Ayrılış ve Başlayış (Theo)

GM - Dimensio
Game Master
Game Master

29 Apr 2023, 12:21

Yol konusunda belirttiğin fikrinin ardından Inian ikinci bir düşünceye bile fırsat vermeden “E, hadi o zaman!” diyerek yolun sol tarafında doğru ilerlemen için seni cesaretlendiriyor ve sen de at arabasını bu yöne doğru hareketlendiriyorsun. Taşlık bir yoldan dağlık bir alana doğru ilerlemeye başlamanızla birlikte Inian “Evet… Aklımı kurcalayan bir durum var da…” diyor. Hemen ardından ise neredeyse yol ile ilgisini kesen Inian tamamen sana dönüyor ve “Tüm bu iblisin olmaması ama iblis gibi olman falan… Nasıl hissettiriyor?” diyor. Ancak hemen ardından son anda aklına gelen bir şeyi cümlesinin sonuna eklemek ister gibi başını biraz öne hareketlendiren Inian “Bir de Inias adında bir Aludir varmış… İsmi benimkine çok benziyor da, onu tanıyor musun?” diyerek soruların sormuş oluyor.
Off Topic
Kısa bir tur oldu farkındayım. Konu gereği bu şekilde olması gerekiyordu ve yazacağın tura göre diğer tur daha detaylı olabilir.
Bu hesaba atılan özel mesajlar kontrol edilmemektedir.
Theo

02 May 2023, 21:04

Yol konusunda fikrimi hemen kabul eden yeni arkadaşım sayesinde yeni bir yer görme fırsatı elime geçti. Göreceğim yerin bir ülke olması oldukça heyecanlanmama neden oluyor. Sıkıcı ve monoton bir esir hayatından sonra bir anda çok fazla seviye atlamış gibi hissediyorum. Kalmak zorunda olduğum odadan sonra elime böyle bir fırsat geçtiği için mutluyum. Dediğim her şeyi onaylayan ve aynı şekilde yapmak istediğim şeyleri destekleyen biriyle birlikte olduğum içinde hem mutlu hem de biraz huzursuz hissetmeye başladım. Yeni arkadaşım içinden bir anda Uphin gibi bir kişinin çıkmasından endişe ediyorum. Her şeyin bu kadar sorunsuz bir şekilde gitmesi doğru değilmiş gibi hissediyorum.

Yol konusunda anlaşmaya vardıktan sonra hızlıca at arabasını hareket ettirmek için kolları sıvadım. Ne olur ne olmaz diye acele etmek istiyorum. Yeni arkadaşım çok umursamıyor gibi gözüküyor ama yine de işimi sağlama almak istiyorum. Yolculuğumuza başladıktan kısa bir süre sonra Inian az önce bahsettiği merak ettiği şeyi bana sordu. Zaten Solsetha ile mülakat yaparken başımıza gelen şeylerin dedikodularının yayılmaya başladığını anladığım için soru karşısında çok fazla şaşırmadım ama devamında gelen ikinci soruyu beklemiyordum. Sadece ismi benzediği için yeni dostumun bir Aludir hakkında neden benden bilgi almak istiyor anlamadım. Şu ana kadar çok fazla kişi ile karşılaşmadım. İlk karşılaştığım grupta kadim dostum Esther hariç kimsenin ismini bilmiyorum ama yine de karşımda benden bilgi isteyen biri varken onu karşılıksız bırakamam.

Bir yandan havalı bir şekilde at sürmeye çalışırken bir yandan da gözlerimi hafif kısıp ufka doğru bakarken "Sana yalan söylemeyeceğim. Çok zor bir durum. Bir iblisin gücüne sahip olmak ve bu gücü kendi isteğin ile bırakabilmek çok kolay bir durum değil." diyeceğim. Ardından da ikinci soruya cevap vermek için ona doğru dönerek "Ama bunlar hakkında konuşup canımızı hiç sıkmaya gerek yok. Onun yerine ikinci sorunu konuşabiliriz. Sorduğum kişiyi tanıyorum hatta kendisi ile çok yakındık ama iblisimle sorunlar yaşadıktan sonra ayrılmak zorunda kaldık." diyeceğim. Teşekkür ederim Inias. Kim olduğunu bilmiyorum ama sayende yol boyunca hiç sıkılacağımı sanmıyorum.
Image
Karakter
KÜNYE
İsim: Theo
Boy: 1.80
Kilo: 80
Sınıflar: Elemantalist – Defansif- Toplayıcı
Mevcut GP/AGP/İGP: 0/5/90
Mevcut Para: 7000

