Lenith, sadık bir askerin duruşunu korumak ister gibi bakışlarını kararlılıkla seninkilere kilitlemiş olsa bile, yüzüne yerleşen ifade nedeniyle onda bir tedirginlik halinin baş gösterdiğini anlayabiliyorsun. Senden gelecek bir emri veya en azından iki lafı beklerken, bakışlarını ondan ayırıp bölüğüne çevirmenle birlikte, Lenith’in yaşadığı hayal kırıklığını da fark edebiliyorsun. Bölüğündekiler ise daha ne olup bittiğini bile tam kavrayamamış bir halde gibi görünüp toparlanmaya çalışsalar bile, gergin bakışların her birinin rahatsız ortamda bulunuyor gibi hissetmelerine neden oluyor. Ellerini nereye koyacaklarına bile karar veremeyen bölüğüne karşı sözlerini söylemeye başladığında ise, her bir kişi ne dediğini anlamaya çalışır gibi bakınıyor. Ancak cümlenin sonu ölüme kavuştuğunda, bölüğündeki kişilerin ölümle burun buruna gelmekten pek de haz etmeyecek kişiler olduğunu açıkça ortaya koyuyor.
Tam bu esnada, bölüğünde cesaret bulan bir kadın bir şeyler söyleyecek gibi hareketlenmeye başladığı sırada ise, bir anda hemen sağ tarafında biten Lenith sanki senin katı tutumunu kopyalamaya çalışır gibi “Derhal tek sıra olun ve at arabasına ilerleyin! Her ne suretle olursa olsun, Komutan Diniel’i zor durumda bırakanın icabına bizzat kendim bakarım! Anlaşıldı mı?” diyor. Sesindeki birkaç titremeyi ve gerçekçi olmayan katı tonu saymazsan, Lenith’in net emirler içeren cümleleri sarf ettiğini görebiliyorsun. Buna karşın bölüğündeki kişiler, bakışlarını bir sana bir Lenith’e çevirmelerinin ardından, tek sıra haline gelerek at arabalarına yönleniyorlar. Bölüktekilerin birkaç adım atmasını beklemesinin ardından ise Lenith sana dönüyor ve “İlerlemeye hazırız Komutanım!” diyor.
Tam bu esnada, bölüğünde cesaret bulan bir kadın bir şeyler söyleyecek gibi hareketlenmeye başladığı sırada ise, bir anda hemen sağ tarafında biten Lenith sanki senin katı tutumunu kopyalamaya çalışır gibi “Derhal tek sıra olun ve at arabasına ilerleyin! Her ne suretle olursa olsun, Komutan Diniel’i zor durumda bırakanın icabına bizzat kendim bakarım! Anlaşıldı mı?” diyor. Sesindeki birkaç titremeyi ve gerçekçi olmayan katı tonu saymazsan, Lenith’in net emirler içeren cümleleri sarf ettiğini görebiliyorsun. Buna karşın bölüğündeki kişiler, bakışlarını bir sana bir Lenith’e çevirmelerinin ardından, tek sıra haline gelerek at arabalarına yönleniyorlar. Bölüktekilerin birkaç adım atmasını beklemesinin ardından ise Lenith sana dönüyor ve “İlerlemeye hazırız Komutanım!” diyor.
Off Topic
Benden kaynaklı nedenlerle konunun açılması uzamış olduğundan, dilersen seyahat faslını hızlı geçmemiz mümkündür. Böylesine bir durumda seyahate ilişkin ufak bilgilere yer verilecek.
Off Topic
Bu konuda geçerli olan pasiflik süresi 72 saattir.
Bu konuda Geri Sarım Kartı kullanılabilir.
Bu konuda Geri Sarım Kartı kullanılabilir.