışmış bir haldeyken, sadece kaslarına güvenerek hayatta kalabileceğine inanmaz. Güçlü insan, karşısındaki tehdidin boyutlarını sezemeden güçlü olamaz.” diyor. Bu sözlerinden sonra ise hafifçe soluklanarak sözlerinin anlaşılır olup olmadığını bekliyor.

Birkaç saniyelik sessizliğin akabinde Bristran “Ne demek istediğimi anlıyorsundur umarım. Ama niyetin pataklanmaksa, bundan geri durmam.” diyor sesi ilk kez hafif de olsa neşeli bir tona bürünürken. Ancak bu anı, sadece bir göz açıp kapama süresi kadar sürdüren Bristran tekrar asık suratına dönerken “Senin sormak istediğin veya merak ettiğin bir şeyler yoksa, nişanını sana teslim edebilirim ve sen de yeni hayatına başlayabilirsin Diniel.” diyor.
Bu hesaba atılan özel mesajlar kontrol edilmemektedir.
Diniel
Aclanian Aludir
Aclanian Aludir

20 Nov 2022, 00:26

Bristran’ın sözlerini pek farkında olmasam da ufak belirtilerle öğretmenden bir şeyler öğrenmeye çalışan öğrenci gibi dinliyordum. Sözlerinin dışında pek de bir şey yapmamıştım şimdiye kadar. Ne yazık ki… Ne yazık ki çünkü güçsüzlüğümü kabullenmek zorunda ve gururuma aykırı hareket etmek zorunda kalmıştım Vadlena’yı takip ederken. Henüz gerçekten güçsüzdüm. Hem bilgi hem de fiziksel olarak Bristran’a söylediğim yüksekliğin yanından geçmiyordum. Bu yüzden belki de Güç Muhafızları Birliği’ni seçmek benim için en doğru yol olacaktı.

Eğer Bristran’la gerçek bir mücadeleye girecek olsaydım bundan zarar göreceğimin ancak karşılaşılması muhtemel güçlerden birini deneyimlemiş olacaktım. Ancak kendince insaflı davranarak bana karşı durma konusunda son bir ikazda bulunuyordu. Sözlerinin üstüne bir de gerçekten ondan dayak yiyecek olsam onu iyice üste çıkarmış olacağım için ben de duruluyordum. Nişanımı alıp hemen gidebilirdim ancak merak ettiğim bir şeyler varsa bunu ona sorma fırsatını bir daha ne zaman yakalayacağımı bilmediğimden kollarımı bağdaştırıp birkaç saniye düşünmeyi seçiyordum.

Kişisel çıkarlarım doğrultusunda hareket edeceğimi söylediğimde Bristran bunların neler olduğunu söylemişti. Peki, kendisinin ne tür çıkarı vardı? Neden bir takımın lideri olmuştu? Bir tür hiyerarşi içinde bulunma sebebi neydi? Benim gibi mi başlamıştı? Kollarımı çözüp normal ifade ve ses tonuyla “Sözlerin oldukça bilgece. Bu yüzden imkanım varken iki soru sormak istiyorum. Burada kimsenin kendi çıkarı olmadan hayatını sürdürdüğünü düşünmüyorum. Senin organizasyondaki kişisel çıkarların nelerdir? Neden liderlik yapıyorsun?” dedikten sonra kısmi bir merakla “Diğer sorum ise…” dedikten sonra takılıp cümlemin devamını getiremiyordum. Merak ettiğim şey Bristran’ın benim babam olup olmadığıydı. Kişiliği bana yakın gelmişti ama kim bilir benim gibi kaç kişiyle daha bu konuşmaları yapmıştı şimdiye kadar. Bu yüzden bu yersiz soruyu burada sormak abes kaçacağı için durmuştum. Kafamı hafifçe olumsuz manada iki yana sallayıp “Bu sorununu cevabını kendim araştırmalıyım” deyip kapatıyordum.
KÜNYE
İsim: Diniel
Boy: 1.64
Kilo: 52
Sınıflar: Toplayıcı - Dengeli - Elementalist
Mevcut GP/AGP/İGP: 0/0/5
Mevcut Para: 48000

Güç: 6
Dayanıklılık: 6
Çeviklik: 6
İrade: 6
Zeka: 10

Aludir Statları
Görü: 5
Hakimiyet: 9
Mevcudiyet: 10

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
İBLİS KÜNYE
KÜNYE
İsim: Raldrin
Boy: 1.75
Kilo: 60
Tür: Ejderha
Seviye: Razguk