Güç: 4
Dayanıklılık: 4
Çeviklik: 4
İrade: 6
Zeka: 8

Aludir Statları
Görü: 3
Hakimiyet: 3
Mevcudiyet: 6

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
İblis
Image
KÜNYE
İsim: Ghozza
Boy: 1.20
Kilo: 20
Tür: Ruhani
Seviye: Razguk

Varlık: 3
Güç: 2
Dayanıklılık: 3
Çeviklik: 3
Arun: 7
Duren: 7
İrade: 5

YETENEKLER
Dehşetin Gülüşü

TEKNİKLER

İBLİSİN ÜZERİNDE TAŞIDIĞI EKİPMANLAR/EŞYALAR

Image
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

04 May 2023, 13:35

Sorduğu ilk soruya istinaden vermiş olduğun cevaptan pek de tatmin olmamış gibi duran Inian, birkaç saniye daha gözlerinin içine bakarak senden daha fazlasını umuyor. Ancak konuyu kapatmanla birlikte, hayal kırıklığına uğradığını gizlemese bile konuyu da uzatmayacağını da ortaya koyan Inian, bu kez diğer sorusuna cevap almayı bekliyor. Inias’ı tanıdığını söylemenle birlikte, gözleri adeta parıldayan Inian, bu kez saklayamadığı bir heyecanla sözleri dinliyor. Inias ile yakın olduğunu söylemenin ardından ise Inian’ın hafiften yerinde duramaz bir hal aldığını bile görebiliyorsun. Bu konuda Inian’ın neden bu kadar heyecanlandığı senin için bir muamma gibi görünse de, konuşman bittiği anda Inian lafa giriyor ve “Buna inanamıyorum Aspendos! Hiç şansım olmadığını düşünüyordum ama Inias’ın yakın bir dostu olduğunu duymak o kadar harika ki!” diye haykırıyor. İki havaya kaldırdığı kollarıyla sevincini görsel olarak da belli eden Inian birkaç saniyelik suskunluğunun ardından “Duyduğuma göre kocaman bir deve sahipmiş ve Kraliyet Savaşçıları Birliği’ne katılmış! Hem aynı zamanda çok da gururlu bir savaşçı gibi davranıyormuş!” diyor. Hemen ardından üstündeki zırhı hafifçe okşayan Inian “Ben de gururlu bir savaşçı olmak isterdim ve açıkçası hep Kraliyet Savaşçıları Birliği’ne katılmak istemiştim. Ama beni hiç mülakata çağırmadılar.” diyor. Inian’ın ses tonundan ise bu duruma içerlediğini rahatlıkla hissedebiliyorsun.

Inian içerlemesinin dışa yansımasını bir kez daha gizlemezken bakışlarını bir anda sana çeviriyor ve ardından “Söylesene Aspendos… Inias nasıl biri? Ve o koca devini hiç gördün mü? Sence onu yenebilir miyim? Bir devi nasıl alt edebilirim ki? Ama yine de şansımı denerim! O koca devi indirebilmek için her şeyi yapmaya hazırım! Ama dedikleri gibi gururlu bir savaşçıysa Inias’ı pes ettirmek mümkün olmayabilir de! Unutulmuş Tanrı Gyton adına, bir gün gerçekten onunla savaşmak istiyorum Aspendos!” diyor. Inian heyecanlıyla birlikte cümlelerini öyle bir sıralıyor ki, arada nefes almayı unuttuğu zamanlarda, onun söylediklerini anlamak pek mümkün olmuyor. Genel cümle gidişatlarından ne dediğini çıkarabildiğin Inian en sonunda parıl parıl parlayan gözleriyle sana bakmayı sürdürerek “Nasıl biri, hadi anlat artık lütfen!” diyor yalvarır gibi.
Theo

