Görüşme (Inias)

Locked
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

18 Mar 2024, 13:12

Bristan’a söylediğin sözlerin ardından, Bristran başını hafifçe sallayarak sana karşılık veriyor. Brsitran’ın yüzündeki kendinden emin ifadesi, ona dair son izlenimin olurken adımlarını Vearis’in bulunduğu yere yöneltiyorsun. Bristran ile olan konuşma esnasında, Vearis’in bir şeyler söylemiş olduğunu fark etmiş olsan bile, odağının bu yönde olmaması onun cümlelerini senin için bilinmez kılıyor. Fakat bu süreç, Vearis’in ortamdan ayrılmasıyla sonuçlanmış oluyor ve bu durumda seninle konuşmak için de rahat bir ortam yaratıyor. Üs içerisinde adımlarını Vearis’in odasına yönlendiriyor ve bulunduğu odaya giriyorsun. Sıradan bir masa ve önünde sandalyelerden ibaret odanın içerisini hızla taramanın ardından, Vearis’in yüzünde sanki seni bekliyor gibi bir ifade ve memnuniyet beliriyor. Giriş faslına dair hızlı geçen cümlelerinin ardından Vearis oturduğu koltuğunda “İlkin olmamak üzücü olsa da, daimi olacağıma inanıyorum.” diyor. Bu sözlerinden sonra ise seni masanın önündeki bir sandalyeye davet ediyor ve kendisi de sandalyenin karşısında bir diğer sandalyeye hareketleniyor. Vearis sandalyeye oturmasının ardından henüz bir şey demeden piposundan birkaç nefes alıyor. Bu nefeslerden sonra Vearis yüzünü sana dönüyor ve yüzündeki hafif tebessümle sorularına cevap vereceğini belli ediyor. Piposundan aldığı bir nefesi geri vermesinin ardından “Hükümdar olmak ne demek? Sanırım kendini yok sayıp, halkın için her türlü hizmeti yapmak. Ya da öyle bir şeyler. Eletha’yı saymazsak, öncekiler öyle mi yapmıştır?” diyor. Vearis sanki soruna geçiştirme ve basmakalıp cevaplar verir gibi dururken, piposundan bir nefes daha alıyor ve aldığı nefesi yüzüne doğru üflerken bir yandan da sana doğru yaklaşıyor.

Vearis, suratını gözlerinin önünde her detayına kadar belli olacak şekilde yakınlaştırıp bu mesafede sabit tutmasının ardından “Hükümdar olmak bence öyle bir şey değil. Hükümdar olan, kendini yok saymamalı. Kudretiyle her şeyi yok edeceğine inanmamalı. Neden biliyor musun Inias? Çünkü ben veya diğerleri ya da her kimse… Hepimiz insanız ve insan olmak kusurlu! Bunu en iyi anlayanlardansındır diye düşünüyorum. Bir İmparator olarak, Aludir bile olsa insan olmanın kusurlarından arınacaksındır. Ancak kusurlu bir yaşam formunun sırf kudretine güvenerek ve tebaası için her şeyi yapması mümkün mü? Ya da böylesine bir aksiyon yine insan olmanın başkaca kusurlarını doğurmaz mı?” diyor. Vearis bu sözlerini genel bir umursamazlık içerisinde dile getirmesinden sonra geriye doğru kafasını çekerken “Hükümdar olmak Inias, kudretine değil emrindekilere güvenerek, onların kudretlerine itibar ederek en iyi olanı değil, en doğru olana erişmeye çalışmaktır. Bir kusurlu insan bin hata yaparsa, bin kusurlu insan bir hata yapar! Bu yüzden Inias, buradaki en kudretli kişi olmasam bile, buradaki en az hata yapacak insanları bir arada tutabilirim.” diyor.