Varlık: 7
Güç: 7
Çeviklik: 9
Arun: 9
Duren: 6
İrade: 8

YETENEKLER:
Saf Öfke

TEKNİKLER:
Buzul Fırtına - A Rank
Daha hızlı! - C Rank
Soğuk Diyar - B Rank

İBLİSİN ÜZERİNDE TAŞIDIĞI EKİPMANLAR/EŞYALAR
Image
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

21 Nov 2022, 10:35

Bristran ile konuşmaya başladığın anda, Bristran’ın yüzüne yerleşen ince, belli belirsiz tebessümü sadece bir anlığına görebiliyorsun. Yüzünü kaskatı ve sert bir şekilde tutmayı sürdüren Bristran, konunun bir anda kendisine gelmiş olmasına şaşırmış gibi kaşlarını hafifçe kaldırıyor. Cümlelerin bittiği anda ise, sanki Bristran bir an için sorularına cevap vermek istemiyor gibi duruyor. Zihninden bir şeyler geçirdiği Bristran’ın olumsuz bir tutum takınacağını düşünmeye başlıyorsun. Kısa bir sessizliğin ardından ise Bristran, sanki tüm düşüncelerini bir kenara bırakmış gibi bir ifadeyle sana çeviriyor bakışlarını ve “Çünkü dünyamız güç üzerine kurulu.” diyor. Hafifçe aldığı nefesin ardından açıklamalarına devam eden Bristran “İblisleri güç seviyelerine göre ayırıyoruz. Yaşadığımız dünyada, insanların güçlerine göre sınıflandırıyoruz. Elbette burada kas gücünden bahsetmiyorum, lakin kimi zenginliği ile bir gücü temsil ediyor kimisi ise bilgisiyle… Hem insan diyarı hem de iblis diyarı bile bu şekilde sınıflanıyorken, organizasyonum çevresinde güçlü insanların bir araya getirerek bu sınıfların en üstünde yer almak istiyorum. Ancak bu şekilde en güçlü olana, yani Hükümdarımıza, layıkıyla hizmet edebilirim. Yegane kişisel çıkarım budur.” diyor.

Sözlerinden sonra tek bir nefes boşluğu duraksayan Bristran bakışlarını gözlerinde tutmaya devam ederken “Liderliği de bunun için yapıyorum. En güçlüleri bir arada tutmak, onların farklı güçlerle zehirlenmesini engellemek ve Hükümdarımıza hizmete hazır kişiler olmasını sağlamak… Eğer en güçlüleri kontrol altında tutamazsam, bir gün kontrollerini kaybederlerse karşılarında da duramam. Bunun engellemenin en uygun yöntemi ise onların lideri olmak.” diyor. Bristran’ın sözleri her ne kadar tonu nedeniyle üstten konuşur gibi çıksa da, sözlerinin samimiyeti hakkında en ufak bir şüphen doğmuyor. Tüm tavırları ve hareketleri de sanki bu sözlerini destekler gibi duruyor. Bu aşamada Bristran halen karşında durmaya ve gelebilecek başkaca soruların olup olmadığını bekliyor.
Diniel
Aclanian Aludir
Aclanian Aludir

23 Nov 2022, 00:44

Bristran’ın sözlerini ciddiyetle dinliyordum. Sözlerinin ardından ise elimi çeneme götürüp düşünmeden edemiyordum. Bu güç hiyerarşisi içinde en güçlü olmayı hedefleyen biri değildi anladığım kadarıyla. Çünkü sonunu hükümdar denen kişiye bağlamıştı. Hükümdarın neyin nesi olduğu hakkında bir çıkarımda bulunamıyordum. Bunca kişiyi kendine itaat ettirebilecek bir güçte olmayı nasıl başarmıştı? Bana isteklerimi yapabilme fırsatı sunmayacak olsa asla umurumda olmayacak bir şahsiyeti gördüğüm herkes en yüce sayıp duruyordu. Bu bir kuraldan dolayı mı böyleydi yoksa gerçekten içtenlikle mi söylediklerine emin değildim.