08 May 2023, 20:51

Dün sabah sıkıcı monoton hayatıma devam ederken şimdi gün ortasında at arabasıyla seyahat ederken balık avlıyorum. Hayat gerçekten çok enteresan. Sadece bir gün içerisinde bu kadar ilerleme kat edeceğimi rüyamda görsem inanmazdım. Şimdi ise tek sorunum var. Oltama takılan bu sazan ile nasıl ilgilenmem gerekiyor. Inian'ın anlattıklarına ve heyecanına bakarsam nasıl bir yol izleyeceğim çok önemli. Kazayla bir pot kırıp uzun zaman sonra önüme gelen bu eğlence fırsatını elime yüzüme bulaştırmak istemiyorum. Bu yüzden avıma karşı dikkatli bir şekilde yaklaşmam lazım. Inias'a muazzam bir şekilde saygı duyup hayran olduğu için onun hakkında olabildiğince yorum yapmaktan kaçınmam lazım. Daha bahsettiğimiz kişinin cinsiyetini bile bilmediğim için bana gerekli bilgileri vermesi için karşımdaki masum arkadaşı birazcık daha zorlamam gerekiyor.

Inian'ın heyecanını körüklemek için hiç ses çıkarmadan birkaç dakika at arabasını sürmeye odaklandıktan sonra ona dönüp "Onunla ilk kez uyandıktan hemen sonra karşılaştık. Daha yeni yeni kendine geldiği için kafası karışık bir şekilde ne yapacağını bilmeden herkes gibi etrafta dolaşıyordu." dedikten sonra bir sonraki kelimemi vurgulayarak ses tonumu biraz yükseltip "Ama onda değişik bir şeyler olduğunu hemen anladım. Gruptaki anlaşmazlıkları bir çırpıda çözüp herkesi hizaya getirdi. Biz daha ne olduğunu anlamadan liderliği eline almıştı bile." diyeceğim. Inian'ın dediklerimi sindirmesini bekledikten sonra tekrardan sakin bir ses tonuyla konuşmaya başlayarak "Bu arada ne yazık ki devini hiç göremedim ama dövüş bireysel dövüş becerilerini az çok biliyorum. Gittiğimiz yerde seni izledikten sonra olası bir dostluk maçını kimin kazanacağını tahmin edebilirim." diyeceğim. Bu sayede olası bir çatışma durumunda kenardan izlemek için bahanemde olmuş oldu.
Image
Karakter
KÜNYE