Vearis, ilk soruna verdiği cevabın ardından tekrar piposundan birkaç nefes alıyor ve ardından baştaki umursamaz haline döner gibi “Öyle bir kara gün gelirse Inias, eğer organizasyonumun düşünce yapısını anlamış birinin ellerinde can vereceksem, bunda hiçbir sakınca görmüyorum. Demek ki kusurum veya kusurlarım, ideallerimin ve düşüncelerimin önüne geçmiştir. Bunu ancak organizasyonumdaki biri doğru anlayabilir ve buna karşı gelebilecek bir yüzüm olmaz.” diyor. Vearis her ne kadar bu sözlerini umursamaz bir şekilde dile getirmiş olsa bile, adeta sözleriyle bu yöndeki bir geleceği de peşinen kabul etmiş gibi görünüyor. Ancak aynı zamanda, bu sözleriyle birlikte başkaca birinin hükümdar olması halinde de, organizasyonu çerçevesinde aksiyon almaktan sakınmayacağını hissedebilmen mümkün oluyor.
Bu hesaba atılan özel mesajlar kontrol edilmemektedir.
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

26 Mar 2024, 10:08

Off Topic
Inias birinci bildirilmemiş pasiflik uyarısını almıştır.
Inias

06 Apr 2024, 02:50

"Anlamıyorum. Nasıl bu kadar rahat olabiliyorsunuz? Nasıl bu kadar sorunsuz konuşabiliyorsunuz? Davranışlarınız neden olayla ilgisiz geliyor bana? Benim cezam konusu açıldığında hepiniz daha ciddi ve kasıntıydınız. Hükümdarlık çok daha öte bir konu değil mi? Anlamıyorum. Neden Hükümdar adayları ağızlarından kusur sözcüğü eksilk etmiyor? Neden topu başkalarına atma çabasındalar? Neden kendilerinden çok başkalarına güveniyorlar? Her önüne gelen Hükümdar olsun o zaman. Nasıl olsa önemli olan çevresi. Bütün işi çevresi yapacak. Eski Hükümdarlar da mı böyle düşünüyordu? Sanmıyorum. Özellikle birkaçı asla böyle düşünmemiştir, eminim buna. Kendimi Hükümdar olmaya yetersiz görüyordum. Desenize ben de rahatlıkla olup size paslayabilirim her işi. Sonra sizi sorumlu tutarım her şeyden. Saçmalık. Saçmalığın daniskası hem de. Benden daha deneyimlisiniz, daha bilgilisiniz ve yüksek olasılık daha güçlüsünüz ancak ben demekten çekiniyorsunuz. Ben yaparım, ben ederim demekten korkuyorsunuz. Sizler de bu astlık üstlük düzeninde birer lidersiniz. Neden sorumluluk almaktan bu kadar kaçınıyorsunuz? Harcadığım vakte yazık olmaya başlıyor. Umduğumu bulamamak ne üzücü..."

İnias içindeki yargıyı bitirdikten sonra kendisine ayrılan zaman için teşekkür ediyor ve ayağı kalkıyor. Kapıyı açacakken duraksıyor. Aklına açmak istediği başka bir konu geliyor. İkilemde kalıyor o an. Konuşsa mı? Konuşmasa mı? Vazgeçiyor ve odayı terk ediyor. Tekrardan koridora çıkıyor. Dikkati güncel konudan uzaklaşıyor ve bambaşka bir konuya gidiyor. Düşünceler dalmışken beyni, suratı korkunç bir hâl alıyor. İçinde olduğu düzeni göz ardı edemez. Sorumluluklarını ve görevlerini göz ardı edemez. Yapmak zorunda olduğu bir iş var. Eletha'nın ölmesi gerekiyor. İnias bir Kraliyet Savaşçısı. Hain bir Hükümdar onun elinde can vermeli. Bunun için de üstün bir varlık olmayı öğrenmesi gerekiyor. O bir İmparator, evet ama daha böylesine bir gücü özgürce kullanamıyor. Diğer adaylarla görüşmek onun için anlamsızlaşıyor, değersizleşiyor. Dikkati kendisine verdiği söze dönüyor. Agrupnia ile konuşmak istiyor. Dışarı çıkınca üstlerinden rastgele birisine Agrupnia'nın nerede olduğunu soruyor. Agrupnia'nın mezarını bulup ona içini dökmeyi arzuluyor. Ardından Kho'Raktar' ile yüzleşecek. Taa ki, istediği sonucu alana kadar. Kendisi hakkında bilmedikleri çok. Kendisi hakkında vermek istediği kararlar çok. Ancak durmaksızın ilerleyerek çözüme kavuşabilir. Ancak yılmaksızın savaşarak çözebilir. Bunun bilincinde fakat duyguları aynı fikirde değil. Bu gözü kapalı bir şekilde koşturmaktan farksız. Bir şeyleri kaçıracak veya atlayacak diye korkuyor. Yine de yola çıkıyor. Yine de yürüyor. Yine de koşuyor. Yine de savaşıyor. Ne olacaksa olacak. Sonunda İnias'ı gerçekleştirmeyi umuyor. Acaba kader dedikleri bu mu? Kaderden kastettikleri bu mu? Bilmiyor. O yüzden, bilmeye gidiyor.
Image
KÜNYE
İsim: Inias
Boy: 1.80
Kilo: 75
Sınıflar: Toplayıcı - Dengeli - Savaşçı
Mevcut GP/AGP/İGP: 5/0/5
Mevcut Para: 11.000

