Teknik Yaratım ve Geliştirme Bilgilendirme

Locked
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

01 Feb 2022, 14:40

İblisiniz için bu başlık altında teknik yaratabilir veya yarattığınız teknikleri geliştirebilirsiniz. Bunun için öncelikle yapmanız gereken "[Teknik Yaratım/Geliştirme] Karakter İsmi" şeklinde bir konu açmaktır.

Teknik yaratımı ve geliştirmeyle ilgili olarak İblis Teknikleri Sınıflandırılması, Teknik Yaratımı ve Gelişimi ve İblis Gelişim Puanı Tablosu konularını okumanız gerekmektedir.

Bu noktada önemle belirtmek gerekir ki, her ne kadar "İblis Teknikleri Sınıflandırılması" isimli konuda normal ve elemental tekniklerin kombine edilebileceği belirtilmişse de, sistemsel olarak şu an için oyuncuların kombine teknik yaratmaları veya bu şekilde geliştirme yapmaları mümkün değildir.

Teknik Yaratım Formu
Tekniğin İsmi: Tekniğiniz muhakkak bir ismi ve anlamı olmak zorundadır. Anlamı olmayan teknikler onaylanmayacaktır.
Tekniğin Sınıfı: Normal, Elemental veya İllüzyon
Tekniğin Elementi: Elemental ve İllüzyon sınıfı teknikler için zorunludur. Normal teknikler için element belirtilmesi gerekmemektedir.
Tekniğin Seviyesi: D, C, B, A, S ve SS seviyelerinden biri olarak belirlenmek zorundadır. Teknik açıklaması dikkate alınarak bu kısım onay safhasında değiştirilebilir.
Tekniğin Etki Sınıfı: Alan Etkisi, Vuruş Etkisi ve Pasif Etkisinden biri seçilmek zorundadır. Teknik açıklaması dikkate alınarak bu kısım onay safhasında değiştirilebilir.
Tekniğin Etki Mesafesi: Yakın, Orta, Uzak ve Sınırsız mesafelerden biri seçilmek zorundadır. Teknik açıklaması dikkate alınarak bu kısım onay safhasında değiştirilebilir.
Tekniğin Açıklaması: Tekniğe dair her türlü açıklamalar bu kısımda yapılmalıdır. Tekniğin işleyişi ve mantığı anlatılmalıdır. Yeterli açıklama barındırmayan yaratımlar onaylanmayacaktır. Ayrıca, "Gizemli Elemental Teknik" yaratılmak istenilmesi halinde, bu kısımda dezavantajları da açıklanmalıdır. Bu açıklama yapılmadığı takdirde de yaratım onaylanmayacaktır. Belirtilen dezavantajlar onay safhasında değiştirilebilir.

Teknik Geliştirme Formu
Geliştirilmek İstenilen Tekniğin İsmi: İblisinizin sahip olduğu hangi tekniğin geliştirileceğini belirtir.
Geliştirme Sonrası Tekniğin Düzeyi: Geliştirme sonrasında tekniğin hangi düzeyde olacağını belirtir.
Geliştirmeye İlişkin Açıklama: Geliştirmenin ne şekilde gerçekleştiğini detaylıca açıklamanız gerekir. Yetersiz açıklamalar içeren geliştirme talepleri onaylanmayacaktır. Ayrıca, bu kısım onay safhasında değiştirilebilir.
Bu hesaba atılan özel mesajlar kontrol edilmemektedir.
Locked

Return to “Teknik Yaratım ve Geliştirme”