Aludir Statları

İblis
Image
KÜNYE

YETENEKLER
Dehşetin Gülüşü

TEKNİKLER

Image
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

09 May 2023, 12:11

Inias’a dair anlattıklarını büyük bir hayranlıkla ve imrenmeyle dinlediğini gördüğün Inian, Inias’a ait devi görmediğini söylemenle birlikte biraz hayal kırıklığına uğramış gibi görünüyor. Ancak cümlelerinin devamında yine Inias’a dair övgülerin karşısında, Inian bir anda eski heyecanına kavuşurken sözlerinin sonunda söylediklerinin Inian’ı çok daha fazla gaz getirdiğini görüyorsun. Yerinde durmakta bile zorlanan ve hatta sanki at arabasından inip bundan sonraki yolu koşarak gidecek gibi duran Inian iki kolunu da havaya kaldırıp belli belirsiz savurmasından sonra “Bir lidere dönüştü, ha? Bu gerçekten etkileyici, öyle değil mi?” diyor. Kendisine iç çeker gibi söylediği bu sözlerin ardından bakışlarını sana çeviren Inian “Biliyor musun, babam benim asla iyi bir Aludir olamayacağımı söyleyip duruyor.” diyor. Bu sözlerinden sonra gözlerinde beliren anlamsızlığa bir süre odaklanan Inian “Babamı biliyorsun, değil mi? Veruan? Organizasyonumuzun lideri!” diyerek bu anlamsızlığı silmeye çalışıyor. Anca sanki konu bu değilmiş gibi bir anda son cümlelerini önemsiz hale getiren bir bakış atmasının ardından Inian “Kendimi bildim bileli organizasyonumda bir lider olmaya çalıştım. Öyle babamın yerine geçeyim, Hükümdar olayım falan gibi bir düşüncem yok, yanlış anlama. Sadece insanların gıptayla baktığı biri olmak istiyorum.” diyor. İçindeki arzuları heyecanıyla dışa vuran Inian’ın yüzüne hafif bir hüzün çökerken “Belki bunun adı kıskançlık, bilemiyorum. Ancak bugünlerde seninle birlikte uyanışını sağlayanların adlarını duyuyorum hep. Inias, Diniel, Cysa, Zenahpuryu, Esther, Sen, Theo, Xaphan, Lenith… Bu böyle sürüyor! Hele Cysa ve Lenith! Ölümsüz Tanrı Kyrien adına! Hepiniz iyisiniz, sıradışısınız tamam! Ancak bizler bu kadar değersiz miyiz?” diyor. Inian bu sözlerinden sonra başını hafifçe öne eğiyor ve birkaç saniye öylece bekliyor.

Geçen sessiz birkaç saniyenin ardından başını tekrar kaldırıp bakışlarını sana çeviren Inian “Bak, gerçekten yanlış anlama Aspendos. Niyetim seni veya sizi rencide etmek, kendimi de değersiz görmek falan değil. Sadece hayal ettiklerimi birilerinin derhal başarmasına şaşırıyorum. Sizde olup da bende olmayanın ne olduğunu merak ediyorum.” diyor. Bu sözlerinden sonra ise bir an yüzüne bir gülümseme yerleşen Inian “Tabi sen ve senin gibi olanları kastetmiyorum, sizin durum epey karmaşık.” diyerek bu hislerinden seni ayrı tuttuğunu gösteriyor. Fakat hemen ardından, sanki adeta beyninde bir şimşek çakıyor ve parıldayan gözlerle bir anda sana bakmaya başlarken “Aslında…” diyerek söze giriyor. Fakat kafasında eksik birkaç nokta olduğu belli olurcasına gözlerini sağa sola deviren Inian birkaç saniye bu halini koruduktan sonra “Tabi ya! Ne olacak ki?” diyor kendi kendine. Hemen ardından ise bir anda gözlerini sana çeviren ve hevesli bir gülümsemeyle suratını sana yaklaştıran Inian “Beni izledikten sonra karar verecektin ya… Şimdi izlemeye ne dersin?” diyor. Teklifini sanki derhal reddetmenden kaçınırcasına sen daha bir şey diyemeden tekrar lafa giren Inian “Ufak bir kapışma sadece, işi büyütmeyeceğiz. Sıkıntı çıkarsa da kontrolü kaybettiğini söylersin, ben de müdahale ettim derim. Yanlış anlama, durumun malum! Kimse kalkıp da bizi yargılayacak değil ya!” diyor. Ardından tek gözünü kırpıp açtıktan sonra hevesli bir şekilde “Ne diyorsun?” diyerek teklifini kabul etmeni isteyen yalvarır gözlerle sana bakmaya başlıyor.
Theo