Güç: 6
Dayanıklılık: 6
Çeviklik: 6
İrade: 5
Zeka: 5

Aludir Statları
Görü: 5
Hakimiyet: 6
Mevcudiyet: 5

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
KÜNYE
İsim: Kho'Raktar
Boy: Dokuz Metre
Kilo: Altı Yüz
Tür: Dev
Seviye: Razguk

Varlık: 8
Güç: 8
Dayanıklılık: 8
Çeviklik: 2
Arun: 2
Duren: 8
İrade: 8

YETENEKLER

Büyülü Beden

TEKNİKLER

Dörde Katla 1. Düzey
Kaynayan Beden
Kaçış Yok

İBLİSİN ÜZERİNDE TAŞIDIĞI EKİPMANLAR/EŞYALAR
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

15 Apr 2024, 10:03

Ağzından cümlelerin dökülmeye başladığında, Vearis dikkatli ve görüntü itibariyle rahat bir şekilde seni dinlemeye başlıyor. Ancak sözlerinin altındaki ağırlık giderek artmaya başladığında Vearis’in yüzüne de daha ciddi bir ifade oturmaya başladığını görebiliyorsun. Başlangıçta iki dostun sohbetini andıran ifadelerinin yerine, şu anda fikir çarpıştıran bir kişinin takınacağı ifadeyi takınan Vearis, ara sıra piposuna davranarak çektiği dumanla tepkilerini ortaya koymuş oluyor. Sözlerin sonlandığı anda doğrudan ayağa kalman, Vearis’in yüzüne anlık bir şaşkınlık getirse de hemen ardından dudaklarının kenarlarının hafifçe yukarı doğru bükülmesiyle hazırladığı cümlelerini yuttuğunu fark edebiliyorsun. Vearis başını yumuşak bir şekilde sallamasının ardından konuşmanın kendisi için de bittiğini belli ediyor ve bu andan sonra arkasına iyice yaslanıp bakışlarını tavana doğru kaydırıp piposundan birkaç nefes daha alıyor.

Vearis’in odasından çıkıp koridorda adımlamaya başlarken, bundan sonraki durağının da neresi olacağına karar veriyorsun. Koridor üzerinde gördüğün birkaç tanıdık yüzün ardından, Agrupnia’nın mezarlığının yerine bilebileceği düşündüğün bir görevliye yanaşıyor ve ona sorunu yöneltiyorsun. Görevli, daha önce sana karşı daha samimi bir tavır takınmış olsa bile, şu an korkuyla karışık bir saygı barındıran titrek bakışlarla karşılık veriyor ve göz teması kurmaktan mümkün mertebe kaçınarak Agrupnia’nın naaşının Valerin’e götürüldüğünde ve orada bulunan mezarlığa defnedildiğini belirtiyor. Görevli cümlelerini Valerin’deki mezarlığı bulmanın çok güç olmayacağı yönündeki sözleriyle bitirerek yanından ayrılmaya yelteniyor. Bu haliyle Agrupnia ile konuşma isteğinin önündeki engel, Valerin’e uzanan bir yol olduğunu fark edebiliyorsun.