Görülene göre Bristran gerçekten de en güçlüleri toplayıp sözlerine göre de onları sürekli denetliyordu. Buna artık ben de dahil olacaktım. Benim için şimdilik bir sorun olmaması yanında birliğe ne tür insanları seçtiğini merak etmeye başlamıştım biraz da olsa. Sormak istediğim bir şey vardı.

“Sen bile hükümdara hizmet etmekle kendini sınırlandırıyorsan bunun belli bir sebebi olmalı… Dünyaya dair bu kadar eksik bilgiyle yorumlamamın doğru olmadığını düşünüyorum. Ancak ben hükümdarı tanımıyorum. Hakkında bir şey de bilmiyorum. Bu yüzden formalite olarak ve kurallara bağlı kalarak hareket edecek olsam da şahsi olarak umurumda olan birisi değildir. Şu anda sadece liderim olarak seni tanıyorum. Bununla ilgili bir sorun var mı? Ayrıca nişanı aldıktan sonra ne yapmam gerekiyor? Bana ne tür işler vereceksiniz?” diyecektim.
KÜNYE

Aludir Statları

İBLİS KÜNYE
KÜNYE

YETENEKLER:
Saf Öfke

TEKNİKLER:
Buzul Fırtına - A Rank
Daha hızlı! - C Rank
Soğuk Diyar - B Rank

Image
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

25 Nov 2022, 12:35

Bristran’dan sonraya konuşmaya başlamanla birlikte, Bristran seni dikkatli bir şekilde dinliyor. Hükümdara yönelik sözlerin Bristran’ın yüzünün bir nebze buruşmasına neden oluyor. Bu buruşma sayesinde sözlerinin Bristran’ın pek hoşuna gitmediğini anlayabiliyorsun. Yine de bu rağmen Bristran sana karşı olumsuz bir tutum içerisine girmiyor. Bu sayede de konuşmanı sürdürmene devam edebiliyor, sorularını da soruyorsun.

Sorduğun sorular üzerine Bristran hafifçe boğazını temizliyor ve ardından “Önce şunu bir düzeltelim.” diyerek lafa giriyor. Bu cümlesiyle bile konunun ne olduğunu aşağı yukarı anlayabiliyorsun, ancak Bristran “Liderin olarak beni kabul ediyor olman, düşüncelerimi destekle veya destekleme ideolojilerimi de anladığın ve buna hizmet edeceğin anlamına geliyor. Ayrıca, Hükümdarımız öylece umurunda olamayacak biri de değil. Sonuçta hepimizin bağlı olduğu kişi kendisi ve biri hükümdar ise elbette bunun bir sebebi vardır. Onu tanımıyor veya hakkında bir şey bilmiyor olmak, bu umursamazlığın kabul görebileceği anlamına gelmez.” diyor ne hiddetli ne de sakin denebilecek bir ses tonuyla. Esasen Bristran bu konuyu biraz daha uzatacak gibi görünse bile, son anda aldığı bir nefesle bu konu üzerindeki konuşmasını da yarıda kesiyor. Kafasını birkaç kez salladıktan sonra da sana olan bakışlarını bir nebze yumuşatıyor.

Bristran elini kıyafetinin iç cebine sokup bir şeyler çıkarmaya çalıştığı sırada “Nişanını aldıktan sonra organizasyonumuzun bir parçası haline geleceksin. Bu nişan ile ülke içinde birçok kapıyı kendine açabileceksin. Senden bu aşamada özel olarak bir şeyler yapmanı beklemiyoruz. Sadece sana görevler verdiğimizde bunları tartışmasız bir başarıyla yerine getireceksin, hepsi bu.” diyor. Cümlelerini tamamladıktan sonra cebinden bir avuç içine sığabilecek büyüklükte parlak bir cisim çıkaran Bristran, elinde tuttuğu cismi incelemeye başlarken “Görevlerinin birçoğu insanlık için tehdit oluşturan iblisleri ortadan kaldırmak olacak. Ancak olay her zaman bu kadar basit olmayacak. İblisler halen daha tam anlamıyla çözebildiğimiz varlıklar değil. Bu nedenle basit bir öldürme görevi bile bir anda değişkenlik gösterebilir.” diyor. Bristran elinde tuttuğu cismi sana doğru uzatırken “Al bakalım ve bunu sakın kaybedeyim deme. Bundan sonra yanından hiçbir zaman ayırmaman gerekiyor.” diyor.