15 May 2023, 19:48

Yeni arkadaşım biraz fazla gaza geldiği için ilginç şeyler öğrendim. Öncelikle baba diye hitap ettiği kişinin organizasyonumuzun lideri olduğunu söyledi. Lider'e neden baba dediği hala bir muamma olsa da artık yavaş yavaş organizasyonumuz hakkında bilgi edinmeye başladım. Konuşmasının devamında anladığım kadarıyla kendisini sürekli liderimiz ile kıyasladığı için ciddi bir özgüven sorunu var. Bu sorundan kaçmak için etrafta duyduğu büyük şeyler başarmış kişileri kendisine örnek alıyor. Bana göre saçma bir uğraşın içerisinde olmasına rağmen ona yardımcı olmayı düşünmüyorum. Önümdeki tek eğlence kaynağını bu kadar erken kaybetmek istemiyorum. Ancak dikkatli olmam gerekiyor. Çünkü az önce saydığı sürekli duyduğu isimler arasında benim gerçek ismimde var. Bunu daha kimseye söylemediğim için bu bilgiyi nasıl elde ettiğinden emin değilim. Bir ihtimal organizasyondaki Aludirlerden birinin zihin okuma veya ona benzer bir gücü olabilir ama bu durumda neden hala kimsenin benimle konuşmadığını bilmiyorum. Neyse şimdilik fazla düşünmeme gerek yok. Yeni dostumun bana verdiği bu yeni isimleri not ederek şu anki durumdan olabildiğince faydalanmam lazım.

Yeni dostum biraz çekinmesine rağmen ağzındaki baklayı çıkarıp benimle dostluk maçı yapmak istediğini söyledi. Daha önceki tecrübelerime göre dövüşmek eğlenceli olsa da hiçliğin ortasında önümde kocaman bir ülke varken vaktimi burada boş yere harcamak istemiyorum. Yeni dostumu birazcık fazla gaza getirdiğim için onu kırmadan sakinleştirmem lazım. Bu yüzden "Eğer kazayla at arabasına veya" elimle atı göstererek "Sevgili yol arkadaşımıza zarar verirsek çok kötü olur. Bu yüzden şimdilik kendimizi tutup gideceğimiz yere kadar sabretmemiz gerektiğini düşünüyorum." diyeceğim. Verdiğim cevabın onu hayal kırıklığına uğratacağını düşündüğüm için son vuruşu yapmak için "Hem Inias'da her zaman görevini kendi isteklerinden önde tutan biridir." diyeceğim.
Image
Karakter
KÜNYE

Aludir Statları

İblis
Image
KÜNYE

YETENEKLER
Dehşetin Gülüşü

TEKNİKLER

Image
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

17 May 2023, 16:16

Verdiğin ilk cevapla birlikte, yüzündeki tüm heyecanı kaybedip büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını gösteren Inian, sonraki cümlenle birlikte yüzündeki bu ifadeyi hızlıca siliyor. Bir anda gözlerine çöken düşüncelerle baş başa kalmış gibi görünen Inian, yaklaşık 10 saniye öylece bekledikten sonra iki kolunu da yukarı gererek derin bir nefes alıyor ve yüzüne mahcup bir tebessüm kondururken “Sanırım haklısın… Aspendos.” diyor. Bunun ardından arkasına yaslanan Inian, düşüncelerine bir kez daha dalıyor gibi görünüyor.

At arabasını ilginç bir şekilde ilk kez kullanmana rağmen, taşlık yoldan dağlık bir alana doğru yöneliyor ve burada da kontrolü mümkün mertebe sağlıyorsun. Bu noktada, çevrendekilere odaklanmaktan ziyade at arabasının ilerleyişini kontrol altında tutmaya çalıştığında, çevrendeki oluşumlara da pek dikkat edemiyorsun. Bununla birlikte, Inian’ın da çevresine pek dikkat etmiyor oluşu, adeta körlemesine bir ilerleme yapmanıza neden oluyor.

Taşlık yol, yaklaşık yarım saatlik ilerlemenin sonunda ilk kez değişiklik göstermeye başlıyor. Bu ana kadar yolculuğunuz hafif yukarıya eğimli bir yol üzerinde sürerken, yarım saatin sonunda yolun daha da bozulduğunu ve daraldığını, bununla birlikte eğimin de artmaya başladığını görüyorsun. Yol üzerinde henüz daha Mihr veya başkaca bir canlıya dair bir şeyler bulamamış durumda oluyorsun. Ancak işin olumsuz yanı, ağaçların bile tamamen seyrekleştiği, yeşilin tamamen kahverengiye çalınmaya başladığını görüyor olman oluyor. Bakışların ufuk noktasına odaklandığında, bu kez aşılması gereken tepelerin yüce dağlara terfi ettiğini görüyorsun.

