Göklerde Kaybolan (Theo)

GM - Dimensio
Game Master
Game Master

24 Apr 2024, 10:24

Verdiğin cevabın ardından Gyugnal ve Eletha’nın vereceği tepkileri beklediğinde, her ikisinin de en ufak bir ifade değişikliğine gitmemesinin, onlar nezdindeki önemini de sana anlatmaya yetiyor. En azından şimdilik, sana verilen görevi yerine getirene kadar da olsa, özellikle Eletha açısından çok da önemli biri olmadığını ve oynadığı oyunun içindeki piyonlardan biri olduğunu hissedebiliyorsun. Birkaç saniyelik sessizliğin ardından Eletha sadece arkasına biraz daha yaslanmakla yetiniyor ve ardından başını sallayarak Gyugnal’a dönerek“Theo’yu gönderebilirsin.”diyor. Bu sözlerden sonra bir anda şimşek hızıyla bakışlarını sana çevirse bile sözlerine kaldığı yerden devam eden Eletha“Urilirn’in cesedini ise hem Aledeslerin hem de Aclanialıların görebileceği bir şekilde geri götür.”diyor. Gyugnal aldığı emirleri gerçekleştirmek için derin bir nefes alıp uyuşuk bir şekilde yerinden kalkmaya hazırlanırken Eletha bir anda araya girer gibi Gyugnal’a dönüyor ve“Theo’nun insan diyarındaki işlerinde ona yardımcı ol. Ortalarda görünme, ancak zorlandığında ona bir şekilde desteğini hissettir.”diyor. Gyugnal kendisine verilen bu son emirden pek de hoşlanmamış gibi bakışlarını sana çevirdiğinde ise, Eletha“Ve onun bir kez daha ihanet etmediğinden emin ol. Aksi bir durumda, ikinci bir emir vermemi beklemeden inisiyatif kullanabilirsin.”diyor. Eletha’nın bu son sözleriyle kastettiği şeyi açık bir şekilde anlayabiliyorsun ve bu durum Gyugnal’ın da hoşuna gitmiş gibi görünüyor. Bu haliyle, Eletha’nın tarafında olduğun sürece Gyugnal’ın uygun şartlar dahilinde yardımını görebileceğini, aksi bir durumda ise karşında bir kez daha Gyugnal’ı bulacağını anlayabiliyorsun.

Gyugnal, sağ elini yere paralel bir şekilde kaldırıp seni insan diyarına ulaştıracak karanlığı hiç zorlanmadan yaratıyor. Bir insan boyutundaki yuvarlak karanlığa bakan Gyugnal sana tek gözünü kırpmasının ardından “Yine paçayı kurtardın… Şanslı bir herifsin.” diyor tınısız bir şekilde. Eletha ise, sanki çoktan ilgisini sizden çekmiş ve bambaşka dünyalara dalmış gibi, donuk gözlerini odanın bir köşesine odaklamış bir şekilde öylece durmaya başlıyor.

Off Topic
Bu konuda geçerli olan pasiflik süresi 72 saattir.

Bu konuda Geri Sarım Kartı kullanılabilir.
Bu hesaba atılan özel mesajlar kontrol edilmemektedir.
Theo

25 Apr 2024, 20:49

İşler enteresan bir şekilde çok tıkırında gitmeye başladı. Hem hapis hayatından kurtuldum hem de kendime çok güçlü bir müttefik kazandım. Gerçi Gyugnal'ın sağı solu çok belli olmuyor. Tanıdığım kadarıyla sırf uğraşmamak için ona verilen inisiyatifi erken kullanarak işimi bitirebilir. Bunu aklımın bir köşesinde tutarak hamlelerimi ona göre yapmam lazım. Onu en küçük şekilde şüphelendirirsem veya beni yanlış anlarsa ölüm meleği ile yeniden karşılaşmak zorunda kalırım. Genel olarak şimdiye kadar gördüğüm iblisleri tatlı bulsam da bu karşılaşmayı olabildiğince geç hatta mümkünse hiç yapmamayı tercih ederim.

Eletha'nın ilgisini kaybettikten sonra Gyugnal'a "Galiba şimdi gerçekten ortak olduk." diyerek pis pis sırıttıktan sonra açtığı karanlığa girmek için yürümeye başlayacağım. Bu karanlığın beni insan diyarında nereye götüreceğini bilmiyorum ama şimdilik güvende olsam bile buradaki boğucu atmosferden bir an önce kurtulmak istiyorum. Şimdi bile Eletha fikrimi değiştirdim derse kendimi bir anda Urilirn'in yanında bulabilirim. Buradan uzaklaşmam lazım.
Image
Karakter
KÜNYE
İsim: Theo
Boy: 1.80
Kilo: 80
Sınıflar: Elemantalist – Defansif- Toplayıcı
Mevcut GP/AGP/İGP: 0/5/90
Mevcut Para: 7000

Güç: 4
Dayanıklılık: 4
Çeviklik: 4
İrade: 6
Zeka: 8

Aludir Statları
Görü: 3
Hakimiyet: 3
Mevcudiyet: 6

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
İblis
Image
KÜNYE
İsim: Ghozza
Boy: 1.20
Kilo: 20
Tür: Ruhani
Seviye: Razguk

Varlık: 3
Güç: 2
Dayanıklılık: 3
Çeviklik: 3
Arun: 7
Duren: 7
İrade: 5

YETENEKLER
Dehşetin Gülüşü

TEKNİKLER

İBLİSİN ÜZERİNDE TAŞIDIĞI EKİPMANLAR/EŞYALAR

Image
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

29 Apr 2024, 09:49

Off Topic
Konu sonlanmıştır.

Konu Sonu Ödülleri

• İrade +1
  • 20 GP
  • 20 AGP
Bu hesaba atılan özel mesajlar kontrol edilmemektedir.
Locked

Return to “İblis Diyarı”