Doğmuşlardan Gülebileni (Theo)

GM - Dimensio
Game Master
Game Master

18 Jul 2022, 12:05

Senden gelecek bir cevabı bekleyen iblis, gözlerini açılarak cümlelerine odaklansan da, sözlerinin ardından yüzü bariz bir şekilde düşüyor. Alt göz kapakları yere doğru düşerek gözlerinin içindeki etlerin görünmesine neden oluyor. Ağzı somurtkan bir şekilde aşağıya doğru eğilirken, iblis sanki tüm enerjisi yok olmuş gibi yere doğru hareketleniyor. İblisin tüm bu tavırlarından bir şeylerin ters gittiğini anlayabiliyorsun. Bu yüzden neler olup bittiğine dair bir şeyler düşündüğün sırada iblis birden toparlanıyor ve avazı çıktığı kadar bağırarak “ÇOOOOOK SIII-KIIII-CIIIII !!!” diyor. Kulaklarının ziyadesiyle ağrımasına neden olan bu bağırışının ardından iblis sana hafifçe sokuluyor ve “Üzgünüm dostum ama senden eğlencenin sadece ‘e’si var. Bana fazlası lazım! Ben kaçar!” diyor.

İblis bu sözlerinin ardından yavaşça ve biraz da aylakça senden uzaklaşmaya başlıyor. Bu esnada uzaklaşırken iblisin belli belirsiz bir melodiyi de kendine eşlik ettiğini duyuyorsun. Ancak tüm olan bitene bakılırsa, iblisin ilgisini tamamen kaybetmiş durumda görünüyorsun.
Bu hesaba atılan özel mesajlar kontrol edilmemektedir.
Theo

21 Jul 2022, 20:46

Küçük canavar tüm uğraşlarıma rağmen bana laf soktuktan sonra yanımdan uzaklaştı. Zaman zaman ilgisini çekmeye başarsam da finalde olabildiğince dürüst bir şekilde içimden geçenleri söylemem beklediğim etkiyi yaratmadı. Bu yüzden acil bir plan değişikliğine gitmem lazım. İlk gördüğüm iblislere nazaran daha zararsız durduğu için önceliğim ufaklığın merakını cezbederek kendi isteği ile peşimden gelmesini sağlamak. Eğer bunu başaramazsam da etrafta benimle işbirliği yapmak isteyen başka gönüllü iblisler var mı diye bakmayı düşünüyorum. Koskoca iblis diyarında başka birilerini bulabileceğime inanıyorum. En kötü ihtimalle elim boş dönersem Azuldir'den azıcık bana destek çıkmasını isteyebilirim.

İblis yanımdan uzaklaşırken bende ayağa kalkarak onun ters istikametine doğru yürümeye başlayacağım. Yürümeye başladıktan sonra beni duyabileceği bir sesle "Seninle iyi geçinebileceğimizi düşünmüştüm ama sen bilirsin." diyeceğim. Bir kaç adım attıktan sonra da "Haaa. Bu arada dikkat et. Az önce dışarıda gördüğüm iblis ordusu baya aç gözüküyorlardı. Uzun bir süre boyunca benim dışında başka bir insan göreceğini sanmıyorum. Bu yüzden umarım onlarla iyi geçinirsin." diyeceğim. Umarım sandığım gibi diğer iblislerden biraz korkuyordur. Belki korkularının üstüne gidersem benimle gelme konusunda daha istekli olabilir. Bu planımda işe yaramazsa etrafta dolaşarak bulabileceğim başka bir iblis var mı diye bakacağım.
Image
Karakter
KÜNYE
İsim: Theo
Boy: 1.80
Kilo: 80
Sınıflar: Elemantalist – Defansif- Toplayıcı
Mevcut GP/AGP/İGP: 0/5/90
Mevcut Para: 7000

Güç: 4
Dayanıklılık: 4
Çeviklik: 4
İrade: 6
Zeka: 8

Aludir Statları
Görü: 3
Hakimiyet: 3
Mevcudiyet: 6

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
İblis
Image
KÜNYE
İsim: Ghozza
Boy: 1.20
Kilo: 20
Tür: Ruhani
Seviye: Razguk

Varlık: 3
Güç: 2
Dayanıklılık: 3
Çeviklik: 3
Arun: 7
Duren: 7
İrade: 5

YETENEKLER
Dehşetin Gülüşü

TEKNİKLER

İBLİSİN ÜZERİNDE TAŞIDIĞI EKİPMANLAR/EŞYALAR

Image
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

22 Jul 2022, 09:41

İblis ile ters istikamette ilerlemeye başlamanın ardından sözlerini söylemeye başladığında, iblisin seni dinleyip dinlemediğinden bile emin olamıyorsun. Sözlerin sonlandığında ise iblisin kıkırdamaya başladığını duyuyorsun ve kulaklarını biraz daha kabartıyorsun. Birkaç saniyelik kıkırdamanın ardından iblis “Onlardan güçlü, senden de eğlenceliyim. O yüzden bana bir şey olmaz, sen kendini düşün.” diyor. Bu sözler, iblisin duyduğun son sözleri oluyor ve iblis karanlığın içinde kaybolurken sen de başka bir iblis bulmak için yürümeye başlıyorsun.