Bu aşamada, etrafınız tamamen seyreklemişken atın da yorulmaya başladığını hissediyorsun. Birkaç kez denemene rağmen hızını arttırmayan ve neredeyse durma noktasına gelen at karşılık, Inian daldığı düşünceler diyarından çıkıyor ve “Duralım biraz, yoksa atın ziyan edeceğiz.” diyor. Atın daha fazla ilerlemeye halinin bulunmadığını hissetmenle, Inian’ın bu cümlesine kulak veriyor ve elindeki ipleri hafifçe çekerek atı durdurmaya çalışıyorsun. At ise, sanki yıllardır bu anı bekler gibi hafifçe ipi gerdiğin anda hemen duruveriyor.

Duran at arabasından inen Inian, vücudunu gererek üzerine çöken yorgunluğu atmak isterken bir yandan da etrafına bakınıyor. Tıpkı onun gibi sen de etrafına baktığında, yolun sol tarafında seyrek bir ağaçlık alan olduğunu, sağ tarafında ise bir dağın yamacında bulunduğu görüyorsun. Dağın tepesine çıkabilmek için bir hayli efor sarf edilmesi gerektiğini, hatta taşlık zeminine bakılırsa yalın ayak çıkmanın da imkansız olduğunu düşünmeden edemiyorsun. Bunun yanında, sağına denk gelen ağaçlık alana inmek için de benzer şeylerin geçerli olduğunu görmek, yolda ileri ve geri gitmek dışında bir seçenek bulunmadığını gösteriyor. Hatta bir an için ağaçlık alana baktığında, oraya ulaşan toprak ve taşlık zeminden inmek istemen halinde, birkaç adım sonra ayağının kayacağını, yaklaşık 50 metre civarında yuvarlanabileceğini ve birkaç kemiğinin rahatlıkla kırılabileceğini hissediyorsun. Kulağa pek de eğlenceli gelmeyen bu durum karşısında bakışlarını bir kez daha Inian’a çevirdiğinde, onun hemen arkana gelmiş olduğunu ve sana bakmakta olduğunu fark ediyorsun. Sanki gözleriyle sana bir şeyler anlatmak ister gibi duran Inian, yüzüne hafif bir tebessüm yerleştirirken “Eee, ne hakkında konuşmak istersin?” diye sana soruyor. Ancak bir yanın, bu sorunun öyle alelade bir soru olmadığını ve Inian’ın bakışlarının altında başka bir şey döndüğünü sana delicesine haykırıyor.
Theo

21 May 2023, 21:38

Küçük konuşmamızdan sonra dediklerimden etkilenen yeni dostumu bir şekilde kontrol altında tutmayı başarabildim. Ne kadar heyecanlanırsa heyecanlansın mantıklı şeyler söylediğim zaman kendisine geldiği için onunla konuşmak sandığımdan da kolay oluyor. Hele şimdi saygı duyduğu iki kişiye de öğrendiğim için başım sıkıştığı zaman ya babasını ya da Inias'ın ismini kullanarak neredeyse her durumdan sıyrılabilirim. Yeni tanışmış olmamamıza rağmen ikimiz arasında başlayan bu yeni dostluk her geçen dakika daha çok hoşuma gidiyor.

At arabasını yeni kullanmaya başlamama rağmen bence bu işte doğuştan bir yeteneğim var. Diğer türlü biraz dikkatimi vererek kısa sürede ustalaşmamın başka bir açıklaması olamaz. Belki de hafıza kaybımdan önce atlar ile haşır neşir bir iş yapıyor olabilirim. Geçmiş demişken acaba eski ben nasıl birisiydi? Aslında eski hatıralarıma sahip olmadığım için mutluyum. Bu sayede eskiden eğlendiğim şeyleri yeniden yaparak tekrardan eğlenebilirim ama arada bir merak etmiyor da değilim. En çok merak ettiğim şey ise bu duruma kendi özgür hür iradem ile mi düştüm. Neyse bu sorular ile kafamı bulandırmaya gerek yok şimdi önümdeki maceraya odaklanmam lazım.