Bristran’ın uzattığı parlak cismi eline aldığında Bristran “Bu nişan, senin en güçlülerin arasında olduğunun sembolüdür. Ona canından daha çok kıymet vermelisin.” diyor. Parlak nişanı incelemeye başladığında ön kısmında özenli işlemeler ve Aclania bayrağının bulunduğunu görüyorsun. Üzerinde başkaca bir yazı bulunmayan nişanın sağ kenarında ince bir çıkıntı olduğunu fark ediyorsun ve bu çıkıntıya hafifçe bastırdığında, nişanın ikiye açıldığını görüyorsun. Kapağın altında kalan kısımda el işlemesiyle DINIEL yazdığını, diğer yüzde ise kabartmalı ve detaylı bir aslan kafası çizimi olduğunu görüyorsun.

Nişan
Image

Güç Muhafızları Birliği Sembolü
Image

Elindeki sana ait olan nişanı incelemeyi sürdürdüğün sırada Bristran “Bu aslan bizim sembolümüzdür. Bu senin en güçlülerden olduğunu gösterir. Bu yüzden, nişanını gururla taşı!” diyor biraz emrivaki bir ses tonuyla. Ancak Bristran’ın bu konuşmasından, kendi söyleyeceklerinin sonlandığı ve ekstra bir sorun veya başkaca bir konuşman yoksa görüşmenizin bittiği anlamını çıkartabiliyorsun.
Diniel
Aclanian Aludir
Aclanian Aludir

29 Nov 2022, 04:03

Bristran’ın sözlerini sükûnet içinde dinliyor ve belli belirsiz baş hareketiyle konuşması sırasında onu ara sıra onaylıyordum. Sözleri sona erdikten sonra bana teslim ettiği nişana bakıyordum. Özenle çalışılmış bu obje göze hoş geliyordu. İçindeki aslan sembolü ise gücü temsil ediyormuş.

Görevler her ne kadar belirsiz gibi görünse de bir o kadar da açıktı. Birilerini yok etmem istenecek ben de birilerini yok edeceğim. Raldrin’le bunu yapmasının zor olmayacağını düşünüyorum. İblisin var olma amacı bir şeyleri yok etmek gibi sadece sağa sola saldırdığı için ekstra bir çaba harcamadan görevi yerine getireceğimi umuyorum. Elbette bunun böyle olmayacağı konusundaki hislerim ne yazık ki beni ileride haksız çıkaracağını da hissediyorum.

Aslan sembolü gücü temsil ediyordu demek. Ben de güçlüydüm. Aslan sembolünün güçlü olması benim gücüm sayesinde oluyorsa ben güçlü oldukça bu sembolün bir anlamı olmuş olacaktır. Her ne kadar krallığa hizmet ilgimi çekmese de daha şimdiden dolaylı yoldan hizmet etmeye başlamış sayılırdım. Bir tür hile gibi bir şeydi. Başka bir birlikte olsaydım buna daha uygun olabilir miydim acaba? Şimdilik bu soru önemsiz.

Bristran’ın yarattığı atmosferden etkilenerek istemsizce ciddileşiyor ve “Anlaşıldı” diyordum oldukça sade ve net bir sesle. Konuşma bu noktada sonlanmış gibi duruyordu. Gidip bundan sonra nerede kalacağım ve ne yapacağım hakkındaki sorularımı görevlilere sorabilirdim. Bu yüzden “Şimdilik başka sözüm yok, konuşma sona erdiyse ben artık gidiyorum” dedikten sonra onaylarsa başımla selam verip odadan çıkacaktım.
KÜNYE

Aludir Statları

İBLİS KÜNYE
KÜNYE

YETENEKLER:
Saf Öfke

TEKNİKLER:
Buzul Fırtına - A Rank
Daha hızlı! - C Rank
Soğuk Diyar - B Rank

Image
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

30 Nov 2022, 11:01

Bristran son sözlerine kafasıyla olumlu anlamda bir baş hareketi yaparak cevap veriyor. Bu durum da konuşmanızın sonlandığını sana gösteriyor ve odadan ayrılıyorsun. Bundan sonra, gerçek anlamda yeni hayatına ilk adımı da atmış oluyorsun.
Off Topic
Konu sonlanmıştır.

Konu Sonu Ödülü
  • Güç Muhafızları Birliği Üyeliği
  • Güç Muhafızları Birliği Nişanı
Locked

Return to “Aludir Üssü”