Birkaç dakika ve belki de birkaç saat, karanlığın içinde etrafına bakarak ve bir şeylerin olmasını umarak geçiyor senin için. Ancak ne karanlık yerinden kımıldıyor ne de karanlık bir kez daha bir iblis tarafından yarılıyor. Vücuduna güçlük çökmeye başladığını hissediyorsun ve ilk olarak etrafına bakınman yavaşlıyor. Göz kapaklarının ağırlaşması, seni yavaş yavaş eylemsizliğe doğru sürüklüyor. Bir anda dizlerinin çözülüp dizlerinin üzerine çökmenle, vücudunda enerji ve umut namına pek bir şey kalmadığını hissediyorsun. Bu hisle birlikte vücudunun tamamen kendini bıraktığını hissediyorsun. Yüz üstü yere kapaklanıp iki kolun yanlara doğru düşerken, sadece zihninden bir şeyleri düşünebilecek kadar enerjinin kaldığını anlayabiliyorsun. Ancak bu enerji de, sadece birkaç saniye için yeterli oluyor. Sonrası ise, kendi karanlığından ibaret oluyor.
Off Topic
Son bir RP daha alalım senden, sonrasında konuyu sonlandırabiliriz.
Theo

23 Jul 2022, 12:46

İblisi korkutma planımda işe yaramadı. Anladığım kadarıyla İblis sandığımın aksine dışarıdaki diğer iblislerden korkmuyormuş. Hatta kendinden gayet emin bir şekilde onlardan daha güçlü olduğunu söyledi. Galiba gerçekten kötü şakalardan hoşlanmıyor. Gider ayak benden daha eğlenceli olduğunu söyledikten sonra gözden kayboldu. Aslında sürekli söylenmese anlaşabileceğimi düşündüğüm bir arkadaştı ama yapacak bir şey yok. Benimle birlikte gelmek istemiyorsa daha fazla onunla vakit harcamama gerek yok.

Karanlığın içinde yeni bir iblis bulma umuduyla yürümeye başladım. Ancak ne kadar adım atarsam atayım amacımda başarılı olamadım. Etrafta başka bir iblis bulmayı bırak karanlık dışında tam anlamıyla başka hiçbir şey bulamadım. Sanki ne kadar adım attığımın hiçbir önemi yokmuş gibi hissediyorum. Kısır bir döngüde sıkışıp kalmış gibiyim. Bütün sene boyunca durmaksızın yürüsem bile değişen bir şey olup olmayacağında emin değilim. Şu anda tek bildiğim şey kesinlikle o ufaklık kenarda bir yerden beni izleyip acayip eğleniyordur. Acaba geri dönüp tekrardan bir şansımı denesem mi? Gururumu bir kenara bırakıp geri dönmeyi seçsem bile onu da yapabileceğimi sanmıyorum. Karanlık tarafından tamamen yutulmuş bir şekildeyim ve zaman ilerledikçe giderek kötü hissetmeye başlıyorum. Belli bir noktadan sonra adım atmayı bırak hareket edecek enerjim bile kalmadı. Bu durumdan kurtulmak için azıcık dinlenmeye karar verdim. Bu yüzden azıcık soluklanmak için dizlerimin üstüne çöktüm ama beklediğimden daha yorgun olduğum için bir daha ayağa kalkamadım. Onun yerine kendimi tamamen bırakarak yüzüstü bir şekilde kapaklandım.
Image
Karakter
KÜNYE
İsim: Theo
Boy: 1.80
Kilo: 80
Sınıflar: Elemantalist – Defansif- Toplayıcı
Mevcut GP/AGP/İGP: 0/5/90
Mevcut Para: 7000

Güç: 4
Dayanıklılık: 4
Çeviklik: 4
İrade: 6
Zeka: 8

Aludir Statları
Görü: 3
Hakimiyet: 3
Mevcudiyet: 6

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
İblis
Image
KÜNYE
İsim: Ghozza
Boy: 1.20
Kilo: 20
Tür: Ruhani
Seviye: Razguk

Varlık: 3
Güç: 2
Dayanıklılık: 3
Çeviklik: 3
Arun: 7
Duren: 7
İrade: 5

YETENEKLER
Dehşetin Gülüşü

TEKNİKLER

İBLİSİN ÜZERİNDE TAŞIDIĞI EKİPMANLAR/EŞYALAR

Image
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

25 Jul 2022, 10:59

Off Topic
Konu sonlanmıştır.

Konu Sonu Ödülü
  • Gizli Ödül
Gizli Ödüle ilişkin açıklama
Gizli ödül, karakterin bilgisi dışında kazandığı, oyuncunun ise içeriğini bilmediği bir ödül türüdür. Bu ödül, ancak ilerleyen konularda uygun şartların oluşması halinde anlam kazanabilmektedir. Bu şartların oluşmaması halinde, ödüle dair herhangi bir bilgi veya kazanım söz konusu olmayacaktır.
Locked

Return to “Diğer Bölgeler”