Müthiş maceramıza başladıktan yaklaşık bir saat sonra etrafın giderek iyice tenhalaştığını fark ettim. Başlangıçta sadece arabaya odaklandığım için yola çok fazla odaklanmamıştım ama belli bir noktadan sonra etraftaki bariz değişiklikler benim bile ilgimi çekti. Hangi medeniyet bu kadar ıssız bir yere ülke kurdu düşünmeye başladım. Yeni dostum ülke derken biraz fazla heyecanlanmış olabilirim. Bahsettiği yer yıkılmış veya savaş ya da doğal afetler sonucu harap olmuş bir ülke de olabilir. Öyle kasvetli yerlerde çok fazla eğlence olacağını sanmıyorum. Bu yüzden umarım gittiğimiz yer güzel olmasına rağmen yollarına gerekli özeni göstermemiş bir ülkedir.

Gideceğimiz yere bir an önce varabilmek için atı daha önceden yaptığım gibi hızlandırmaya çalıştım. Ancak hayvan benim komutlarımı dinlememeye başladı. Sorunun nedenini anlamak için etrafa baktığım sırada Inian atın yorulduğunu söyledi. Daha yolculuğa başlayalı birkaç saat olmuşken atın hemen pes etmesinden pek memnun olmasam da mecbur mola vermek için arabayı durdurdum. Daha ne kadar yolumuz var bilmiyorken ata fazla yüklenip yola yayan devam etmek istemiyorum. Mola verdikten sonra vakit geçirecek bir şeyler bulabilmek umuduyla etrafa göz gezdirmeye başladım. Azıcık gözlemimden sonra engebeli ve tehlikeli bir yerde mola verdiğimizi fark ettim. Hatta olası bir kaza durumunda birkaç kemiğimin kırılacağından neredeyse eminim. Ne olur ne olmaz diye daha güvenli bir yere geçmeyi düşündüğüm sırada arkamda yeni dostumun beklediğini gördüm. Uçurumun kenarında bir anda arkamda belirdiği için hafiften korkmaya başlasam da ona çaktırmamaya karar vererek sorusuna gülümseyerek karşılık vereceğim. Ardından da bir yandan konuşmaya başlayıp "Bilmem ki. Ne hakkında konuşalım? Görev hakkında bilmek istediğim bazı sorular olsa da onlarla canını sıkmak istemiyorum. Bu yüzden ikimizin de keyif alacağı bir konu seçmemizin daha iyi olacağını düşünüyorum." derken bir yandan da daha güvenli olduğunu düşündüğüm sol taraftaki ağaçlığa doğru sakin ve emin adımlarla yürümeye deneyeceğim.
Image
Karakter
KÜNYE

Aludir Statları

İblis
Image
KÜNYE

YETENEKLER
Dehşetin Gülüşü

TEKNİKLER

Image
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

24 May 2023, 16:23

Sözlerine yüzündeki gülümsemeyle karşılık veren Inian, kafasını olumlu anlama gelecek şekilde hafifçe sallamasının ardından, ağaçlık alana doğru gitmek için ilk adımını atıyorsun. Ancak tam bu anda Inian’ın birden omzuna attığı eliyle adımın kesilirken Inian yüzündeki gülümsemeyi hiç bozmadan “Ya da başka bir şey de yapabiliriz.” diyor. Sanki kafasından bir şeyler geçiyormuş gibi yüzüne bakan Inian’ın yüzü biraz daha ciddi bir hale bürünmeye başlarken birkaç saniye içinde gözlerinin içine yanan bakışların atıldığını görüyorsun. Bu ana kadar konuştuğun Inian’la kıyaslanamayacak kadar ciddi bakışlarla gözlerinin içine bakan Inian “Mesela neden ismin konusunda yalan söylediğinden başlayabilirsin…” dedikten sonra tükürürcesine “Theo.” dediğini duyuyorsun.

