Önünde durmuş olduğun kapıdan içeriye girdiğin anda, son derece küçük bir odayla karşılaşıyorsun. Odanın içinde bulunan tek pencerenin önünde duran uzun gri saçları bir adam direk dikkatini çekiyor. Bakışlarını odanın sol köşesine yönlendirdiğinde ise, 20’li yaşlarında olan, kısa sarı saçlı bir adamın yerde oturduğunu görüyorsun. Odanın kapısını yavaşça kapattığın anda adamın sana dönmesiyle birlikte 160 santim boylarında olan bu adamın 70’li yaşlarında bulunduğunu görüyorsun. Aynı zamanda yerde oturan genç adamın da kafasını sana doğru kaldırdığını fark ediyorsun.
Pencereden odaya giren ışığın aydınlığı ile odada hiçbir mobilya bulunmayışı, gereksiz bir gerginliğin odaya hakim olmasına neden oluyor. Hem yaşlı adam hem de genç adam bulundukları yerden seni yavaşça süzüyorlar hiçbir şey söylemeden ve belirgin bir yüz ifadesi barındırmadan. Birkaç saniye süren bu süzme aşamasından sonra ise yaşlı adam bir adım sana yaklaşıyor ve “Merhaba Xaphan. Ben Tiarmod.” diyerek kendini takdim ettikten sonra, yerde oturmaya devam eden sarı saçlı genç adamı işaret ederek “Bu arkadaş da Juntig.” diyor.
Pencereden odaya giren ışığın aydınlığı ile odada hiçbir mobilya bulunmayışı, gereksiz bir gerginliğin odaya hakim olmasına neden oluyor. Hem yaşlı adam hem de genç adam bulundukları yerden seni yavaşça süzüyorlar hiçbir şey söylemeden ve belirgin bir yüz ifadesi barındırmadan. Birkaç saniye süren bu süzme aşamasından sonra ise yaşlı adam bir adım sana yaklaşıyor ve “Merhaba Xaphan. Ben Tiarmod.” diyerek kendini takdim ettikten sonra, yerde oturmaya devam eden sarı saçlı genç adamı işaret ederek “Bu arkadaş da Juntig.” diyor.
Tiarmod
Juntig
Juntig
Konuşmayı yapan ve isminin Tiarmod olduğunu öğrendiğin adam, tanışma faslını hafif bir baş hareketiyle taçlandırırken, Juntig isimli genç adam olduğu yerde memnuniyetsiz bir ifadeyle durmaya devam ediyor. Sanki hiç konuşmaya niyeti yokmuş gibi oturan Juntig’ karşın Tiarmod daha hevesli bir tavır ortaya koyarken “Yeni hayatının dilediğin şekilde geçmesini temenni ediyorum. Sana bahsedilmiş olduğu gibi, ben ve Juntig iki farklı organizasyonun üyeleri bulunmaktayız ve her ikimiz de seni kendi organizasyonumuz içerisinde görmek isteriz. Ama önce…” diyor ve hafifçe yaşlılığın verdiği bir etkiyle öksürdükten sonra “Ama önce, biraz kendinden bahsetmek ister misin?” diye soruyor.
Off Topic
Bu konuda geçerli olan pasiflik süresi 72 saattir.
Bu konuda Geri Sarım Kartı kullanılamaz.
Bu konuda Geri Sarım Kartı kullanılamaz.