Senden gelecek bir cevabı bekleyen iblis, gözlerini açılarak cümlelerine odaklansan da, sözlerinin ardından yüzü bariz bir şekilde düşüyor. Alt göz kapakları yere doğru düşerek gözlerinin içindeki etlerin görünmesine neden oluyor. Ağzı somurtkan bir şekilde aşağıya doğru eğilirken, iblis sanki tüm enerjisi yok olmuş gibi yere doğru hareketleniyor. İblisin tüm bu tavırlarından bir şeylerin ters gittiğini anlayabiliyorsun. Bu yüzden neler olup bittiğine dair bir şeyler düşündüğün sırada iblis birden toparlanıyor ve avazı çıktığı kadar bağırarak “ÇOOOOOK SIII-KIIII-CIIIII !!!” diyor. Kulaklarının ziyadesiyle ağrımasına neden olan bu bağırışının ardından iblis sana hafifçe sokuluyor ve “Üzgünüm dostum ama senden eğlencenin sadece ‘e’si var. Bana fazlası lazım! Ben kaçar!” diyor.
İblis bu sözlerinin ardından yavaşça ve biraz da aylakça senden uzaklaşmaya başlıyor. Bu esnada uzaklaşırken iblisin belli belirsiz bir melodiyi de kendine eşlik ettiğini duyuyorsun. Ancak tüm olan bitene bakılırsa, iblisin ilgisini tamamen kaybetmiş durumda görünüyorsun.
İblis bu sözlerinin ardından yavaşça ve biraz da aylakça senden uzaklaşmaya başlıyor. Bu esnada uzaklaşırken iblisin belli belirsiz bir melodiyi de kendine eşlik ettiğini duyuyorsun. Ancak tüm olan bitene bakılırsa, iblisin ilgisini tamamen kaybetmiş durumda görünüyorsun.