Inian’ın bu cümleleri sarf ederken omzundan elini çekmemesi ve sanki kaçıp gitmeni engeller gibi sıkmaya başlaması dikkatinden kaçmıyor. Bu haliyle bakıldığında, işin ne derece konuşmayla çözülebileceğini sorgulamadan edemiyorsun. Bunun yanında, Inian’ın tutma şeklini ve uyguladığı gücü değerlendirdiğinde ise, dilediğin anda kıvrak bir hareketle ondan kurtulabileceğini hissediyorsun. Ne var ki, Inian’ın bakışlarındaki alev nedeniyle, ondan kurtulsan bile peşinden gelebileceğini fark ediyorsun.
Theo

29 May 2023, 20:44

Yeni dostum güvenli alana gitme fikrimi suratında büyük bir gülümse ile başıyla onayladıktan sonra tam yürümeye başlayacakken omzunda bir el hissettim. Açıkçası daha yeni tanıştığımız için bir anda bu kadar yakınlaşacağımızı beklemiyordum. Bu yüzden bir hayli şaşırdım. Şaşkınlığım yeni dostumun elini omzundan çekmeden konuşmaya başlamasıyla her geçen saniye daha da artmaya başladı. Suratındaki o büyük gülümseme kaybolup ciddi bir şekilde ismimi söylemesinden sonra ise neler döndüğünü anlamaya başladım. Karşımdaki kişiyi kandırdığımı düşünürken tam tersi şekilde büyük bir tongaya düştüm.

Az öncekine kadar gayet mutlu bir şekilde yalanlarıma devam ederken durumun bir anda tersine döndüğü için şimdi ne yapacağıma karar vermem gerekiyor. Nokta atışı ismimi söylediği için bir şeyler bildiğinden neredeyse eminim. Bu durumda daha fazla yalan söylemem ters etki yaratabilir. Ayrıca neden bilmiyorum ama kolay kolay peşimi bırakacağını da sanmıyorum. Bu yüzden en mantıklı seçenek dürüst bir şekilde neden insanları kandırdığımı itiraf etmek gibi duruyor. Ancak bunu yapmakta hiç içimden gelmiyor. Çok baş ağrıtıcı bir durumla karşı karşıya kaldım. Yeni dostum ile kafa kafaya karşılaştığım senaryoda ise ona karşı kazanabileceğimi pek zannetmiyorum. Daha önceki tecrübelerimi göz önüne alırsam dayak yemek çok da eğlenceli değil. Bu yüzden sorunumuzu ortadan kaldırmak için farklı bir yaklaşım denemeyi planlıyorum.

Öncelikle omzumdaki elden kurtulmak için bir hamle yapmayı deneyeceğim. Inian'ın yakamı bırakmasından sonra ellerimi havaya kaldırarak "Merak etme bir yere gitmeyi planlamıyorum. Sadece konuşmak istiyorum." diyeceğim. Daha önce Uphin ve Solsetha'da ismim konusunda ima da bulunmalarına rağmen ellerinde somut bir delil olduğunu sanmıyorum. Şu ana kadar sadece bir şeyler sakladığımı düşünüyorlardı. Şimdi ise ilk defa karşımda ki kişi açık açık ismimi bildiğini iddia ediyor. Eğer gerçekten başından beri yalan söylediğimi biliyorlarsa neden bile bile bana yanlış isim yazan rozeti verdiklerini merak ediyorum. Konuşmayı buraya çekerek benden bekledikleri bir şey olduğu için mi yaptıklarıma göz yumduklarını öğrenmeye deneyeceğim. Bu yüzden sakince cebimdeki rozeti çıkararak ismimim yazdığı tarafı ona göstererek "Sen şimdi bu rozetin yalan olduğunu mu söylüyorsun? Eğer dediğin doğruysa böyle bir şeyin ellerimde olması için hiçbir sebep göremiyorum." dedikten sonra gülümseyerek "Yoksa var mı?" diyeceğim. Etraf gayet ıssız olduğu için kaçmayı düşünmüyorum. Bana zarar vereceğini düşünmediğim sürece ilk önceliğim konuşarak anlaşmaya çalışmak olacak.
Image
Karakter
KÜNYE