Off Topic
Agrupnia’nın mezarına gitmeyi tercih etmen halinde konuyu sonlandırmamız mümkündür. Bu durumda başkaca hükümdarlarla veya diğer oyucunlar ile konuşmanın mümkün olmaması söz konusu olabilir, öncede uyarmış olayım.

Ayrıca gecikme için kusura bakmayınız efendim, düzene gireceğiz.

Inias

23 Apr 2024, 08:35

İnias önce neden kendisinden korkulduğunu anlamıyor ancak sonradan jeton düşüyor. Tepkinin kendisi anlaşılır ama onun gözünde malum olay dışarının kanaat getirdiğinden çokça farklı olunca onları anlamakta güçlük çekmesi normal oluyor. Agrupnia'nın mezarının ulaşılması kolay ve gizili saklı olmaması onu ziyadesiyle mesut ediyor. Yola koyulmak için birkaç adım atmışken duraksıyor. Diniel ile bir buluşması olduğu dank ediyor. Şu yaşamında yapmak istediği en son şey sözünden dönmek olur herhalde. Mezarlığın ne kadar uzakta olduğunu bilmiyor sonuçta. Gidip de zamanında dönememek var. Diniel nerede? Kiminle görüşüyor? Ne kadar sürer? Daha kiminle görüşecek? Bunlar meçhul. Biraz düşünmeye başlıyor İnias. Agrupnia'nın bir yere kaçtığı yok diyerekten koridorda sırtını duvara yaslayıp beklemeye koyuluyor. Önce Diniel, ardından Agrupnia, sonra Kho'Raktar. Bu görüşmelerden sonra Hükümdar oylama ve atama. Ondan da sonra hazırlık. Eletha'yı öldürmek hiç kolay olmayacak. Kendisini geliştirmesi gerekiyor. Gerçek bir İmparator olması gerekiyor. Başka aludirle mücadele etmesi gerekiyor.
Image
KÜNYE
İsim: Inias
Boy: 1.80
Kilo: 75
Sınıflar: Toplayıcı - Dengeli - Savaşçı
Mevcut GP/AGP/İGP: 5/0/5
Mevcut Para: 11.000

Güç: 6
Dayanıklılık: 6
Çeviklik: 6
İrade: 5
Zeka: 5

Aludir Statları
Görü: 5
Hakimiyet: 6
Mevcudiyet: 5

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
KÜNYE
İsim: Kho'Raktar
Boy: Dokuz Metre
Kilo: Altı Yüz
Tür: Dev
Seviye: Razguk

Varlık: 8
Güç: 8
Dayanıklılık: 8
Çeviklik: 2
Arun: 2
Duren: 8
İrade: 8

YETENEKLER

Büyülü Beden

TEKNİKLER

Dörde Katla 1. Düzey
Kaynayan Beden
Kaçış Yok

İBLİSİN ÜZERİNDE TAŞIDIĞI EKİPMANLAR/EŞYALAR
GM - Dimensio
Game Master
Game Master

24 Apr 2024, 15:02

Bundan sonraki aşama için sırtını duvara yaslayıp beklemeye koyuluyorsun. Bu süreçte yanından geçip giden insanların bakışları elbette bir kez daha dikkatini çekse bile, bu kişilerden hiçbirinin cesaretlerini toplayıp sana bir şey söylemeyeceğini rahatlıkla anlayabiliyorsun.
Off Topic
Diniel'in gelmesine kadar konuya yazmanız gerekmiyor. Konuya tekrar yazmanız gerekmesi halinde, ayrı bir mesaj ile bu durum belirtilecektir. Yine beklemek dışında bir şey yapmayı seçmeniz halinde, konuya kaldığınız yerden devam etmeniz mümkün.
Locked

Return to “Aludir Üssü”